Mekojen värit

Kehon mekko - provosoivaa kuvaa

Kehon mekko - provosoivaa kuvaa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. Alaston vaikutus
 3. pituus
 4. Näyttävät yhdistelmät
 5. Mitä käyttää?
 6. sukkahousut
 7. kengät
 8. Tarvikkeet ja korut

Ihonväriset mekot ovat yhä suositumpia päivittäin. Ja tämä ei ole yllättävää. Beige-värin luonnollinen sävy virkistää, tekee kuvasta mahdollisimman naisellisen ja elegantin. Lihasävyinen mekko voi olla sekä toimisto että virkamies sekä tyylikäs, juhlava.

Kehon mekko, kuten ihomme, voi olla useita sävyjä: lähes valkoisesta vaaleanruskeaan. Se on helppo yhdistää moniin perusvaatekaapin kohteisiin, mikä tekee siitä monipuolisen.

Kuka sopii?

Kylmät sävyt lihasvärisillä puvuilla naisten värityyppi "talvi" ja "kesä". Yleensä tällaisessa mekossa on vaalean harmaa tai savuinen patina. Se sopii hyvin virallisiin liiketapaamisiin.

Lihanvärinen mekko yhdistetään onnistuneesti "puhtaan kasvon" meikkiin, joka korostaa luonnollisia piirteitä ja tekee niistä entistä ilmeikkäisempiä. Selvää jokapäiväistä, mutta ilmeikäs ja muodikas "keula".

Päivänä voit käyttää lihanväristä kehon mekkoa. Se tekee naisesta entistä viettelevämmän ja houkuttelevamman. Make-up on erityinen tilaisuus tehdä siitä tarttuva, jossa korostetaan silmiin. Huulet on peitettävä neutraalilla kiilalla "sileä pinta". Tämä antaa heille aistillisuuden ja voimakkuuden.

Alaston vaikutus

Lisäksi lihanväriset mekot mahdollistavat niin sanotun "alaston vaikutuksen". Yhdistämällä ihoon tämä mekko luo täydellisen alastomuuden tunteen. Hollywood-tähdet käyttävät tätä tekniikkaa usein punaisella matolla, jotka haluavat korostaa niiden ihanteellisia muotoja.

Tällainen vaikutus aiheuttaa aina ihailua miesten yleisön riveissä. Yksi ensimmäisistä wow-vaikutuksista tuntui kuuluisalta Hollywood-näyttelijältä Marilyn Monroelta.

Hänen kuuluisa mekko, jossa on alaston vaikutus, kirjailtu lukuisilla strassikiveillä, ei jätä katsojaa välinpitämättömäksi.

Mutta mekko, jolla on "alaston" vaikutus, on toisella puolella - se ei siedä kuvan levottomuutta tai jättää huomiotta oman kehonsa. Se näyttää aina kalliilta ja tyylikkäästi, mutta pystyy korostamaan kaikki kuvan puutteet, jopa pienet. Mekko, jolla on nude-vaikutus, on paras valinta erityistilaisuuksiin, ja se on tuskin sopiva jokapäiväiseen käyttöön.

Ei ole järkevää ripustaa itsellesi useita lisävarusteita suurten koristeiden muodossa. Hiusten tulee olla hyvin hoidettuja ja siististi.

Luova hiustenleikkaus tai monimutkainen, monimutkainen kampaus aiheuttaa dissonanssin tyylikkäässä kuvassa, joka luo aina samanlaisen mekon.

Panty-letkut hänen poimimiseen eivät ole vaikeita. Niiden tulisi myös olla merkitty "nude effect", joka takaa luonnollisuuden tunteen, lähes painottomuuden.

Yllättäen mikään kehonpuku, jossa on alastomuutta, ei kerro muille, että etsit kumppania, vaan päinvastoin osoittaa asemasi ja itsenäisyytesi. Korkokengät ja tasohyppy - mustan ja elegantin vaatteen lisäksi naisten kengät.

Klassinen viettely: pitsi-mekko, jossa on lihan vuori

Toinen uskomattoman houkutteleva vaikutus antaa sinulle mahdollisuuden saada mekko, jossa on lihanvärinen vuori.

Jos toppi on ommeltu esimerkiksi mustasta pitsi, se luo tunteen, että tyttö oli yllään läpinäkyvä, tyylikäs mekko aivan alasti runkoonsa. Se näyttää ylivertaiselta ja provosoivalta.

Jos haluat saavuttaa tämän vaikutuksen, et löydä parempaa vaihtoehtoa.

pituus

Pitkä lattialle

Flowy pitkä mekko beige sävy, koristeltu kimalluksia tai höyheniä, sopii kaikille kauneus, joka haluaa vaikutuksen muita. Kuninkaalliset tekevät usein valinnan tällaisen mallin hyväksi heidän yhteiskunnallisiin tapahtumiinsa.

midi-

Kehon mekko voi olla jokapäiväistä, jos se valmistetaan esimerkiksi pehmeästä kasmirmatto- tai merinovillasta, sillä on hyväksyttävä midi-pituus ja yksinkertainen rakenne.

Tummanharmaat saapikkaat tai korkeat mustat saappaat ovat loistava valinta viileään talvella. Tilavuusneulottu huivi auttaa täydentämään ulkoasua.

lyhyt

Valmistajat tarjoavat lyhyitä mekkoja, joissa on runsaasti ruumiillisia sävyjä. Niissä voi olla erilaisia ​​kuvioita, sillä ne luovat erilaisia ​​materiaaleja, kuten silkkiä, viskoosia, pitsiä, villaa ja jopa nahkaa.

Joskus yhdessä mallissa, suunnittelija yhdistää helposti useita beige-värisävyjä, mikä tekee niistä alkuperäisiä.

Ruffsien ja frillsien runsaus tekevät kuvasta lähes lapsellisen. Tällainen mekko ei olisi sopiva kypsä, pidetty nainen. Mutta nuoret tytöt voivat turvallisesti sisällyttää sen vaatekaappiin.

Näyttävät yhdistelmät

Fashionistas yhdistää usein beigein muihin kirkkaimpiin väreihin. Näin voit tehdä kuvan vilkkaaksi.

Useimmat punaiset sävyt (etenkin kirsikka ja puolukko) näyttävät hyvältä yhdistettynä lihanvärisiin.

Mitä käyttää?

Ei ole vaikeaa tehdä kirkasta yhtyeä beige-mekolla, sillä se voi kilpailla pienen mustan mekon kanssa sen yleisyydessä. Jos mekossa on yksinkertainen lyhyt leikkaus, se palvelee sinua toimistossa ja juhlissa.

Yhdistämällä sen kirkkaan boleron tai meri-vihreän takin, jokainen brunette muuttuu tunnustamatta ja siitä tulee puolueen tähti.

Denim-takki, joka on brodeerattu suurilla helmillä tai kirkkailla flittereillä, tekee kaunista duettoa, jossa on pieni pukeutunut ihon sävy. Tämä "keula" sopii menemään klubiin, karaokeen tai elokuvateatteriin.

Oranssi kengät ja vyö tekevät yhtyeestä värikkään ja vilkkaan. Valkoinen tai musta takki ja käsilaukku ovat kuitenkin hyvä yritys pukeutumaan muodollisen liiketoiminnan ulkoasuun.

sukkahousut

Luonnollisten sävyjen sukkahousut sopivat kaikkiin mekkoihin. Ne ovat lähes näkymättömiä naisjalkineilla, mutta ne mukauttavat värinsä hyvin ja ovat miellyttäviä. Musta tiukka sukkahousut sopivat beige-mekkoihin viileässä syksyllä ja talvella.

kengät

Helpoin vaihtoehto, kun valitset oikeat kengät - se kengät tai kengät samanlaisesta sävystä. Beige lakka näyttää tyylikkältä ja kalliilta. Lisää kuori kuvaan auttaa "väri" veneitä "märkä asfaltti."

Kesällä valkoisella sandaalilla on vankka pohja tai lava on erityisen hyvä.

Denim-kiila-sandaalit ja denim-takki sopivat täydellisesti luonnolliseen vauvanväriseen ilmavaan mekkoon. Tällainen muutos antaa nuorelle tytölle mahdollisuuden tulla todelliseksi nukke.

Kuoleman kauneuden kuva täydentää aina kypsän kirsikan hiusneulan väriä. Jos kehon pukeutumismallilla on urheilullinen tyyli, ei ole mahdollista tehdä ilman muodikkaita lenkkarit.

Alkuperäiset ulkoasukengät kultaa tai hopeaa, koristeltu kiveillä.

Luonnollisen sävyn nahkainen mekko näyttää harmonisesti mustalla kengällä alustalla.

Tarvikkeet ja korut

Kirkkaita aksentteja kirsikkavärin lisävarusteina tai muina sopivina punaisina sävyinä auttavat aina luomaan ainutlaatuisen kuvan. Kirkkaat lisävarusteet eivät saisi olla liikaa, joten älä unohda suhteellisuutta. Beige-väri on itsessään neutraali ja se voidaan yhdistää helposti kaikkein kirkkaimpiin väreihin.

Noble ja hienostunut ulkoasu beige tausta eri versioita ruskea. Tumman suklaan varjossa on erityinen eleganssi.Katso tarkemmin tämän värin rannekkeet, kellot, helmet ja muut tarvikkeet. Niinpä voit luoda upean yhdistelmän ihonvärisen puvun kanssa.

Kommentit
 1. Helena
  09.02.2016

  Usein ruumiilliset mekot eivät ole näkyvissä kaukaa ja näyttää siltä, ​​että tyttö on alasti)) Todella provosoiva. Rakastan itseäni kehollisia mekkoja yhdistettynä vastakkaiseen pitsiin, kuten tässä kuvassa kehon tyynystä.

 2. irene
  06.02.2016

  Kehon mekko, jossa on musta pitsi - hyvin juhlava vaihtoehto, mutta immodest)

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet