Iltapuvut

Tähtien iltapuvut: parhaat, näyttävät ja jopa suorat kuvat

Tähtien iltapuvut: parhaat, näyttävät ja jopa suorat kuvat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kalleimmat iltapuvut tähdet
 2. Äärimmäiset leikkaukset
 3. Ehdottomat asut
 4. Onnistuneimmat iltapuvut

Missä muualla voit tehdä inspiraatiota luodessasi omaa kuvaasi, ellei julkisuudessa ja tähdissä televisiossa tai aikakauslehdessä? Loppujen lopuksi nämä kuuluisat naiset matolla, erilaisia ​​esityksiä ovat keskellä toimintaa, sekä heidän iltapuvut. On syytä huomata, että tähtien iltapuvut eivät ole pelkästään uusimmista muodikkaista suunnittelijoista, joskus on upeita vintage-malleja, jotka ovat trendissä. Tähdet eivät lakkaa hämmästyttämästä mekkojen väripalettia, jossa on monimutkainen tai mutkaton leikkaus, kallis koristelu tai alkuperäinen rakenne.

Kalleimmat iltapuvut tähdet

Jos puhumme tärkeästä tapahtumasta, palkintojenjakotilaisuudesta, silloin auki oleva mekko tähtien vapauttamiseksi luodaan yksinomaan tilausta varten. Usein niiden arvo ylittää ymmärryksen "kallis". Mutta tähdet eivät kadu rahaa. Se on hämmästyttävää, koska yhden iltapuvun avulla voit pysyä ikuisesti muodin historiassa.

Marilyn Monroe

Ehkä, kuten kukaan muu, muotisuunnittelija Jean Louis ymmärtää vaatteiden yksilöllisyyden ja korkeat kustannukset. Se oli hän, joka loi käsin Marilyn Monroen maailmankuulun mekon, joka on valmistettu läpikuultavista kankaista. Siinä kuuluisa blondi ilmestyi Amerikan yhdysvaltojen presidentin Kennedyn syntymäpäivänä.

Puvun luomiseen käytettiin hienointa silkkiä, joka vastasi kehon väriä, ja kuusi tuhatta arvokasta timanttia täydensivät sitä. Muu tällainen mekko ei ole olemassa eikä sitä ole koskaan luotu. Sen hintaa valitettavasti ei nimetä.

Samantha Mamba

Seuraava kallein, mutta entistäkin alkuperäisempi oli Scott Henschelin Samantha Mamballe luoma upea iltapuku. Henschal suoritti mini-tyylinsä mestariteoksen ohuimman webin muodossa ja koristi mallin timanteilla erityisesti "Spiderman" -elokuvan ensi-iltana. Joko siksi, että olette rehellisesti tai pukeutuneet, mutta Samanthaa seurasi pieni turvallisuus.

Äärimmäiset leikkaukset

Jotta voitaisiin kiinnittää huomiota hänen henkilöönsä, jotkut tähdet toimivat sen mukaan, että kaikki menetelmät ovat hyviä, vaikka se olisi hyvin rohkea leikkaus mekkoa. Ja miten voit riistää katsojan tällaisesta ylellisestä spektaakkelista?

Kendal Jenner

Äskettäin hyvin suosittu, Kendal Jennerin malli on yhä järkyttävämpi yleisölle sen esiintymisillä.

Aluksi kaikki alkoi hyvin, kun hän tuli Chanelin ja Olcay Gulsenin mekkoihin. Jennerin ilmestyminen musiikkipalkintoihin teki kuitenkin kaikki journalistit kirjaimellisesti huomiota nuorempaan sisarensa Kim Kardashianiin. Loppujen lopuksi Fausto Puglisin puku oli erittäin rehellinen. Mitä voimme sanoa, jos leikkaukset saavuttivat lähes vyötärön.

Anna Rubik

Muistakaamme Anna Rubikin, joka puvun instituutin pallolla ilmestyi vähemmässä avoimessa mekossa. Kirjaimellisesti, hänen kuvansa tunnustettiin yhtenä valitettavimmista. Mutta tyttö halusi vain korostaa hänen jalkojensa ja rintansa kauneutta. Ilmeisesti hänen tunteensa suhteessaan siihen aikaan antoi hänet alas.

Kate hudson

Myös Kate Hudsonia arvostelivat trendikkäät ja häpeälliset puvut. Vaikka kommentit kutsumme perusteettomiksi.Tyttö on pienen rinnan läsnä ollessa erinomainen. Miksi piilottaa tällainen kauneus? Hyvin valitun mekon tehtävänä on osoittaa naisen todellinen houkuttelevuus, keskittyä hänen vahvuuksiinsa.

Ehdottomat asut

Valitettavasti se on edelleen merkityksellistä, kun he esittävät hurmaa ja eivät jätä miehille tilaa fantasialle. Tätä muotia tukevat rohkeimmat ja järkyttävimmät tähdet. Katsomme.

Irina Shayk

Ilmeisesti Irina Shayk päätti olla piilottamatta mitään, mutta näyttää yleisölle kaikki hänen hurmaa. Miten muuten selitettäisiin hänen valintansa Versacen pukeutumisen puolesta, jossa supermalli esiintyi Vanity Fair -juhlissa.

Rehellisesti sanottuna Venäjän kauneus on löytänyt liikaa. Tämä ei kuitenkaan estänyt häntä ansaitsemasta pysyvää ovaatiota rohkeudelle, päättäväisyydelle ja myös saamaan paljon kohteliaisuuksia hänen kauniiseen kuvaansa.

Cannesin elokuvajuhlilla Irina yllätti hänet myös tyylikkäässä vihreässä värissä.

Rita Ora

Oscar-puolueen jälkeen oli brittiläinen laulaja Rita Ora. Joka, kuten Irina Shayk, osoitti kaunista kehoaan muodikkaan, suorakulmaisen suunnittelijapuvun läpinäkyvän silmän alla.

Jamie Alexander

Nykyään läpinäkyvät lisäosat sisältyvät edelleen suosikkiratkaisuihin iltapukujen koristeluun. Siksi ei ole mitään syytä olla yllättynyt samanlaisia ​​elementtejä sisältävien tähtien esiintymisestä.

Kaikki muuttui kuitenkin, kun näyttelijä Jamie Alexander ilmestyi punaiselle matolle. Osana elokuvan toisen osan ensi-iltaa valokuvaajat kirjaimellisesti ympäröivät nuorta kauneutta. Aluksi se poistettiin etupuolelta, mikä mahdollisti selvästi nokan alla olevien tatuointien lisäksi myös laadullisesti erotetun bikinivyöhykkeen. Luuletko, että kaikki on? Nro Kun näyttelijä käänsi hänet takaisin toimittajille, kameran vilkkuu vielä enemmän. Tässä on elävä esimerkki suorasta pukeutumisesta.

Beyoncé

Laulaja on toistuvasti tunnustettu kauneimmaksi tähdeksi. Mutta sinun täytyy pitää tuotemerkki. Tätä varten Beyonce harjoittaa aktiivisesti hänen ruumiinsa.

Osoita, että hänen muotonsa on edelleen hyvä, laulaja päätti käyttää Givenchyn mekkoa. Monimutkainen kirjonta, shaggy fringe, hieno, läpinäkyvä kangas. Kaikki tämä mahdollisti korostaa seksuaalisuutta, näyttää kauneuden kauniit lonkat.

Met Gala -kierrossa Beyonce nähtiin läpinäkyvällä, kivillä koristetulla alastonpuvulla.

Vuosi sitten Beyoncé pysyi samalla Met-gaalalla tyyliin ja Givenchy Coutureen. Musta läpikuultava mekko koristeli junaa, pääntie oli syvä pääntie ja syvempi leikkaus.

Heidi klum

Ikäästään huolimatta Klum tulee joka vuosi kaunistumaan. Oscar-palkinnon jälkeen Sir Elton John antoi puolueen, jossa kaunis Heidi ilmestyi.

Hänen kultainen mekko sopi täydellisesti kauniin naisen hahmoon, mutta silti pääpaino asetettiin hänen rintaansa, joka näytettiin kaikille nähtäväksi. Rohkeasti, mutta uskomattoman kaunis. Näin näyttää naisilta, joiden ikä on jo ylittänyt neljäkymmentä.

Jennifer Lopez

No, miten voit olla ilman tätä Latinalaisen Amerikan kauneutta?! Joka vuosi ja kirjaimellisesti jokaiseen yhteiskunnalliseen tapahtumaan, J. Law pitäisi perinne esiintyä hämmästyttävissä, rehellisissä puvuissa. Tämä vuosi ei ole poikkeus.

Assistentti Jenniferistä tuli Zuhair Murad, pukeutumalla, jonka hän pystyi varjostamaan jopa nuorempia kollegoja kaupassa. Mekko oli täynnä leikkauksia ja leikkauksia, linjaus naisellisuuden ja vulgariteetin välillä oli minimaalinen. Mutta älykäs, viisas nainen ei kuitenkaan sallinut tätä, mutta hän keskittyi edelleen itseään kaikkien tiedotusvälineiden huomion mukaan.

Onnistuneimmat iltapuvut

Punaisella matolla on lukuisia tähtiä, jotka osoittivat selvästi heidän maunsa iltapuvun valinnassa. Tämän seurauksena niiden kuvia voidaan kutsua menestyneimmiksi.

Diane kruger

Avaa tämän sivun Diane Kruger. Hänen vaatteensa on tehnyt Emilia Wickstead ja se osoittautui erittäin tiiviinä ja muodoltaan sopivaksi.Mekko kuvasi täydellisesti Dianan taivutuksia, ja pienen hopeanvärisen junan läsnäolo lisäsi vain kuvan ylellisyydestä ja tyylikkäästä. Lisää tähän sellainen lisävaruste kuin kytkin ja minimaalinen koruja, ja saat lähes parhaan joukon punaisen raidan historiassa Golden Globe -esityksen yhteydessä.

Heidi klum

Puhutaan myös uudelleen Heidi Klumista ja hänen punaisesta hienosta puvustaan. Kuva osoittautui vietteleväksi, naiselliseksi, kevyeksi ja ilmavaksi. Tämä johtuu tietenkin suurelta osin mallin ihanteellisesta kuvasta. Joka tapauksessa, haluan nähdä tällaiset tähdet mattojen poluilla.

Uuden kauden aikana Dakota Johnson tuki punaisella matolla punaisella matolla valitsemalla Saint Laurent, Rosamund Pike (Givenchy).

Jenna Duan Tatum

Jenna Duane Tatum peitti monta kuuluisampaa näyttelyliiketoiminnan tähteä sen ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi. Oli mahdotonta repiä silmät pois tästä vaaleankeltaisesta mekosta, jota täydentää avoin yläosa. Erikoisleikkaus mahdollisti 34-vuotiaan kauneuden vyötärön korostamisen sekä herkkien hartioiden näyttämisen.

Kullan väri sopii hyvin myös Elie Saabin ja Romona Kevezan Jennifer Hudsonin Emma Stoneille.

Kate beckinsale

Golden Globe -messuilla Kate Beckinsale näytti täydellistä makua. Hän valitsi upean mekon, jonka Elie Saab teki kevyellä hameella ja hopeanvärillä. Upea ja samalla seksikäs mekko korosti näyttelijän kaikkia hyveitä.

Tyylikäs musta mekko

Yksi kauneimmista mekkoista on Givenchy Couturen Julie Robertsin tyylikäs pitsi-asu. Hän lisäsi tyylikkään ilmeen Bulgarilta. Proenza Schouler Beyoncén pitsin musta mekko oli paras Grammy-asu. Tyylikkäiden asusteiden luokassa amerikkalaiset muoti-kriitikot ovat saaneet Christian Diorin pukeutua, joka korosti Charlize Theronin ohuuutta.

Sinisen sävyissä

Sandra Balok valitsi Alexander McQueenin klassisen sinisen vaatteen epätavallisilla verhoilla. Amy Adams ja Rita Ora suosivat tätä väriä Marchezasta.

Penelope Cruz

Kaunis nainen Espanjasta Penelope Cruz osoitti, että voit näyttää upealta tyylikkäässä kreikkalaiseen tyyliin Giambattista Vallilta.

Kuuluisuustilasta huolimatta jokaiselle naiselle ei anneta löytää ihanteellista kuvaa, valita oikea, sopiva mekko.

Voit tietysti ottaa inspiraation punaisista kappaleista, mutta älä koskaan unohda yksilöllisyyttäsi ja ainutlaatuisuuttasi. Olet ainutlaatuinen ja yritä luoda omaa kuvaa, eikä kopioi sitä joskus kaukana menestyneimmistä esimerkeistä.

Kommentit
 1. irene
  25.09.2015

  Irina Shayk - kaunis! Tällaiset suorat mekot näyttävät siltä, ​​ettei ole väliä, vaan vain kaunis.

 2. valo
  31.08.2015

  Minulle kaunein mekko on punainen Heidi Klumissa. Puhdistettu, ei mitään turhaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet