Mekojen värit

Terrakotta-mekko - monipuolinen kuva

Terrakotta-mekko - monipuolinen kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. Suositut tyylit
 3. pituus
 4. Näyttävät yhdistelmät
 5. Mitä käyttää?
 6. Täytetään
 7. kengät
 8. manikyyri

Kauniilla jalo-värillä on luonnollisia juuria: se muistuttaa länsimaisista maisemista, hiekkadyyneistä ja savi-taloista, yksinkertaisista ja luonnonmateriaaleista. Se on kuitenkin ylellisyyttä, tyyliä ja makua, podiumien jatkuvaa kuntia.

Ei ole mikään salaisuus, että kaikki ruskeat ja punaiset värit, joiden välissä terrakotta-rajojen on pystyttävä mittaamaan, koska se on erittäin tärkeä kosketus. Tämä on vaarallinen väri, joka voi sekä tasapainottaa kuvaa että maata sen. Terakotta-väri viittaa alitajuisesti siihen, että se on koko, älykäs ja tasapainoinen.

Oikeassa esityksessä väri lisää arvoa henkilölle, joten psykologit suosittelevat sen käyttöä pukussaan vaikeissa neuvotteluissa. Miten käytät terrakotta-väriä vaatekaapissa ja yksityiskohtia, jotta voit lisätä kuvaan hienostuneisuutta ja tyylikkyyttä? Harkitse tarkemmin.

Kuka sopii?

Terrakotta pelaa hyvin luonnollisen ruskean ja punaisen sävyin, joten tytöt, joilla on punaiset hiukset ja punertavat sävyt, voivat käyttää sitä turvallisesti. Niiden on kuitenkin lähestyttävä huolellisesti yhdistelmää ihon kanssa. Jos kasvoissa on kellertäviä tai harmaita sävyjä, jotka poikkeavat posliini- tai persikka-sävyistä, sinun on poistettava terrakotta edelleen esimerkiksi siirtymällä kokoonpanon pohjaan (housut tai hame). Loput voivat jättää sen kuvan yläreunaan.

Kultaiset ja tummat ihon sävyt ovat tulossa tyylikäs terrakotta-koristeluun. Näin on silloin, kun väri voi olla keskeinen linkki, suuri yksivärinen vaihtoehto.

Kylmän värityypin terrakotta-tytöt antavat joskus kasvoilleen rumia, maanläheisiä sävyjä, joten on parempi käyttää sitä lisävarusteiden muodossa.

Suositut tyylit

Yksinkertainen ja tyylikäs - tämä on yksi vaihtoehto terrakotta-värin kanssa. Kallis rikas - kolikon toinen puoli. Koska terrakottavärit nähdään luonnollisina, erityinen ylellisyys saadaan asioista luonnollisista materiaaleista, jotka on valmistettu ruskeasta nahasta luonnollisessa muodossa ja jalostuksessa, villaa, silkkiä, satiinia. Erilaisten jalo-kuvioiden yhdistelmä lisää syvälle värin ekspressiivisuutta. Hyvät mekot ovat yksinkertaisia ​​siluetteja ja selkeitä muotoja. Katso hienoja boheemisia malleja epätavallisesta leikkauksesta.

Antiikkityylinen mekko (kreikkalainen tai roomalainen), jossa on korkea vyötärö, voi yhdistää hyvin erilaisia ​​materiaaleja, mutta myös värien yhdistelmiä, jotta leveät vyöt voidaan käyttää. Oriental drape cut on erinomainen vaihtoehto, yksi niistä harvoista vaihtoehdoista, joissa piirustusten ja tulosteiden käyttö on tarkoituksenmukaista.

Terrakotta-värit vaatteissa houkuttelevat aina huomiota, joten heidän on korostettava heidän ansioitaan. Joten voit lisätä kuvan feminiinisyyttä, koska vapaat ja kolmiulotteiset muodot yhdessä vyön kanssa auttavat tekemään kauniita mittasuhteita. Neulotut ja neulotut mekot sopivat enemmän hoikkaihin tyttöihin ja naisiin, koska ne lisäävät visuaalisesti kokoa. Tiukasti istuvat kapeat mekot ja pitkät neulomekot suurilla naisilla ovat vaarallisia vaihtoehtoja, joissa terrakotta-viehätys ja naisen yksilöllisyys häviävät. Niitä voidaan parhaiten välttää.

pituus

Terakotta-mekon pituus vaihtelee kuvan luonteesta: seksuaalisesta tyylikkääseen.

pitkä

Pitkä terrakottapuku - ikuinen trendi. Draperies ja yhdistelmä läpikuultavia lentäviä kankaita, vyötärön korot ja hihat ovat yleisiä suunnittelijoiden tekniikoita.Vaatteen kangasta ja tarkoituksesta riippuen sen leikkaus valitaan eri kenkiä ja yksityiskohtia. Loistavat vaihtoehdot lisäävät äänenvoimakkuutta, ja matta, päinvastoin, toistaa "käsillä". Tämä on vaihtoehto mihin tahansa muotoon.

midi-

Yleinen vaihtoehto, jossa naisellisuutta ja modernia voidaan yhdistää. On paikka geometrisia hakuja ja epätavallisia muotoja. Epäsymmetriset siluetit ja värit ja kankaat näyttävät mielenkiintoisilta.

Hyvä vaihtoehto villalle ja neuleille. Asennetut varusteet eivät menetä merkitystään, koska ne korostavat ohutta kuvaa. Midi on yhdistetty täydellisesti lisävarusteisiin - turkisliivit, nahkaiset leveät vyöt, puoli. Tässä pituudessa on sopiva yhtenäinen väripaletti.

Lyhyt mekko

Tyylikäs 60x tai vaippapuku on loistava vaihtoehto urheilulliselle tytölle, ekstravaganttiset lisävarusteet ja kampaukset kulkevat hyvin hänen kanssaan. Tämä mekko on lakoninen ja yksinkertainen, joten yksityiskohdat voivat olla hienoja tai futuristisia, teksturoituja ja tilavia. Itse mekko voidaan koristaa kädenreikien reunoilla ja valkoisen tai mustan reunoilla.

Näyttävät yhdistelmät

Terrakotta-väri on nirso kuvasta. Kokonäkö näyttää hyvältä tummalle iholle, loput on parempi väriaineen laimentamiseksi. Muut ruskean, suklaan tai hiekan värit ovat loogisia.

Valkoinen kaikissa sävyissä: kermainen, kahvi, kerma, lumivalkoinen. Tiukka musta väri voi olla sileä tai epätasainen, lakka paistaa, tämä voidaan saavuttaa nahkatavaroilla tai kengillä. Musta-terrakottapuku näyttää upealta.

Yhtäkkiä lempeät yhdistelmät antavat pastellinvärisen värin, punainen-oranssi ja keltainen sävy lisäävät kuvaa.

Mutta oliivi auttaa tukahduttamaan "luottamusta" ja tekemään vaatteesta rauhallisemman.

Mitä käyttää?

Erityisten suositusten tulisi perustua mekon ja korin yleiseen tyyliin. Näyttää voittavan kengän ruskean ja lämpimän harmaan, kuvioidun nahan ja mokkanaton luonnollisissa sävyissä. Koristeista kauniin yhtye luo kultaisia ​​värejä, luonnollisia kuvioita ja kiviä. Mitä enemmän ”terrakotta” kuvassa, sitä massiivisempi koriste voi olla. Merkittävä rooli pukeutumistarvikkeissa (laukut, hatut, liivit, kengät, meikki), jotka auttavat terakotta-värin laimentamisessa, pehmentämisessä tai tehostamisessa.

Täytetään

Helpoin tapa poimia meikkiä tytöille, joilla on pronssinen ihon sävy, sekä punainen tukka.

Mitä aktiivisempi on terrakotta-väri vaatteissa, pehmeämpi ja hillitty kosmetiikka tulisi olla. Parempi kiinni yhden aksentin sääntöön ja korosta huulet tai silmät.

Voittava vaihtoehto on aktiivinen ampuja tai savuinen jää ruskea tai musta. Nuolet sopivat lähes kaikille, tummat nahat voivat suositella itämaista meikkiä käyttämällä mustaa lyijykynää ja kultaisia ​​sävyjä. Valkoinen iho sopii pehmeille vaihtoehdoille Smoky-ice, valon varjossa, voit valita värillisiä varjoja, jotka ovat sopusoinnussa silmien värin kanssa. Punaiselle on yleinen paletti, jossa on vaaleanpunainen ja lila. Jos silmät voivat tehdä aksentteja, huulipunan väri on parempi muffata ja käyttää sävyjä lähellä luonnollista väriä. Läpikuultava vaaleanpunainen menee nuorille tytöille, paksun huulipunan ystäville voi jäädä pehmeään Bordeaux- tai terrakotta-versioon.

kengät

Kenkien valinta riippuu pukeutumisen perusmuodosta ja pituudesta. Pitkät mekot "pyytävät" vakavampia suljettuja kenkiä, lyhyitä korkokenkiä tai saappaita, joissa on pitkä akseli. Pitkät kesämekot, joissa on pilkko hameen, yhdistetään hieman karkeasti näyttäviin kenkiin, kuten roomalaisen tyylisillä sandaaleilla. Alhaisia ​​kenkiä käytettäessä on parempi antaa etusija malleille, joissa on pieni korostunut kantapää, kuten lohkareita. Klassiset pumput yhdistyvät täydellisesti midi-mekkoihin, pehmeisiin hameisiin tai hienovaraisiin tyyleihin.

manikyyri

Moderni käsitys muodista antaa sinulle mahdollisuuden käyttää erilaisia ​​meikkityyppejä manikyyri ja vaatteet, mutta ammattitaitoisesti yhdistämällä voit saada valmiiksi ja kauniin kuvan, todella tyylikkään ja lumoavan. Lakan väri voi olla erilainen: kaikki valkoiset värit: maitomaisesta helmistä ruskeaan, tumman punaisen, burgundin ja terrakottan sävyihin, oranssiin ja mykistettyyn vaaleanpunaan, ranskalaisen manikyyrin vaihtelut ja värit. Näyttää kaunis perinteinen "tuore" - yhdistelmä huulipunaa ja lakkaa.

Terrakotta-väri ei poistu muodista vuosikymmeniä, koska se korostaa henkilön luonnetta ja yksilöllisyyttä. Siksi se on erityisen hyvä maan, rento, hippi, boheemi -tyyliin. Esittelemme kuvan ylellisyyttä kuvassa, kiinnitä huomiota siihen, että se on miellyttävä sinulle, ja yleiskokoelma korostaa luonnon kauneutta ja tekee kasvosi ja erityisesti silmäsi ilmeikäs. Koska jokin keula ei vastaa vain tilannetta, vaan paljastaa myös henkilön parhaan puolen, tee hänestä kauniimpi.

Kommentit
 1. toivo
  19.01.2016

  Viileä valinta! Niin paljon valokuvia). Terrakotta-mekko on erityinen, se on asetettava hyvään makuun. Väri ei ole helpoin, mutta erittäin tehokas.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet