Mekojen värit

Mitä pukeutua keltaisella mekolla?

Mitä pukeutua keltaisella mekolla?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. kengät
  2. lisälaitteet
  3. sukkahousut
  4. päällysvaatteet

Keltainen mekko on suunniteltu nostamaan tunnelmaa paitsi sen omistajalle, myös ympärillä oleville ihmisille. Tätä väriä pidetään kesän varjossa, vaikka joissakin muunnelmissa sitä voidaan käyttää talvella tai demi-kaudella.

Keltainen sävy vaatii erityistä huomiota. Toisaalta se sopii lähes kaikille, mutta vaatii vaativaa yhdistelmää muiden sävyjen kanssa.

kengät

Jokaisen keltaisen mekon tyyliin ja jokaiseen tilanteeseen on valittava oikeat kengät.

Kesämalliin mekko, saappaat-gladiaattorit tai koralli, oranssi ja fukseja-värinen sandaalit, klassiset kengät tai mokkasiinit sopivat parhaiten.

Keltainen mekko on tervetullut kenkiin, joissa on kukka- tai perhospainatus.

Trapetsi-puvun alla on parasta laittaa teräviä teräviä asuntoja tai kenkiä, joissa on solki. Valitsemalla kengän värin, joka vastaa kauluksen sävyä, voit luoda voittavan vaihtoehdon.

Häikäisevä, asennettu malli sulautuu kauniisti tyylikkäisiin tumman värisiin pumppuihin, joissa on avoin nokka.

Safarin tyylin alla on parempi valita sandaalit, joiden väri sopii ihanteellisesti yhteen vyöhön. Sandaalin pohja on oltava tasainen tai kiilassa, jotta voit mennä pitkälle kävelylle.

Jos valitset puoli-urheilulliset sandaalit pienellä neliökannalla, tämä asu soveltuu ulkokäyttöön tai toimistotyöhön.

Ruskeat, maidon ja beige-väriset kengät sopivat toimistoon.

lisälaitteet

Mitä käyttää keltaista mekkoa, jotta voit luoda upean kuvan?

Nahkahihna ja silkkinauha ovat suuri lisä pukeutumiseen, ilman värin valinnan rajoituksia. Mutta solki ei saa olla suuri.

Juhlalliselle tapahtumalle on parempi yhdistää mekko, jossa on kirkkaan sininen ja punainen koriste. Voit esimerkiksi valita yhden värin lakattu vyö, tyylikäs tyylikäs kytkin ja kauniit kengät.

Musta ja keltainen - klassinen, erityisen tärkeä illalla.

Käärme tulostaa hyvin keltaisen puvun kanssa, mutta keltaiset kengät eivät ole pahin vaihtoehto yhteiskunnallisiin tapahtumiin.

Valkoisesta metallista valmistetut suuret korvakorut, rannekorut ja kaulakorut, joissa on kiteet ja strassit, erilaiset puku korut, vain kullan tuotteet ovat kiellettyjä, sopivat iltapuvulle.

Ravintolassa on parempi käyttää mekkoa, jossa on helmi koruja tai hopeaa. Bolero-takki lisää kuvaan hienostuneisuutta.

Valkoiset ja vaaleanpunaiset tarvikkeet antavat romanttisen ilmeen.

Esimerkiksi keltaisen pukeutumisen kanssa on parempi käydä balettilaseja, ja ylhäältä laittaa neuletakki, denim-takki.

Päivällä voit kokeilla sinisiä sandaaleja ja suuria koruja, vihreää kytkintä ja kenkiä.

Ruskea vyö täydentää keltaista mekkoa sekä suklaan sävyjä ja kahvin väriä. Valittavana ovat puiset korut, korut ja keltainen korvakorut. Vaihda kengät, joissa on pitsi-nahka-saappaat.

Yrityskuvan luominen on parempi valita yksinkertainen mekko ja koristaa se huivilla.

Vaaleanharmaa ja helmi-lisävarusteet vaimentavat keltaista kirkkautta. Hieno aksentti on nahkainen kudottu vyö, joka lisää eleganssia koko kuvaan.

Luominen toimisto-tyyli, tällainen asu on parempi käyttää vankka kiinteä ja ei kiiltävä sukkahousut.

Silmälasit on parasta valita punaisella, ruskealla tai kultaisella reunalla.

sukkahousut

Kun valinta sukkahousujen pitäisi olla varovaisia. Sukkahousut ihon sävylle tai sukkahousuille yhden / kahden sävyn tummemmiksi olisivat ihanteellinen vaihtoehto keltaiselle sävyiselle mekolle.Harmaat sukkahousut voidaan yhdistää sitruunavärin vaatteeseen. Huolellisesti harkittu kuva antaa sinulle mahdollisuuden käyttää mustia sukkahousuja, jotka näyttävät hyvältä keltaisella mekolla.

Esimerkiksi tiukka mekko, jossa on ylellinen tulppaanihame ja korkea vyötärö kengistä, saappaat ovat sopivampia, voit käyttää tyylikäs huivi ja nahkatakki, mustat sukkahousut ovat hyvä lisä.

päällysvaatteet

Alkuperäisen uuden ilmeen tyyliin sopiva vaippa tai mekko voidaan täydentää klassisella takilla. Yhdessä kuvan kanssa on parempi valita kengät, joissa on tyylikäs pieni käsilaukku.

Musta bleiseri / neuletakki on loistava valikoima keltaisen puvun ulkoasun täydentämiseksi. Musta on itsessään monipuolinen.

Muuten, takki ja neuletakki voivat olla eri pituisia, jotta ne sopivat täydellisesti pukuun ja sen pituuteen ja väriin. Tämä yhdistelmä on täysin mahdollista, vain tämä kuva ei ole kaikille.

Jos puhumme alkukeväästä / syksystä, on aivan asianmukaista laittaa turkisliivi ylhäältä keltaiselle mekolle.

Nahkainen vyönauha, jossa on pieni solki, on ihana sisustus, joka korostaa täydellisesti vyötäröä. Kengistä on parempi valita nilkkasaappaat, jotka vastaavat mekkoa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet