Naisten kylpytakit

Plaid-kylpytakki

Plaid-kylpytakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. mitat
 2. arvokkuus
 3. Mikä eroaa klassisesta mallista?
 4. Yksinkertainen leikkaus
 5. Hihat
 6. Plaidoitu hihat kahdelle hengelle
 7. kaksinkertainen
 8. mikrokuituliina
 9. villainen
 10. Velour tuotteet
 11. Microplate-huopa
 12. Hupulla
 13. Valitse laatu
 14. Lahjana
 15. Värivaihtoehdot
 16. Miesmallien värit

Plaid-puku on suuri tekstiilimateriaali, jossa on hihat. Muuten tällaista tuotetta voidaan kutsua viihtyisäksi peitoksi, joka peittää koko kehon. Vain kädet ja kasvot ovat auki. Tällainen monitoiminen asia voidaan peittää, laittaa se sohvalle tai kääri itsensä tiukasti siihen.

mitat

Pehmeä viltti ei häiritse liikettä ollenkaan, ja voit liikkua siinä helposti. Tämän tuotteen jalat ovat vapaita. Melko suuri puku (185 x 145 cm) sopii sekä pienelle että suurelle kasvulle.

arvokkuus

Suuri ja pehmeä kylpytakki on vaatimaton ja helppo puhdistaa, ja se on helpompi pestä kuin yksinkertainen paksu huopa. Tällaista tuotetta on vaikeampi tahraa, ja se leviää paremmin pesukoneeseen. Toinen erittäin tärkeä etu: tämä malli on helppo ja helppo pakata, mikä osoittaa tuotteen suuren liikkuvuuden.

Tämän ominaisuuden ansiosta piknikille tai levätä voi nauttia ruudullisen kylpytakin.

Mikä eroaa klassisesta mallista?

Plaid-puku eroaa pukeutumisklassikon klassisesta mallista, joka kykenee peittämään jalat. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä viileässä kaudella. Tässä alkuperäisessä tuotteessa kylmä ja vedot eivät koskaan tunkeudu sisälle.

Yksinkertainen leikkaus

Tuotteiden vakioleikkaus, enemmän kuin päähän ilman selkeitä hihat. Tällainen ruudullinen kylpytakki voidaan poistaa helposti tai nopeasti.

Hihat

Hihoilla varustettu malli sopii kylmäksi vuodenaikaksi. Tällainen tuote on erittäin ilmainen ja mukava. Mukavassa mallissa, jossa on hihat, mikään ei häiritse kotitaloustöitä.

Plaidoitu hihat kahdelle hengelle

Alkuperäinen malli, joka on suunniteltu kahdelle hengelle, sopii erinomaisesti pienelle ystävälliselle perheelle. Tällaiset epätavalliset ja erittäin mukavat tuotteet ovat erittäin suosittuja. Mallin rakenne mahdollistaa sen, että kaksi ihmistä voi olla siinä samanaikaisesti, mutta samalla sillä on erilliset uloskäynnit käsiin.

kaksinkertainen

Mahra on tunnustettu yhdeksi turvallisimmista ja ympäristöystävällisimmistä materiaaleista. Kylpytakki on allerginen, hengittävä ja lämpenevä. Johtuen kosteuden imeytymättömyydestä, kylpytakit tai suihkussa voidaan käyttää terryttäisiä kylpytakkeja.

mikrokuituliina

Viihtyisät ja pehmeät mikrokuitulattiat ovat lempeitä, kun ne koskettavat kehoa ja antavat paljon miellyttäviä tunteita käytettäessä.

On syytä muistaa, että tällainen materiaali on varsin vaativa hoitoon. Tuotteen käyttö on huolellisesti ja huolellisesti. Pesu on tehtävä vain herkässä tilassa.

villainen

Suuri ja alkuperäinen luonnonvillasta valmistettu puku on yksi lämpimimmistä tuotteista. Tällainen asia erottuu suuresta lujuudesta, saasteiden kestävyydestä ja vertaansa vailla olevista lämpöominaisuuksista. Luonnonvillan malli on parempi ostaa sukkia kylmänä vuodenaikana.

Velour tuotteet

Tällaista materiaalia, kuten veluuria, on ominaista sen kestävyys ja eleganssi. Velour-malli ei voi menettää muotoa ja esitystä pitkään aikaan. Tällainen asia ei koskaan anna jäädyttää.

Microplate-huopa

Charming microplus homewear on uskomattoman pehmeä ja hyvännäköinen. Tarjoava ja pehmeä materiaali mahdollistaa lämmön pitämisen sisäosassa. Mikropaneeli on ahdas ja homogeeninen.

Hupulla

Käytännöllinen tuote, jossa on huppu, on erittäin mukava ja lämmin. Tällaiset mallit tarjoavat luotettavan suojan kylmältä ja vedolta. Tämä huopa voidaan laittaa suihkun jälkeen, kun pää on vielä märkä. Joissakin tuotteissa, joissa on huppu, on mukavat taskut.

Valitse laatu

Kylpytakkien markkinat ovat täynnä tänään valoisia ja monipuolisia malleja. Kun valitset kodin laadukkaita ja mukavia vaatteita, sinun on tutkittava huolellisesti kokoonpano.

On suositeltavaa valita tuotteita luonnonmateriaaleista. Tuotteen koostumus riippuu sen lämpöominaisuuksista ja pehmeydestä.

Lahjana

Jos päätät esitellä huopahuovan lahjaksi, sinun ei tarvitse tietää tarkkaa kokoa. Tällaisilla malleilla on pääsääntöisesti standardimitat ja ne sopivat sekä naisille että miehille.

Värien ja sävyjen rikkaus antaa sinulle mahdollisuuden valita erityinen viihtyisä asu lahjaksi. Monet laadukkaat tuotteet eri tuotemerkeistä myydään täydellisesti lahjapakkauksella.

Värivaihtoehdot

Viihtyisät ja pehmeät kylpytakit ovat erinomainen valinta naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja lämpöä. Erityisesti reilun sukupuolen kohdalla on sellaisia ​​viehättäviä yksilöitä kuten:

 • valkoinen tai beige malli näyttää hyvin romanttiselta;
 • mallit burgundia ja punainen, jossa et voi vain viettää viihtyisiä iltoja television edessä, mutta myös tavata ystäviä;
 • mallit, jotka on koristeltu kirkkailla tulosteilla ja kuvioilla, näyttävät hyvin rikkailta ja positiivisilta
 • vaaleanpunaiset tuotteet, joissa nainen näyttää hyvin naiselliselta ja lempeältä;
 • Alkuperäinen naismalli, jossa on kontrasti eläinten painatus.

Miesmallien värit

Miesten mukavat ja pehmeät tuotteet ovat saatavilla seuraavissa väreissä:

 • sinisiä malleja, jotka näyttävät hyvin jaloilta;
 • ruskeat matot, jotka sopivat erinomaisesti mukavaan oleskeluun ja lepoon; erityisesti harmonisesti tämä väri näyttää lämpimillä velourituotteilla;
 • tummia malleja, joissa on vastakkaisia ​​tulosteita ja kuvioita.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet