Naisten vaatteet

Rento mekko

Rento mekko

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Tyylien pääsuunnat
 3. Muotitrendit
 4. Väriliuokset
 5. Vinkkejä valintaan
 6. Mitä käyttää?
 7. Upeat kuvat

Yksi muodikkaimmista ja nuorimmista tyylisuuntauksista on rento tyyli tai rento, kuten sitä kutsutaan. Helppo, nuori, katutyyli kehittyi vähitellen koko suuntaan, jonka eri sukupuolet, ikä ja sosiaalinen asema noudattavat tänään. Tämä suunta on jokaisen päivän vaatetus. Joskus hieman huolimaton, joskus hieman epävirallinen, mutta aina mukava ja käytännöllinen.

piirteet

Tämän trendin tärkein piirre on kyky ilmentää täysin sen kirkasta yksilöllisyyttä.

Ei selkeitä kehyksiä, rajoja ja kieltoja! Vain mukavat, tyylikkäät ja kauniit vaatteet joka päivä.

Erilaisten kuvien sekoittaminen yhteen kuvaan on arkipäivän käyntikortti. Klassinen suora hame, toppi, jossa on romanttiset röyhelöt ja urheilukengät, mahdollistavat käytännöllisen, tyylikkään ja muodikkaan vaihtoehdon joka päivä. Ja tällaiset yhdistelmät voivat olla monia.

Toinen jokapäiväisen tyylin plus on monipuolisuus. Tällaiset vaatteet soveltuvat yhtä hyvin työhön, kävelyyn ympäri kaupunkia, ulkoiluun ja ystävien tapaamiseen. Lisäksi asiat, jotka muodostavat jokapäiväisen vaatekaapin perustan, eivät koskaan koskaan mene pois muodista. Näin voit sekoittaa ne ja pysyä tyylikkäästi ja tyylikkäästi pukeutuneena.

Tyylien pääsuunnat

Farkut, paidat, turtlenecks, keskipitkät hameet ja mekot, puserot, topit, t-paidat, suorat housut ja muut vaatteet muodostavat perustan tyttöjen ja naisten päivittäiselle vaatekaapille.

Vapaa-ajan vaatteet on jaettu useisiin päävirtoihin.

Liiketoimintatiedot

Demokraattinen liike, joka sopii yrityksille, joissa he eivät halua noudattaa tiukkaa pukukoodia.

Ihanteellinen tytöille ja naisille, jotka suosivat klassikoita. Tämän suunnan avulla voit kerätä tyylikkäästi tyylikkäästi ja hienostuneesti ja antaa sille vihjeen modernin kadun kevyydestä ja ilmavuudesta. Tämän vaatteen etuja voidaan erottaa leikkauksen ja muotoilun, kalliiden ja korkealaatuisten materiaalien, klassisten värien ja tulosteiden tiivistelmä.

Tähän tyyliin suunniteltu vaatekaappi sisältää bleiserit, klassisen ja paita-leikatut puserot, suorat housut, midi-hameet, mokasiinit, pienet kantapäät. Kuvan lisävarusteena voit noutaa helmiäisen, kauniin kaulanauhan, tyylikkään rintakorun.

Älykäs tyyli

Ensimmäisen suunnan moninaisuus. Tässä tapauksessa neulottujen vaatteiden käyttö ja tiheästä materiaalista valmistetut asiat.

Street-sekoitus

Kaikkein vapaampi kaikista suunnista. Voit yhdistää yhteen kuvaan useita asioita eri suuntiin. Tärkein vaatimus on harmonisesti taitettu kuva.

Urheilutiedotteet

Yksi yksinkertaisimmista ja kätevimmistä tyylielementeistä. T-paita, farkut, lenkkarit, puserot, urheiluvaatteet ja muut urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet. Tällaiset vaatteet soveltuvat energisiin, aktiivisiin, itsevarmaisiin ihmisiin, jotka asettavat mukavuutta ja mukavuutta muodikkaan muotoilun ja kirkkaiden värien yläpuolella.

Baseball-lippikset, lippalakit, mukavat kengät, joissa on litteät tai pienet korkokengät, lakoniset riipukset, rannekorut, reput, käytetään urheilun keulan täydentämiseen.

Glamour-elementit

Tämän tyylin keulan tärkein kohokohta on kirkas, tarttuva lisävaruste: kytkin, vyö, vyö, korut, kengät.

Valikoima naisia, jotka pitävät mielenkiintoista, naisellinen ja seksikäs kuva. Tällaisten vaatteiden etuja voidaan mainita: naisellinen, pehmeä, leikattu, virtaava, ilmava, läpinäkyvä kangas, rikas ja monipuolinen sisustus. Vaatekaappi sisältää mekkoja, housuja, haalareita, puseroita, jotka korostavat edullisesti naispuolisen hahmon arvokkuutta. Kuvan lisäksi on pakollisia korkokengät, kaunis käsilaukku ja tyylikkäät korut.

Lisävarusteilla on tärkeä rooli kuvien luomisessa rento tyyliin. Alkuperäinen hattu, tyylikäs korkki, mielenkiintoisesti sidottu kauluspaita, tarttuva vyö, kukka-tulostuskengät tai värikkäät leggingsit näyttävät hetkessä muodin ja modernin.

Nykyinen rento tyyli on vaikuttanut monenlaisiin hetkeihin ja elämänjaksoihin. Sitä käytetään aktiivisesti paitsi työhön, kaupunkielämään, urheiluun ja virkistykseen. Naisten tyyli joka päivä tänään sisältää kokoelman hääpuvuista. Tyylikäs, kevyt, lumoava tyylikäs, näyttää parhaana modernin morsian kuvassa.

Useimmiten morsiamen puvun tyyli sisältää eri tyylejä: klassikoita, kansanperinnettä, urheilua ja romantiikkaa. Esimerkiksi suora mekko, balettikengät ja hattu, jossa on huntu. Tai tyylikkäät housut, toppi ja tiukka takki. Tällaiset kuvat ovat tänään häätmuotin suosion huipussa rentoina.

Muotitrendit

Vapaa-ajan vaatteet eivät ole enää muodikkaita muutoksia kuin mikään muu. Uuden kauden tärkeimmät suuntaukset ovat epäilemättä seuraavat:

 • suorat ja palavat housut kevyistä, virtaavista materiaaleista;
 • lämpimät, herkät värit (maito, kahvi, beige, karamelliväri);
 • kirkkaat, tarttuvat aksentit kuvassa (päähine, kengät, korut);
 • yhdistelmä klassista ja urheilullista tyyliä (suora takki + urheilullinen housut tai lyijykynähame ja urheilu-poolopussi);
 • yksivärinen kuva (vaatteet, kengät, päähineet ja lisätarvikkeet on suunniteltu yhdeksi värimaailmaksi);
 • Erityisen suosittuja ovat mustasta matta tai kiiltävä nahka (hameet, saappaat, takit, liivit, housut ja mekot).
 • kengät tasaisella pohjalla (lenkkarit, mokasiinit, slip-onit, tennarit, sandaalit, sandaalit) tai pienellä kantapäällä, alustalla ja kiilalla.

Väriliuokset

Rento tyyli ei ole tiukkaa sääntöjä ja määräyksiä eikä vain vaatteiden suunnittelua ja yhteensopivuutta vaan myös sen värimaailmaa.

Luonnollisesti käytännöllisimmät ja monipuolisimmat vaihtoehdot satunnaisen ulkoasun luomiseksi ovat klassisen linjan värit: musta, valkoinen tai harmaa. Tämä värimaailma soveltuu kuitenkin useimmiten vain liike-elämän vaatteisiin. Ja niin, että kuva ei näytä liian tylsältä, toimisto-keula laimennetaan kirkas, tarttuva lisävaruste.

Seuraava värikuvaaja, joka soveltuu myös hienovaraisia ​​kuvia varten, sisältää burgundia, beige, tummansininen, tummanvihreä. Nämä värit ja niiden sävyt sopivat täydellisesti älykkään tyylin suuntaan.

Urheilutiedotteet laajentavat edelleen värikehystä. Vaatekaapissa näkyvät kirkkaat, rikkaat värit - vaaleanpunainen, salaatti, oranssi, turkoosi, lila. Kiiltävistä materiaaleista valmistetut topit, sukkahousut, hameet ja T-paidat ovat myös erittäin suosittuja.

Glamorous tyyli antaa täydellisen vapauden yhdistelmälle mitä tahansa sävyissä. Tärkeintä on, että tuloksena oleva kuva näyttää harmoniselta ja luonnolliselta.

Vinkkejä valintaan

Rento ulkoasun luominen on yksinkertaista ensi silmäyksellä: mukava vaatetus, väri, tyyli ja kausi. Kuitenkin, jos asiat valitaan väärin, on tyylikäs nuori nainen helppo kääntyä harmaaksi hiireksi.

Muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä ja temppuja auttaa estämään tämän.

 • Rento vaatekaappi sisältää useita perusasioita, joiden avulla voit luoda erilaisia ​​kuvia. Tämä on tietenkin farkut, housut, klassiset hameet ja mekot. Ne voidaan yhdistää ja täydentää eri tyylejä, paitoja, turtlenecksia ja muita vaatteita.
 • Jotta kaikkein rento ulkoasu olisi mielenkiintoinen ja muodikas, yksityiskohtiin tulisi kiinnittää erityinen paikka. Älä esimerkiksi kiinnitä paitaa kaikkiin painikkeisiin, vaan pukeutumisen hihnan sijaan käytä kirkas punottu vyö tai johto.
 • Yksi kuvan yksityiskohdista tulisi "pudota" yleisestä stilistisesta päätöksestä. Esimerkiksi nykypäivän trendikäs klubitakki tulee olemaan jokaisen rento asu. Hämmästyttävät lenkkarit, siivet tai taustavalo kääntävät kaikkein tylsimmän keulan trendikkään asuun.
 • Kerros on yksi uuden kauden trendeistä. Mekot on yhdistetty täydellisesti neulottuun neuletakkeeseen, ja nahkatakki näyttää hyvältä, jossa on toppi, kaulus tai paita.
 • Kengät näyttävät aina muodikkailta ja kalliilta.

Mitä käyttää?

Muutamia yksinkertaisia ​​suosituksia muodikkaan vaatekaapin tekemiseen tämän tyylin eri virroissa antavat mahdollisuuden kokeilla kaikkia vaihtoehtoja ja luoda eläviä kuvia joka päivä.

 • Business-vaihtoehto. Klassiset housut + tiukka vaaleanvihreä, hiekka, minttu, kerma tai sininen väri + siistit pumput, joissa on matala kantapää. Virallista kuvaa täydentää kaunis asennettu takki, jossa on rintakoru ja suuri laukku. Tiukasti, mutta moderni ja tyylikäs! Housut voidaan korvata lyijykynällä, jonka väri on yhtenäinen ja jossa on pusero.
 • Älykäs versio. Neulottu neuletakki, neulottu neuletakki, kirkas kilpikonna, kaunis pusero ja alkuperäinen tunika auttavat pehmentämään toimistokoodia. Kenkänä voit käyttää vain klassisia pumppuja, mutta myös balettilaattoja ja muodikkaita korkokengät.
 • Urheiluvalikoima ei ole vain sukkahousut ja takki, vaan myös hame, toppi, aluspaita, leggingsit, mekko ja muut vaatteet. Tämän suunnan avulla voit yhdistää erilaisia ​​vaatteiden elementtejä, esimerkiksi ylä- ja leggingsit tai ylä- ja hameen. Kuvan täydennyksenä voidaan käyttää kirkkaita lenkkeja, kauniita lenkkeja, hihnaa, hiusten joustavaa nauhaa ja muita tarvikkeita.
 • Jos pukeutumisen peruselementti on suora, tiivis leikkaus, niin esimerkiksi legendaarien kuva, jossa on esimerkiksi alustan nilkkakengät, helpottaa kuvan kirkkautta ja mieleenpainuvaa. Muodikas korkki auttaa tehostamaan luotua kuvaa.

Upeat kuvat

Tyylikäs lyhyt hame, tiukka sukkahousut ja naisellinen saapikkaat mustassa, muodoton vaaleanpunainen neulottu villapaita sopii parhaiten. Mustavalkoisten kivien kaulakoru täydentää luodun kuvan harmonisesti.

Upea älykäs rento ulkoasu. Tavanomainen asu joka päivä: farkut, saappaat, matala avaimenperä ja vaaleanharmaa takki, ylhäältä peitetty. Rento keula laimennetaan lisävarusteilla, jotka tekevät siitä tyylikkäämmän ja muodikkaamman. Se on kauniisti sidottu musta huivi, iso laukku ja alkuperäinen rannekoru.

Hääpuku rento tyyli. Tyylikäs valkoinen mekko on valmistettu lakonisesta muotoilusta ilman monitasoisia rakenteita, pörröisiä hameita ja runsaasti kuohuviiniä. Klassinen iltapuku, jota voi käyttää juhlallisessa tapahtumassa, jossa on alkuperäisiä lisävarusteita tai lisätty kontrastivärisiä yksityiskohtia - takki, vyö, bolero.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet