Mekojen värit

Mikä on sininen mekko ja mitä lisävarusteita valita?

Mikä on sininen mekko ja mitä lisävarusteita valita?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tummansininen
 2. Valkoinen ja sininen
 3. Sheath Dress
 4. Lattialle
 5. lyhyt
 6. Mitkä sukkahousut kuluvat
 7. Mitä kenkiä käyttää
 8. lisälaitteet

Sininen mekko pystyy korostamaan kuvaa oikein, korostaakseen edut ja kätevästi piilottamaan viat sekä lisäämään eleganssia ja mysteeriä. Kirkas ja dynaaminen, mutta samalla puhdas ja rauhallinen, sininen väri antaa meille erityisen sisäisen hengen.

Me kaikki olemme toistuvasti kohdanneet ongelman - mitä pukeutua siniseen pukeutumiseen. Käsittelemme sitä.

Tummansininen

Tummansininen mekko näyttää aina täydelliseltä paitsi nuorten tyttöjen lisäksi myös aikuisille naisille. Se sekoittuu saumattomasti harmaan, mustan ja beigeen kanssa sekä muihin pastellisävyihin.

Tällaiset yhdistelmät ovat täydellisiä sekä päivä- että iltatapaamisille, joissa on tiukka pukukoodi.

Haluatko täydellisen kuvan - yhdistää tummansininen mekko, jossa on valkoinen takki, vyö ja muut tarvikkeet.

On muistettava, että siniset sävyt lisäävät kuvan tarkkuutta ja jäykkyyttä. Voit lisätä kuvan kirkkaaksi lisäämällä kirkkaanpunaisia, keltaisia ​​ja oransseja, tiili-tarvikkeita.

Valkoinen ja sininen

Sininen yhdessä valkoisen kanssa on klassinen, joka ei koskaan mene ulos tyylistä. Ei ole ensimmäinen kausi, että globaalit merkit osoittavat tällaisen yhdistelmän.

Valkoinen ja sininen mekko on ainutlaatuinen merellinen tyyli, kirkas ja iloinen, mikä on erityisen tärkeää kuumina kesäpäivinä.

Asu näyttää hyvältä valkoisilla tai sinisillä lisävarusteilla.

Punaisen sävyt ovat sallittuja myös sinivalkoisessa tandemissa.

Mutta valkoinen-sininen mekko voi helposti näyttää yksinkertaiselta, mutta samalla erittäin söpö ja ytimekäs, tulla tiukaksi ja liiketoiminnan kaltaiseksi, jos sitä leikataan esimerkiksi valkoisilla hihansuilla ja kauluksella. Voit myös laimentaa kuvan leveällä vyöllä ja valkoisilla kengillä.

Sheath Dress

Kaikkien aikojen suosikki on tyylikäs ja huomaamaton suojapuku. Se on hyvin monipuolinen yksinkertaisen tyylinsä vuoksi. Tämä antaa meille mahdollisuuden luoda monia eri tyylejä, jotka perustuvat vaippapukuun.

Esimerkiksi toimistossa voimme käyttää sitä hillityillä väreillä ja klassisilla kengillä, kengät ovat täydellisiä.

Ostoksille ystävien kanssa yhdistämme mekon, jossa on viihtyisä neuletakki ja mukavat kengät.

Ja jos sinulla on erityinen tapahtuma, joka on suunniteltu illalle, voit voittaa vaippahousun tyylikkään rintaneulan, ainutlaatuisen vyön, jossa on helmihelmiä tai kaulakoru, jossa on tekojalokivi ja tiivis kytkin.

Lattialle

Uskomattoman romanttinen ja varovasti näyttää lattialla mekko. Pitkä, kevyt mekko painottomasta kankaasta käytännössä ei vaadi lisäyksiä. Se on varsin omavarainen.

Lattialle suunnattu mekko näyttää hyvältä sekä neulotakissa että klassisessa takissa, mutta voit yrittää yhdistää sen villapaita.

Kesällä pitkä lattiapuku on suuri yhdistelmä massiivisia muovista, kivistä ja jopa puusta valmistettuja koruja.

Jos mekko ei ole liian pitkä, korostus voidaan asettaa kontrastikenkiin.

lyhyt

Valittaessa lyhyt sininen mekko on syytä muistaa, että sininen väri on itsestään riittävä ja liiallinen ylivoimaisuus voi ylikuormittaa ulkoasua. Sininen väri on hyvin kirkas ja tyydyttynyt, ja se voi olla epäedullista käyttämättömälle käytölle.

Välttääksesi vulgariteettia valittaessa kirkkaan sinistä mekkoa, yritä pelata tyylikkäät kontrastit.Luo esimerkki klassisista kengistä, kengistä, jotka suosivat kalliossa tyylikäs nilkkuria, sekä täydentävät nahkatakki, nahkatakki ja pussi, jossa on hame.

Mitkä sukkahousut kuluvat

Sinisen sävyt korostavat hienostuneesti ihoa. Jos siis kesä on ulkona ja sää tekee meistä onnellisia, käytä sinistä mekkoa iloisena.

Jos sääolosuhteet eivät salli rusketusta, ja kalenteri ei ole vieläkään kesällä, suosittelemme, että valitset mustavalkoiset sukkahousut sinistä mekkoasi varten. Se voi olla musta, kehon, sininen ja jopa valkoinen. Voit myös yhdistää cappuccino-sukkahousujen tai Burgundin sukkahousun.

Mitä kenkiä käyttää

Kun poistat kengät sinistä mekkoa varten, älä unohda sävyjen yhdistelmää. Sininen ei pidä frillsistä ja overkillistä vastaavilla sävyillä.

Eleganssi ja tyyli luovat oikean mallin hopean kengät.

Kullan kengät näyttävät hyvältä.

Sininen mekko näyttää harmonisesti keltaisilla kengillä. Voit kuitenkin valita melkein minkä tahansa värin kengät, lisäämällä ääniin lisävarusteen.

Mustat kengät ovat ihanteellisia. Sen avulla voit luoda minkä tahansa kuvan.

Ruskeat saappaat tai saappaat olisivat täydellinen pari denim-mekolle. Ja jos lisäät nahkakoruja ja käsilaukun, jotka on valittu oikein kenkien mukaan, tällaiseen kuvaan, olet vastustamaton.

Myös sinisen puvun alla voit valita lenkkarit, kengät, joissa on painatus tai puku.

lisälaitteet

Sininen mekko on varmasti loistava yhdistelmä koristeisiin seuraavissa väreissä:

 • Hopeiset ja harmaat sävyt.
 • Kulta.
 • Meijeri- ja helmi-sävyt.

Epäilemättä sinisen puvun parhaat ystävät olivat ja ovat helmiä, timantteja, valkoista kultaa ja hopeaa. He täydentävät kuvan täydellisesti, luovat täydellisen ja täydellisen kuvan, korostavat täydellisesti väriä.

Mustat lisävarusteet ovat älykäs lisä pukeutumiseen missä tahansa sinisessä. Jos mieluummin sininen kirkas mekko, voit täydentää sitä yksinkertaisten muotojen lisävarusteilla. Tässä tapauksessa suosittelemme, että unohdat teeskentelystä ja ylellisyydestä, jotta kuva ei ylikuormitu.

Vähemmän edullinen yhdistetään koruja luonnollisissa, ruskeassa nahka- ja puusävyssä. Tällaiset lisävarusteet ovat erinomainen lisä kesäkuviin.

Classic on sininen mekko, jossa on punainen vyö. Ja kirkkaampien ja ekstravaganttien naisten tulisi katsoa oranssin ja viinin sävyistä saatavia luonnonkivistä saatavia lisävarusteita kirkkaisiin vaaleanpunaisiin väreihin.

päällysvaatteet

Älä unohda sellaisia ​​lisäyksiä kuin nahkatakki ja bolero, turkis ja syksy.

Kaikki tämä valitaan tilanteen ja sään mukaan.

Väri ja tyyli on erittäin jännittävä peli. Loppujen lopuksi se on alkuperäinen, mutta samaan aikaan oikea värien yhdistelmä tekee ulkonäöstäsi epätavallista ja houkuttelevinta. Siksi otamme rohkeasti mukaan maailman stylistien kokemuksen ja luomme oman ainutlaatuisen kuvan!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet