Iltapuvut

Epätavalliset iltapuvut

Epätavalliset iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ilmapalloista
 2. Hiuksista
 3. Suklaasta
 4. Roskapussista
 5. Sateenvarjoista
 6. Ei paperia
 7. Butterfly-mekko
 8. Karhuja
 9. Kukat
 10. Lihasta
 11. Väri muuttuu
 12. taustavalaistu
 13. futuristinen

Suunnittelijan lahjakkuutta ei saisi rajoittaa säännöt, ne muodostuvat puitteista ja olemassa tiukat periaatteet. Perinteisten vaatteiden luominen on varmasti hyvä, mutta on aika ajoin hämmästyttävä yleisöä. Vain todella lahjakas ja nerokas mestari voi luoda mestariteoksen mallista, joka on valmistettu paperista, metallista, höyhenistä, ilmapalloista ja muista muodista epätavallisista materiaaleista. Harkitse kaikkein epätavallisimpia mekkoja, jotka on koskaan luotu. Ehkä heidän joukossaan on juuri sitä, mitä olet etsinyt.

Ilmapalloista

Kahden nerokkaan ihmisen - Rie Hosokai aerodesignerin ja Takashi Kawadan taiteilijan - luomia ei vain mielenkiintoisia malleja, vaan koko trendiä muotia nimeltä Daisy Balloon.

Ensimmäisten mallien, jotka koostuivat tavallisista ilmapalloista, menestys oli niin suuri, että muiden maiden suunnittelijat poimivat innokkaasti tätä ajatusta. Ilta- ja hääpuvut, jotka ohittavat kaikki muut luovuuden ja singulariteetin kaltaiset asusteet, ovat eniten kiinnostavia.

Hiuksista

Olemme tottuneet tekemään esimerkiksi peruukit ihmisen hiuksista. Mutta pukeutua - tämä on todella epätavallista. Vaikka luonnolliset hiukset ovat erittäin hyvä materiaali - se on lämmin ja kevyt.

Joten ajattelin englantilainen Telma Medin ja yhdessä kauneussalonin kanssa, jossa on symbolinen nimi "Voodoo", luonut oikean karvan mekon. Tämä asu on luotu 2 viikkoa, koostuu 12 pettokkarasta ja painaa yli 40 kg.

Toinen asu hiuksista esitteli yrityksen Kroatiasta "Artidjana Company". Hän tarvitsi lattian satoja metrejä luonnonmateriaalia, jolla oli vaalea sävy, luoda ainutlaatuinen mekko. Hänet edusti Simona Gotovach, joka sai vuonna 2005 kauneuden kuningattaren nimityksen Kroatian muotiviikolla.

Kiovan naisten muoti vuonna 2007 oli myös mahdollisuus nähdä mekko, jonka kirjoittaja oli Oleg Tarnopolsky. Hän käytti vehnän korvia ja tiukkoja luonnollisia hiuksia. Tämä Kyivin muotiviikon puku toimi syksyn symboleina ja kaikessa, mitä tapasimme tällä kaudella.

Maailma tuntee paljon enemmän suunnittelijoita, jotka käyttivät vain ihmiskarvoja luomaan seuraavan mestariteoksensa.

Vietnamin kampaamo Kim Do erottui joukosta, luoden mekon, joka vei miljoonia metrejä luonnonmateriaalia. Tai englantilainen kampauksen päällikön pukeutunut hiukset.

Gregory Dean, Sonia Rykiel, Jenny Dutton - kaikilla suunnittelijoilla on "karvainen" mekko kokoelmissaan.

Suklaasta

Siellä ei ollut mitään yllätysrajaa - Pariisin suklaa-salonki. Sukellukseen perustuvien herkkuja ja jälkiruokia valmistavien mestarikurssien lisäksi uuden tapahtuman tunteminen tämän tuotteen hankkimiseksi, tämän tapahtuman vieraat voisivat katsella suklaapuvuihin pukeutuneita malleja.

Hyväksy, että suklaa ei ole onnistunein materiaali mekkojen, kampausten ja korujen luomiseen. Suunnittelijat joutuivat todella yrittämään vakavasti luomaan omia ainutlaatuisia mallejaan, mutta myös kehittämään sellaista suklaata, joka voisi säilyttää sen muodon, ei sulaa ja olla joustava. Kyllä, ja mallit eivät olleet makea tässä suklaamatkalla.

Roskapussista

Joka päivä käytämme roskapussia, heittää roskat niihin, emmekä edes epäile, että nämä kodikkaat, tutut ja jopa tavalliset asiat olisivat olemassa toiselle tarkoitukselle.Suunnittelijat ajattelivat luoda vaatteita roskapussista: mekkoja ja hattuja.

Sateenvarjoista

No, jolla ei ole kotona sateenvarjoa, jota kukaan ei ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta jotakin heitetään pois, ei nosta kättä. Mutta venäläiset suunnittelijat alkoivat valmistaa mekkoja tällaisista tarpeettomista sateenvarjoista kenellekään.

Tällaisia ​​asuja esiteltiin Podium-hankkeessa, jossa 15 nuorta suunnittelijaa kilpaili mestaruudessaan. Sillä on säännöllinen sateenvarjo, ja he onnistuivat luomaan hyvin kunnollisia mekkoja. Tämä ei ole muuta kuin lahjakkuutta.

Ei paperia

Mitä mieltä olet tulevaisuuden materiaalista? Harvat ihmiset sanovat oikean vastauksen, koska tämä on paperia. Tämä materiaali tunnetaan meille kaikkein vanhimmista ajoista. Ja se tunnetaan jo pitkään, koska paperin käyttöalueet laajenevat jatkuvasti, sen tuotannon ja käsittelyn teknologiat muuttuvat.

Niinpä paperi ei päässyt muotimaailmaan, vaan puhkesi. Zoe Bradley otti tämän materiaalin perustan mekkoille.

Ajattele absurdia ääniä? Mutta se näyttää realistiselta ja lahjakkaalta. Hänen ideaansa tukee ja jakaa toinen muodin guru, Paco Rabanne.

Butterfly-mekko

Kun tavalliset ihmiset katsovat ihailemassaan perhosia ja ihailevat siipiensä kauneutta, Luli Young luo maagisia pukuja, joissa hallitsijan perhossiipien kuviot luodaan uudelleen hyvin tarkasti.

Luscious värit, siipien tarkka muoto, yksityiskohtainen jäljitelmä jokaisesta elementistä - tämä teki Luli Youngin mekot mestariteokseksi. Mekossa ei ole mitään tekemistä eläinten tulosteiden kanssa, jotka ovat pitkään lakanneet olemasta muodikkaita, mutta jotka eivät ole kadonneet joidenkin "fanien" vaatekaapista. Perhospuku näyttää tyylikkältä, epätavalliselta ja alkuperäiseltä.

Karhuja

Onko sinulla paljon pehmoleluja? Haluaisitko tehdä niistä pukeutumisen? Aivan kuten Anna Pletneva teki - vintage-ryhmän laulaja.

Hänen mekonsa hame luotiin kahdeksasta kymmenestä nallekarhusta, jotka loivat läpikuultavuuden ja epäsymmetrian vaikutuksen. Hänen kuvansa hämmennystä pilkasi vähäinen hämmennys, joka tapahtui lavalla.

Kaiken kaikkiaan Anna joutui leikkimään hieman, ennen kuin se ilmestyi yleisölle tällaisessa epätavallisessa mekossa.

Kukat

Kukkien ja kukkakimppujen luominen ei ole enää muodikasta. Mutta tuoreiden kukkien varusteiden luominen on raikas, alkuperäinen, epätavallinen ja kaunis. Mitä tämä mekko, joka loi brittiläisen Joe Massien suunnittelijan, voi todella käyttää.

Erityisesti käsiteltiin kolmea ruusu-, neilikka-, krysanteemi- ja gerberasarjaa, jotka mahdollistivat tuoreen ilmeen säilymisen pitkään. Kaiken kaikkiaan pukeutumisen luominen kesti 1725 väriä. Todellinen mestariteos - tähän ei ole muita sanoja.

Alexander McQueen, rakkauden ja rakkauden tuotemerkin, Jillin ja Taran (Splints & Daises) ja muiden suunnittelija, johdolla luotiin useampi kuin yksi kukka-mekko. Luovutusten menestys oli niin suuri, että kirjoittajat pommitettiin tilausten avulla luomaan tällaisia ​​mekkoja.

Morsiamet, valmistuneet, kuuluisat mallit ja kuuluisat valokuvaajat - jokainen halusi tulla kukka-mekon omistajaksi. Sen kauneus riittää kuvauksen.

Lihasta

Lady Gaga löytää aina jotain, joka yllättää yleisöä. Kun suunnittelijoille näyttää siltä, ​​että kaikki epätavalliset materiaalit vaatteiden luomiseen on jo kokeiltu, järkyttävä laulaja heittää uuden ajatuksen. Esimerkiksi mekko raakaa, todellista lihaa.

Ei vain mekko, vaan kengät, käsilaukku ja jopa hattu. Oikeastaan ​​kaikki eivät arvostaneet tätä päätöstä, mutta ehkä maailma ei yksinkertaisesti ole vielä valmis tällaisiin radikaaleihin päätöksiin illan kulumisen luomisessa?

Väri muuttuu

Jotkut rohkeat suunnittelijat ovat jo ottaneet ensimmäiset askeleet tulevaisuuden vaatteiden luomiseen.

Haluatko, että vaatteet osoittavat tunnelman, jonka olet juuri nyt? Tämän ominaisuuden tarjoaa Philips-mekko, joka voi muuttaa väriä vihreäksi, punaiseksi tai siniseksi.

Näissä vaatteissa on antureita, jotka havaitsevat kehon muutokset: liiallinen hikoilu, lämpötila ja muut ominaisuudet.. Niiden avulla voit arvioida, mitä tunteita koet: ärsytystä, jännitystä tai rauhaa.

Sää muuttuu - vaatteet muuttuvat. Jos se on tehty brittiläisestä tuotemerkistä Rainbow Winters. Korkean teknologian kangan kyky, jota käytettiin kokoelman luomisessa, ei ole pelkästään sateen aiheuttama sademäärä, vaan myös vaste niiden happamuuteen. Jälkimmäisen tilanteen pitäisi muistuttaa ihmisiä maailmanlaajuisten ympäristöongelmien olemassaolosta ja tarpeesta suojella planeettaan.

Musiikki ajaa kehosi ja muuttaa vaatteita. Sama tuotemerkki Rainbow Winters loi näennäisesti merkitsemättömän pukeutumisen, mutta heti kun kytket musiikin päälle, salama ilmestyy ja katoaa siitä valitun musiikkikoostumuksen rytmin.

Kun mekko reagoi auringon säteisiin - se näyttää upealta elokuvalta. Mutta Amy Konstanze onnistui luomaan vaatteita, jotka on maalattu kirkkailla ja rikkailla väreillä aurinkoisella säällä. Kun olet tullut varjossa, pukeutumisestasi tulee vaalea sävy. Kesäkaudella on hyvä idea. Mitä luulet?

taustavalaistu

Haluaisitko kokeilla pukeutumista, joka syttyy eri väreillä? Esimerkiksi Katy Perry ilmestyi tällaisessa asussa yhdessä maallisesta vastaanotosta ja kirjaimellisesti sytytti muita loistavalla tavalla. Tämä mekko on luotu yhdelle kopioon nimenomaan laulajalle.

Jos Katien puku oli ilta, vapaa ja ilmava, Rihannan asuilla oli enemmän liiketoimintaa ja tiukkaa tyyliä. Musta kangas yhdistettiin hyvin punaisilla viivoilla, jotka on sijoitettu valopisteistä.

Mutta pienikokoisilla LEDeillä varustettujen varusteiden laajamittainen tuotanto on jo käynnistetty, ja pian voimme odottaa pääsyä tällaisten varusteiden myymälöihin. Brand CuteCircuit suunnittelee myös vapauttavansa vaatteita, jotka reagoivat sen monivärisillä vilkkumisilla sen omistajan liikkeelle.

futuristinen

Muotitalo Libanonista Jean Louis Sabaji esitteli tämän kauden kaikkein hämmästyttävän kokoelman iltapuvuista ja naisten haute coutureista.

Mikä on sen epätavallinen? Epatage ja epäkeskisyys.

Futuristiseen tyyliin tehtyjä asuja on tullut rohkeammiksi, kirkkaammiksi ja yksilöllisemmiksi. Epätavalliset mallit näyttävät puilta, joissa on reheviä kruunuja ja leviävät oksat.

Katso kuitenkin itse!

Kommentit
 1. Lena
  27.12.2015

  Lady Gaga, tietenkin, otchebuchila. Mutta paras mekko on tietysti tuoreista kukkia.

 2. Maria
  24.12.2015

  Mekko suklaasta! Miten se on luultavasti epämiellyttävää kävellä: D

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet