Mekojen värit

Mitä pukeutua harmaa mekko?

Mitä pukeutua harmaa mekko?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Sheath Dress
 2. kudottu
 3. kengät
 4. sukkahousut
 5. lisälaitteet
 6. Yhdistelmät kukkien kanssa
 7. kuvakieli
 8. tyylit

Musta pikkuhousu ei ole ainoa yleinen elementti naisten vaatekaapissa. Yhdessä hänen kanssaan on harmaa mekko, josta voit myös muodostaa minkä tahansa kuvan. Sinun tarvitsee vain tietää joitakin temppuja ja muistaa perussäännöt.

Sheath Dress

Kotelon muotoinen mekko voi toimia kuvan itsenäisenä elementtinä, joka ei tarvitse yksityiskohtien valintaa. Mutta toimistossa voit noutaa valkoisen paidan, joka virkistää ulkoasua ja lisää hieman muodollisuutta, sinisiä tarvikkeita tai kirkas puseron.

kudottu

Kaunis hahmo voidaan pukeutua harmaaksi neulottuihin mekkoihin. Menestyksekkäimmillä vaihtoehdoilla on korkea kaula, jota voidaan täydentää pastellipaletin neuloksilla.

Musta leggingsit voivat myös osallistua tähän ansambliin, mutta heidän täytyy noutaa korkeat klassiset kengät.

kengät

Suede-kengät - tämä on menestynein kengät, joka on vain täydellisesti yhdistetty harmaaseen mekkoon. Tällaisten kenkien väri voi olla klassinen musta, mykistetty punainen tai tumma violetti.

Työskentelyä varten sinun on ehdottomasti valittava mukavat kantapäälliset mustat kengät, kesäkävelylle sopivat kengät, joissa on metallinen sisustus, ja talvella ja kylmällä syksyllä, tallenna korkeat saappaat, puolikengät tai muodikkaat nilkkurit.

Jos mekko on lyhyt, sen alle tulee käyttää saappaita mokkan polvessa. Hiiren väri näyttää erilaiselta harmaalla.

sukkahousut

Sukkahousujen valinnan ei pitäisi olla yhtä vakava kuin mikään muu elementti. Voit valita tämän lisävarusteen harmaana, mutta vain tämän pitäisi olla grafiitin väri tai märkä asfaltin varjo.

Sukkahousujen ja kenkien värin välillä tulisi olla harmoninen yhteys. Jos kengät ovat punaisia, sukkahousujen tulisi sopia pukeutumiseen.

lisälaitteet

Klassiset kuvat eivät hyväksy kirkkautta yksityiskohtaisesti, mutta kultaa (mieluiten valkoista) tai hopeaa voidaan käyttää yhdessä tiukan harmaan mekan kanssa.

Hyvä vaihtoehto tälle valinnalle olisi helminauha, korut, jotka on valmistettu turkoosista tai harmaasta helmistä. Musta käsineitä pyydetään näyttämään tästä: pitkä ja tyylikäs, valmistettu ohuesta nahasta tai mokkanahasta ja pieni käsilaukku.

Jos sininen väri sopii värityyppisi, tiedä, että harmaalla mekolla tällaiset tarvikkeet sopivat hyvin.

Yhdistelmät kukkien kanssa

Ihmiset, jotka pitävät harmaita mekkoja tylsinä, eivät yksinkertaisesti tiedä, miten he voivat valita lisäelementtejä, ja mikä tärkeintä, valitse värit.

 • Musta harmaa on ehtymätön suunta niiden taitojen toteuttamiseksi muotisuunnittelijana. Harmaalla taustalla mustat nahka- tai tekstiilitasot näyttävät hämmästyttäviltä ja auttavat piilottamaan muutaman ylimääräisen kilon. Musta väri voi esiintyä kenkissä tai lisävarusteissa.
 • On syytä harkita harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmää. Tämä yhdistelmä, vaikkakin epätavallinen, näyttää hyvin lempeältä. Suosion huipulla on fuksian väri, jota voidaan käyttää myös harmaalla mekolla.
 • Punainen väri tekee harmaasta puvusta seksikäs, mikä on erityisen tärkeää illalla käpertyä.
 • Sininen, jossa on harmaa mekko, auttaa luomaan lumoavan kuvan, joka ei riitä eleganssista.
 • Keltaiset elementit harmaalla taustalla näyttävät näyttäviltä ja odottamattoman kirkkailta.

kuvakieli

Päivittäinen etsiminen päivittäin

Paras vaihtoehto jokapäiväiseen käyttöön on neulottu mekko.Siinä ja elokuvassa, jossa voit mennä, ja ystävien kanssa istua lähimpään kahvilaan ja mene tuotteisiin.

Toimi

Valitsemalla harmaa neuletakki herkkästä väristä tai kaivosmassasta, kollegasi keskuudessa olet tyylikkäin. Voit luoda kuvan täysin eri harmaasävyjen sävyistä - toimistolle tämä ratkaisu on erittäin sopiva.

Harmaasta mekosta koostuva työilma voidaan helposti tehdä juhlallisesti. Lisää vain muutamia kirkkaita lisävarusteita ja levitä huulille punainen huulipuna.

Juhlalliset kuvat

Erikoistilaisuuksia varten kannattaa löytää kevyestä kankaasta valmistettu mekko, johon voidaan sijoittaa koriste-elementtejä. Tällöin kirkkaat kengät, jotka toimivat uteliaiden silmien magneettina, ovat sopivia. Lisävarusteiden ja käsilaukkujen (mieluiten kytkin) valinta on kytkettävä toisiinsa.

tyylit

60-luvun muoti saa merkityksensä ja ilmaistaan ​​uusissa ideoissa, joten jokainen muoti nainen yrittää lisätä vaatekaappiinsa lyhyen asennetun mekanismin tai mallin, jolla on trapetsikuvio. Ei ole mahdollista tehdä ilman korkeita tummia saappaita, matalalla nopeudella, ehkä lakattu.

Kengät, joissa on herkkä sävy, sopivat lämpimämpään säähän.

Urheilukenkien muodin aktiivinen kehittäminen meni mukavien vaatteiden ystäville. Mekon yksinkertaisuus on tasoittunut kirkkailla hetkeillä, jotka näyttävät vaikuttavilta harmaalla taustalla.

Olisi mukava ja kengät, ei vain mekko, joten suosikkikengät ja kuntosalipussi ja kysy tässä kuvassa.

Pelko harmaa mekko ja ajatus siitä, että se on epäselvä ja tylsä, ei ole perustaa. Neuvomme, makusi, tyyliäsi ja harmaa mekko ovat vastustamattomia kaavoja missään olosuhteissa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet