Iltapuvut

Avaa takaisin iltapuvut

Avaa takaisin iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. muodista
 3. Lyhyt mekko
 4. Pitkät mekot
 5. Suunnitteluvaihtoehdot
 6. Avoin selkä
 7. 7 hyödyllistä vinkkiä
 8. Mallit, joissa on avoin takaisin punaiselle matolle

On epätodennäköistä, että löydät ainakin yhden miehen, joka kulkee hiljaa hyvällä paikalla tyylikkäässä mekossa, jossa tärkein sisustus on avoin selkä. Mielenkiintoista, että nämä mekot herättävät sekä miesten että naisten huomion. Ensimmäinen ihaile ja halu, jälkimmäinen, todennäköisesti, on kateellinen. Avoin selkä luo salaperäisen, romanttisen ja seksikäs kuvan joskus vulgariteetin kohtaan.

piirteet

 1. Avoin selkä on yleensä cocktail- ja iltapuvuissa, vaikka nyt onkin mahdollista tavata jokapäiväiset vaatteet.
 2. Leikkauksen syvyys saavuttaa lapaluiden tason vyötärölinjalle vyötärölle tai alemmalle tasolle. Ja muodossa se on monenlaisia ​​vaihtoehtoja - soikea (katsotaan klassiseksi), kolmiomainen, suorakulmainen, epäsymmetrinen ja niin edelleen.
 3. Ennen kaikkea mekot on sisustettu minimaalisesti ja niillä on vaatimaton leikkaus, koska pääpaino on takapinnalla.
 4. Jotta saavutettaisiin suurempi vaikutus, pääntie on usein koristeltu kivillä, paljetteilla, kiveillä ja muilla elementeillä.

Asento on oltava sileä, joka ei saa olla kumartunut, ja selkä - hyvin hoidettu, muuten kaikki yritykset saavuttaa täydellinen kuva ovat pölyä.

Sinun ei pidä ajatella, että avoin selkä on ensisijaisen tärkeää vain ohuille tytöille, joilla on ihanteelliset luvut ja mittasuhteet. Leikkaa selkänsä, jolla on pätevä valinta, sopii tyttöihin, joilla on kaarevia muotoja.

muodista

Monet tytöt eivät voi lopulta päättää pukun pituudesta - lyhyt tai pitkä. Tällä tilillä on hyödyllisiä vinkkejä:

 • Jos valitset pitkän asun, voit luoda tyylikkään ja hienostuneen kuvan, joka sopii parhaiten juhlailloille;
 • Mekko lattialle on vertaansa vailla oleva vaihtoehto, mutta vaatii huomattavia taitoja korkeakorkoisessa kävelyssä;
 • Lyhyet mallit ovat nykyaikainen ratkaisu, joka sopii mihin tahansa ikään ja korkeuteen.
 • Itse leikkauksen muodon kohdalla keskity vain omiin toiveisiin ja mieltymyksiin.
 • Jos puhumme sisustuksesta, sinun täytyy valita malli, jossa on avoin selkä tapahtuman perusteella.

Lyhyt mekko

Lyhyemmät avoimet takamallit ovat valloittaneet lukuisia muoti-katuja tällä kaudella ja iloitsevat edelleen fashionistasista tulevaisuudessa. Monet suunnittelijat pitivät velvollisuutensa esittää oma visio tällaisista mekkoista.

Lyhyitä cocktail-mekkoja, joiden leikkaus on hohtavan ja kiiltävän kankaan takana, voidaan kutsua todelliseksi trendiksi.

Lakonisempi muotoilu vaatii viskoosin, tavallisen silkin, neuleiden käyttöä. Kuvaa luo tyylikäs, avoin selkä, joka toimii täydellisen täydennyksen roolina.

Jos sinulla on pieni korkeus, kokeile mallia, jossa on lyhyt koko hame. Se kompensoi kasvua ja korostaa täysin ihmisarvoa. Ja tytöille, joilla on ihanteellinen hahmo, lyhyt pääntie, jossa on pääntie, jonka keskeinen piirre on kireä leikkaus.

Ranta-kausi ei myöskään voi tehdä ilman asuja, joissa on avoin selkä. Kuten suunnittelijat osoittivat, ne toimivat paitsi juhlallisina mekkoina myös melko sopivina merelle. Tässä tapauksessa huomiota kiinnitetään ohuisiin tunikoihin, joissa on avoin selkä.

Älä myöskään unohda yhtä tärkeää ominaisuutta lyhyessä mekossa, jossa on syvä pääntie - mitä syvempi se on, sitä vähemmän visuaalisesti jalkasi näyttävät. Koska täällä voit toimia kahdella tavalla - luopua tällaisesta syvästä leikkauksesta tai ostaa korkokengät.

Pitkät mekot

Jos haluat ostaa todella tyylikäs mekko, sen täytyy olla pitkä. Tällaiset mallit sisältyvät tämän kauden johtavien suunnittelijoiden kokoelmiin.

Hieno silkki ja satiini, vaihtelevat leikkaussyvyydet yhdessä pitkän leikkauksen kanssa ovat ihanteellinen ratkaisu viettelevän ja ekstravaganttisen ulkoasun luomiseen.

Kirkkaat ja hämmästyttävät mallit on valmistettu silkistä ja niitä täydentävät kaikenlaiset koristeet, kukat ja kukat.

Myös suunnittelijat kiinnittävät fashionistasin pitkän kreikkalaiseen mekoon, jossa pääntie on yksi tärkeimmistä rooleista.

Mutta emme voi sanoa varusteista junassa. Erikoiset taitavat kankaat näyttävät hämmästyttäviltä ja kauluksen takana.

Suunnitteluvaihtoehdot

Kuten olemme sanoneet, pääntie voidaan koristaa eri tavoin. Puhutaanpa tarkalleen, mitä vaihtoehtoja sinun pitäisi kiinnittää ja kuka sopii heille parhaiten.

 1. Ilman ylempää selkää. Ehkä kaikkein lyhyt ja yksinkertainen versio leikkauksesta. Joitakin mekkoja täydentää draping. Mutta täällä sinun pitäisi olla varovainen, sillä tiukka istuva siluetti ja syvä pääntie edellyttävät, että asu sopii täydellisesti kuvioon. Siksi on toivottavaa ommella se tilaukseen.
 2. Crossover-hihnat. Ne voivat olla ohuita tai leveitä. Samanaikaisesti hihnat on usein täydennetty flittereillä, stasisilla tai hienoilla flittereillä.
 3. Kaksoisleikkaus. Tällöin olkapäät ovat auki ja pääntie ulottuu olkapäähän, ja seuraava pääntie on pienempi, noin lannerangan alueella.
 4. Racing-paita Tarkemmin sen jäljitelmä. Täällä puhumme kapeasta kankaasta, joka sijaitsee olkapäiden välissä. Loput selästä on auki.

On olemassa eräänlainen leikkaus kuin fantasia. Suunnittelijat ovat hienoja tähti-muotoisia leikkauksia tai muistuttavat lasimaalausta. Myös epätavallinen on pääntie, joka alkaa olalta ja päättyy vastakkaiseen reiteen.

Riippumatta siitä, mitä vaihtoehtoa haluat, voit lisätä minkä tahansa niistä omilla makuillasi varustetuilla lisävarusteilla, koristeilla. Kokeile, kokeile, valitse täydellinen leikkaus.

Avoin selkä

Häikäiseville tytöille tai ihon puutteille, joilla on epätäydelliset asennot tai kehon mittasuhteet, suunnittelijat loivat yhtä tehokkaita malleja, sekä lyhyitä että pitkiä, ja paljaan selän illuusion.

Eri muotojen pääkankaan takana olevan syvennyksen syvyys ja muoto on peitetty ohuella kankaalla, joka vastaa ihon väriä. Kauniisiin kuvioihin, jotka on brodeerattu kankaalle, luodaan tatuointivaikutus, ja pitsisovellukset lisäävät tyylikästä charmia. On syytä huomata, että mallit, joissa on alaston kehon illuusio, sopivat virallisiin juhliin.

Mallien etuna on se, että ne säilyttävät kuvan, korostaen kuvan hienostuneisuutta. Yleensä kangasta täydentää verhoilu, strassit, helmet ja muut sisustusmahdollisuudet. Voimme sanoa, että insertin käyttö ihon sävyssä on tullut todellinen löytö muotimaailmasta.

7 hyödyllistä vinkkiä

Jos aiot saada itsellesi asun, jossa on avoin selkä, suosittelemme, että kiinnitätte huomiota seitsemään erittäin hyödylliseen vinkkiin. Tarkkailemalla niitä voit valita täydellisen puvun ja näyttää vahvimmat ominaisuudet.

 1. Kuten edellä mainittiin, pidä asentoasi ja kiinnitä huomiota selän ihon tilaan. Akne, ihottumat, punoitus tai muut epämiellyttävät ilmiöt osoittavat vain yhden asian - pääntie ei ole paras vaihtoehto. Parasta on käydä kauneushoitolassa, käydä läpi ihon puhdistusmenettely, erilaisia ​​kylpylähoitoja. Joten voit tuoda takaisin järjestykseen.
 2. Arvioi lihakset. Hylkää takaisin - tämä on puoli vaivaa. Jos se on rasvavuotoja, turvonnut, se ei tietenkään luo toivottua vaikutusta. Käy kuntosalilla, tuo luku normaaliksi.Kun aikaa ei ole, kieltäydy leikkaamasta tai valitse mekko, jossa on ruudukko tai pitsi auki.
 3. Kenkien tulee olla vain korkokengät. Matala alusta pilaa kuvan. Valitse suljetut kengät. Tässä tapauksessa on sallittu hieman avoin varvas. Älä avaa kantapäät.
 4. Alusvaatteet on sovitettava yhteen. Mikään ei saa olla näkyvissä. Alusvaatteiden nauha tuhoaa avoimen selän vaikutelman. Rintaliivit on parempi ottaa silikonia tai sidottu kaulaan (jos mekko on korkea kaulus). Lisäksi on erityisiä kuppeja, jotka tukevat rintaa, mutta niissä ei ole hihnoja. Rohkeat tytöt voivat täysin luopua rintaliivistä.
 5. Kampaus on parempi valita korkea. Tietenkin, miksi avata selkänne, jos pitkien hiustenne takana se ei vieläkään ole näkyvissä.
 6. Lisävarusteen tulisi olla vähintään. Kuvan tärkein sisustus on avoin selkäalue. Siksi kaikki huomion tulisi olla siihen kohdistettu eikä suuriin korvakoruihin, massiivisiin ketjuihin ja niin edelleen.

Mallit, joissa on avoin takaisin punaiselle matolle

Kuva, jossa on avoin selkä, on uskomattoman suosittu maailmanluokan tähtien keskuudessa. Itse asiassa näissä mekoissa luodaan tyylikäs ja houkutteleva kuva. Siksi oli mahdollista tavata monia kauniita kuuluisuuksia Oscar-esityksessä, jossa oli avoin selkäalue.

Marilyn Monroe

Avoin selkä ei tietenkään ole iltapukujen uutuus. Monet suunnittelijat uskovat, että kaunein asu, jolla on avoin selkäalue, on se, jossa kuuluisa Marilyn Monroe onnitteli Kennedyä syntymäpäiväänsä ja suoritti asianmukaisen laulun.

En Hetteaway

Silmiinpistävä esimerkki on En Hetteaway, joka löi jokaisen melkein täysin auki taaksepäin, joka lähes saavutti pakarat. Kauneus osoittaa, kuinka paljon hän välittää itsestään ja pitää muotonsa.

Angelina Jolie

Myös Angelina Jolie, joka ei pelkää avata selkänojaa, valaistiin kirkkaasti punaisella matolla.

Kyllä, ja aivan oikein, hänellä ei ole mitään häpeää siellä - kaunis, hyvin hoidettu, älykäs. Tatuointi on tietysti maku.

Riana

Kuten ymmärrät, hienostuneen ja ainutlaatuisen kuvan luominen iltajuhlille ei ole suuri ongelma. Tärkeintä tässä ei ole ylikuormittaa mekkoa tarpeettomilla yksityiskohdilla, koristeilla, keskittymällä siihen.

Nyt on keskityttävä kauniiseen naaraspuoliseen selkään, jota täydentää ihanteellisesti kaunis, kallis ja kirkas kangas. Voit koristaa selän pitsi, koruja. Valitse katkaisu tapahtuman ominaisuuksien ja oman rohkeutesi perusteella.

Muista tärkein asia - jos avaat selkänne, kaikki muu on pidätettävä. Tämä tarkoittaa, että kaulus, leikkaukset ja muut tekniikat, jotka täydentävät rehellisyyden ja seksuaalisuuden kuvaa, eivät kuulu.

Kommentit
 1. sofia
  19.08.2015

  Avoin alaselän takaisin - tämä on kuva päivämäärälle hänen rakkaansa yksinäisessä paikassa. Juhlallisissa tilaisuuksissa tämä mekko on kuitenkin liian kevyt.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet