Mekojen värit

Mitä pukeutua punainen mekko?

Mitä pukeutua punainen mekko?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. tapaus
  2. Punaisessa solussa
  3. lyhyt
  4. Pitkä ja midi
  5. Muotiyhdistelmät
  6. Mitkä sukkahousut kuluvat
  7. Mitä kenkiä käyttää
  8. lisälaitteet

Punainen väri ei koskaan mene muodista, se on win-win lähes kaikissa tilanteissa. Punaisessa mekossa Näet upeat, tyylikkäät ja taatusti olla miespuolisen huomion keskellä, missä ikinä olisit.

Muista, punainen on kaikille, tärkeintä on löytää oikea sävy ja tyyli mekko. Ja jos lisäät oikeat lisävarusteet ja onnellinen hymy, on mahdotonta katsoa sinua pois!

tapaus

Sheath-mekko sopii kaikenlaisiin tytöihin, se liukuu, vetää siluettia ja tekee kuvasta hienovaraisemman. Siinä näytät erittäin vaikuttavalta!

Jos sinulla on vikoja, ne auttavat piilottamaan pukeutumisen, taitosten, verhojen ja muuntyyppisten koristeiden koriste-elementit.

Yritä valita mekko, joka ei ole ylikuormittunut, joten voit valita uuden kengän ja lisävarusteet joka kerta, riippuen tilanteesta.

Kenkien osalta paras ratkaisu olisi mustia tai alastomia veneitä, jotka visuaalisesti pidentävät jalkaa. Kesällä voit käyttää sandaaleja, joissa on korkokengät.

Punaisessa solussa

Häkissä olevat mekot eivät mene pois muodista monta vuodenaikaa peräkkäin. On uskomaton määrä muotoja, kokoja ja värejä ruudullinen kuvio. Kengät ja asusteet vaikuttavat juuri näihin vivahteisiin, kuten mekon tyyliin.

Tietenkin on olemassa yleismaailmallisia malleja, joita voidaan käyttää sekä klassisten että urheilullisten tai tavallisten vapaa-ajan kenkien kanssa.

Pukeutuminen häkissä olisi sopiva kaikissa tilanteissa. Lämpimänä vuodenaikana ihanteellinen paita-mekko, jota voidaan käyttää sandaaleilla, hattu ja pieni käsilaukku.

Tiukemmalla A-linjalla voit mennä töihin, täydentämällä sitä veneillä ja lakonisilla lisävarusteilla. Tämä voi olla rannekoru tai pienet korvakorut. Voit käyttää yksinkertaista takkia.

Korvaa kevyiden lenkkarien nastat ja heittää kevyt denim-takki päälle, saada suuri kaupunki etsimään joka päivä. Jos katu muuttuu hyvin viileäksi, ruudullinen mekko, nahkatakki ja tiukat mustat sukkahousut näyttävät hyvältä.

lyhyt

Vastoin yleistä uskoa, lyhyt punainen mekko voidaan käyttää paitsi juhlissa, myös romanttisessa tiedossa tai jopa työssä, jos sen pituus ei ylitä ilmoitettua pukukoodia.

Joka tapauksessa lisävarusteita ei saa varjella, koska punainen mekko on jo tärkein osa kuvaa. Työskentelyilmapiirissä neutraalit tummat sävyt näyttävät parhaiten: musta, laivasto ja ruskea.

Jos menet juhliin, lisää se kauniilla koristeilla, turkis-bolerolla, upeilla kengillä tai sandaaleilla tyylikkäällä ja siistillä kytkimellä.

Lyhyt mekko voidaan syöttää rentoon ulkoasuun. Täydennä sitä hattu, hiustenhoito, mustat sukkahousut, pieni pussi pitkällä hihnalla ja aurinkolasit. Koruista poimia lyhyt kaulakoru ja muutama rannekoru.

Täydelliset kengät joka päivä ovat balettikengät, lenkkarit tai slip-onit.

Pitkä ja midi

Pitkän punaisen mekon asettaminen varautumaan siihen, että kaikkien muiden huomion kiinnittäminen on sinulle. Ole siis varovainen, kun valitset lisävarusteita. Korujen runsaus tekee kuvasta ylikuormitetun ja mautonta. Riittää pari koruja ja pieni käsilaukku.

Kenkien valitseminen keskittyy sen tapahtuman osoitekoodiin, johon olet menossa. Jos se on ilta, kannattaa käyttää kenkiä tai sandaaleja, joissa on neutraali kantapää. Epävirallisia tapahtumia varten voit noutaa kenkiä matalalla nopeudella, sopivia sandaaleja tai pumppuja ilman kantapäätä.

Muotiyhdistelmät

Tänä vuonna voit nähdä paljon punaisia ​​mekkoja catwalkilla. Siksi tämä fashionista on vaikeaa tehdä ilman häntä.

Jos puhumme muodikkaista väriyhdistelmistä, se voi olla valkoinen, musta, vihreä, sininen, harmaa, keltainen. Mutta sinun pitäisi olla hyvin varovainen valittaessa kirkkaita värejä, jos sinulla on moitteeton maku, on parempi valita neutraaleja värejä.

Suunnittelijat ja suunnittelijat kutsuvat meitä tähän ja päättävät siitä, mitä kiitotietä näemme: vähintään koruja ja tarvikkeita, neutraaleja kenkiä.

Punaiset mekot ovat erityisen suosittuja ensi syksynä ja talvella, mutta kesällä niistä tulee vaatekaapin kohokohta.

Täydellinen ratkaisu on punainen sifonki-mekko, jossa on polka-pistekuvio tai silkkinen mekko, jossa on pitsinen liinavaatteet. Viime kaudella tämä kausi on yleinen: käytä sitä työskentelemään takin ja veneiden kanssa, käytä pukeutumista, jossa on sandaalit ja massiiviset koristeet. Niiden pitäisi olla renkaita ja pari rannerenkaita tai suuri kaulakoru.

Jos haluat poistaa hänen ylellisyytensä joka päivä, aseta valkoinen t-paita ja lisää mukavia lenkkarit. Kun se on viileä, voit heittää denim-takin tai nahkatakin.

Make-up, silmät haalistuvat taustaan, niiden on oltava täysin neutraaleja. Keskity virheetöntä ihon sävyä, täydellisiä kulmakarvoja ja kirkkaita huulia. Punaiselle mekolle ne ovat tervetulleita!

Mitkä sukkahousut kuluvat

Koska syksyn alkaessa punaiset mekot tulevat erityisen tärkeiksi, heidän on varmasti kyytiä. Niiden on oltava kiinteitä, läpinäkyviä tai mustia. Joka päivä tiukka sukkahousut tai jopa leggingsit tekevät, ja ohuet sukat sopivat julkaisemiseen.

Tytöt, joilla on hyvin ohuet jalat, voivat ottaa tilaisuuden ja pukeutua valkoisiin sukkahousuihin. Tällöin kenkien on oltava mustia, ei valkoisia, muuten vaarana on naurettava.

Mitä kenkiä käyttää

Kiistaton klassikko on punainen mekko ja mustat kengät. Tämä yhdistelmä on aina win-win, mutta on parempi käsitellä sitä varmuuskopiona, koska se voi kyllästyä nopeasti. Siksi kengät voivat olla alastomia, värillisiä tai hopeaa. Edellytys - sen on oltava kenkiä, joissa on terävä kärki.

Valitse päivittäin roomalaiset sandaalit ja muut "pajuiset" kengät, joissa on paljon hihnoja. Tytöt, jotka haluavat rento ja eklektinen, voivat pukeutua lenkkariin. Tennarit ovat haalistuneet taustaan, nyt ne ovat sopivampia juoksumatolla.

lisälaitteet

Jos tämä on illanvietto, poimia tilastolliset korut, jotka sopivat pukuunne. Nämä voivat olla tyylikäs riipus korvakoruja tai kivi riipus. Hiukset tässä tapauksessa on parempi poistaa takaisin.

Haluatko korostaa vyötäröä? Laita sitten ohut musta hihna. Ylhäältä voit heittää mustan vaipan tai neuletakun, joka sopii viileään kauteen.

Klassikkojen rakastajat nauttivat punaisen mekon yhdistelmästä ohuella helmillä ja helmikorvakoruilla. Tämä korujen sarja soveltuu myös yrityskuvaan, varsinkin jos päällään on beige-takki.

Tarvikkeiden tulisi olla yksinkertaisia ​​ja ytimekkäitä, varsinkin jos poistat ne päivittäin. Syksyllä tämä voi olla volyymi ja huopahattu, kesällä aurinkolasit ja kevyt huivi.

Käsilaukun tulee olla keskikokoinen tai pieni, selkeä. Suuret suuret pussit eivät ole enää suosittuja, joten laita ne pois parempiin aikoihin.

Muista, että punaisen puvun pääsisustus on sinä itse. Kuvan luotettavuuden tulisi olla itseluottamus ja moitteeton hymy. Loppujen lopuksi, jos päätät käyttää tätä asua, käytä sitä ylpeänä!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet