Mekojen värit

Mitä käyttää vihreällä mekolla ja mitä lisävarusteita valita?

Mitä käyttää vihreällä mekolla ja mitä lisävarusteita valita?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Vihreän sävyjen yhdistelmä muihin väreihin
 2. smaragdi
 3. pitsimäinen
 4. pitkä
 5. Lyhyt mekko
 6. kengät
 7. Korut ja tarvikkeet
 8. sukkahousut
 9. päällysvaatteet

Valittu mekko voi kertoa paljon omistajistaan. Esimerkiksi vihreä sanoo tytön arkuus ja rauhallisuus. Yleensä vihreät rakastajat ovat niitä, jotka ihailevat elämää.

Mutta sinun on otettava huomioon se, että ruskeaväristen naisten kaltaisissa Brunetissä tulisi mieluummin käyttää läpinäkyviä vihertäviä värejä.

Vihreän sävyjen yhdistelmä muihin väreihin

Musta tummanvihreä ja vaaleanvihreä sävy on aina merkityksellinen. Vain jokainen muoti nainen tarvitsee löytää oman värinsä, joka täydentää hänen kauneutensa ja korostaa esimerkiksi hänen silmänsä väriä.

Millä sävyillä voit yhdistää vihreän? Itse asiassa vihreä väri sopii hyvin eri sävyihin:

 • Sininen, violetti, keltainen, punainen, valkoinen, harmaa tai musta ovat usein kuluneet yhdessä vihreiden kanssa;
 • Kaki, jossa on maanläheinen, okra tai lämmin kaneli, on täydellinen täydennys pukeutumisen vihreään väriin;
 • Ultraviolettivalolla näyttää hyvältä celadonilta;
 • Mielenkiintoinen ratkaisu olisi violetin ja vihreän yhdistelmä.

smaragdi

Tämä väri johtuu tyylikäs sävy, joka omalla tavallaan pidetään myös vintage sävy. Yhdistä se suklaan ja kahvin sävyihin.

Tummanvihreä

Tummanvihreä väri pukeutuu täydellisesti Burgundin, mustan värin ja leopardin tulosteisiin. Pistaasivarjostin sopii täydellisesti tumman vihreän sävyn kanssa.

Mutta kirkas vihreä väri koralli, valkoinen ja keltainen sävyjä tarvikkeet, päällysvaatteet ja kengät ovat parhaiten yhdistettynä.

Vaaleanvihreä

Viileässä vihreässä puvussa on parasta valita hopeavarusteet, jotka korostavat koko kuvan juhlallisuutta. Erittäin mukava vihreä mekko näyttää pussin ja kengät, joissa on kultainen ja persikka.

pitsimäinen

Vihreä sävyinen pikkuhousu näyttää aina mielenkiintoiselta. Itse asiassa tällaista kaunista asua pidetään jo koristeeksi. Mekko on varsin omavarainen, joten se ei vaadi lisä- ja muita lisävarusteita.

Tällainen upea mekko, kytkin laukku tai pieni käsilaukku vastaamaan on täydellinen. Mutta korujen kulta-ketjusta, renkaista, ohuesta rannekorusta ja korvakorusta sopii pukeutumisen tummanvihreä sävy.

pitkä

Vihreä lattiapuku, joka on valmistettu kalliista materiaaleista, kuten satiini, sametti tai pitsi, on ylellinen iltapuku. Lisävarusteet on valittu yksinkertaisiksi, kuten kontrastivyö tai kytkin.

Lyhyt mekko

Lyhyt rento mekko, jossa on smaragdi-sävy, sopii hyvin tyynykorkoisiin, balettisaleihin, kuntosali- ja sandaaleihin mustalla tai valkoisella.

Mutta lyhyt muodollinen mekko on parhaiten tietysti kulumista korkokengillä. On parempi valita kenkien väri lisävarusteiden värissä, eli käsilaukun, korujen ja vyön mukaan. Tyylikäs näyttää esimerkiksi mustan tai beige-värin.

kengät

Kengän varjostuksen valinta pidetään varsin tärkeänä asiana. On syytä muistaa, että lämpimät sävyt yhdistyvät vain lämpimiin sävyihin ja kylmiin, vain kylmiin.

Klassiset kengät ovat esimerkiksi valkoisia kenkiä. Ensinnäkin tämä väri on yleismaailmallinen, ja toiseksi se on parhaiten yhdistetty vihreään sävyyn.

Korut ja tarvikkeet

Voit valita koruja ja lisävarusteita vastaamaan vihreää mekkoa tai hieman eri värejä muutaman sävyn avulla, mutta se on parasta pelata rikkaiden värien kanssa.

Tyylikäs vyö on ylellinen aksentti vihreää mekkoa varten. Puhtaan vyön avulla korostuu vyötärönauha, ja siluetti on hienovaraisempi ja naisellinen.

Mutta klassiset kengät ja iso kontrastivärinen laukku ovat hieno viimeistely.

Jos puhumme koruista, ne voivat olla massiivisia, kun taas puvun yläosan pitäisi olla auki.

Vaatteen vihreät sävyt korostavat helposti hopea- ja kulta koruja.

sukkahousut

Myös värin sukkahousuja ei pidä unohtaa. Yleensä mustat sukkahousut, jotka visuaalisesti pidentävät jalat, valitaan tummanvihreiksi, mutta neutraalit tai fyysiset sukkahousut sopivat parhaiten lämpimiin sävyihin ja vaaleanvihreisiin sävyihin.

päällysvaatteet

Yksinkertaisen neulomekkiin sopii punainen tai musta nahkatakki, mutta voit myös käyttää bleiseriä tai takkia. Bolero tai turkisnahka lisää hienostuneisuutta iltapuvulle. Neuletakki voidaan heittää pukupaidan päälle.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet