Iltapuvut

Mekot lattialle - eleganssia ja hienostuneisuutta

Mekot lattialle - eleganssia ja hienostuneisuutta

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. ajankohtaisuus
 2. Suositut tyylit
 3. Avoin ja seksikäs
 4. Takaisin auki
 5. Leikkauksella
 6. suljettu
 7. Hihat
 8. baskit
 9. Pitsi, guipure
 10. kudottu
 11. Sifonista
 12. Lämmin mallit
 13. TOP 5 suosittu väri
 14. Mitä käyttää?
 15. muotoilu
 16. lisälaitteet
 17. Vinkkejä valintaan

Mekon pituus maxi voidaan perustellusti kutsua naisille kaikkein kehittyneimmäksi vaatekappaleeksi. Mekot lattialla ovat erilaiset käytettäessä kangasta, tyyliä, tyyliä, sisustusta, värejä ja muita yksityiskohtia. Tarkastellaan näitä mekkoja yksityiskohtaisemmin ja myös selvitämme, mitä niitä pitää käyttää.

ajankohtaisuus

Uskomattoman naisellisen ulkoasun ansiosta pitkät mekot eivät koskaan menetä suosikkiaan. Ne ovat läsnä kaikissa kuuluisien suunnittelijoiden kokoelmissa, jotka edustavat erilaisia ​​vaihtoehtoja yksinkertaisista mekkoista joka päivä ja ylellisiin asuihin, joissa on rikas viimeistely.

Pitkä mekko on mukava käyttää sekä kuumina vuodenaikoina että talvella. Kylmäksi vuodeksi valitaan tiheän tummanvärisen kankaan mekko, kesällä ihmiset suosivat kirkkaampia sävyjä ja ilmavia materiaaleja useammin.

Suositut tyylit

Suosituimmat lattialla olevat mekot:

 1. Suljetut mallit hihat.
 2. Avaa mekot, joissa on erilaiset katkaisuvaihtoehdot.
 3. Epäsymmetriset mallit, joissa on alkuperäinen leikkaus tai epätasainen helma.
 4. Mallit, joissa on verhot, esimerkiksi kreikkalaista tyyliä.
 5. Mekot suora siluetti.
 6. Mallit boho-tyyliin.
 7. Mekot, joissa on laskettu hame.
 8. Mallit, joissa on korsetti.
 9. Mekot, joiden vyötärö on liian korkea.
 10. Mekot "vuosi".

Avoin ja seksikäs

Leikkaa pääntie, selkä ja suuret leikkaukset antavat seksuaalisuutta ja rehellisyyttä pitkälle mekolle. Mekot, joissa on läpinäkyvät insertit, näyttävät erittäin vaikuttavilta.

Pitkien mekkojen lihavoiduissa malleissa voi olla syvä V-pääntie. Selkeimmissä asuissa tällainen katkaisu voi saavuttaa vyötärön. Myös seksikkäillä pitkillä mekkoilla on usein hihat ja hihnat, mutta on myös malleja, joissa on yksi olkapää.

Takaisin auki

Koska pääntie ei ole pitkään yllättynyt kenellekään, mekot ovat saamassa suosiota, jossa selkä pysyy paljaana. Tällaisen asun edessä voi olla kyllästymätön ja melko tiukka ulkoasu, mutta jos vaihdat selkänne, tyttö muuttuu vietteleväksi ja seksikäs.

Leikkauksen koko riippuu naisen rohkeudesta. Hän voi olla sekä maltillinen että vaatimaton, rehellinen ja syvä. Mikä parasta, pitkä mekko, jossa on avoin selkä, näyttää korkeita tyttöjä, joilla on täydellinen asento ja ohut kuva.

Tällaiset mekkomallit eivät kuulu jokapäiväiseen. Ne kuluvat pääasiassa tärkeässä juhlissa, esimerkiksi häät tai vuosipäivä.

Lattialle on silkki-mekko jalo ja ylellinen. Tämä puoli ei tarvitse mitään lisätietoa tai koristeita.

Houkutteleva etsimään leluja lattialla, jossa selkä on kaksinkertainen pääntie. Ne keskittyvät naarashahmon hoikkauteen ja eleganssiin.

Nuoret ja romanttiset tytöt valitsevat usein asun, jossa on paljas selkänoja. Jos haluat vähentää tällaisen pukeutumisen rehellisyyttä, katso mallia koristetulla kauluksella, joka on koristeltu strassilla, verhoilulla ja erilaisilla kudontavaihtoehdoilla.

Leikkauksella

Muotimallit, joilla on korkea rako, ovat erittäin suosittuja. Tämä leikkaus voi esiintyä jopa hyvin vaatimattomissa asuissa, jotka on kokonaan suljettu yläosassa.

Lisäksi monissa kesämalleissa on edessään kaksi leikkausta.Niiden ansiosta pitkässä mekossa käyminen on paljon helpompaa, erityisesti, voit vapaasti kiivetä portaita pitkin.

suljettu

Suljettu mekko lattiaan merkitsee pitkiä hihat, ei pääntie, leikkauksia ja muita elementtejä, jotka tekevät mekosta seksikäs tai rehellinen.

Myös vaatteet, joilla on vaatimaton veneenmuotoinen pääntie ja pitkät hihat, ovat myös suuria. Tämä tyyli valitaan usein toimistoon, jossa ohut hihna tai avoin pääntie olisi sopimatonta.

Hihat

Pitkien mekkojen hiha on monipuolisin. Suljetuissa malleissa hihat ovat useimmiten pitkiä, mutta on myös kolme neljäsosaa hihat ja lyhyet hihat. Sen valmistukseen tarkoitettu kangas voi olla sama kuin itse mekko tai se voi olla erilainen, esimerkiksi hihat voivat olla pitsiä.

baskit

Tällaiset pitkien mekkojen mallit ilmestyivät fashionistasin vaatekaapissa niin kauan sitten, mutta onnistuivat kiinni tyylin ja houkuttelevuuden hienostuneisuudesta. Maxin mekkoilla, joissa on baskit, voit helposti luoda virheetön ilta. Tällainen asu painottaa kuvion eleganssia ja tekee kävelystä sulavan.

Pitkille puvuille, joissa on baski, ilmapiirit ovat edullisia, jotta kuva ei tule raskaaksi. Näissä puvuissa voit korostaa kaulusta tyylikkäässä pääntiessä tai kirkkaassa trimmauksessa ja vyötäröllä, jossa on vyö tai värikontrasti.

Pitsi, guipure

Guipure- ja pitsipuvut lattialla ovat erittäin kauniita ja hienostuneita. Tässä tapauksessa pitsiä ei välttämättä tarvitse käyttää koko pukeutumisen tekemiseen. Se voidaan esittää vain pukeutumisen osassa, esimerkiksi sifonki- tai puuvillapuvulla voi olla pitsi.

Jos mekko on täysin pitsistä, siinä voi olla satiinivuori, joka piilottaa koko kehon tai tietyt alueet (hame tai hame). Kaikkein pikantisimmissa malleissa vuori puuttuu tai kehon, mikä luo alaston kehon vaikutuksen.

Halvat pitsi-mekot ovat koneellisesti neulottuja, ja kalliimpia ja ainutlaatuisia malleja luodaan käsintehdystä pitsiestä. Lace-asu ei näyttänyt liian vulgalta, luopua malleista, joilla on hyvin suora pääntie.

kudottu

Pehmeät neuleet ovat suosituimpia materiaaleja lattialle. Pukeutunut tällaiseen asuun, jossa on pieni kuvio, polka-piste, kukka tai nauha, voit mennä kävelylle, ostoksille tai pois kaupungista.

Neulotut maxi-mekot voivat olla lämpimiä (tällaiset mallit ovat syksyllä ja talvella kysyntää) ja kevyt (nämä mekot sopivat kuumaan säähän).

Sifonista

Sifonki pitkät mekot sekä silkki, satiini ja sametti ovat suosituimpia lattian kaikissa mekkoissa.

Tällaisten mekkojen tärkeimmät edut katsotaan helppokäyttöisiksi ja käytännöllisiksi, koska sifonki-mekko on vähemmän saastunut eikä rypisty.

Kevyestä sifonista valmistetussa monikerroksisessa mekossa on kätevä kävellä puistossa ja mennä päivämäärään. Jos mallissa on rohkea tulostus tai kirkas sävy, se on loistava rentoutumiseen kaupungista tai rannalta.

Lämmin mallit

Maxi-mekkojen mallit, joita käytetään viileässä säässä, on valmistettu villasiduista, samettista ja muusta paksusta kankaasta. Näitä mekkoja ei välttämättä edustaa suljetut mallit, joissa on pitkät hihat. Näet paljon pitkiä lämpimiä mekkoja, joissa on lyhyet hihat. Niitä käytetään takin tai takin kanssa, ja niitä täydentävät myös kengät tai saappaat.

TOP 5 suosittu väri

punainen

Tällaiset mekot valitaan kuolemaan johtavilla ja intohimoisilla naisilla, jotka ovat tottuneet runsaisiin kohteliaisuuksiin. Lattian punaiseen pukeutumiseen luodaan unohtumaton kuva, joten tämän värin mallit ovat ihanteellisia erityistilaisuuksiin.

Punainen sopii mihin tahansa naisiin, täytyy vain löytää oikea sävy. Tämän värin pitkät mekkomallit ovat usein joko kaikkein suljettuja ja tiukimpia tai erittäin rohkeita ja niissä on suuri leikkaus, pääntie, epäsymmetriset ja tilavat yksityiskohdat.

Punaiset mekot, joissa on juna, läpikuultavat mallit, mekot yhdellä olalla, sekä guipure- ja sifonkimekot näyttävät vaikuttavilta. Punainen sifonki-asu valitaan yleensä kesäksi. Tällainen mekko, tyyliä ja sisustusta riippuen, voidaan laittaa päivämäärään, kesäkävelyyn tai juhliin.

musta

Mekot lattialla tämän värin ovat aina suosikki valittaessa iltapuku. Näiden mekkojen käyttö on kallista ja ylellistä kangasta sekä upea viimeistely.

Musta puku lattialle voidaan valita mihin tahansa muotoon, sillä se on onnistunut piilottamaan viat ja korostamaan harmoniaa. Sekä hopea- että kulta korut sekä kirkkaanväriset korut sopivat täydellisesti tällaisiin mekkoihin. Mustien mekkojen lihavoiduilla malleilla voi olla avoin selkä tai syvä katkaisu.

Musta maxi-mekko, jossa on kirkas painatus tai sekvenssi. Voit myös löytää rentoja mustia pitkiä mekkoja, jotka on valmistettu vapaasti leikattuina neuleista, jotka kuluvat saappaiden tai alustakenkien, metalli- tai värikkäiden lisävarusteiden kanssa. Toimistoa varten voit valita tiukasta mustasta maxi-puvusta, joka on valmistettu paksusta kankaasta.

valkoinen

Tämän värin pitkä mekko voi lisätä naisellisuutta minkä tahansa naisen kuvan päälle. Se näyttää sekä elegantilta että vaatimattomalta.

Valkoiset maxi-mekot ovat monikäyttöisiä. Riippuen kankaasta, josta se on ommeltu, lattialle voidaan laittaa lumivalkoinen mekko ravintolaan ja kävellä. Lisäksi tämä asu yhdistyy erilaisiin koruihin ja lisävarusteisiin. Samanaikaisesti tytöillä, joilla on parkittu iho, lumivalkoinen mekko lattialle näyttää erityisen houkuttelevalta.

Valkoinen puuvilla mekko on täydellinen kesällä. Vähemmän suosittuja ovat silkki, kaasu, sifonki, pitsi lattialla lumivalkoiset mekot. Se on valkeat mekot, joita esiintyy useimmiten Empire-tyyliin, jota kutsutaan myös kreikkalaiseksi. Nämä maxi-mekot ovat huomattavia niiden kevyydestä, naisellisuudesta ja korkeasta vyötärö- ja olkahihnasta.

sininen

Tällaiset pitkät mekot näyttävät salaperäisiltä ja tyylikkäiltä. Varjostuksesta riippuen sinisen mekon omistaja lattialla näyttää hillityltä (rikkaan sävyn tapauksessa) tai flirttaisena (kirkas sävy). Ei ole välttämätöntä pukeutua pitkään siniseen pukeutumiseen vain tyttöjä, joilla on vaaleat hiukset ja vaalea ihon sävy.

Suurin osa tästä sininen asu sopii nuorille naisille, joilla on tumma iho tai rusketus. Lisäksi sininen yhdistetään parhaiten kultaan, valkoiseen ja hopeaan.

vihreä

Nämä pitkät mekot ovat tuoreita ja houkuttelevia. Ne soveltuvat kaikille tytöille vihreiden sävyjen suuren valikoiman vuoksi.

Tummanvihreät mekot, jotka on brodeerattu flitterillä tai kivillä, valmistettu satiinista, samettista, pitsiestä tai silkistä, ovat erityisen ylellisiä. Neulottu tai sifonki vihreä maxi-mekko, jolla on suuri kuvio, sopii erinomaisesti kesällä kävelemiseen.

Mitä käyttää?

 • Pitkän mekon sovitusmalli yhdistetään menestyksekkäästi boleroon, pitsiin tai turkisleikkaukseen, kevyeen huivaan tai huivaan. Voit pukeutua pukeutumiseen lattiaan, ja voit käyttää denim-takkia tai nahkatakkia.
 • Ilta avoin mekko lattialle ilman hihoja, on suositeltavaa valita korkeat käsineet, jotka vastaavat puvun sävyjä.
 • Kengät pitkän puvun jokapäiväiseen malliin voidaan edustaa balettikenkiä, tukkia, sandaaleja tai saappaita. Illalla pitkin he noutavat tyylikkäitä kenkiä kantapäähän tai alustalle. Mekko Kreikan tyyliin täydellisesti nahkasandaaleilla.

muotoilu

Jos pitkä mekko on avoin, kampaus voi olla hyvin erilainen. Korkea kampaus ja erilaiset kudontavaihtoehdot sopivat tällaiseen pukeutumiseen. Hiukset voidaan jättää virtaamaan tai kerätä hännään.

Klassisissa pukeutumalleissa kannattaa valita klassinen kampaus, ja epätavalliset asusteet, joilla on monimutkainen leikkaus, mahdollistavat paljon luovuutta ja mielikuvitusta.On myös huomattava, että hiukset olisi asetettava vaatimattomammin pörröisen pukeutumisen vuoksi, ja suhteellisen pienikokoiselle maxi-mekko-mallille sopivat kampaukset, joissa on monimutkainen rakenne, epäsymmetrinen muotoilu tai monimutkainen kudonta.

lisälaitteet

Maxi-mekko vaatii pienen määrän koruja, joten riittää täydentämään niitä 1-3 lisävarusteella. Lattiapuvut valitsevat yleensä kultaa ja jalokiviä tai laadukkaita koruja.

Pitkät mekot sulautuvat täydellisesti vyön tai vyön kanssa. Iltapuvuille tällaiset lisävarusteet voidaan koristaa flittereillä tai kivillä. Jos lattiapuvun mallissa on suuri pääntie, asu on täydennettävä kaulakoruilla. Jos dekolteissa on nauhoja, röyhelöitä tai muuta leikkausta, ei tarvita lisävarusteita kaulan ympärille.

Kun valitset pussin, ota huomioon vaatteen yleinen tyyli. Pieni kytkin sopii paremmin illalla pitkään pukeutumiseen, ja voit valita tekstiili-, nahka- tai olkipussin lattialle jokapäiväiseen pukeutumismalliin. Vapaita neulottuja mekkoja kesällä voi täydentää myös etnisen tyylin laukun tai tekstiilipussin pussin.

Vinkkejä valintaan

Jopa muodikkain pitkä mekko voi näyttää houkuttelevalta, jos se ei sovi sinulle kuvaan. Lattialla olevien mekkojen monipuolisten mallien vuoksi ei ole vaikea valita sopivaa vaihtoehtoa, kun otetaan huomioon omat parametrit ja puutteet. Esimerkiksi kehossa olevien naisten tulisi valita vapaa leikattu asu, mekko, jossa on korkea vyötärö tai neulottu tiheä materiaali.

Ohuiden tyttöjen tulisi tarkastella sekä drapattuja malleja että mekkoja, joiden sisustuksessa on runsaasti yksityiskohtia. Tiukkaa neulottua pitkää mekkoa saa ostaa vain naiset, joilla on täydellinen kuva tai jotka ovat kuluneet korjaavien alusvaatteiden kanssa.

Kommentit
 1. marina
  27.01.2016

  Laskin viime kerralla loman tällaiseen pukeutumiseen lattialle: kantapää oli sotkeutunut. Nyt olen varovaisempi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet