Ompelupussit

Cooler Bag ja DIY Thermos Bag

Cooler Bag ja DIY Thermos Bag

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä se on?
 2. Kylmä akku
 3. Miten tehdä oma koti vaahtoa?
 4. Autossa
 5. Lisäämme tehokkuutta
 6. Master-luokka
 7. Tuote karematista

Kesä on hyvä aika, kun monet ihmiset lähtevät maaseudulle perheensä tai ystäviensä kanssa. Monet kohtaavat yhden ongelman: tuotteiden säästäminen. Tällaisella tehtävällä on helppo käsitellä pussilämpötiloja, jäähdytinpussi.

Kesän asukkaat eivät ole tottuneet lähtemään myymälöissä koko palkasta. Monet esikaupunkialueella tehdään omin käsin. Tässä ja jäähdytinpussi voidaan tehdä itsenäisesti. Ensinnäkin on välttämätöntä ymmärtää, mikä on ihmejääkaappi, joka pystyy auttamaan monia matkustajia.

Mikä se on?

Jäähdytyspussi on tuote, joka auttaa pitämään ruokaa tuoreina 12 tuntia. Ulkopuolella pussi ei eroa toisesta "kaveristaan". Tällä tuotteella on kuitenkin vielä vähän temppua.

Kylmä akku

Monet ihmiset pelkällä maininnalla ilmaisusta "akku kylmä" esiintyvät yhden kuvan päähän: tarvitset erikoislaitteen, joka suorittaa pakkasen tuotannon.

Kylmä akku voidaan kuitenkin valmistaa romuainemateriaaleista, jotka ovat läsnä kaikissa kodeissa.

Jääpakkaukset

Saadaksesi sen, kaada jään jäämuottiin ja laita ne pakastimeen. Heti kun vesi kovettuu, on mahdollista aloittaa jääpussien valmistus.

Säilytä paketti pakkauksessa, jossa on salpa, johon sinun täytyy laittaa jääpaloja. Toinen paketti toimii suojana vuotoa vastaan, joten ensimmäinen paketti on asetettava toiseen.

Jääpullot

Niiden valmistukseen tarvitaan seuraavaa:

 • tyhjä säiliömissä oli hiilihappojuomia;
 • vesi (nesteen määrä riippuu pullon koosta);
 • suolaa (6 ruokalusikallista 1 litraa vettä kohti).

Sinun täytyy tehdä vahva liuos suolalla. Suola on liuotettava veteen, minkä jälkeen saatu liuos on jäädytettävä. Suola ei sulaa nopeasti jäätä. Tämä tarkoittaa, että pussi pitää kylmän itsessään paljon pidempään.

Vaipat ja akku

Tämä menetelmä jäähdytysyksikön luomiseksi on suositeltavaa pienille lapsille. Vaipan sisäpuolella täytyy kaataa vettä. Sinun pitäisi odottaa, kunnes neste imeytyy hyvin vaippaan itse. Vauvan hygienia on leikattava. Geelipaino tulee asettaa muovipussiin, jossa on lukko ja laitetaan toiseen pussiin. Tämän jälkeen - lähetä valmis paketti jäädyttämään.

Geeliakku

Se on luotu suolaliuoksen perusteella. Liuos tulee konsentroida, mikä lisää sen tilavuutta 3 litraan. Lisää laimennetun 3 litran nesteeseen tapetiliimaa tai gelatiinia. Laita geeli massa valmistettuun astiaan ja laittaa pakastimeen. Geeliakku sulaa paljon pidempään kuin tavallinen jää.

Perustuu ammoniumnitraattiin

Osaavat puutarhanhoitajat käyttävät tätä työkalua lannoitteena. Tällaisesta avustajasta maassa on helppo saada laadukas jäähdytyselementti.

Nitraatista ilman lämpötila voi laskea kaksikymmentäkolme astetta.

Kaksi ainesosaa (vesi ja ammoniumnitraatti) otetaan samassa suhteessa. Valmistetussa pullossa sinun täytyy kaataa lannoitetta ja laimentaa vedellä. Jäähdytysneste on valmis.

On toinen tapa luoda tämä jäähdytyselementti. Suola lisätään pakastettuun veteen.Lannoitteen akun jäähdytysvaikutus kasvaa tällöin useita kertoja.

Vaahdettu polyeteeni

Jäähdytetyt elintarvikkeet eivät lämmetä kalvopussissa, eikä kuumia välipaloja jäähtyä. Kaikissa myymälöiden rakennusmateriaaleissa on aina sen valikoima.

Alumiini tai metalloitu kalvo ja pitää lämpötilan pussissa. Tällaista polyeteeniä on saatavana yksi- tai kaksipuolisella pinnoitteella. Kahdenvälisellä kiillotetulla polyeteenillä on parhaat ominaisuudet.

Näiden jäähdytystyökalujen perusteella voit tehdä kannettavan jäähdytyskammion.

Miten tehdä oma koti vaahtoa?

Vaahdon lämpöeristysominaisuudet antavat monille päälliköille mahdollisuuden käyttää kannettavaa jääkaappia. Polyfoam valmistetaan eri tyyppejä, joten jotkin ominaisuudet ovat erilaisia. DTavanomainen vaahtomuovi, joka koostuu puristetuista pienistä rakeista, soveltuu lämpösäiliön muodostamiseen.

Se ei korvaa folioitua polyeteeniä sen paksuuden ja plastisuuden puuttumisen takia, mutta on täysin mahdollista valmistaa säiliö, joka mahtuu auton runkoon.

Joten sinun on valmisteltava seuraavat asiat:

 • vaahtomuovi;
 • vaneri;
 • alumiini nauha;
 • kansien saranat kannelle;
 • tarvittavat lukkosepätyökalut.

Ensin täytyy tehdä laatikko vaneri. Minkä koon ja muodon tulee olla laatikko - tämän päättää isäntä itse. Kiinnitä kansi laatikkoon silmukoiden avulla. Tuloksena olevan laatikon kulmat ja päät ovat paikkoja, jotka on käsiteltävä alumiininauhalla.

Polyfoam leikataan tulevan säiliön kokoon. Valmis osa on asetettava laatikkoon ja liitä se. Peitä laatikko kalvolla ja vahvista teipillä.

Laatikon kannessa kiinnitä vaahto ja liima. Kannen viimeistelymateriaalin mitat on määritettävä ottamalla huomioon melkein valmis laatikon seinät.

Ikkunaeristysnauha tekee tuotteesta ilmatiiviän, jos se asetetaan kannen kehän ympärille.

Valmiiden laatikoiden alareunassa on oltava kylmät paristot (jotka on jo mainittu edellä).

Autossa

Henkilöautoa ei ole pitkään pidetty ylellisyyttä, vaan kätevänä kuljetusvälineenä. Jos esikaupunkialue sijaitsee hyvin kaukana kaupungista tai perhe on pieni, ei maaseudulle ole suuria tuotteita. Niille perheille, joilla on lapsia, vanhempia vanhempia, on vaikeampaa, jos loma maassa on suunniteltu tietyn ajan.

Vain yksi tapa - tehdä kätevä jääkaappi autoon. Se voidaan tehdä kannettavaksi tai laatikon muodossa, joka on aina auton rungossa.

Miten laatikko-jääkaappi tehdään, voit oppia edellisestä osasta. On kannattavaa laatia kannettava jäähdytysyksikkö.

Tarvitsetko kokki:

 • polyeteeni;
 • alumiini nauha;
 • urheilupussi.

Urheilukassilla on yleensä suorakulmainen muoto.

Leikkaa osat foliosta kahdella tavalla:

 • Tee yksi aihio pussin koosta (jos polyeteenin mitat sallivat).
 • Poista pussin kaikkien seinien mitat erikseen ja leikkaa ne kalvosta.

Jäähdytyskotelon kuvion tulisi olla pienempi kuin pussi. Näin voit helposti asettaa kotelon laukkuun.

Jääkaapin valmistuksen ensimmäisessä versiossa sinun täytyy taittaa valmiit osat - suunnittelijana. Sinun täytyy ottaa säännöllinen tai erityinen teippi ja vahvistaa folion kotelon kulmat.

Toinen osien leikkausversio on muodostettu osiin. Sivusaumojen teippi kiinnitetään sisä- ja ulkopuolelle.

Säiliön seinien on oltava lujasti kosketuksissa toistensa kanssa, muuten "termos" ei pidä luotua mikroklimatilaa.

Jos lämpökalvo taivutetaan huonosti, kansi voidaan tehdä erikseen. Sinun täytyy leikata se pohjasta ja kiinnitä se pussin yläosaan skotch-teipillä.

Lisäämme tehokkuutta

Suositusten perusteella voit tehdä viileämmän pussin kotona ilman ongelmia.

Kuitenkin vain harvat tietävät, kuinka moninkertaistaa kannettavan jääkaapin tehokkuus:

 • Ensimmäiset neuvot ovat hyödyllisiä niille, jotka matkustavat paljon autolla. Huopa on hyvä apulainen, jonka avulla voit säilyttää halutun lämpötilan pussiin. Kääri se vain kannettavaan jääkaappiin.
 • Suorat auringonsäteet heikentävät pussin tehokkuutta. Se on pidettävä poissa auringonvalolta.
 • Paras paikka paristoille on pussin pohja. Jos tuotteet eivät sovi pussiin tällaisessa akkuasennossa, on olemassa varmuus: voit liittää tuotteet.
 • Hieno, jos tuotteet jäähdytetään.
 • Mitä lähempänä tuotteet ovat toisilleen, sitä hitaammin jääkaapin lämpötila nousee. Laukun tyhjä tila on täytettävä millä tahansa säiliöllä, jossa on vettä tai rullattu huopa.
 • Ennen lepotilaan saapumista on usein parempi olla avaamatta pussia (jos tällaista mahdollisuutta ei ole, niin se olisi tehtävä mahdollisimman vähän).

Master-luokka

Ensiksi tulee valita pieni jääkaappi. Sopiva ja ranta-vaihtoehto. Vasta sitten saat materiaalin varastoon jääkaapissa. Päätä lämpökalvon määrä. Leikkuuosat on tehtävä ilman kahvojen leikkaamista.

Leikkaamisen jälkeen se osoittautuu:

 • seinät - 2 osaa;
 • pohja - 1 yksityiskohta.

Jos pussissa ei ole suurta pyöreäpohjaa, folion seinät voidaan liittää ompelukoneella (jos viimeistelymateriaalin paksuus sallii). Muissa tapauksissa sinun on käytettävä nauhaa.

Vähemmän mielenkiintoinen versio jääkaapista, jossa voit viileä juomia, saadaan seuraavista materiaaleista:

 • Ämpäri, jossa oli maalia (mistä tahansa materiaalista).
 • Metalliristikko (laskenta suoritetaan itsenäisesti).
 • Pienet nippusiteet (noin 30 kpl).
 • Maskeerausnauha

Kaikkien teosten järjestys:

 • Poista vanhat maalit ämpäriin ja maalaa se valkoiseksi suihkepullolla.
 • Säiliön tapauksessa vedä kolme riviä ympyröitä, joiden halkaisija on 3–3,5 cm, ja ne on järjestettävä tietyllä etäisyydellä toisistaan.
 • Poraa reikäsaha käyttäen reikiä merkittyjen ympyrän viivojen läpi.
 • Nyt sinun täytyy tehdä osia juomia varten. Kierrä tavallinen pullo (tölkki) 2-3 kertaa hienolla verkolla, mutta ei kovin tiukasti. Kerrokset on sidottava yhteen. Ulkoisesti ruudukon pitäisi muistuttaa sylinteriä - pullon koko.
 • Sylinterissä tulisi laittaa lautasliina froteekankaasta. Alareunassa täytyy laittaa pala vaahtoa tai imukykyistä kangasta.
 • Säiliössä voi olla useita soluja. Tämä on parametri, jonka avulla voit määrittää, kuinka monta pulloa jäähdytetään. Jos aiot käyttää ämpäriä jäähdytykseen, sinun täytyy kostuttaa se vedellä.

Valkoinen maali, joka peitti kauhan seinät, heijastaa auringon säteet, joten astioiden lämpötila ei nouse. Vesi haihtuu reikien läpi, minkä vuoksi haluttu mikroklimaatio säilyy.

Tuote karematista

Useimmat ihmiset, jotka tietävät vaelluksesta, ovat tietoisia karematista. Karemat muistuttaa mattoa, jolla on hyvä lämmöneristys. Sitä käytetään vuodevaatteena makuupussissa.

Ensin täytyy valmistaa seos, joka koostuu vedestä ja ammoniumnitraatista. Jälkimmäinen voidaan ottaa vaellukselle kuivassa muodossa. Pullon korkki on kiristettävä huolellisesti.

Karemat toimii lämpöeristeenä. Se on rullattava putkeen. Sisällä tulisi laittaa juomia ja kylmää akkua. Putken reiät tulee liittää vaatteisiin (tämä pitää lämpötilan jääkaapin sisäpuolella).

Ammoniumnitraatin käsittelyn tarkkuus välttää tulipaloja ja räjähdyksiä. Kosketus syötäviin varauksiin voi aiheuttaa vakavan myrkytyksen.

Kun käytät tätä menetelmää jääkaapin luomiseksi, ota yhteyttä tuotteisiin. Huuhtele kädet huolellisesti liuoksen valmistamisen jälkeen.

Luonnon piknik on tapahtuma, joka lievittää aikuisten työ- väsymystä.Lapset leikkivät tuoreessa ilmassa ja maistavat äidin ja isän herkullisia tarvikkeita. Käsin valmistettu jääkaappi improvisoiduista keinoista täyttää tehtävänsä ja säästää perheen budjetin.

Kuten kaikki itse laukun valmistushetket, jääkaappi näyttää siltä, ​​että näet sen liitteenä olevassa videossa

Kylmät akut ovat välttämätön tuote jääkaapin pussiin. Ja mitä on tavalliset vaipat? Kaikki video-opetusohjelman vastaukset.

Vaahtokotelo on hyödyllinen missä tahansa. Miten se tehdään - voit nähdä kaiken omin silmin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet