Naisten kylpytakit

Lämmin kylpytakit

Lämmin kylpytakit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. pituus
  3. Kangas lämpimiin kylpytakkeihin
  4. kuvakieli

Jokaisella reilun sukupuolen jäsenellä pitäisi olla lämmin pukeutumismekko ikästään riippumatta. Kuinka mukava kääri se sen jälkeen kun olet tehnyt kotiravintolan tai rentoutua sohvalla kupillisella aromaattisella teellä. Oikeassa pukuhousussa tunnet olosi niin kodikkaaksi ja miellyttäväksi kuin mahdollista.

malli

Naisille

Lämmin kylpytakit ovat erittäin käytännöllisiä ja luotettavia. Yleensä ne on ommeltu paksusta terry- tai flanelli- kankaasta, orgaanisesta puuvillasta.

Nykyaikaiset naiset asettavat suuria vaatimuksia kodin vaatteille.

Siksi naisten puku ei saa olla vain lämmin, vaan myös viehättävä. Vaikean leikkauksen mallit, joissa on eri koriste-elementit, ovat suosittuja. On chalet kaulus, kirjonta, leikata paljetteja, strassit. Tällaisessa pukuhousussa ei ole vain häpeällistä kävellä talon edessä kotitalouden edessä, mutta voit myös tavata vieraita.

Tyttö

Lämmin kylpytakki tytölle sopii parhaiten kotikäyttöön kylvyn jälkeen. Se imee kosteutta hyvin eikä anna lapsen jäätyä. Kylpytakki, jossa on vyö, sopii täydellisesti vauvan kääriin suihkun jälkeen. Lämmin vetoketjullinen tuote sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Hupulla

Jos etsit klassista kylpytakkia, kiinnitä huomiota lämpimiin tuotteisiin, joissa on huppu. Ne sopivat erinomaisesti lämpimään kankaaseen käärittämiseen kylvyn tai suihkun jälkeen. Huppu ei anna pään jäätyä, jos pese päänne ja pyyhkäisit hiukset pyyhkeellä. Siinä kiharat voivat kuivua, kunnes tulet alas.

Suuret koot

Monet naiset, joilla on univormut, haluavat käyttää lämpimää kylpytakkia koko päivän. Se on mukava, kevyt ja täysin vapaa liikkumisesta.

Suurten muotojen omistajat voivat kuitenkin olla vaikeaa valita sopiva vaatekappale, koska monet valmistajat tarjoavat heille muotoilemattomia hameita, jotka hajottavat kuvan. Kun ostat kylpytakin, pidä mieluummin malleja, joissa on haju, vapaa leikkaus tai lepakko. Ne peittävät täydellisesti kaikki kuvion puutteet ja tekevät visuaalisesti sinusta ohuempia.

Mummoille

Vanhuksilla ihmiset usein jäädyttävät, joten isoäidin viitta tulisi olla lämmin ja kodikas. Yleensä he pitävät pehmeiltä flanneleilta vyöllä, malli on mahdollista sekä painikkeilla että ilman niitä. Tuotteessa on oltava kaksi suurta taskua, joissa iäkäs nainen voi pukeutua nenäliinaan, lasiin ja muihin tarpeellisiin kohteisiin.

lämmennyt

Lämmin kylpytakit on ommeltu yleensä erittäin lämpimistä kankaista, jotka ovat pyörällä tai fleecellä. Ne ovat ihanteellisia kylmäksi ajaksi, kun haluat kietoa itsesi lämpimin ja mukavimpiin vaatteisiin. Lämmitettyjen kylpytakkien mallit ovat erilaisia, ne voivat olla salamannolla, painikkeilla tai hihnalla.

lämpimin

Jos etsit lämpimintä froteeriä, kiinnitä huomiota materiaalin tiheyteen.

Mitä paksumpi se on, sitä parempi tuote on lämpimämpi. Mahra on kahdenlaisia ​​- suorista ja kierretyistä silmukoista. Ensimmäisessä tapauksessa saat erittäin kevyen ja lämpimän vaatteen, joka on erittäin herkkä muodonmuutokselle. Toinen on parempi säilyttää muoto, mutta pesun jälkeen se voi tulla kovaksi.

jonka kärjissä on napinlävet

Puku on erittäin mukava. Painikkeet on helppo kiinnittää, ne ovat luotettavia ja eivät riko.Vaikka muutama painike jää pois, voit aina korvata ne uusilla painikkeilla. Mekot, joissa on painikkeet, voivat olla minkä tahansa pituisia, tyyliä tai värejä. Nämä ovat yleensä suoria tai trapetsiläisiä malleja, joita voidaan täydentää hihnalla.

Salama

Vetoketjulla varustetut kylpytakit ovat mukavia ja käytännöllisiä. Ne ovat sekä kylpyamme että jokapäiväiseen käyttöön. Vetoketju antaa pukuhuoneen lattialle poikkeavan, kuten mallissa on haju, ja se on paljon nopeampi kiinnittää kuin useita painikkeita. Lisäksi vetoketjulla voi olla joustava vyötärönauha, joka mahdollistaa vyötärön korostamisen.

pituus

lyhyt

Lyhyt viitta on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön, se on kätevä tehdä kotitöitä.

Hän ei pidä liikettä ja se ei ole niin kuuma kuin pitkässä viittauksessa. Hänen hihojensa pitäisi olla lyhyitä tai lyhyempiä, jotta sinun ei tarvitse rullata niitä jatkuvasti. Edullisimmin, jos se on napitettu tai vetoketjuinen malli. Lisäksi voit sitoa vyön vyötärön korostamiseen.

pitkä

Pitkä, tiukka vaatekaappi lämmittää sinut kylmällä säällä. Se auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan vesihoitojen jälkeen. Pitkässä pukuhuvassa on kätevää pukea, kuten peitossa, rentoutua sohvalla kirjan kanssa. Se ei kuitenkaan ole sopiva jokapäiväiseen käyttöön, koska tuotteen pitkät lattiat vaikeuttavat liikkumista ja häiritsevät kotityötä.

Kangas lämpimiin kylpytakkeihin

pörröinen

Pörröiset kylpytakit ompelevat yleensä mikrokuitua. Tämä on miellyttävä kosketusmateriaalille, joka on hengittävä. Kangas on erittäin kestävä, se ei haalistu pestäessään eikä haalistu auringonvalolta.

Mikrokuituliina kuluu pitkään menettämättä alkuperäisiä ominaisuuksiaan. Se on erittäin kompakti, joten se ei ole vaikeaa piilottaa sen kaappiin kesällä. Mikrokuituliina on helppo pestä, ja se kuivuu hyvin nopeasti, joten tämä on täydellinen ratkaisu syksy-talvikaudelle.

Velsoftista

Velsoft on pehmeä, miellyttävä ja erittäin pehmeä kangas. Sitä kutsutaan myös "repeytyneeksi makhraksi" ja sitä käytetään ompelemaan kylpytakit, peitot, pyjamat ja muut kodin vaatteet. Velsoft on yksipuolinen ja painettu, jälkimmäisessä on kuvioituja kuvioita kangasta.

Se sisältää yleensä polyesteriä, joka antaa materiaalin lujuuden ja kevyyden. Tällainen painoton pehmeä viitta antaa sinulle uskomattoman mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa.

flanelli

Flanellihelmu on pehmeä ja kevyt, jossa olette mukava ja mukava. Villa- ja puuvillakanavaa käytetään yleensä kylpytakkeihin. Tämä on melko tiheä materiaali, joka on hyvin hengittävä. Mutta sen tärkein etu on, että se on täysin hypoallerginen, joten se voi olla suuri korvike villahelmulle.

Synteettisellä talvikoneella

Pehmustetun polyesterin peittoiset kylpytakit sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön. He korostavat kuvion etuja ja piilottavat viat, lämmittävät ne hyvin kylmän kauden aikana. Kylpytakki sintepon-valossa, pehmeä ja mukava. Piikkien pellavan kuvio voi vaihdella, se on eräänlainen koristeellinen rooli ja tekee vaatteesta entistä houkuttelevamman ulkonäön.

kuvakieli

  • Lämmin ja pehmeä polvi polvi on täydellinen nuorille tytöille. On mukavaa kääriä sen jälkeen, kun olet ottanut tuoksuvan kuumaa kylpyamme. Kirkas punainen väri nostaa henkesi, ja musta tassel-vyö lisää kodin tyyliä. Loppujen lopuksi todellinen fashionista kaikissa tilanteissa pitäisi näyttää täydelliseltä.
  • Ruudullinen flanellihelmu on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön. Se ei ole kovin laajamittainen, joten se ei rajoita liikkeitä. Mykistettyjen värien vuoksi pukeutumismekko ei ole kovin likainen, sitä ei tarvitse pestä usein. Joustava vyö antaa sinulle mahdollisuuden säätää vaatteen kokoa, jos olet hieman parempi tai laihtua. Erittäin mukava!
  • Pörröinen nimellinen pukuhousu sopii erinomaisesti vauvan käärimiseen sen jälkeen kylpyyn. Pehmeässä frottituotteessa hän on erittäin lämmin ja mukava.Valkoisen värin yhdistelmä vaaleanpunaisella trimmauksella sopii todelliseen prinsessa.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet