Naisten vaatteet

Provencen tyyli vaatteissa

Provencen tyyli vaatteissa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Värivalikoima
  3. Edullisia materiaaleja
  4. Kuka sopii?
  5. Suositut tyylit
  6. Kapselin vaatekaappi Vinkkejä
  7. Yhdistäminen muihin tyyleihin
  8. Kauniita kuvia

Valtava määrä tyylejä mahdollistaa runsaan valikoiman sopivia vaatteita. Joku haluaa tiukkoja siluetteja ja suoria viivoja, ja joku tarvitsee ilmaisen katutason vaatteita tuntea olonsa mukavaksi.

Ja jotkut tytöt pitävät parempana, että he pitävät naisellisuutensa mekkoissaan, jotka kantavat suurimmaksi osaksi Provencen tyyliä vaatteissa, joista keskustellaan.

piirteet

Provence - tämä on Ranskan kodikkaan nurkan nimi, joka on täynnä upeaa, värikkäitä ja innostavia luonnon kauneutta.

Suolainen meri-ilma, tuoreiden yrttien tuoksu, joka kasvaa ranskalaisilla kentillä, pehmeiden auringonpalkkien alla paljastava kukka-kimppu - kaikki tämä oli perusta provencelaisen tyylin luomiselle vaatteissa.

Ranskalainen tyyli on pitkään suosittu sekä Euroopan maissa että Venäjällä, joten jokainen tyttö tietää, mitä se on.

Naisten siluettien ja herkkien värien valta, paljon koriste-elementtejä ilma-röyhelöinä ja hienoimmista pitsistä tekevät provencelaisista vaatteista ihanteelliset unelmoivat, pehmeät tytöt, hienostuneet ja herkät luonnot.

Värivalikoima

Koska "Provencen" tyyliä luonnehtivat pehmeys, hellyys ja hienostuneisuus, vastaavien sävyjen tulisi olla värivalikoimassa. Provencelaiselle romanttiselle tyylille on ominaista, että sängyt, pehmeät lämpimät värit ovat vallitsevia.

Auringossa palanut kangas ja elementtejä sisältävä sisustus on varsin suosittu.

Toinen tärkeä osa värien valinnassa on Provencen tyylin läheisyys luontoon. Kaikkien sävyjen tulisi olla luonnollisia, ei kirkkaita ja mielikuvituksellisia, mutta luonnollisia, luonnollisissa olosuhteissa, koska nimi Provence liittyy tuoksuviin yrtteihin, niittyihin ja kenttiin.

Harva on lumivalkoinen sävy, joka on paljon ominaista Provencen tyyliin on vaniljan, maitomaisten ja kermaisten sävyjen valta. Vaaleanpunainen, lila ja sininen väri, jossa on vähäinen pölyvaikutus, ovat erittäin suosittuja.

Kauniita sävyjä, sitruunaa, minttua, mentolia ja pistaasikukkia. Tummien värien joukossa sallitaan vain pehmeät ruskeat, harmaasiniset ja harmaasävyiset sävyt.

Kun luot täydellisen kuvan, tärkeintä on kiinnittää huomiota sävyjen yhdistelmään, vaan kaikkien on oltava keskenään sopusoinnussa.

Edullisia materiaaleja

Pääsääntö, että kankaita valitaan Provencen tyyliin, on pakollinen luonnollinen alkuperä. Provencalisten vaatemallien erityispiirteenä on, että kaikki ne on valmistettu yksinomaan luonnonmateriaaleista, eikä synteettisiä kuituja saa missään muodossa sallia.

Tosiasia on, että synteettiset kuidut aiheuttavat epämukavuutta ja voivat vaikuttaa haitallisesti ihoon, eivät anna sen hengittää ja tuulettaa riittävästi.

Harvinaisuus on karkean, jäykän kankaan käyttö, joka luo tietyn muodon ja siluetin. Poikkeuksena voi olla tweed, velour tai sametti, joita käytetään puvuissa, hameissa ja housuissa.

Etusija annetaan kevyille, virtaaville kankaille, mikä luo vaikutelman, että hameen reunat putoavat, ja puserot ja villapaidat peittävät varovasti siluetin.

Kuumana kesäkautena luonnollinen puuvilla, calico ja liinavaatteet ovat erinomainen valinta. Edullisimpia materiaaleja ovat myös viskoosi ja sifonki-materiaali ja uskomattoman suosittu crepe de chine tällä kaudella.

Tiheämmistä materiaaleista, jotka sopivat hyvin sesongin ulkopuolella, flanelli, denim, pehmeät neulosmateriaalit tai mukava kehon kannalta mukava jersey-materiaali sopivat paremmin.

Luonnonvillamateriaali, huopa ja kashmirituotteet, mokkanahka tai päällysvaatteet, jotka on valmistettu lämpimästä verhosta, auttavat selviytymään ankaran talven kylmästä.

Kuka sopii?

Provencen vaatetustyyli voi ensi silmäyksellä sopia ehdottomasti mihin tahansa tyttöyn, mutta tämä toteamus on hieman väärin, koska tytöt, jotka ovat kaukana kaikentyyppisistä ulkoasuista, näyttävät orgaanisesti näin.

Tyttö on kesä, oikeudenmukaisen ihon ja vaalean varjostuksen omistaja, voi vain eksyä oliivipuvun taustalla, joten sinun täytyy laimentaa tämä kuva muilla tyylillä tai kirkkaalla, epätavallisella meikkiä.

Tytölle, jolla on värityyppinen kesä, jossa on tummemmat hiukset, on parempi valita ranskalainen kuva, jossa on valtava viileä sävy, kuten persikka, kevyt lila, harmaa-lila. Pale iho näyttää tuoreelta ja aristokraattiselta tällaisten sävyjen taustalta.

Talvien värillisten tyttöjen tulisi välttää Provencen asujen kevyet sävyt, sillä tällaisten nuorten naisten kylmä ulkonäkö voi luoda jonkinlaisen epäselvyyden kuvassa. Mutta syvät, tummat sävyt auttavat luomaan upeita asuja.

Ihanteellinen Provencen asuille, tytön keväällä ja tyttären pudotuksella, sillä lämpimät kiharat ja nahka yhdistyvät täydellisesti tämän tyylin tyypillisiin väreihin.

Suositut tyylit

Kuten jo mainittiin, "Provence" -tyyli on yhdistelmä ilmavuutta, hellyyttä ja naisellisuutta, minkä vuoksi asioiden leikkaus osoittautuu sopivaksi.

Tämän tyylin hameille ei ole ominaista obtyagivayuschy-tyyliä - enimmäkseen se on vapaa, virtaava malli, ja joissakin tapauksissa jopa rehevä. Pienet paidat eivät ole tervetulleita, midi tai maxi pidetään suosituimpana pituisena.

Mekojen hameen osalta voit sanoa saman, mutta voit kokeilla hieman yläosassa. Mekon yläosa voidaan leikata kuviosta, niissä on pitkä tai lyhyt hiha, ja se voi olla ilmava ja löysä, koristeltu tilavilla hihoilla, jotka avaavat hartioiden linjan.

Useimmiten Provencen tyylisissä mekkoissa, joissa on irtotavarana, on laihtumiskestävä vyötäröllä tai rinnan alla. Tämän elementin ansiosta tuote näyttää naisellisemmalta.

On huomattava, että Ranskan provencelaisen muodin päällysvaatteilla on samat ominaispiirteet. Esimerkiksi päällysteen pohja on useimmissa tapauksissa hieman palanut leikkaus, ja joskus se ei ole lainkaan - leikkaa aurinko tai puoli-aurinko.

Tämän tyylin vaatteille on ominaista myös löysä ja paikoin jopa säkillinen tyyli, tilavat puserot ja asennetut puserot, joissa on satunnaisesti järjestetyt röyhelöt.

Kapselin vaatekaappi Vinkkejä

Kapselin vaatekaappi on suhteellisen uusi suuntaus, joka tulee meille Euroopasta, jossa sen mukavuutta on jo kokeillut monet naiset. Kapselisen vaatekaapin ydin on se, että kaikkien valittujen kohteiden on oltava tyylikkäitä ja hyvin yhdistettyjä toisiinsa.

Ottaen kapselin vaatekaapin Provencen tyyliin voit tehdä päivittäin monia kauniita naisellisia asuja, jotka kiehtovat ja houkuttelevat monia innostuneita ulkoasuja.

Kun otetaan huomioon kaikki ranskalaisen tyylin erityispiirteet, on välttämätöntä, että perus- teena on suoran leikkauksen mukaiset kahvat, jotka on valmistettu pehmeästä kangasta ja hameen polvipituudesta tai samoista ominaisuuksista. Naisten, joilla on epätyypillinen luku, on parempi valita tuotteet tiheistä materiaaleista, jotka korjaavat siluetin.

Tweed-hame sopii lämpimiin sävyihin - kahvi, maito, kerma-brulee, jauhe, beige näyttävät hyvältä. Yhdessä tällaisten pukujen kanssa on parempi käyttää kevyitä puseroita, jotka on valmistettu virtaavasta kankaasta, jossa on kukka.

Paitapuserot, topit ja paidat ovat parasta valita kevyistä, ilmavista kevyistä sävyistä, joista yhdistettynä on jo valittu pohja.

Huomio tulisi kiinnittää tyyliin, koska vaatteiden tulisi painottaa kuvan arvokkuutta eikä keskittyä sen puutteisiin.

Yhdistäminen muihin tyyleihin

Provencelaisen tyylin asiat yhdistyvät paitsi keskenään, myös hyvin sopusoinnussa muiden tyylien vaatteiden kanssa, mutta vain oikein valittujen yksityiskohtien kunnossa.

Esimerkiksi pehmeät ilmavat mekot, joissa on pehmeitä kankaita, joissa on kukka-tulosteita, näyttävät erittäin hyvältä melko rohkealla, jäykällä ja jopa lihavalla päällysvaatteella.

Lyhennetyt nahkatakit, joissa on koriste-niitit ja nastat, denim-takit, joissa on pitkät hihat ja denim-liivit.

Kevyet mekot ja sundressit ranskalaisella tyylillä sopivat myös massiivisille kengille. Esimerkiksi korkeat gladiaattisandaalit, nastoitetut saappaat, joissa on massiivinen korkea kantapää, sekä tyylikkäät klassiset kengät.

Kevyt puserot ja provencelaiset paidat ovat sopusoinnussa kadun, klassisen tai rento tyyliin. Painavat housut nuolilla, nahka- ja tweed-shortsit, farkut - putket ja farkut - poikaystävät tekevät.

Midi- tai maxi-hameet, jotka ovat tyylikäs boho tai patchwork, sopivat mainiosti tässä herkässä ja tyylikkäässä tyylissä. Epätavallinen yhdistelmä näyttää valoisalta ja mielenkiintoiselta, tärkeintä ei ole liioitella sitä lisävarusteilla ja pienillä yksityiskohdilla - niiden pitäisi olla vähintään.

Kauniita kuvia

Uskomattoman kaunis kuva, joka perustuu tyylikkääseen mekaaneen, joka on hieman polven yläpuolella, pitkät hihat ja pyöristetyt reunat. Valkoisella taustalla on sininen pieni kukka. Tuotteen reunat on koristeltu vaaleanharmaalla pitsillä. Löysät kiharat täydentävät täydellisesti asua, ja kenkänä sinun pitäisi valita veneen valkoinen tai vaaleanharmaa.

Kevyt kesäkurkku, jossa korostetaan kaikkia feminiinisen luonnon herkkuja. Valkoinen mekko, jossa on lyhyet hihat, on löysä, joten ruskea nahkahihna vyötäröllä täydentää sitä täydellisesti. Tummansininen painatus tuo tuotteeseen kosketuksen romanttiseen muotoon, ja leveäharjainen olkihattu täydentää asun täydellisesti.

Asu, joka on täynnä kevyyttä ja ilmavuutta, ei jätä välinpitämättömäksi mitään tyttöä. Kevyt valkoinen toppi, jossa on suuret hihat-lyhdyt, sopii hyvin syväharmaalla pellavahameellä. Hameen pohja on koristeltu röyhelöillä ja pitsiruuveilla, ja reisiluun alueella tuotetta täydentää koristeellinen hihna.

Hämmästyttävä iltakuva voittaa kumppanisi sydämen ja ei jätä toisia välinpitämättömiksi. Erittäin kaunis mekko, jossa on tumma smaragdi vuori ja valo, pitsi, läpikuultava. Vyötäröalueella tuote on sisustettu samanvärisellä vyöllä kuin vuori. Voit luoda täydellisen harmonian asussa, ja voit myös valita tämän värin kengät.

Naisellinen asu, joka sopii kuumaan kesään kaupungissa. Harmaa sundress valoa, virtaava kangas, koristeltu pienellä valkoisella raidalla. Lattian pituus korostaa tytön hienostuneisuutta ja naisellisuutta, mutta sitä ei tarvitse yhdistää kantapäähän. Sandaalit tasaisella pohjalla ohuilla hihnoilla ja tyylikäs suorakulmainen kytkin sopivat.

Jopa asiat, jotka ovat lähellä klassista, "Provencen" tyylissä näyttävät uskomattoman hienostuneilta. Esimerkiksi valkoinen paita, jossa ei ole kiinnikkeitä, jossa on taitettu terävä kaulus ja pitkät hihat, yhdistyy hyvin leikatun puoli-auringon siniseen hameeseen. Hame on koristeltu pienellä valkoisella painatuksella, ja paidan hihansuut on koristeltu siisteillä kultaisilla painikkeilla.

Kevyt valkoinen mekko ilman hihoja ja hame - aurinko polviin, voidaan pitää klassisen ranskalaisen tyylin edustajana. Tämä tuote on täydellinen sisustus kirkkaina hihnoina ja kenginä, jotka vastaavat niitä, sekä hatut ja elegantit käsilaukut.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet