Iltapuvut

Iltamekot Koko 50

Iltamekot Koko 50

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. muodista
  2. Valitse muoto
  3. Värivalinta

Epätyypillinen luku ei saa olla kauniilla ilta-ilmeellä. Vaikka monet kaunottaret kohtaavat 50-kokoisen ylellisyysmallin puutetta, koska ne eivät enää sovi vakiokokoihin, mutta ne eivät ole pluskokoisia. Harvat suunnittelijat tekevät kovasti töitä uusien mallien luomiseksi 50-kokoiseksi. Olemme keränneet osan työnsä tuloksista. Tämän valinnan avulla on helpompaa navigoida ja valita juuri sama mekko, joka auttaa torjumaan kaikkia ympärilläsi olevia.

muodista

Tyttö, jonka koko on 50, on edelleen vaikea soittaa täydelliseksi. Ja kieltäytyä siitä ohuille tarkoitettujen mekkojen tyylistä ja tyylistä ei ole tarpeen. Ainoa asia, jota he tarvitsevat korjata hänen kuvaansa. Esimerkiksi klassinen vaippa-mekko voidaan täydentää pitkänomaisella vaipalla, vatsa voidaan piilottaa kääreillä, vyötäröllä on korostettava vyö, mutta mallit, joissa on leikkausviiva vyötäröllä, jakavat kuvan kahteen osaan ja lisäävät tarpeettomia volyymejä.

Kesällä voit valita ylellisen kauneuden iltapuvun helposti. Vapaasti leikattavan A-siluetin malleista on mahdollista valita upeita hameita, joiden pituus on polvilla. Mekko-puvut, joissa on löysä yläosa ja melko kapea hame, näyttävät hyvältä. Tällaisen mekon pohjassa voi olla pieniä verhoja tai ne voivat koostua sifonista ja tulosteista.

Valitse muoto

Täydellisen kuvion onnellisille omistajille, tiimalasin kaltainen, suunnitellut A-siluetti ja pääntie "neliö". Leveä vyö, jossa on ohut vyötärö ja pehmeä hame, joka on tilavilla lantioilla, näyttää hyvältä.

Älä heitä syrjään hame-trapetsiä, joka täydentää rintakehän alla olevaa verhoa. Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä myös päärynämuodossa.

50 kokoista naista, joilla on pienet rinnat, mutta leveät lonkat sinun pitäisi valita pörröinen hame ja asennettu runko. Hihna on parempi vaihtaa yliarvioidulla leveällä sisäkkeellä. Tällainen kuva kuvan luomisessa auttaa ohjaamaan huomion laajasta alavartalosta rintaan. Harmoniaa varten anna sandaalit tyylikkäille tai korkealle muodikkaille kengille vastata.

Jos kuvasi muistuttaa omenaa, siinä on reidet, pieni rintakehä ja tylsä ​​vyötärö. Silloin valintasi tulisi suunnata niihin mekkoihin, joissa leikkaus tehdään rinnan alla tai vyötäröllä. Runko voidaan peittää, ja kaulus tehdään solmulla. Suorilla hameilla ei ole vasta-aiheita ja ne voivat myös tulla osaksi ulkoasua.

Kun siinä on rehevä rintakehä On syytä valita sifonki- tai viskoosipuku, jonka siluetti on A-kirjaimen muotoinen. Pukeutumisen perustana oleva kangasta kaunis kuvio voi olla myös ratkaisu iltapuvulle. Kuten ennen, ihanteellinen vaihtoehto bustyille naisille on kolmiomainen pääntie ja yläosa hajuilla.

Draperies voi olla läsnä myös korissa, ne toimivat kauniin koristeena koko asuessa.

Mekon pohjan kohdalla on sopiva suora hame, palanut tai puoli-aurinko.

Kaikille samoille päärynä- tai hiekkarannan bustyille omistajille voit valita mekkoja, joissa on kaksi kangasta. Se voi olla tavallista venyttää yläosassa ja värillinen sifonki alaosassa, pitsi ja silkki. Kun valitset koristeltu korin, katso boleroa lyhyellä hihalla, esimerkiksi kolme neljäsosaa.

Lievällä vyötäröllä ja 50-kokoisella vaatteella Voit valita mekon, jossa on vastakkaiset sivupaneelit. Tällainen elementti voi olla läsnä suorassa mekossa tai kesällä.Tällainen asu säilyy muodissa pitkään, koska suunnittelijat käyttävät tätä tekniikkaa luodessaan paitsi iltapuvuja myös liike-elämän vaatteita.

Tällöin on tärkeää valita muotoon tarvittavien inserttien leveys. Esimerkiksi samat mustat lisäykset kirkkaassa mekossa, jossa on kukka-painatus, näyttävät pahemmilta sundressilta. "Omena" -hahmolla istuvat pehmustekuvut hyvin. Tällainen siirto vaihtaa huomion liiallisesta tilavuudesta, joka on rintakehässä tai lantiossa.

Älä mene pukun puolelle epäsymmetrisesti alareunassa. Pienet piirustukset, kirkkaat tulosteet ja värikkäät kuviot - kaikki tämä tekee juhlallisesta kuvastasi kauniin ja alkuperäisen.

Värivalinta

Tyttö, jolla on ylelliset muodot, tulisi kiinnittää erityistä huomiota pukeutumisen väreihin, koska väärin valittu väri tai kuvio voi pilata iltatietoa. Kalteva solu, pystysuuntaiset raidat auttavat visuaalisesti venyttämään siluettia.

Kukkainen tulostus on parempi valita keskikokoinen. Kirkas yläosa lisää visuaalisesti rintamäärää, ja tumma on hieman piilossa leveät hartiat. Tämä auttaa saavuttamaan vaakasuoria raitoja ja pitkänomaisia ​​koristeita.

Mielestäni valkoinen väri on täynnä pelottaa kauniita nuoria naisia. Ja turhaan, koska kuinka monta onnistunutta vaihtoehtoa piilottaa itsessään iltapuku valkoisena. Erityisesti, jos juhlaan valitaan kesäpuku. Valkoisessa värissä on paljon sävyjä, jotka laimentavat täyteyttä. Ja jos vaalea mekko on myös hyvä tulostus, äänenvoimakkuus katkeaa.

Kankaan valinta tällaiseen asuun on valtava: liinavaatteet, puuvilla, viskoosi ... Joten sinun ei pitäisi pelätä valkoisia mekkoja, sinun tarvitsee vain käyttää oikein tämän värin etuja. Tämän varmistamiseksi voit katsella valikoiman valokuvia koko malleista, jotka on pukeutunut kevyisiin iltapukujen malleihin.

Kommentit
  1. Larissa
    29.10.2015

    Minulla on 50 kokoa, ja muoto on enemmän kuin tiimalasi. Rakastan mekkoja, joissa on V-kaula, käytän vyötä. Tämä korostaa vyötäröä ja katkaisun vuoksi näen visuaalisesti ohuemman.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet