Naisten kylpytakit

Terry-kylpytakit

Terry-kylpytakit

liittyä keskusteluun

 

Uimisen jälkeen, kuinka mukavaa on kääriä itsesi lämpimään kylpytakkeeseen ja tuntea sen lämpöä ja hellyyttä. Terry-kylpytakit ovat missä tahansa perheessä - yksi suosituimmista kotitaloustuotteista. Vaatteet, joita ilman aamulla tai illalla ei voi tehdä.

Kylpytakkeissa on useita käyttötarkoituksia - lämmetä nopeasti kadun jälkeen, ei kylmyyden jälkeen kylvyn jälkeen ja olla kokopäiväinen asu kotona. Jälkimmäinen laatu, muuten, kehotti upeita suunnittelijoita "pyyhkimään" kylpytakit ja esittämään ne uusiin kokoelmiinsa. Se osoittautui hämmästyttäväksi yhdistelmäksi muodista ja mukavuudesta.

malli

Useimmiten kodeissamme on klassinen viitta - suora leikkaus, jonka haju kiinnittyy hihnaan. Tämä vaihtoehto soveltuu yleensä kylpyvaatteisiin, mutta kodin versiossa kiinnikkeinä käytetään painikkeita tai vetoketjuja. Mukavuuden vuoksi taskut ja huppu on ommeltu tällaisiin kylpytakkeihin.

Kylpytakit poikkeavat toisistaan. Ne, jotka ovat aitoja, on suunniteltu miellyttävään tunteeseen veden käsittelyn jälkeen. Kotiaikaan lyhyet tuotteet ovat parhaita. Niiden joukossa on niitä, joissa ei ole häpeää ilmestyä vieraiden edessä. Tällaisissa tapauksissa italialaiset kylpytakit sopivat parhaiten. Ne on koristeltu kauluksen hihoilla ja hihoilla, jotka erottavat ne merkittävästi tyypillisistä kylpytakista. Lisäksi herkät värit lisäävät kodin mukavuutta.

Kylpytakit, joissa korvat korissa, näyttävät hyvältä kotona.

Yleensä kylpytakit sisältävät synteettisiä materiaaleja. Ne ovat pehmeitä kosketukseen ja miellyttäviä keholle. Mutta samalla ne imevät kosteutta huonosti ja niitä ei suositella käytettäväksi suihkun jälkeen. Kylpytoiminnoissa on parempi valita kylpytakki luonnollisesta materiaalista. Mutta lasten kylpytakit, enimmäkseen, valmistetaan vain 100% puuvillasta.

Tämän ansiosta vaatteet pysyvät hyvin ja eivät aiheuta allergioita. Vauvan kannalta tällaiset vaatteet ovat kylvyn jälkeen yksinkertaisesti välttämättömiä. Se on suojaus kylmältä, minkä lisäksi pukeutumisen jälkeen ei tarvita pyyhettä. Lasten tuotteet eivät tarvitse erityistä huolellisuutta, riittää, että se pestään ja kuivataan hyvin ulkona. He eivät menetä alkuperäistä ulkonäköään myös useiden pesujen jälkeen. Lasten kylpytakkeissa on vyö ja huppu, jossa on hauskoja koruja. Hauskat piirustukset ja applikoinnit lisäävät tuotteelle ylimääräistä charmia.

Kylpytakit voidaan erottaa niiden ominaispiirteiden mukaan. Esimerkiksi froteepuvut talolle on ommeltu painikkeilla tai vetoketjuilla, kaulus ja hihansuut on koristeltu pitsi. Tällaisella tuotteella voi olla asennettu siluetti, joten se menee usein ilman vyötä. Miesten kylpytakit, niissä on kääntyvä kaulus, voi olla napeilla, mutta useimmiten malli ilman niitä, haju ja vyö.

Nuorille tytöille valmistajat tarjoavat lyhyitä kylpytakkeja, joissa on hauska huppu korvilla. Tässä kuvassa emäntä näyttää makealta ja tuhma.

Mekot voivat vaihdella väriltään naismalleista - kangas on valittu tummilla väreillä, kun taas naaras on kirkas ja kuvio.

Ainoa naisten ja miesten käyttämän kylpytakin väri on valkoinen. Tällaisia ​​kylpytakkeja löytyy useimmiten kylpylöissä.

Terry-kylpytakit ovat laajalti käytössä myös hotelli- ja urheiluteollisuudessa. Väri ja tyyli valitaan yrityksen toiminnan ja yritysmerkkien mukaan.

pituus

Kuten kaikki vaatteet, kylpytakit on myös jaettu kolmeen tyyppiin: hyvin lyhyet, keskipitkät - polven viivaan ja pitkään - polvien alapuolelle. Kaikki tyylit testataan ajan mukaan, ja valinta tapahtuu usein niiden käytännöllisyyden perusteella.

Lyhyt malli sopii niille, jotka rakastavat kylpyhoitoa ja sen jälkeen, kun ne näyttävät valoisilta ja energisiltä. Tällaisten vaatteiden luonnoksessa voi kuitenkin helposti jäähtyä. Monipuolisin vaihtoehto on pitkä kylpytakki. Niille, jotka eivät halua kuivata päänsä pyyhkeellä, on huppu. Muuten tänä päivänä tämä on erittäin suosittu kaikentyyppisissä vaatteissa muodikkaana elementtinä. Joten kotona voit katsoa moderneja ja muodikkaita.

Suositut värit

Näyttäisi siltä, ​​ettei ole mitään eroa, millainen viitta on, sitä enemmän niin, että tässä muodossa muutama näkee sinut. Mutta talo on henkilökohtainen tilamme, ja yritämme tehdä siitä kodikkaan ja houkuttelevan. Homewear - yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Siksi vaatteiden värillä on tärkeä rooli.

Monet poimivat kylpytakit, jotka perustuvat henkilökohtaisiin mieltymyksiin suosikkivärinsä suhteen. Ja on niitä, jotka valitsevat vaatteita trendiväreinä. Tällä kaudella kirkkaat sävyt ovat muodikkaita - smaragdi, punainen, violetti, vaaleanpunainen, harmaa, keltainen, sininen. Mutta musteissa nämä värit ovat hieman vaimentuneet.

On syytä huomata, että muodikkaita kukkakuvioita ja -nauhoja kylpytakkeissa ei näy. Lisäksi ne lisäävät visuaalisesti omistajan äänenvoimakkuutta. Siksi, jos haluat näyttää ohuelta, on parasta valita kiinteä viitta. Miehet valitsevat useimmiten mustat tuotteet.

Tämäntyyppisten koristeiden koristeista voi olla kirjonta, joka korostaa tuotteen yksilöllisyyttä. Tyypillisesti valmistajat käyttävät hihansuut, kaulukset ja helma. Kirjonta voi näyttää herkältä - valmistettu vastaamaan tuotetta, ja ehkä päinvastoin, mikä vie välittömästi hameen pois tavallisten asioiden määrästä.

valmistajat

Venäläinen tuotemerkki Cleanelly erottaa laadukkaat tuotteet, jotka on valmistettu kolmella tuotemerkillä. Jokaisella on oma hinnoittelupolitiikka, joka on suunnattu tietylle kuluttajaryhmälle. Venäläisten GOST-standardien noudattaminen, kansainväliset laatuvaatimukset, yhtiö valmistaa erilaisia ​​tekstiilituotteita, mukaan lukien froteekankaat. Ne erottuvat kylläisellä värillä, korkealla kulutuskestävyydellä.

Venäläisiltä valmistajilta voi huomata, että puvut ompelevat tehtaita Ivanovon kaupungista. Valmistettu froteekankaista, väreistä ja tyylistä. Vedonlyönti luonnolliselle materiaalille, joka ei aiheuta allergioita, sallii kehon hengittää vapaasti.

Muodikkaista venäläisten muotisuunnittelijoiden joukosta kylpytakit tuotettiin Valentin Yudashkinille, joka loi erikoiskokoelman. Tuotteet on valmistettu 100% puuvillasta. Mukavat kylpytakit, joissa on haju, on kaksi taskua, rinnassa Valentin Yudashkinin merkki. Erikoiskokoelma sisältää kukkakuvioita - vihreitä, burgundisia ja beigejä ja tummansinisiä.

Kuuluisa tuotemerkki Five Wien Turkista on kuuluisa laajasta tuotevalikoimastaan. Tuottaa kodin kylpytakit aikuisille ja lapsille. Käytetty materiaali on sekoitettu puuvilla- ja bambu-kangas. Jälkimmäisen ansiosta kylpytakit ovat pehmeitä. Tarjolla on erittäin laaja koko-alue.

Toinen Turkin edustaja on TAS-tuotemerkki. Se tarjoaa kuluttajille kylpytakin, jossa on sama väri pyyhe. Mutta on olemassa erillisiä tuotteita. Korkea laatu ja pehmeys - tämän brändin erottuva piirre. Kylpytakit ovat saatavilla sekä pitkissä että lyhyissä hihoissa. Suunniteltu aikuisille ja lapsille.

Ukrainan valmistajat tarjoavat myös 100% puuvillaa. Terrytuotteita valmistettaessa käytetään pehmeämpiä neulottua menetelmää. Laatu ja ympäristöystävällisyys vaihtelevat.

Valko-Venäjä tunnetaan myös valmistajistaan, mukaan lukien Belarusachka-tavaramerkki, Nicole Ltd. ja muut. Tuotannossa käytetään 100% puuvillaa sisältäviä kankaita, ja myös sekoituskaluja on bambu ja pellava. Saatavilla olevat vetoketjut, painikkeet ja hihnat. Miellyttävä keholle, hyvä imeytymisaste.

Italian valmistaja Bassetti luotti myös puhtaaseen puuvillaan, miellyttävään tuotteiden leikkaukseen ja laatuun. Eri rikkaissa väreissä. Ei ole häpeää esittää sellaista tyylikästä pukeutumista lahjaksi rakkaillesi.

Vinkkejä valintaan

Markkinat tarjoavat laajan valikoiman frotee-kylpytakkeja, joista löytyy standardien mukaisia ​​yksilöitä.

Kun ostat kodin vaatteita, sinun on otettava huomioon kankaan koostumus. Hyvät kylpytakit valmistetaan vain luonnollisesta materiaalista, joka ei aiheuta allergisia reaktioita. Lisäksi se antaa hyvän imeytymisen ja hyvän mukavuuden. Tämän laadun tarkistamiseksi riittää, että vettä pudotetaan tuotteen pinnalle. Jos pisara jää, niin on parempi olla ottamatta tällaista viitta. Hyvä materiaali imee vettä nopeasti.

Katsokaa mahran laatua. Se on kahdentyyppinen - yksinkertainen ja kierretty, riippuen silmukoista. Kierrettyjä pidetään paremmin, koska ne venyvät vähemmän ja säilyttävät muotonsa paremmin. Myös kaapun tiheys on tärkeä laatuominaisuus. Raskaan pukuhousun paino on painava ja tilava, löysällä ei ole pehmeyttä, ja sen mahr näyttää liian yksinkertaiselta. On parasta valita tuote, jonka tiheys on keskitaso. Tässä kaapissa on kaksinkertaiset kiertosilmukat, kun taas se on pehmeä ja pehmeä. Paalun pituus ei saisi olla pidempi 5 mm.

Hyvän kylpytakin paino 1,5 kg.

Kudoksen koostumukseen voidaan lisätä eukalyptusta ja bambu, joka vain lisää tuotteen kestävyyttä. Kylpytakin laatuominaisuudet pysyvät ennallaan. Huomioi tuotteen väri. Sen pitäisi olla yhtenäinen. Tämä viittaa laadukkaisiin maaleihin materiaalin valmistuksessa. Tämä viitta ei haalistu. Tuotteen sisäisiä saumoja tulee käsitellä ihon hankauksen estämiseksi. Laadukas kylpytakki ei voi hajua mitään kemiaa.

Kankaan koostumus

Mahra tarkoittaa puuvillaa, mutta siihen lisätään bambu, eukalyptus tai modaalinen synteettinen aine. Tuotteesta riippuen ne on jaettu kahteen ryhmään - klassiseen 100% puuvillapitoisuuteen ja sekoitettuun. Samaan aikaan kaikilla tuotteilla on samat kosteuden absorptio- ja lämpösuojaominaisuudet.

Kylpytakit, joissa on bambu, ovat silkkisiä. Kangas pitää ilmaa hyvin ja imee kosteutta hyvin. Bambu on edelleen arvostettu sen bakterisidisten ominaisuuksien vuoksi. Modal on valmistettu eukalyptuksesta. Kuitujen ansiosta imu imee kosteutta kaksi kertaa enemmän. Sekoitettu kangas pitää värin koko käyttöjakson ajan. Painon mukaan nämä kylpytakit ovat kevyitä, mutta modaalisten tuotteiden hinnat ovat kalleimpia.

Synteettiset kylpytakit, joissa on makhra, eivät murene, ne ovat kevyitä ja korkealla kulumisasteella. Yleisesti käytetty polyesteri tai akryyli. He pehmentävät kovaa mahria. Absorbanssi on pienempi, mutta ei kriittinen. Mutta uuden sukupolven velosoftin synteettinen tausta näyttää paljon paremmalta. Tästä materiaalista valmistettu vaatetus on hygroskooppinen. Tuotteen kasa säilyttää hyvin lämpöä, kun iho hengittää täydellisesti. Arvokkaista ominaisuuksista - ei haalistu ja säilyttää alkuperäisen ulkoasunsa pitkään.

Toinen "puuvilla", joka näytti itsensä hyvin kodin vaatteissa, on velouri. Sen rintat näyttävät juhlallisilta ja säilyttävät samalla kodikkaan ilmeen. Suuri tiheys, mutta samalla hyvin kulkee ilmaa ja hyvin imee kosteutta.

Miten pestä?

Kylpytakki ei ole suositeltavaa pestä muilla tavoilla. Ennen pesua on parasta liottaa se suolavedessä. Se mahdollistaa makhran oikaisemisen ja veden kovuuden pehmentämiseksi voit käyttää etikka- ja vesiseosta suhteessa 1:10.

Tuote poistetaan tilassa "käsipesu" tai "herkkä", jolloin veden lämpötila ei nouse yli 40 astetta. Tämä lämpötilaolosuhteet säilyvät varmasti käsien pesussa. Raskaan saastumisen tapauksessa on suositeltavaa nostaa lämpötila 60 asteeseen. Kuumempi tuote saattaa kärsiä.

Ilmastointi on valittava silikonilla, se lisää pehmeän ja pehmeän kylpytakin.On tarpeen kuivata ulkona, kuumana päivänä tärkeintä ei ole kuivua. Silitys kylpytakki on kielletty.

kuvakieli

Sininen puku, jossa on keskipitkät suorat hihat. Huivi kaulus sujuvasti haju linja. Malli on valmistettu ilman kiinnikkeitä. Kylpytakin koikkuus on pienissä korissa, jotka sijaitsevat taskussa. Suuri vaihtoehto varhain aamulla tai myöhään illalla suihkun jälkeen.

Lyhyt malli, jossa on huppu, soveltuu hyvin illalla tai aamulla kotiin. Vetoketju lisää mallin pikiyhdistelmää, ja hihna kuvaa vielä selkeämmin.

Lyhyt viitta, jossa on huppu, jossa on pupu korvat, antaa sen omistajalle ilkeän ilmeen. Samanväriset koristeelliset korvat sisätiloissa, joissa on lyhyet hihat ja helma. Liittyy upeisiin hahmoihin. Valkoiset pom-poms solmuihin, jotka roikkuvat hupusta, täydentävät pukuhousun.

Suuri vaihtoehto kodin asu, valmistettu muodikkaasta vaaleanpunaisesta väristä. Erikoisruusut antavat pukeutumishihnalle erikoisnousun, joka on asetettu kiinnityslinjalle, jalan kaulukseen ja hihojen reunaan. Naisellinen kuva täydentää ruusun pään seppää.

Valkoinen pitkä kylpytakki on tyylikkyys. Kirjonta on väriltään musta, joten se näyttää tyylikkäästi. Herkät kukat on kirjailtu laajakaistaleiseen kaulukseen ja laskeutuvat hajuja pitkin helmaan. Samat kirjonta koristaa hihat ja taskut. Kuvaa korostaa ohut vyötärö vyö.

Hellävarainen valkoisen värinen kylpytakki, jossa kirjekuori on pehmeä sininen kukka. Niiden ansiosta vaate näyttää ilmavalta ja valolta. Tuotteen siluetti korostaa hihnaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet