Iltapuvut

Kesän iltapuku

Kesän iltapuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. lyhyt
 2. Kirkas pitkä
 3. sundresses
 4. Leikkauksella
 5. Vapaa leikkaus
 6. Paita mekko
 7. epäsymmetrinen
 8. Lyhyt etuosa pitkä
 9. kreikkalainen
 10. ilmapallo
 11. merenneito
 12. Tasoilla ja frillsillä
 13. Häät

Kesä on rentoutumisaika, hauskaa ja loma. Ihana kausi tytöille, jotka näyttävät itsensä koko kirkkaudessaan. Ja iltapuku on erityistä huomiota. Muotisuunnittelijat puolestaan ​​tarjoavat laajimman valinnan. Etusija annetaan kevyille, ilmaville kankaille, värikkäille kirkkaille tulosteille, graafisille kuvioille. Mielenkiintoista on, että aiempien vuodenaikojen jäljellä olevat perinteet pysyvät trendinä. Kuitenkin retro-tyyliset kesämekot ovat uskomattoman suosittuja, mutta nyt keskitytään 20-luvun ja 40-luvun muotiin. Mutta kaikesta yksityiskohtaisemmin.

lyhyt

Vastaanotot ja eri puolueet, jotka pidetään suoraan ulkona, sanovat tyyliään. Uusimpien muotinäytösten suunnittelijat tarjoavat tässä tilanteessa järkyttävää minikuvaa, joka on valmistettu kirkkaista kankaista. Tämän mekon avulla näytät hahmosi viehätyksen ja sopivat täydellisesti myös tapahtuman teemaan.

Minin pituus sopii hyvin yksinkertaisiin siluetteihin. Esimerkiksi A-siluetti ja kotelo. Täytä ne avoimella selällä tai kauluksella, ja kuva on uskomattoman houkutteleva. Älä pelkää, että tyylit ovat liian yksinkertaisia. Materiaalien värin ja tekstuurin ansiosta kompensoit tämän vivahteiston.

Uuden kesäkauden aikana muotisuunnittelijat käyttivät kaikkia keinoja valoisen ja joskus ekstravaganttisen iltapuvun suunnitteluun. Esimerkiksi naisellinen laskostettu pitsi, koristeompelu, suuret flitterit, höyhenet, hapsut jne.

Kaikki huomiot keskittyvät kultaisen, pronssisen, hopeanväristen sävyjen ympärille, sekä holografisiin kolmiulotteisiin vaikutuksiin, joista on tullut muodikkaita osumia.

Eräs mielenkiintoisimmista suunnittelijoiden päätöksistä on kuuluisien maalausten jäljentäminen, jonka avulla voit tulostaa lyhyitä mekkoja, etnisiä kuvioita ja niin edelleen. Voit siis vastata tapahtuman tilaan sekä näyttää taitosi korkean taiteen maailmassa.

Kirkas pitkä

Kirkkaat iltapuvut lattialla pidetään ihanteellisina, jos illan ennustukset ovat kuumia. Jos kirkasta vyötärölinjaa ei ole merkitty, se sallii jopa tytöille, joilla on täydellinen kuva, pukeutua.

Valoisten, tyydyttyneiden värien ja tulosteiden, suurten kukka- tai akvarelli-kuvioiden ansiosta mallia voidaan kutsua kesän iltavaatekaapin perustaksi.

Tämä kausi pukeutuu ohuisiin spagettihihnoihin ja amerikkalainen käsivarsi käyttää suurinta hirssiä. Kevyistä materiaaleista valmistetut laskostetut tai sileät kankaat. Kaulan ympärillä olevia tarvikkeita ei tarvita tässä, mutta massiiviset rannekkeet näyttävät sopivilta.

sundresses

Mekko, jossa on ohuet hihnat, on pitkään ylittänyt rannan muodin. Tässä tapauksessa monet iltapuvut rakastavat sitä. Muotinäytökset juhlivat monokromaattisten, mutta kirkkaiden mallien ja tulosteiden suosioa, jotka sopivat täydellisesti kesän juhliin.

Voit lisätä kesän mekko, jossa on leveä hattu, siisti käsilaukku, joka on kulunut olkapään yli tai suorakulmainen kytkin.

Leikkauksella

Miten sinusta tuntuu, että kesän iltapuvut lattialle, ja jopa korkealla raolla, joka näyttää herkästi jalkaa? Se ei ainoastaan ​​ilmentää naisellisuutta, seksuaalisuutta ja hienostuneisuutta, vaan muodin trendiä, joka on kevät-kesäkausi. Ja kaikki, koska työssä suuri viilto ei ole tarkoituksenmukaista, disko ei ole kätevä, mutta gaalaillalle juuri sitä mitä tarvitset.

Vapaa leikkaus

Asu, joka näyttää pari kokoa suuremmalta kuin todellinen koko, tarjoaa paitsi nykyisten muotisuunnitelmien noudattamisen, myös säästää lämpöä kesäiltoina.

Heidän viehätyksensä on, että he näyttävät suotuisasti ohuille tytöille, jotka haluavat visuaalisesti lisätä muutaman kilon itselleen, mutta samalla korostavat kauniita naisia, jotka eivät halua näyttää vyötäröään tai lonkat.

Mutta valinta olisi tehtävä varovasti, jotta omaa muotoa ei tulisi muodostaa. Voit täydentää kuvaa käyttämällä upeita lisävarusteita.

Paita mekko

Uuden kesäkauden aikana mekkoista on tullut naisellinen tyylikäs symboli. Ja kaikki kiitos tiukan leikkauksen puuttumisesta, mikä lisäsi liiallisen vakavuuden malleja. Päivitetyt mallit korostavat naisellisuutta. Pituus vaihtelee minipituudesta maxiin.

epäsymmetrinen

Epäsymmetrinen kesäasu on yksi tämän kauden tärkeimmistä suuntauksista. Niissä voi olla epäsymmetrinen runko tai hame tai kaikki yhdessä. Mutta silti suosituin hame epäsäännöllisesti. Se avautuu jalan toiselle puolelle reiteen, ja toisella puolella on hieman polven alapuolella.

Tämä tyyli on tärkeä valittaessa cocktail-mekko tai tunika.

Lisävarusteiden osalta ovat tervetulleita kevyitä sandaaleja, roomalaisia ​​sandaaleja, stilettoja tai piikkejä. Korut valitaan tapahtuman luonteen mukaan.

Lyhyt etuosa pitkä

Ilta-kesän korkean matalan tyylin mukaiset asusteet pysyvät myös trendinä ja eivät tule pian ulos kiitotietä. Nyt painotetaan enemmän pitkää junaa ja minihameä.

Jos aiemmin tällaiset mallit olivat tärkeitä puolueiden ja muiden kuin virallisten juhlien yhteydessä, nyt suunnittelijat ovat sopeuttaneet ne seremoniallisiin vastaanottoihin.

kreikkalainen

Kreikan tyyliä tulkitaan eri tavalla. Tämä sisältää amerikkalaisen kädenreiän, jossa olkahihna on yksi olkapää. Materiaali voi olla läpikuultava, virtaava.

Valitsemalla kreikkalaisen asun, sinä näytät yhtä kannattavalta, kun olet lomalla, iltaisin tai jopa morsiusneitoina.

Jos sinulla on pullistuva vatsa, kiinnitä huomiota malliin, jossa on lievä ylitys tai yhdistelmä kreikkalaista tyyliä ja imperiumia (korkea vyötärö, painotus rintaan).

Täydennä ulkoasua kesällä avokenkä - sandaalit, roomalaiset sandaalit jne.

ilmapallo

Mekojen ilmapallon tyylin erityispiirre on tietty bagginess. Samalla siluetilla on selkeät ääriviivat. Hame on kuin sisäpuolelta kaatunut, ja etäisyys vaatteen reunasta vyötärölle muodostaa eräänlaisen pyöreän ilmapallon. Siksi nimi.

Tämä illan kesämekon versio on hyvä vaatekappale ohuille tai ohuille tytöille. Pehmeiden kaunottarien tulisi välttää tällaisia ​​päätöksiä, koska ne voivat näyttää hahmosi parempaan valoon.

Jos ennen sylinterien pituus oli jopa polvi tai midi, tänään todellinen trendi on pitkät mallit lattialle tai nilkkaan. Varjostimet valitsevat paremmin valon.

merenneito

Tämä tyyli on sylinterien täydellinen vastakohta. Se on kulunut pelkästään maallisille puolueille, vaikka jotkut mallit, joissa on kukka- ja kirkkaita värejä, voidaan mukauttaa yksinkertaisiin kävelylenkkeihin, ystävien kanssa tapahtuviin kokouksiin.

Muodikkaita merenneito-tyylisiä mekkoja tehdään tänä kesänä baskilla, jonka avulla voit luoda yhden tyylin.

Muista kuitenkin, että tämä vaihtoehto sopii vain niille, joilla on tietyntyyppinen hahmo - tiimalasi. Eli vyötärö tulee lausua, ja lantiot eivät ole leveitä. Täydellä kuvalla pukeutuminen korostaa vain puutteita.

Tasoilla ja frillsillä

Kesä on täydellinen aika lohkareille, ruffleille ja frillsille. Tällaiset elementit pystyvät täydentämään naishahmoa, koska ei ole yllättävää, että tällä kaudella ne ovat suosion huipulla.

Mutta silti kaikkein ekstravaganttisin vaihtoehto on pitkähihaiset mekot ja hameet, joiden määrä voi olla erilainen.Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi sekä tietyistä kuvion ja tulevan tapahtuman ominaisuuksista.

Häät

Kutsuttiin kesän häät morsiusneito ystäville ja sulhasille ovat erityisen riemukas, koska on aika nauttia prosessin valitseminen mekko. Kesäkaudella suunnittelijat ovat valmistelleet laajan valikoiman malleja, jotka ovat täydellinen ratkaisu bridesmaids.

Tässä on sallittuja kevyitä, ilmavia kankaita, hienoja sundresseja, pellavan värin tulkintaa. Hameet voivat olla sekä pitkiä että lyhyitä, tai jopa asu voi olla upea iltapuku.

Kesän häätmuoti yhdistää useita asioita - virtaavia, herkkiä kankaita, pitsiä tai läpikuultavia materiaaleja. Niiden ei välttämättä tarvitse olla läsnä kuvassa, mutta he varmasti korostavat kauneutesi ja juhlallisen tapahtuman merkitystä.

Kommentit
 1. Oksana
  29.09.2015

  Kesämekot ovat ilmavia ja kauniita. Klisejä ei kuitenkaan ole: voit käyttää hameilla varustettuja mekkoja, jos materiaali on kevyt ja hengittävä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet