Naisten vaatteet

Värilohkon tyyli vaatteissa

Värilohkon tyyli vaatteissa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Sisältää värilohkon tyylin
 2. Värien yhdistäminen
 3. Miten valita meikki
 4. Muoti keula esimerkkejä

Jokainen nainen haluaa näyttää tyylikäs ja houkutteleva. On tärkeää, että vaatteet voidaan yhdistää oikein, ei vain tekstuurissa, vaan myös värisävyissä. Tässä artikkelissa tarkastelemme värilohkon tyyliä, miten sitä käytetään yksilöllisen keulan luomiseen.

Sisältää värilohkon tyylin

Värilukitus on alkuperäinen taide, jossa yhdistyvät kirkkaat värit. Tämä on todellinen löydös niille naisille, jotka eivät siedä tylsyyttä ja ovat valmiita erottumaan joukosta, julistamalla yksilöllisyytensä. "Värilohko" englanniksi tarkoittaa "värilohkoja". Tämä vaihtoehto tarjoaa rohkeita värejä.

Harkitse sen ominaisuuksia.

 • Kirkkaat ja kirkkaat värit. Totta, täällä on sanottava, että vaatteissa kannattaa käyttää yksinkertaisia ​​tyylejä. Kuvaa ei tarvitse koristaa tulosteilla, lisäpiirustuksilla, merkinnöillä. Kaikki tämä ei vastaa tyylisuunnittelua.
 • Yhdistä kokoelma 2-3 väriä. Tämä säilyttää harmonian ja kestävän tyylin.
 • Alla on yksityiskohtaisia ​​malleja ja liian tarttuvia yksityiskohtia. On parempi antaa etusija vaatimattomille geometrisille tyyleille. Valitse esimerkiksi mekko, jossa on suora siluetti, A-siluetti tai vaippa.
 • Tämän suunnan kohokohta on kirkkaiden sävyjen geometriset insertit, jotka on jaettu lohkoihin. Muuten, tällaiset vaatteet voidaan menestyksekkäästi käyttää optisten harhojen luomiseen. Kaikki tietävät esimerkiksi, että pystysuorat insertit pystyvät venyttämään ihmiskuvan. Joten jokainen nainen tuntuu jopa ohuemmalta.
 • Hyvä tunnelma. Tämä tyyli olettaa, että kaikki on kirkas, mikä tarkoittaa, että pystyt saamaan positiivisen aallon, värit harmaan arkeen, lataamaan itsesi energialla ja positiivisella.
 • Kyky paljastaa yksilöllisyytensä. Monet naiset haluavat houkutella muiden, myös sukupuolen, huomiota. Tämä voidaan tehdä tyylikkäästi ja luovasti. Muista kuitenkin, että toimenpide on tärkeä kaikessa.

Värilukitus on melko suosittu kaikissa maissa. Loppujen lopuksi, jotta se olisi trendissä, kalliita asioita ei tarvitse ostaa. Vain yksinkertaiset vaatteet on valittava huolellisesti. Tärkeintä on löytää linja kauneuden ja absurdisuuden välillä. Voit pysähtyä yhdellä kirkkaammalla värillä, kun taas toiset poimivat rennomman.

Asiantuntijat suosittelevat suosikkiavain valitsemista vaatteisiin ja asusteisiin. Sitten tuntuu luottavaiselta ja houkuttelevalta.

Valitsemalla oikeat geometriset muodot voit korostaa niiden etuja. On syytä muistaa, että "värilohko" ei ole aina sopiva. Esimerkiksi on vähän toimistoja, joissa kirkkaan monivärisen vaatteen käyttö on sallittua.

Värien yhdistäminen

Kirkkaat värit antavat tietyn vaikutelman muille. Jos haluat nähdä, että olet luova ihminen, joka ajattelee luovasti, sinun pitäisi valita oikein värisävyjä. Anna sen olla kaksi tai kolme värivalikoimaa. Voit valita vierekkäisiä tai vastakkaisia ​​ääniä.

Parhaimmat vaihtoehdot: punainen - vihreä, sininen - keltainen, oranssi - vihreä ja muut.

On syytä muistaa, miten sateenkaaren värit on järjestetty. Tämä on hyvä kärki värillisten vaatteiden valinnassa. Esimerkiksi helpoin tapa on yhdistää värirenkaan viereiset sävyt. Esimerkiksi punainen oranssi ja niin edelleen. Joten voit pitää tyylin ja näyttää harmoniselta.

Myös hyvä vaihtoehto olisi käyttää täydentäviä sävyjä: keltainen - violetti, punainen - vihreä. Täällä voit näyttää mielikuvitusta ja luoda oman yksilöllisen keulasi.

Voit käyttää kolmea sävyä, jotka ovat kuvitteellisessa kolmiossa. Esimerkiksi sininen - keltainen - oranssi, keltainen - vihreä - punainen. Päällysteen, puseron ja muiden vaatteiden valoisat sävyt luovat vaikutelman iloisuudesta.

Perussääntöä kannattaa käyttää:

 • 60% tulisi olla pääväri;
 • 30% - ylimääräinen varjo;
 • 10% - aksenttinen sävy.

Jos pidät nämä mittasuhteet, keula on tyylikäs ja muodikas. On syytä muistaa, että värilohkot jakavat muodon. Siksi, jos sinulla on joitakin mittasuhteita, kannattaa lähestyä erityisesti vaatteiden valintaa. On parempi piilottaa ongelma-alueet mykistettyjen sävyjen, rikkaiden tummien sävyjen avulla. Tämä tyyli, jolla on taitava käyttö, auttaa korjaamaan kuvion vivahteita.

Voit esimerkiksi pukeutua pimeään sävyyn, ja päälle - hyppääjä, neuletakki tai takki, O-paita (jos se on urheiluvaihtoehto), takki (ei kiinnitys). Päärynöiden muotoisia kappaleita varten käytä tummia värejä. Jos sinulla on omenamainen kuva, sinun tulisi välttää vaakasuoria lohkoja vatsan alueella. Voit nostaa jalat onnistuneesti, ja heillä on kirkkaat sukkahousut. Tiimalasin hahmolle voi olla suositeltavaa korostaa vyötäröaluetta kiinnittämään huomiota naisellisuuteen.

Ensimmäinen ja tärkein asia on päättää halutusta väripaletista. Valitse suosikkivärisi, jotka ilahduttavat sinua joka päivä. Jos olet vasta alkamassa ymmärtää värin estämisen perusteet, on parempi pysähtyä kahdella äänellä. Valitse neutraali ja kirkas. Niiden kanssa tunnet olosi mukavammaksi. Voit käyttää beige-sävyjä, mustia, harmaita, valkoisia.

Lisää sitten vähitellen kolmas ja neljäs sävy. Älä pelkää kokeilla. Jos esimerkiksi käytät vaatteissa valkoista ja oranssia, voit lisätä hieman korallin. Tämä voi olla laukku, rannekoru, manikyyri. Tärkeintä on yhdistää kaikki orgaanisesti.

On onnistunut yhdistämään vaaleanpunaisia ​​avaimia keltaisella, punaisella, sinisellä. Vaatteita, joilla on kuvio, ei kuitenkaan saa käyttää. Hän pilaa koko kuvan. Kiinnitä varusteisiin riittävästi huomiota. Kun asu sisältää kolme sävyä, sinun pitäisi valita yksi niistä ja lisätä tällaisia ​​elementtejä kuvaan vyön, pussien, nenäliinojen, siteiden muodossa.

Miten valita meikki

Meidän pitäisi myös sanoa meikkiä. Monet ihmiset ajattelevat, että jos käytät kirkasta puseroa, ruskeaa neuletakkia ja toista tonaalista tennistä, voit valita turvallisesti meikkiä värikkäitä elementtejä. Näin ei kuitenkaan ole. Riippumatta siitä, mihin suuntaan valitsit "värilohkossa" - urheilullinen, naisellinen päivämäärälle, toimisto-mekko (jos yritys sallii enemmän "vilkkaita" värejä) - on syytä rajoittaa meikkiä.

Ei ole paikkaa kimaltelulle, kirkkaille varjoille, värikkäille huulipunoille. Tärkein suuntaus on saada enemmän rauhoittavia luonnollisia sävyjä. Anna etusijalle beige, ruskea, pehmeä persikka, korostaaksesi kasvojen luonnollista kauneutta. Voit siis sijoittaa kaikki aksentit tehokkaasti, näyttää tyylikkäiltä ja muodikkailta, mutta ei hirvittäviltä.

Muoti keula esimerkkejä

Korostaaksesi tyyliä, sinun pitäisi valita oikea avain, asusteet ja kaikki vaatteiden elementit. Harkitse suosittuja kuvia.

 • Mekkoja. Kirkkaat ja vastakkaiset viivat viittaavat minimiin sisustukseen. Voit yhdistää mekot, joissa on kengät, suora kantapää, mutta ei stilettoja. Valitse monofoninen pussi, jotta kuva ei näyttäisi liian sekavalta. Käytä sivuseinän kontrastia onnistuneesti pukeutumiseen. Ne auttavat visuaalisesti tekemään vyötärön ohuemmaksi.
 • Hameet. Alkuperäinen hame voidaan yhdistää yksinkertaiseen yläosaan. Tämä voi olla valkoinen tai neutraali. Hän korostaa menestyksekkäästi kuvaa. Mallia voidaan täydentää harvinaisella koristeella.
 • Puserot ja villapaidat. Tällaisten vaatteiden käyttö on rento ja muodikas. Voit luoda sarjoja, joissa on housut, farkut ja tavalliset hameet.
 • Ilta-keula Muodollisissa tilaisuuksissa pitkät mekot ja jopa haalarit tekevät.Tällaisia ​​asuja voivat käyttää itsevarma ja rohkea tyttö, joka ei pelkää houkutella huomiota. Voit koristaa keula yksivärisellä kovalla kytkimellä.
 • Coat. Päällysvaatteiden tulisi olla päällekkäisiä kengillä yksinkertaisia ​​ja mukavia. Mallit voidaan valita alustasta tai kiilasta. Sallittu käyttää kirkas käsilaukku, josta tulee koko keula. Samaan aikaan kaikkien vaatteiden sävyjen tulee olla vaimeampia ja sopusoinnussa lisävarusteen kanssa.

Tarkistimme värilohkon tyylin ominaisuudet. Nyt osaat valita ja yhdistää värit vaatteissa oikein, miten voit piilottaa kuvion puutteet ja korostaa etuja. Älä pelkää kokeilla, mutta älä liioittele sitä värillä.

Aloita kaksi sävyä ja lisää vähitellen kolmas. Luo oma tyyli, anna mielentilasi olla aina kirkkaana kuin vaatteesi värilohkossa.

Miten yhdistää värit vaatteissa, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet