Iltapuvut

Polvipituinen iltapuku

Polvipituinen iltapuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. Vinkkejä valintaan
 3. Suositut tyylit ja mallit
 4. Päällysvaatteiden valitseminen midi-puvun alla
 5. lisälaitteet
 6. kengät
 7. Tähdet ja midi

Täydellinen iltapuku on midi-mekko. Ottaen klassisen vaihtoehdon vaatekaappiin, voimme olettaa, että sinulla on varauksellinen versio juhlallisesta kuvasta.

edut

Keskipitkän iltapuvun katsotaan olevan yleinen:

 • Ne voivat valita minkä tahansa ikäiset, rakennetut ja vartalotyyppiset naiset. Tärkein tehtävä on valita oikea tyyli;
 • se on hienostunut asu, jossa on eleganssia, hellyyttä ja kykyä korostaa omistajansa feminiinistä puolta.
 • polviin ei tarvitse pukeutua - mikä tahansa juhla on tarkoituksenmukaista: yrityspuolue, liike-elämän kokous tai päivämäärä.

Midi-iltapuvun suosittu mysteeri piiloutuu täydellisessä, täydellisessä linjassa. Jos polvet olivat paljain, kauneuden ja vulgariteetin välinen linja olisi rikki. Suuren pituuden myötä on mahdotonta osoittaa kauniita jalkoja ja hienostunutta kuvaa. Ja vain midi-pituus on "kultainen keskiarvo".

Vinkkejä valintaan

On olemassa joitakin yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotka ovat käteviä, kun valitset midi-pituisen mekon.

pituus

Pukun pituus on valittava huolellisesti, nirso tässä ei haittaa, vaan vain pelata käsiin. Muita hyväksyttäviä vaihtoehtoja on kolme:

 • hieman polven alapuolella;
 • keskellä jalkaa;
 • hieman nilkan tason yläpuolella.

Mekon pituudessa esiintyvät virheet pilaavat koko kuvan, tekevät kuvasta kyykky ja jalat täynnä.

kasvu

Kasvu ei todellakaan ole merkityksellistä toteuttaa midi-mekko vaatekaappissasi. Tällaisessa asussa on hyvä korkeille tytöille, mutta myös lyhyille naisille voit myös loistaa tällaisessa mekossa. Älä vain unohda mekko ja kengät, joissa on korkokengät.

Suurentamalla pukeutumispituutta ja pienentämällä kantapäätä lyhennät silmäsi korkeutta. Korkeiden tyttöjen osalta tämä sääntö voi auttaa muodostamaan pienoiskuvan.

malli

Midi-pukeutumallin valinta ei ole ongelma, koska käytettävissä oleva valikoima asuja on valtava ja monipuolinen.

Viimeisessä kysymyksessä on pysyä ja harkita yksityiskohtaisesti illan midi-mekkojen käytettävissä olevia vaihtoehtoja.

Suositut tyylit ja mallit

Uusi tyyli

Nykyaikaisessa iltakuvassa erityinen paikka annetaan 50-luvun "uuden ilmeen" tyyliin. Se voidaan tunnistaa pörröiset hameet ja selkeät viivat, jotka rajaavat vyötärön. Se on läsnä Marchesan, Georges Hobeikan ja Zuhair Muradin kokoelmissa.

Tämä tyyli on sisällytetty satiinikuvioihin, joissa on kulta kirjonta, ilmakuviointi, kirkkaat yksilöt ja loistava sisustus ja sovellukset.

Liinavaatteet

Pudottiin nopeasti illan muoti alusvaatteiden tyyliin. Muodikkaat naiset pitivät siitä, ja jopa tähdet alkoivat esiintyä yhteiskunnallisissa tapahtumissa, joissa yhdistettiin midi-pituisia mekkoja.

Hyvä materiaali tämän tyylin mekkoille on ohuin silkki, joka voidaan koristaa höyhenillä ja pitillä. Todelliset ovat vaaleanpunaiset ja valkoiset värit, jotka täyttivät Nina Riccin kokoelman. Zac Posenin mustat ja punaiset mallit kykenevät lisäämään kuvaan intrigsiä.

Sheath Dress

Jos haluat osallistua tiukkoon tapahtumaan, jossa haluat myös loistaa moitteettomalla maullaan, asenna vaippapuku, jossa on polvipituinen hame. Tämän kuvan sileä konservatiivisuus auttaa lisävarusteita ja viimeistelyjä.

Mallien valinta on varsin suuri. Tämä on tyylikäs, kohtalaisen tiukka ja vain hieman varovainen pitsi-mekko sekä mekko, jossa on epätavallinen kuvio ja teksturoitu paksu kangas.

Valentin Yudashkin ottaa lihanvärisen kankaan ja koristelee sitä paljetteilla.

Dolce & Gabbanan suunnittelijoilla oli erilainen käsitys siitä, miten midi-vaipan pitäisi näyttää, joten ne loivat sen valoisasta nahka-nahasta. Mutta Miu Miu -merkki on ylittänyt kaikki - midi-mekot luotiin tuhansilla monivärisillä flittereillä, joista syntyi nerokkaita kuvia.

Pikku musta mekko

Me kaikki tiedämme pakollisen elementin naisten vaatekaapissa - pieni musta mekko, joka takaa polvinsa hieman. Tämä on yleinen vaihtoehto, joka voi antaa tarvittavan merkin lisävarusteiden ja korujen takia.

Tässä mekossa liiketoiminnan nainen näyttää tiukasti, romanttinen luonto - moderni ja jopa hieman herkkä.

pitsimäinen

Pitsit liittyvät aina romantiikkaan, makeuteen ja mysteeriin. Nämä mekot ovat merkityksellisiä milloin tahansa, missä tahansa paikassa ja millä tahansa tytöllä. Onko se väri muuttettavissa - iltapäivällä anna pukeutua kevyeksi, ja illalla - tumma tai jopa musta.

Hihassa

Tämän iltapuvun merkitys ei haalistu koko vuoden ajan. Kylmän ajan suunnittelijat tarjoavat suuria määriä neulottuja kuvioita ja neulottuja mekkoja, ja kesällä he voivat jäädä kevyiksi vaatteiksi ilmavista kankaista. Yllättäen hihojen muotoa voidaan käyttää muodon säätämiseen.

fringed

Se, mikä oli suosittu 20-luvulla, on jälleen moderni. Midi-iltapuvun pääelementti on tullut hahmoksi. Marchesan tuotemerkki on omistanut koko kokoelman tähän sisustukseen. Kuviot luotiin reunasta, joissakin malleissa se peitti mekkoa koko pituudelta, ja jonnekin se putosi lähes lattialle.

Paljaat hartiat

Erittäin onnistunut tyyli avoin hartioille on korsettirunko, jossa on täysi hame tai päinvastoin - varustettuna.

Päällysvaatteiden valitseminen midi-puvun alla

Suhteen noudattaminen on tärkein sääntö, kun valitaan ylemmät vaatteet ilta-midi-mekkoihin. On useita vaihtoehtoja:

 • pitkä viitta, joka peittää hameen;
 • pitkä takki ei ole lyhyempi kuin mekko;
 • lyhyt takki tai takki;
 • takki, lyhyt takki tai liivi.

lisälaitteet

Tarvikkeet vaatteen tarvitsevat, mutta niiden valinta olisi ehdottomasti noudatettava toimenpiteitä. Tarkasta vaatteesi huolellisesti. Jos se on itsestään kirkas ja ilmeikäs, esimerkiksi on sulkapalloja tai hapsut, voit tehdä ilman lisävarusteita.

Vaativaan mustaan ​​pukeutumiseen voit valita siistit korvakorut, helminauhat tai muut tiiviit korut.

Jos et ole varma lisävarusteiden asianmukaisuudesta ja yhdistelmästä, voit aina hyväksyä tiettyjä sääntöjä:

 • kaikki vaatteiden ja asusteiden värit valitaan tytön värityypin mukaan;
 • universaalikengät ovat klassisia kenkiä, jotka sopivat kaikkiin tyyleihin;
 • kenkien väri voi toistaa puvun värin tai tehdä kontrastin yksinkertaisen yhden värin puvun kanssa;
 • kytkin voi olla kirkkaampi kuin mekko, mutta sen on oltava sopusoinnussa kenkien kanssa;
 • Yksinkertainen mekko antaa sinulle mahdollisuuden valita valtavia koruja.

kengät

Kengät tai pikemminkin kantapään korkeus valitaan naisen korkeuden mukaan. Keskikokoinen ja matala kasvu edellyttävät kenkien valintaa - tämä voi olla nilkkurit, kengät tai puolikengät. Viimeistä kenkää ei pitäisi peittää pukun helmassa.

Korkeat tytöt haluavat usein näyttää hieman pienemmiltä, ​​sillä on hyvä poimia kenkiä ilman kantapäät.

Tähdet ja midi

Kaikki tähden naiset kirjaimellisesti pounced midi leningit. Tämän vaatteen monipuolisuus houkutteli monta Hollywood-elokuvan tähtiä, joten he eivät menettäneet tilaisuuttaan jälleen osoittaa ihanteelliset muodot, hoikka jalat ja viettelevä kehon käyrät.

Kommentit
 1. Bogdan
  22.02.2016

  En ole väärässä, jos sanon, että iltapuvut voidaan asettaa samaan tapaan kuin Classic Style -myymälät toimisto-vaatteina?

 2. Alena
  07.01.2016

  Polveni ovat vahvoja. ja vasikat ovat kauniita, joten midi-pituiset mekot ovat täydellisiä minulle!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet