Mekojen värit

Persikka-mekko - hellävaraiselle ulkoasulle

Persikka-mekko - hellävaraiselle ulkoasulle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. pituus
 3. Hihassa
 4. pehmoinen
 5. pitsimäinen
 6. Väriyhdistelmät
 7. Mitä käyttää?
 8. lisälaitteet
 9. kengät
 10. Täytetään
 11. manikyyri

Tällainen pastelliväri persikkana on naisellinen ja herkkä, joten muodin vaatteet vaativat tämän sävyjä. Monet uskovat kuitenkin, että tällaisen mekon yhdistäminen muihin asioihin ja varusteisiin on melko vaikeaa. Selvitetään, kuka tämän varjossa oleva mekko on, millaisia ​​värejä se voi yhdistää ja miten valita sen onnistuneita lisävarusteita.

Kuka sopii?

Persikka-väri on melko pehmeä, joten se on sopusoinnussa sekä tumman ihon että vaalean ihon kanssa. Joten persikka-sävyn asu sopii naiselle, jolla on ihonväri. Kaikki tämä on asianmukainen valinta.

Kuitenkin persikka-mekko, jossa on helmiäinen sävy, sopii erittäin kevyesti ja ruskettuneeseen ihoon, mikä auttaa luomaan kevyt salaperäinen kuva.

Persikka-värinen mekko, jossa korostetaan lohta ja terrakotta-beigeä, kutsutaan myös universaaliksi, koska se soveltuu erilaisiin tapahtumiin ja tyttöihin, joilla on ehdottomasti ulkonäkö.

Tällaisessa puvussa sekä nuori nainen että kypsä nainen voivat luoda lempeän ja romanttisen kuvan.

pituus

Peach-puvun ja muiden vaatteiden yksityiskohtien ja eri tarvikkeiden yhdistelmä määräytyy vaatteen varjossa ja sen tyylissä sekä kangasta, josta se on valmistettu.

Pitkä lattialle

Pitkällä persikka-sävyillä varustetulla mekolla on näyttävin ulkonäkö, jos se on ommeltu virtaavasta kankaasta tai päinvastoin riittävän tiheästä materiaalista, joka muodostaa runsaasti hienostuneita taitoksia.

Jos tarvitset asua juhlalliselle tapahtumalle, niin se on persikka-sävy, lattian pituus auttaa tuntemaan itsensä kuningatar. Sifonista koostuva ilmava persikka-mekko, jossa on verhot, tekee kuvastasi hienostuneen ja ylellisen.

Jos persikka-mekko on lattiapituus, jossa on kirjonta- tai pitsiosien elementtejä, koruja on käytettävä mahdollisimman vähän esimerkiksi korviin.

midi-

Persikka-asu, jossa on keskipitkän pituinen sifonki, voidaan laittaa romanttiseen kokoukseen, ja se voidaan perustaa prom tai häät. Keskipitkä silkki-mekko persikka-värissä sopii erinomaisesti näyttelyyn tai teatteriin.

Jos valitset mallin tällaisesta pukeutuneesta kankaasta, voit korostaa kuvasi eleganssia. Yhdistä samanlainen mekko, jossa on tyylikäs korkokengät ja tarvikkeet, joilla on samanlainen sävy tai kirkkaampi väri.

lyhyt

Peach-varusteiden mallit, joiden pituus on lyhyt, sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Niitä voidaan käyttää sinisen denim-takin ja sandaalien tai nilkkasaappaiden kanssa.

Jos lisäät pukeutua, jossa on mini-hame, persikka-sävyissä, jossa on neuletakki tai takki, valitset tätä varten hienovaraisia ​​lisävarusteita, saat kuvan, joka sopii ystävällisiin kokouksiin ja toimistoon.

Hihassa

Pukun tarkoitus huomioon ottaen holkki voi olla kokonaan poissa tai se voidaan esittää eri pituuksina. Peach-sävyn iltapuku voi rajoittua sekä eleganttiin hihnaan että pitsiosaan, samoin kuin pukeutuvat pitkät hihat samasta ilmavasta kankaasta kuin itse mekko.

Paksusta kankaasta valmistetun persikka-mekon rento versio voidaan esittää pitkillä hihatyypeillä varustetuilla malleilla, joissa on pitkät hihat.

pehmoinen

A-siluettia sisältävien persikka-mekkojen mallit auttavat pidentämään jalat.

Useimmiten persikka-sävyissä olevat rehelliset mekot valitaan tärkeisiin tapahtumiin, kuten häät tai proms. Tässä tapauksessa tylliä, sifonkia ja muita kankaita sisältävän persikka-puvun pehmeä hame voi olla sekä lattialla että keskipitkällä. Tällaisten mekkojen koristelua edustavat yleensä pitsi, helmet, strassit.

pitsimäinen

Peach-mekko, jossa on pitsi, näyttää hienolta ja epätavallisen romanttiselta. Tällaisia ​​mekkoja on esitetty lyhyinä malleina sekä mekkoina, joissa on pitkät hameet lattialle.

Nämä mekot vaativat vähintään koruja ja hienovaraisia ​​meikkejä, joissa painotetaan silmiä.

Hellävarainen, vaalea sävy

Pale persikka-mekko sopii parhaiten tytöille, joilla on kultainen ihon sävy.

Pukeutuminen, jossa on vaaleanpunainen sävy, näyttää samalla viileältä ja lämpimältä. Tämä auttaa luomaan tasapainoisen ja hyvin rauhallisen kuvan. Mutta jos lisäät tällaisen persikka-asun, jossa on paljetteja tai strassikivejä, sinulla on upea ilme illan tapahtumasta.

Väriyhdistelmät

Peach-sävyillä on taipumus korostaa eleganssia ja naisellisuutta, varsinkin jos valitset heille menestyksekkäitä värivaihtoehtoja. Pastellivärit muuttavat persikka-mekanismin ilmaviksi ja pehmeiksi, ja valoisat tekevät siitä tyylikkään ja ilmeikäs.

Katsotaanpa tarkemmin, mitä ylimääräisiä värejä ja sävyjä persikka-mekko näyttää erityisen onnistuneelta.

Musta

Peach-pukeutuminen, jossa on pieni määrä mustaa, on klassinen vaihtoehto ja win-win-askel. Niinpä voit ostaa lakonisia mustia lisävarusteita persikka-varjossi.

Vaaleanpunainen

Hellävaraisen persikan sävy ja lämmin vaaleanpunainen väri yhdistyvät tummanvärisiin tyttöihin, joilla on kevyet hiukset. Näitä sävyjä suositellaan lisävarusteiden okra- ja karamelliäänien täydentämiseksi.

Yhdistää hyvin menestyksekkäästi myös kevyen persikka-värin ja koralli- ja lohenväriset vaaleanpunaiset, varsinkin jos tytön hiukset ovat punaisia ​​tai ruskeita.

Oranssi-persikka-sävyyn on suositeltavaa lisätä vaaleanpunainen tai vaaleanpunainen-vaaleanpunainen tai vaaleanpunainen-vaaleanpunainen-vaaleanpunainen tai fuksia.

Valkoinen

Tällainen yhdistelmä on hyväksyttävä, mutta ilman kirkkaita lisäyksiä se on hieman tylsä.

Jos tavoitteena on luoda hienovarainen ulkoasu, voit helposti yhdistää persikka-asun, jossa on valkoinen takki, valkoiset kengät ja valkoiset koristeet.

Beige

Persikka-sävy näyttää harmonisesti vaaleanpunaisella mittakaavalla. Erityisesti persikka-pukeutumiseen mahtuu maitomainen sävy, paistetun maidon väri sekä lihan väri. Niitä voidaan täydentää valkoisella, minttu-, sinisellä tai harmaalla, jotta kuva on täydellinen ja ilmeikäs.

Ruskea

Tätä yhdistelmää pidetään yhtenä onnistuneimmista. Se soveltuu erityisen hyvin tummille hiuksille. Vaaleampi persikka sävy on ja tummempi voit noutaa ruskean kumppanin siihen, sitä enemmän kontrastia ja ilmeikäs yhdistelmä saat lopulta.

Muilla pastellisävyillä

Persikan ja mintun sävyjen yhdistelmä auttaa luomaan tuoreen kesän ulkoasun.

Voit pukeutua lyhyeen ilmavaan pukeutumiseen persikka-varjossa, jossa on lisäkkeitä tai bleiseri, neuletakki mintunvärisenä, joka täydentää tätä asua maitoisilla sandaaleilla tai kengillä.

Persikan ja sinisen sävy on täydellisesti yhdistetty, mutta tällaisen mekkoyhdistelmän kannalta on tärkeää valita neutraaleja lisävarusteita, esimerkiksi beige-värejä.

Yksi harmonisista sävyjen liittoutumista voidaan kutsua myös persikanvärin ja harmaan yhdistelmäksi.

Jotta tällaisella kokoonpanolla ei olisi haalistunutta ulkonäköä, puvun persikan sävy olisi oltava tarpeeksi kirkas. Kengät tässä tapauksessa on valita lihanvärinen ja takki tai pussi - harmaa.

Kirkkaita värejä

Tangerine, burgundy, kirkas violetti, smaragdi, indigo katsotaan onnistuneiksi kirkkaiksi ja ilmaiseviksi kumppaniksi persikan sävyyn.

Valitsemalla oranssin kengät ja persikkapuvun pussin voit mennä ravintolaan illalliseksi, ja persikka- ja vihreän yhdistelmä sopii romanttiseen kävelyyn.

Mitä käyttää?

 • Persikka-värinen asu yhdistettiin onnistuneesti niin klassisten värien kuin valkoisten, mustien, harmaiden asioiden ja lisävarusteiden kanssa. Myös universaali ratkaisu persikka-pukeutumiseen, jota kutsutaan oranssiksi ja ruskeaksi.
 • Jos pidät kokeista, täydennä persikka-asuja hihnalla, käsilaukulla tai kengillä smaragdissa, keltaisella, punaisella tai violetilla.
 • Pehmeän persikanvärisen pukeutumisen tapauksessa liian massiiviset lisävarusteet olisivat huono valinta. Tällaisen asun käsilaukun tulee olla keskikokoinen. Valitse malli, joka ripustetaan kyynärpäälle tai pidetään käsissä.

lisälaitteet

Klassinen kulta- ja hopeakorut sulautuvat täydellisesti persikka-sävyyn.

Jos mekko on yksivärinen persikan väri, on hyväksyttävää käyttää kirkkaita puku koruja, joissa on vihreitä, koralli-, keltaisia, ruskeita, sinisiä tai violetteja elementtejä. Onnistunut on persikka-tarjous, jossa turkoosi koristeet.

Voit valita puisen koristeen vaatteen persikka-varjossa, jos tietysti pidät etnistä tyyliä. Jos aiot pukeutua iltapuvun persikka-sävyyn, voit lisätä sen helmi- tai helminauhatuotteisiin.

kengät

Valitse kengät, joissa on pieni kantapää, lyhyelle persikka-sävyille ja litteille kengille lattialla. Sandaalit, balettikoristeet tai sandaalit, saappaat yhdistyvät ihanasti persikka-pukeutumiseen.

Musta kengät tähän asuun ei pidetä kovin sopivana. Beige, koralli, sininen tai minttujalkine olisi parempi vaihtoehto. Jos haluat jotain pimeää ja kontrastia, voit valita tummansinisistä baletti-asunnoista tai nilkkasaappaista.

Hyvä vaihtoehto juhlalliselle tapahtumalle olisi persikka-mekko, jossa on metalli-varjostuskengät - kupari, kulta tai hopea. On tärkeää valita vain korut, jotka vastaavat sävyä ja lisäävät värinän makuun.

Täytetään

Peach-asun make-upin valinta määräytyy sen mukaan, mihin olet suunnitellut mennä tässä mekossa.

Häät tai toimisto kirkas meikki on sopimatonta, mutta puolue, päinvastoin, liian kalpea meikki ei sovi.

Selvitä ensin, onko persikka-puvallasi lämmin tai kylmä värivalikoima. Viileän pukeutumisen varjolla huulipunan sävy on myös kylmä, esimerkiksi koralli tai vaaleanpunainen. Tällöin silmät voidaan sävyttää hopea-ruskea tai hopeanväriset sävyt.

Pehmeän värin persikan sävyjä varten poimi ruskeat tai kultaiset värit. Peach-huulipuna sopii tähän pukeutumiseen, mutta on parempi korvata se glitterillä. Voit lisätä kirkkautta meikkeihin vihreillä tai sinisillä sävyillä, ja ruskeat silmät voivat yrittää tehdä silmäluomia purppurilla varjossa.

Musta eyeliner on yhdistetty runsaan sävyisen persikka-pukeutumiseen, ja jos asusi on hyvin kevyt, niin tällaiset silmät erottuvat liikaa. Pehmeää ja pehmeää meikkiä varten käytä ruskeaa eyelineriä. Samoja vinkkejä voidaan soveltaa ruhojen valintaan.

Vaikka persikka ei ole huono yhdessä vaaleanpunaisen kanssa, mutta vaaleanpunainen käyttö make-upissa voi tehdä kuvastasi epäyhtenäisen. Ei ole suositeltavaa valita vaaleanpunaisia ​​sävyjä, vaaleanpunaisia ​​punastumia ja vaaleanpunaisia ​​huulipunoja.

manikyyri

Yleinen versio manikyyri persikka-asusteista pidetään klassisena ranskalaisena. Vaihtoehtoisesti kynnet voidaan peittää vaaleanpunaisella, sinisellä, lila-, ruskea- tai beige-lakalla, mutta jokaisen niistä tulee olla pastelli.

Jos lisävarusteissa on kirkkaat aksentit, manikyyri voidaan valmistaa samasta väristä, esimerkiksi oranssina, violetina tai kirkkaan sinisenä.

Kommentit
 1. Maria
  23.01.2016

  Peach on persikka on hienoa! Herkullinen varjossa jokainen tyttö muuttaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet