Mekojen värit

Mitä värejä puvut sopivat blondeihin?

Mitä värejä puvut sopivat blondeihin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitä ovat blondit?
 2. Valinta silmien värin mukaan
 3. Hiusten varjossa

Jokainen nainen on hyvin herkkä pukeutumisvalinnalle. Ja ei turhaan, koska hyvin valittu malli voi tehdä dramaattisia muutoksia naisten kuvaan. Ja päinvastoin - poikkeama muuttaa kaikki ulkoasun edut epäedullisiksi. Mielestäni blondit sopivat kaiken väärin. Harkitse sääntöjä, jotka koskevat vaaleanpunaisen pukeutumisen värin valintaa: sinä olet vastustamaton nainen, jolla on täydellinen maku.

Mitä ovat blondit?

Tässä keskustelussa ei ole kyse henkilökohtaisista ansioista, vaan ulkonäön ominaispiirteistä. Yllättävää kyllä, kaikki värit eivät näytä yhtä hyvältä karvaisella tytöllä.

Jokaisessa vaaleassa hiuksessa on erikoinen sävy. Se voi olla vaalea beige, kylmä platina, savuinen tuhka, samppanja, kulta, hunaja ja monet muut vaaleat sävyt. Kolme ensimmäistä vaihtoehtoa ovat "kylmien" blondien kirkkaat edustajat. Heille sopivat vaatteet ovat ehdottomasti vasta-aiheisia "lämpimille" vaaleille nuorille naisille.

Värin valintaan vaikuttavat seuraavat parametrit:

 • silmien väri;
 • ihon sävy ja punastumisen läsnäolo;
 • kylmä tai lämmin hiusten sävy;
 • vuoden aika:
 • tapahtuman sävy.

Esimerkiksi jos tytöllä on vaalea iho, ja hänen silmänsä ovat sinisiä, vihreitä tai harmaita, hänen vaatteensa voivat olla joko yksi sävy silmillä tai violetti. Tumma iho ja luonnollinen punastuminen antavat sinulle mahdollisuuden valita kirkas mekko.

Kaikki nämä hetket ovat erittäin tärkeitä, joten selvitetään, mitkä blondit olet ja mitä voit käyttää.

Valinta silmien värin mukaan

Tytöt, joilla on vaaleat hiukset, on jaettu vaaleiksi silmiksi (harmaat ja siniset silmät) ja tummat silmät (hazel ja vihreä).

Harmaa ja sininen

Kevyiden silmien ja vaalean ihon omistajille tulisi valita turkoosi-mekot ja herkät vaaleanpunaiset ja vihreät sävyt sekä harmaa-sininen, persikka ja asfaltti. Kuvan kirkkaus lisää marja-vaalean sävyn.

Jos iho on tumma, voit valita kirkkaita sävyjä. Esimerkiksi mokka tai cappuccino, keltainen ja oranssi, sininen ja vihreä ovat omenan värejä.

Vihreä ja ruskea

Vihreä ja ruskea sävyinen mekko sopii hyvin vihreisiin silmiin, on mahdollista lisätä violetti sävy keltaisilla elementeillä.

Sinun ei pitäisi välttää ruskea-oranssi, tumma vaaleanpunainen koralli-asuja. Tummat värit ovat paremmin varattuna talvella, ja kesällä voit antaa itsesi valoisaksi ja ikimuistoiseksi.

Menestyksekkäin vaihtoehto valittaessa vaatteita ruskea-silmäisille blondeille on suklaan eri sävyjä. Älä pääse pukeutumaan punaisen ruskean, harmaankeltaisen ja vaalean purppuran kukkien puolelle.

Pimeät silmät ja tumma iho korostuvat suotuisasti kuu-keltaisilla ja tummansinisillä sävyillä. Voidaan käyttää myös kypsiä kirsikoita sisältävää mekkoa. Mielenkiintoinen on sininen ja oranssi sävyistä luotu kuva.

Harmaita asuja voidaan käyttää, mutta aina kirkkailla lisävarusteilla, muuten tumma iho muuttuu harmaaksi.

sininen

Jos silmät ovat sinisiä ja kasvot ovat kirkkaita, hyvin määriteltyjä ominaisuuksia ja luonnollinen punastuma, voit valita turvallisesti kirkkaita värejä. Tämä ulkonäkö ja vaaleat hiukset eivät aiheuta ongelmia vaatteiden valinnassa.

Kaikki siniset ja vihreät sävyt, myös kirkkaimmat, luovat onnistuneen yhdistelmän punastumiseen.Kasvot näyttävät vieläkin herkemmiltä, ​​ja kuva - kaunis ja kirkas.

Työskentely on sallittua käyttää harmaita mekkoja, jotka on laimennettu ilmeikkäillä lisävarusteilla. No, ravintola voi olla pukeutunut ja laivasto.

Klassisia yhdistelmiä (musta, valkoinen tai punainen ja valkoinen) voidaan pitää mielessä ja näyttää samankaltaisia ​​kuvia kaikissa tilaisuuksissa.

Mutta vaaleankeltaisia, happo-violetteja ja vaaleanpunaisia ​​asuja ei pidä säilyttää vaatekaapissa ollenkaan.

Hiusten varjossa

Vaalealla värillä on monia eri sävyjä. Blondit hiusten varjossa voidaan jakaa kahteen luokkaan: lämmin ja kylmä. Vaatteiden värin valinnassa kannattaa harkita.

"Lämpimille" blondeille

Jos hiukset voidaan kutsua aurinkoisiksi, ja varjo on kultaisen ja aprikoosin välissä, kuulut "lämpimiin" blondeihin.

Tällaisten hiusten pitäisi paistaa ja korostaa vaatteita. Voit saavuttaa tämän tuloksen seuraavien sävyjen vuoksi:

Tällaisissa väreissä oleva mekko voidaan laittaa juhliin, jos tulet olemaan ainoa blondi. Punainen mekko, jossa on viettelevä ja säälimätön pääntie, on tyylikäs vaihtoehto tällaiselle tilaisuudelle. Oranssi mekko voi mennä päivämäärään tai illan kävelyyn.

Voit vapaasti valita tällaisen mekon pituuden ja tyylin itse keskittymällä hahmosi ominaisuuksiin ja juhlan luonteeseen. Voit olla varma, että kaikki miesten huomiot ohjataan henkilöön.

Turkoosi. Tarina kaikkein herkimmille ja romanttisimmille väreille päättyy turkoosilla. Kesäisin tämä on uusin väri, joka on täydellinen blondeille, joilla on lämpimät sävyt hiuksillaan. Turkoosi-mekon ansiosta voit olla samalla seksikäs, herkkä ja romanttinen.

Turkoosi on hyvin valkoinen ja beige. Turkoosi mekko on parempi poimia kenkiä, joissa on korkokengät ja kultaiset lisävarusteet

Sininen. Äskettäin blondit ovat tulleet suosituiksi haalareiksi rikkaissa sinisissä sävyissä, mutta tämä ei tarkoita, että iltapuku voidaan heittää kaapin kauimpaan hyllyyn. Juhlaa, romanttista illallista, "lämpimien" blondien toimistoa, voit epäilemättä käyttää sinistä mekkoa mihin tahansa tyyliin.

Pastellivärit. Luo erityinen kuva, joka erottuu ja muistetaan, ei ole mahdollista vain kirkkaista mekoista.

Tytöille, joilla on kultaiset hiukset, on mahdollista valita beige- ja vaaleanpunaisia ​​mekkoja, mutta varmista, että sinulla on pastellisävyjä. Aprikoosin ja karamellin varusteet voidaan myös sisällyttää saatavilla olevaan luetteloon.

Kuvan ilmeikkyys antaa heille vastauksen kirkkailla lisävarusteilla, muodikkailla kengillä tai vastakkaisilla yksityiskohdilla itse puvussa. Smaragdit yhdistyvät täydellisesti pastellikuvaan.

Vihreä. Mekot, joissa on runsaasti ruohon sävyjä, ovat suosittuja karvojen omistajien keskuudessa. Tällaiset varusteet voivat osallistua jokapäiväisten kuvien, seremoniallisten ja toimistohousujen muodostumiseen. Kaikki ympäröivät naiset tarkastelevat vihreää mekkoasi, keltaista vyötä ja muodikkaita kenkiä aidolla kateudella.

Keltainen ja persikka. Keltaisilla leningeilla sinun täytyy olla erittäin varovainen, mutta se kannattaa ehdottomasti sisällyttää tällaisiin malleihin kesän vaatekaappiin. Kaunis hahmo näyttää vieläkin viettelevämmältä oikein valitussa, keltaisessa tai mehukas persikka-värissä.

Coral. Pukeutumiskoralli näyttää hyvin mukavasti yhdessä "lämpimien" hiusten kanssa.

Tumma violetti. Hyvin kypsytettyjen viinirypäleiden väri näyttää vaaleilta hyvin. He näyttävät enemmän seksikkäiltä. Tällaisen vaatteen valinnassa on kiinnitettävä huomiota jalometalliin ja laadukkaaseen räätälöintiin.

Valikoima norsunluunvärisiä mekkoja kulta-sävyissä on myös sallittua.

Millaista väriä "lämmin" vaalea pitäisi varoa?

Kaikki viileät sävyt lisäävät ihon tylsyyttä ja tylsyyttä, kun taas ulkonäkö näyttää epäselvältä ja tylsältä.Näissä ominaisuuksissa on sävyt minttua ja oliivia, vaaleat sävyt, keltaiset, vaaleanpunaiset, siniset värit.

Jos vaatekaappissasi on harmaa-ruskea sävyinen mekko, niin päästä välittömästi irti siitä. Tällaisten vaatteiden ansiosta ympärilläsi oleville näyttäisi siltä, ​​että hiukset eivät ole hyvin hoidettuja eivätkä ole riittävän hyvin värjättyjä. Harmaa-ruskea mekko, hopeapuvut ja lumivalkoiset asusteet tulisi hävitä.

Mitä väriä vaatteissa pitäisi valita "kylmät" blondit?

Kuun sävyn läsnäolo hiuksissa tekee sinusta "kylmän" vaalean. Tällaiset tytöt hiukset voivat hankkia helmiä, vaaleanpunaisia ​​tai tuhkoja sävyjä. Saat tyylikkäitä ulkonäköjä, sinun pitäisi noudattaa sääntöjä, kun valitset leningit.

CKoristeelliset ja sinertävät pastellinvärit. Nämä mekot sopivat yhtä hyvin ystävien ja tärkeiden juhlien viettämiseen.

KPunainen. Jopa ei vain punainen, vaan valoisa ja tyydyttävä mekko, jossa olette havaittavissa, ja jopa kohtalokas nainen. Paranna posliini-nahan vaikutusta ja koristeiden käyttöä vihreillä kivillä.

Minttu, vihreä ja taivaansininen pastelli sävyjä. Tällaiset mekot sopivat kaikille "kylmille" blondeille, mutta ne ovat erityisen hyvin yhdistettynä platinavärisiin hiuksiin.

Vaaleanpunainen ja lila. Lila-mekkoilla asia on selvä - kaikki rakastavat tätä väriä, mutta blondit, joissa on kylmät hiukset, näyttävät uskomattoman kauniilta niissä.

Mutta vaaleanpunaisille sävyille kaikki eivät syö rakkautta. Voit tehdä tämän värin yhdistämällä erilaisia ​​vaatteita. Toinen mahdollinen vaihtoehto olisi vaaleanpunainen mekko, jossa on musta tai sininen aksentti.

Huomautuksia seksuaalisuudesta pystyvät tekemään pukeutumiskuvasta lumivalkoisia ja harmaita värejä. Tällaisten varusteiden täytyy välttämättä tapahtua kaapissa. He eivät varmasti tule pölyä - voit löytää mielenosoituksensa paljon syitä. Valkoisten ja tuhkakukkien käyttö on mahdollista, mutta niiden yhdistelmä keltaisen värin ja norsunluun kanssa on erittäin epätoivottavaa.

Mitä värejä tulisi varoa?

Karvojen omistajia, joilla on kylmä vaalea vaalea sävy, tulisi välttää eikä edes katsoa oranssinväristen ja kullanväristen mekkojen suuntaan. Sinun upeat hiukset vain eksy taustalla tällaisia ​​mekkoja. Toinen tabu on lämpimiä sävyjä sisältäviä mekkoja, joihin on lisätty punaisia ​​ja turkoosia.

Näiden sääntöjen tulisi perustua kaikkiin ostoksisi. Sitten kaikki kuvat ovat oikein, kauniita ja ihan täydellisiä.

Kommentit
 1. Xenia
  26.01.2016

  Blondit ovat melkein kaikki värit, sinun tarvitsee vain valita oikea meikki.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet