Naisten kylpytakit

Valkoinen kylpytakki

Valkoinen kylpytakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. malli
 2. pituus
 3. kankaat
 4. valmistajat
 5. Vinkkejä valintaan ja hoitoon
 6. kuvakieli
 7. Arviot

malli

Kylpytakki - jokaisen naisen vaatekaapissa välttämätön asia. Valmistajat eivät lakkaa hämmästyttämästä asiakkaita uusilla ja vertaansa vailla olevilla valkoisten päällysteiden malleilla. Laaja valikoima malleja antaa jokaiselle tytölle mahdollisuuden löytää täydellinen vaihtoehto.

Valkoiset kylpytakit, joissa on huppu, etenkin talvella, ovat suurta kysyntää. Tämä voi olla pitkäkarvaisen mahran tuote. Huppu voi toimia sisustuksena. Nykyään on usein valkoisia kylpytakkeja, joissa on korvat. He näyttävät hauska ja söpö.

Pyöreillä ilman hupua on yleensä kaulus. Tytöt suosivat yleensä malleja, joilla on haju, koska ne eroavat mukavuudesta ja mukavuudesta. Tuotteen pituus voi olla lyhyt, polvi tai lattia.

Kylpytakit, joissa on alkuperäisiä tulosteita, ansaitsevat erityistä huomiota. Kaikki eivät tykkää valkoisesta väristä, mutta mielenkiintoinen kuvioinen lumivalkoinen kylpytakki löytää varmasti monia faneja. Nykyään trendinä ovat mallit, joissa on perhosia, kukkia, eläimiä tai sarjakuva- merkkejä.

Kauniita valkoisia kylpytakkeja voi koristaa monilla koriste-elementeillä. Voit näyttää hyvältä myös kotona. Suunnittelijat tarjoavat yhä enemmän irtonaisia ​​siluetteja ilman jäykkiä lukkoja. Valkoisten vaatteiden trendinä hajua tai vetoketjua. Näyttää hurmaavan mallin, jossa on alennettu olkapää.

Valmistajat tarjoavat tyylikkäitä valkoisia turkismalleja paitsi naisille tai miehille myös lapsille. Nämä vaatteet ovat välttämättömiä kylmän kauden kylvyn jälkeen. Loistava valinta on frotee. Lapsi nauttii varmasti kylpytakista, jossa on hauska huppu, pieninä eläiminä tai alkuperäisenä kuviona.

Kimono, jolla on yksinkertainen leikattu ja leveä hiha, on suuri kysyntä. Valmistajat käyttävät vain laadukkaita materiaaleja, jotta asiakkaat saavat mahdollisimman suuren mukavuuden käytettäessä.

pituus

Laaja valikoima valkoisia päällysteitä mahdollistaa miellyttävän pituuden.

 • Pitkä viitta näyttää tyylikkältä ja aristokraattiselta. Naiset pitävät tätä pituutta kylmänä vuodenaikana lämpimänä ja viihtyisänä. Usein on myös kesämalleja pitkistä vaatteista. He näyttävät viehättävästi hoikkailta kaunottarilta.
 • Pukuvuoden optimaalinen pituus on midi, koska se on kätevä ja monipuolinen. Tämä pituus voi varata kaiken oikeudenmukaisen sukupuolen.
 • Erityistä huomiota kiinnitetään lumivalkoiseen minipituiseen viittaan. Hän korostaa siluetin jalkojen kauneutta ja naisellisuutta. Kangasta riippuen lyhyt puku on sopiva sekä kesällä että talvella. Luonnollisesti viettelevän keulan kehityksessä lumivalkoinen lyhyt viitta on erinomainen valinta.

kankaat

Puuvillapuku on hyvin kysyttävää, koska tämä materiaali on valmistettu luonnonkuiduista, hygieenisestä ja hypoallergeenisesta. Tämä viitta on erittäin miellyttävä keholle ja kosketukseen. Puuvilla luo hyvän ilmaston, koska se antaa iholle hengittää, imee täydellisesti ja haihduttaa kosteutta, säilyttää lämpöä.

Reilu sukupuoli vain rakastaa silkkivaatteita, varsinkin kun kyseessä on alusvaatteet tai käytettävät vaatteet. Valkoinen silkkipuku näyttää ylelliseltä ja unohtumattomalta. Silkki on valoa ja valoa. Se on erittäin miellyttävä koskettaa ja kykenee hankkimaan kehon lämpötilaa. Tämä kylpytakki on erinomainen ratkaisu kuumaan kauteen.

Vaikka viskoosi on keinotekoinen kuitu, sillä on monia luonnollisten kankaiden ominaisuuksia. Tärkein piirre on pehmeys ja arkuus.Viskoosissa on paljon yhteistä puuvillan kanssa, nimittäin hygienia, hygroskooppisuus ja hengittävyys. Valkoista viskoosia voidaan käyttää sekä talvella että kesällä. Se auttaa korostamaan kauneutta ja naisellista siluettia.

Kylpytakki ostetaan usein vain uintitarkoituksiin, koska mahr imee täysin kosteutta, on allerginen ja antaa keholle hengittää. Valkoinen frotee-kylpytakki on monipuolinen ja houkuttelee houkuttelevan ulkoasun huomiota.

Waffle-kylpytakki on jälleen trendissä käytännöllisyyden ja monipuolisuuden ansiosta. Vohvelikangas imee kosteutta, antaa keholle hengittää, ei vaadi erityistä huolellisuutta ja vie vähän tilaa pussiin, joten voit ottaa sen mukaasi matkalle.

Satiini-viitta mahdollistaa seksikäs ja houkuttelevan ulkoasun. Tässä mekossa voit tuntea olonsa mukavaksi ja kotona sekä vastaanottaa vieraita. Satiini viitta pitsi näyttää viehättävä ja tyylikäs. Jotta voittaisi juhlallisuuden, sinun tulisi kiinnittää huomiota herkkiin kankaisiin, jotka korostavat naispuolisen kehon käyrät.

valmistajat

 • Kuuluisa venäläinen tekstiilialan yritys "Adel" tarjoaa valtavan valikoiman naisten vaatteita, joiden joukossa on monia valkoisia malleja. Yhtiö valmistaa laadukkaita kylpytakkeja yksinomaan luonnonkangoista. Jo pitkään he säilyttävät alkuperäisen ja houkuttelevan ulkonäön. Laaja valikoima malleja antaa jokaiselle tytölle mahdollisuuden valita malli riippuen kuvion tyypistä ja makuasetuksista.
 • "White Cat" tarjoaa erinomaisia ​​eurooppalaisen laadukkaita mikrokuitukylpyjä. Malli on tarkoitettu kylpyyn. Se on valmistettu mikrokuitusta, joka absorboi täydellisesti kosteutta, mikro-organismeja ja likaa. Tämä viitta on välttämätön ihosairauksien ehkäisemiseksi, koska se tekee ihostasi pehmeäksi ja sileäksi.

Vinkkejä valintaan ja hoitoon

Ennen kylpytakin ostamista kannattaa tutustua joihinkin suosituksiin:

 • Valkoinen viitta tyyli voi vaihdella. Valinta on tehtävä henkilökohtaisista mieltymyksistä, mielialasta ja tilaisuudesta riippuen.
 • Valkoinen kylpytakki voidaan ommella luonnollisista tai tekokankaista. Heidän valintansa riippuu esteettisistä ja tunteellisista mieltymyksistä. Luonnonmateriaalien joukossa valkoisia kylpytakkeja, jotka on valmistettu silkistä tai puuvillasta, ovat suurta kysyntää. Synteettisten kankaiden joukosta voi olla edullinen tuote satiinista, akryylistä tai viskoosista.
 • Kylpy- tarkoituksiin on parempi ostaa lyhyt naulakangas. Valkoinen takki, jossa on pannukakku, sopii erinomaisesti talvikaudelle.
 • Tarve tarkastella saumoja. Niiden ei pitäisi olla töykeä, muuten ne luovat epämukavuuden tunteen.
 • Valitsemalla valmistajan tulisi suosia tunnettuja tuotemerkkejä. Tämä osoittaa tuotteen korkean laadun.

Valkoisen kylpytakin hoito on täysin riippuvainen tuotteen kangasta:

 • Valkoinen puuvilla-puku on pestävä korkeassa lämpötilassa (40–95 astetta). Yleensä etiketin valmistaja ilmoittaa lämpötilan.
 • Silkkipuku on pestävä vain käsin ja matalalla veden lämpötilalla. Kuivaus on suositeltavaa vain pimeässä paikassa, ennen kuin se puristetaan varovasti kuivaan pyyhkeeseen.
 • Viskoosista valmistettu kylpytakki voidaan pestä enintään 30 asteen lämpötilassa. Viskoosia ei saa hieroa ja puristaa. Huuhtelun jälkeen kylpytakki on pakattava pyyhkeeseen ja painettava kevyesti.
 • Terry-kylpytakki ennen pesua on lyhennettävä kylmässä vedessä, sitten kangas tulee pehmeämmäksi. Pese lämpimässä vedessä ja älä koskaan tee silitysrauta.

Valkoisen turkiksen kankaasta riippumatta valkaisuun voidaan käyttää soodaa ja ammoniakkia. On tarpeen kerätä 5 litraa vettä, lisätä 2 ruokalusikallista ammoniakkia ja 5 ruokalusikallista soodaa. Liota kylpytakki ja jätä se kolme tuntia.

kuvakieli

Tyylikäs lumivalkoinen lyhyt puku on ihanteellinen hoikkaan kauneuteen. Se on valmistettu 100% polyesteristä ja sopii mihin tahansa aikaan vuodesta. Mallissa on pitkät hihat, jotka on koristeltu hihansuilla. Hajuvedellä ja hihnalla varustettu puku on mukava ja mukava. Tässä mallissa on myös huppu, joka ei ole vain käytännöllinen vaan myös esteettinen.

Vielä yksi arvoinen muunnelma valkoisesta kylpytakista, joka eroaa alkuperäisestä helpotuskuviosta kankaalle. Tässä mallissa on lyhyt pituus, huppu ja pitkät hihat. Hihnassa hajuinen hame pukeutuu miellyttävästi pukeutumisen yhteydessä. Lumivalkoinen materiaali on 70% viskoosia ja 30% polyesteriä.

Nykyään alkuperäiset mallit ovat muodissa. Erinomainen valinta olisi valkoinen kylpytakki, jossa on hauska huppu, koska se on koristeltu korvalla. Tässä viittauksessa saat aikaan vain positiivisia tunteita. Tämä malli on valmistettu 100% polyesteristä, joten tuote ei vaadi erityistä huolellisuutta. Malli, jonka tuoksu on lisätty, on koristeltu, pituus on pieni ja pitkät hihat. Hemmottele itseäsi ja muita tämän upean kylpytakin kanssa.

Arviot

Monet tytöt pitävät lumivalkoisia kylpytakkeja. Ne näyttävät tyylikäs, kaunis ja tyylikäs. Tällaisessa asussa voit ihastella rakkaasi miestäsi, tavata vieraita tai tehdä kotitalouksia.

Valkoinen väri on epäkäytännöllinen, joten talon tytöt pitävät mieluummin muita värejä. Mutta voit helposti selviytyä tästä haittapuolesta, koska on olemassa monia todistettuja tapoja palauttaa alkuperäinen väri pukeutumiseen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet