Naisten vaatteet

Office-vaatetyyli

Office-vaatetyyli

liittyä keskusteluun

 

Office-tyyli vaatteet on tyyli pukeutuminen moderni liiketoiminnan nainen, joka etsii itsenäisyyttä. Se perustettiin jo kauan sitten. Tänään, tyyli liittyy tylsää ulkonäköä, korvattiin houkuttelevampia asuja suunniteltu eri edustajille oikeudenmukaisen sukupuolen. Mikä on toimistotyyli vaatteissa, mitkä ovat sen erot ja muodin trendit?

tarina

Massiivisen naispuolisen työllisyyden jälkeen herätti kysymys siitä, mitä pitää työskennellä. Naurettavien naisten asusteet eivät täyttäneet vaatimuksia, joten naisen katse kiinnitettiin miesten vaatteisiin.

Ensimmäisen 1900–1910-luvun toimistotyypin prototyyppi oli yhtye, joka koostui lumivalkoisesta puseroista, jossa oli korkea tukeva kaulus, koristeltu rintakorulla ja pitkällä kapealla mustalla hameella. Viileissä sääolosuhteissa lisättiin tiukkaan vaatekoodiin pitkänomainen takki, joka oli ommeltu samoista tekstiileistä kuin hame. Kuva täydennettiin pitsi-saappailla.

1900-luvun alusta 40-50-luvulle tyyli ei muutu paljon. Naiset pyrkivät olemaan ruorissa vastakkaisen sukupuolen kanssa. Sota-aika jätti merkkinsä liike-elämän tyyliin ja lisäsi miesten paidat, napitti tiukasti, tummat sävyt. Keulan asianmukainen valmistus oli matalakorkoisia kenkiä.

Viime vuosisadan 50-luvulta lähtien ilmestyvät pehmeät takit, naispuoliset puvut Chanelin tyyliin, silkkipuserot ja veneet.

90-luvulla toimisto-vaatteet olivat takki, jossa oli laaja hartioiden, bleiserien, kevyiden sävyjen, topsien, klassisen tyylin hameet, housut, joissa on nuolet ja kengät ohuella hiusneulalla. Ne, jotka eivät voineet kävellä korkokengissä, valitsivat vaihtoehdot matalalla nopeudella.

Vuoden 2000 loppupuolella oli myönteistä minimalismia. Naiset alkoivat ryöstää tinkimättömiä toimistotarvikkeita. Ensinnäkin pukeutumistyyliä sallittiin perjantaisin. Varusteet näinä päivinä tulivat kuitenkin naurettaviksi, mikä aiheutti tyytymättömyyden myrskyn. Suunnittelijat pelastivat tilanteen tarjoamalla näkemyksensä toimistotyylistä.

Tänään se on monipuolinen. Vaatteiden tyyleissä ei voi olla pelkästään virallisia, vaan myös leikkisitä muistiinpanoja, satunnaisia ​​ja jopa romantiikkaa. Nämä ovat yhtyeitä, joissa on pehmeät siluetit, leikatut takit ja hameet, viettelevät mekot ja pumput.

Ominaisuudet ja säännöt

Nykyään tämä tyyli ei koske vain naisia. Se on suosittu eri muodin naisilla, jotka johtavat aktiiviseen elämäntapaan modernissa metropolissa. Toimiston tyyli voi olla muodikas ja naisellinen, mutta ei riko koodia.

Vaatteet jokaiselle päivälle ilmaisevat mielen tilaa, mielialaa, sosiaalista asemaa ja taloudellista asemaa. Tämä ei ole vain oikeita asioita, vaan myös sopiva meikki ja manikyyri.

Monet yritykset sanelevat oman pukukoodinsa, joten yhtyeen elementit ovat yksilöllisiä kussakin yksittäisessä tapauksessa.

Jotta yleinen ulkoasu olisi houkutteleva ja kannattava, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä.:

 • Tuotteiden leikkaus ei saa avata kehoa, vaan linjojen vakavuus, harmonia ja klassinen. Suorat ja mautonta asuja ei oteta huomioon: mini, tuotteet, joissa on syvä kaula-aukko, läpinäkyvät insertit, koristeltu strassilla, paljetteilla, kimalluksilla ja helmillä. Seksuaalisuus on parempi säästää viikonloppuna. Toimiston asiat ovat aina tärkeitä, joten he eivät mene pois muodista;
 • Tämä tyyli merkitsee itseluottamusta, auttaa vaikuttamaan pomoja, kollegoja ja asiakkaita. Tässä tapauksessa vapaa vaatetus on sopimatonta: sinun täytyy näyttää yksilöllisyys ammattimaisuuden kustannuksella;
 • Kaikki tuotteet on valmistettava laadukkaista materiaaleista, joissa käytetään luotettavia varusteita;
 • Toimistotyylien sävyjen värivalikoiman pitäisi olla neutraali, jotta ei kiinnitetä huomiota työstä;
 • Kuvan periaatteet ovat hillintä ja eleganssi. Klassinen asu on suppea mekko tai sarja, joka koostuu kapeasta (suorasta) hameesta tai housusta ja puserosta, joka voidaan korvata tiukalla tyylillä. Tätä duettoa täydentää usein takki, takki tai neuletakki.

Muotitrendit

Nykyään toimistotyyliä ei voi kutsua harmaaksi ja tylsäksi. Tämä on aatelisto, hienostuneisuus. Suosituin mekko on malli, jossa on pitkät hihat, vapaa leikkaus. Tämä tuo mukanaan valon ja kevyyden tunteen.

Ei vähemmän merkityksellisiä tyylejä lyhyillä hihoilla tai ilman niitä. Tällaisten mekkojen duetista tulee usein lyhyt takki tai herkkä pusero. Muodikas mekko pituus nilkkaan, mikä tekee tuotteesta mukavan käyttää.

Muodikkaita vuodenaikojen puvut esitetään pehmeinä sävyinä, kirkkaat värit ovat sallittuja, mutta ne on yhdistettävä tavalliseen puseroon tai paidaan.

Puvun tärkein trendi on eleganssia, olipa se sitten kiinteä tai painettu.

Leikatut hameet voivat olla vapaita, mutta sen pitäisi näyttää viralliselta.

Muodikkaat housut ovat tuotteita, joilla on korkea vyötärö. Flare palaa, ja kapeille housuille on parempi valita sifonki puserot diskreetillä koristeella. Trendikäs housut, joissa on painatus. Nykyään stylistit suosittelevat yhdistämistä monofonisiin vaatteisiin, joissa on tiukka leikkaus.

Uuden tarkennuksen aksentti denim-paidat. Niiden leikkaus on usein suora, hihat voidaan lyhentää. Tällaiset tuotteet ovat hyviä yhdistettynä samankaltaisten tekstiilien hameisiin tai housuihin.

Puserot, joissa on röyhelöitä ja höyheniä, ovat yhtä suosittuja: ne lisäävät viehätystä ja feminiinisiä merkkejä arjen vakavuuteen. Toimistotyyliä laadittaessa tällainen pusero on välttämätön: se ei vahingoita työilmapiiriä ja tekee siitä hieman pehmeämmän.

Ohuista materiaaleista valmistetussa muotipuserissa. Ne on käytettävä asennettujen takkien tai suorien takkien kanssa.

Toimistovaatteet

Office-pukukoodi tarkoittaa, että naisten vaatekaapissa on tiettyjä vaatteita:

 • Työpuku (minkä tahansa vaatekaapin perusta). Täydellinen sarja on erinomainen istuvuus ja virheetön valmistus. Nykyisin pohjapuku on neljä (takki, hame, housut ja liivi);
 • Huppari. Se voi olla lakoninen leikkaus tai kirkas aksentti (flounce, jabot);
 • Mekko. Tyyli ei hyväksy syviä leikkauksia, avoin pääntie. Tuotteen pituus voi olla korkeampi kuin polvi, jonka avulla voidaan korostaa kuvan edut;
 • Kengät. Kohtalainen muotoilu, klassiset muotoilutyynyt. Painopiste on mukavuutta, mukavuutta;
 • Tarvikkeet. Alhaiset avaimet, jotka auttavat täydentämään keulaa. Pääsääntöisesti ne korostavat omistajan tilaa, auttavat esittämään koko kuvan myönteisesti.

väri

Mukavampien ja rennompien vaatteiden myötä klassisen mustavalkoisen sävyjen (valkoinen, musta, harmaa) lisäksi väripalettiin lisätään mykistettyjä sävyjä. Nykyisin toimistoasun ihanteelliset sävyt ovat siniset ja vihreät, suklaa, beige, sininen, koralli värit sekä kullan ja kerman sävyjä.

Perusvärit auttavat asettamaan sarjan sävyjä ja vakavuutta, kun taas puserot ja paidat suoritetaan tavallisesti pastellisävyinä. Erillisissä asuissa on pehmeä keltainen ja oranssi väri.

Klassikkojen lisäksi suosittuja tuotteita laimennettua minttua, sinappia ja vaaleanväristä sävyä. Ne soveltuvat keväällä jousille. Kesällä on merkitystä punainen ja rikas smaragdi sävy. Jos iltana on järjestetty yritystapahtuma, sopiva on keltainen elementti. Pääsääntöä värien valinnasta - sävyjä ei pitäisi huutaa.

Trendikkäät toimistotyypit tulevat tänään soluun, rajuun, geometriseen kuvioon ja polkuihin.

tarvikkeet

Muotituotteissa tweedistä ja villasta. Vaatteet voidaan valmistaa neulosta tai tehdä tilauksesta. Muotituotteet, valmistettu mokkanahasta, puuvilla. Puvun elementit ovat usein pehmeitä aitoa nahkaa, satiinia ja silkkiä. Kauden suosikki on loistava tekstuuri.

Täytä vaatekaappi

Toimiston tyyli sopii eri ikäisille ja asemille sijoitetuille naisille. Se sopii nuorille, raskaana oleville, naisille 40-50-vuotiaille. Kesämekko koostuu peruselementeistä, talvikuvassa niihin lisätään takki, offseason - kaivoksen takki.

Valitettavasti monet yli 40-vuotiaat naiset pitävät tätä tyyliä konservatiivisena ja harmaana. Mutta pukeutuminen toimisto-tyyliin, voit korostaa persoonallisuuttasi, tehdä kuvasta aristokraattisen ja hienostuneen. Niinpä hyvät naiset katsovat tyylikkäitä puseroita ja midi-hameita, jotka muodostavat tyylin ilman kantapäät. Myös tiheistä materiaaleista valmistetut mekot näyttävät hyviltä.

Hyvä vaihtoehto lihaville naisille lihaville naisille on vaippapuku. Sen avulla voit voittaa kuvan puutteet ja korostaa sen etuja. Koko plus -omistajien on parempi poimia asioita, joissa on aksentti vyötäröllä.

Hyvä valinta laihtumaan olisi lyhennetty toimisto-mekko. Jos haluat klassikoita - voit käyttää mekkoa, jossa on vapaa leikkaus. Illallisten tapahtumien vaihtoehdot voidaan tehdä beige-, violetti- ja Burgundy-sävyillä.

Selkeitä linjoja ja tarkkuutta rakastaville tyyliläisille on suositeltavaa ostaa miesten housut: pitkä takki ja kapeat housut. Ylä- ja alareunan materiaali voi olla kontrastia.

Nuorten ulkonäkö voidaan valmistaa löysistä housuista, tiukasta niskasta tai puserosta, jossa on asennettu takki. Vakavuudesta huolimatta seksuaaliset muistiinpanot näkyvät kuvassa ylittämättä kunnollisuuden rajoja.

Kengät ja tarvikkeet

Office-tyyliset kengät tulisi tehdä minimalismin hengessä ja niissä on kohtuullinen sisustus. Kengät ja nilkkakengät, joissa on hajallaan kiteitä, kuohuviiniä, höyheniä, piikkejä, eivät ole hyväksyttäviä: kenkien on oltava klassisia. Koron korkeus ja muoto voivat olla erilaisia. Tämä on ohut hiusneula, paksu, leveä kantapää, pieni lasi, kolme neljäsosaa viistetty, kiilakorko.

Liiketoiminnassa tyyli on poissa massiivisista kengistä, joissa on traktori ja paksut pohjat. Kaikkien pitäisi olla maltillisesti, yhdistettynä onnistuneesti vaatteisiin.

Tämän kuvan lisävarusteet ovat vähäisiä. Tämä on kultainen kello, ketju, pienet korvakorut. Parhaat lisäykset kuvaan ovat jalometalleista valmistettuja koruja (kulta ja hopea).

Täytetään

Luodessasi tällaista kuvaa on tärkeää huomata, että meikki ei saa olla räikeä ja kirkas. On parempi, että se näyttää luonnolliselta, on käytännöllistä, auttaa näyttämään edustavalta.

Sovellettaessa liike-elämän meikkejä on tärkeää pohtia:

 • Luonnollinen (ei kirkasta eyelineria, helmiäistä, kiiltoa). Ekspressiivisyys auttaa luomaan pastellisia ja huomaamattomia kosmetiikkasävyjä;
 • Mukavuutta. Kosmetiikan tulisi olla käytännöllistä, ja se tarjoaa edustavan ulkonäön koko päivän ilman tippumista ja rasvaisesta ihosta;
 • Edustavuus. Menestyvä nainen näyttää hyvältä. Et voi luottaa pelkästään ammatillisiin ominaisuuksiin, koska taitava meikki voi tehdä oikean vaikutelman ja luottaa.

Modernit kauniit jouset

Voit muodostaa toimistokuvasi luottaen trendikkäisiin sarjoihin, lisäämällä jotain omaa. Älä kopioi täysin mallien jousia, on tärkeää osoittaa yksilöllisyys.

Tyylikäs ja aristokraattinen ulkonäkö, jossa on klassisia housuja, joissa on nuolet, valmistettu jauhemaisesta väristä ja harmaa suora takki, jossa on hillitty kukka-painatus, päällään persikka-värisen puseron päällä. Pieni käsilaukku olkapään yli ja kultaisen sävyn sandaalit täydentävät jousen.

Romanttinen, naisellinen ulkoasu auttaa luomaan harmaa-vaaleanpunaisen puseron, jossa on hihansuissa kontrastinen sävy. Pukeutumisen kohokohta on viimeistelymateriaalin keula. Tällainen tuote voidaan yhdistää suora leikattu hame ja tyylikäs yläosa.

Tytöt, jotka rakastavat läpikuultavia puseroita, voivat käyttää niitä vaatimattomalla hameella ja asennetulla takilla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet