Naisten vaatteet

Tyyli "disco" vaatteissa

Disco-tyylinen puku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. tarina
  2. Disco-tyyliset vaatteet
  3. väri
  4. lisälaitteet
  5. Miten pukeutua juhliin?

Kirkkaan, urheilullisen, polttavan kahdeksankymmentäluvun vuosisadan aikana syntyi uusi elämäntapa ja tyyli, jota kutsutaan nimellä Disco. Sen nimi puhuu jo itsestään, että se syntyi tanssilattialla ja yökerhossa.

tarina

Disco todella värikäs, värikäs ja aktiivinen tyyli. Se syntyi näyttämönäyttelyiden - kultti laulajien ja musiikkiryhmien, kuten Diana Rossin, ABBA: n, Boney M: n, Bee Geesin ja muiden, seurauksena.

Ja eräänlainen kirsikka kakun päällä tai pikemminkin heräte disco-tyylin suosion kehittymiselle oli elokuva "Saturday Night Fever", joka julkaistiin näytöissä 1977. Nuori John Travolta oli siinä merkittävä rooli - myyjä pienessä myymälässä, Tony Manero, joka päivän aikana oli huomaamaton ja huomaamaton, ja yöllä muuttui todelliseksi tanssilattialle Odysseyn klubissa.

Todennäköisesti yleisö rakastui tähän elokuvaan, koska se antoi heille mitä he olivat niin puutteellisia - usko siihen, että riippumatta siitä, miten rutiininomainen elämä voi tuntua päivällä, yöllä se voidaan tehdä täysin erilaiseksi. Tämä löytö oli jossain määrin vallankumouksellinen, sillä 80-luvun nuoret, pojat ja tytöt alkoivat aktiivisesti toteuttaa tätä ajatusta.

Lisäksi kahdennenkymmenennen vuosisadan kahdeksankymmentäluvulla yhä useammat yökerhot alkoivat ilmestyä, urheilulliset elimet ja kunto muuttuivat muodikkaiksi. Uusi aika vaati muita vaatteita: tiukkaa - korostamaan ohut hahmo ja kehon joustavuus, kirkas - kiinnittämään huomiota itseään juhlissa, ei pitämällä liikettä - monimutkaisen pasan tekemiseen ja urheiluun.

Ei kuitenkaan ole yllättävää, että monet urheilutyylien elementit ja piirteet ovat luonteeltaan disko-tyyliin.

Samaan aikaan muodostui disco-jaksolle ominaiset miesten ja naisten kauneuden ihanteet. Normaali urospuolinen ulkonäkö oli hyvä pumpattu hyvä poikaystävä, mutta ohut fysiikka. Naiset pyrkivät lähentymään pitkäkarvaisen ohut blondin ulkonäköä.

Disco-tyyliset vaatteet

Ei ole yllättävää, että Travoltan muodikkaasta kuvasta tuli yksi tärkeimmistä roolimalleista. Miehen klassisin disko-tyyli on valkoinen puku, jossa on pyöreät polvipituiset housut, tumma paita ja korkokengät. Aivan kuten Travolta ja hänen sankari. Usein paita vaihdettiin ohuista neuleista eri värisovittimilla.

Tällainen muodikas keula oli niin paljon rakastettu, että he alkoivat käyttää sitä elokuvissa, joilla ei ole mitään tekemistä disko-tyylin kanssa. Muistakaamme Troubadourin "Bremenin kaupungin muusikoilta", joka yhdessä jaksossa näkyy valkoisessa puvussa, jossa on lievä hehku housujen päällä. Tai Alexander Abdullovin sankari - Ivan Pukhov - elokuvasta "Taikurit", joka ilmestyi palloon samalla tavalla valkoisessa puvussa ja mustassa paidassa. Ja et voi sanoa, että tämä kuva ei mennyt. Tällainen klassikko laimennettiin kuitenkin hyvin aktiivisesti ja häpeämättömästi maaleilla ja kirkkailla lisävarusteilla.

Yleisesti ottaen disko-tyyli vaikuttaa hyvin miesten muodin kehittymiseen. Kiitos hänelle, tuli selväksi, että mies voi käyttäytyä vapaasti ja suhteellisen rento, jopa näennäisesti tiukassa puvussa. Muutokset ovat tapahtuneet myös itse silueteissa - sileät viivat ovat muuttuneet muodikkaiksi, löyhemmät leikkaukset vaatteista, visuaalinen luominen laajalle harteille.

Suunnittelija- ja muotisuunnittelija Giorgio Armanin kevyellä kädellä maailma näki hopea-harmaiden puvut, silkkipaidat ja löysät siteet, mikä takasi hänelle valtavan ja huimaavan Hollywood-menestyksen.Vaatteet eivät pyrkineet turvautumaan lainkaan: leveät, punaiset farkut, leggingsit, shortsit, värilliset sukkahousut, ja kaikki tämä oli koristeltu flitterillä, lurexilla, ja usein se oli ommeltu kirkkaasta tai kiiltävästä kankaasta.

Räätälöintiin käytettiin pääasiassa keinotekoisia alkuperää olevia materiaaleja - viskoosia, polyesteriä, spandexia.

Jokaisen muotimestarin ja jokaisen muoti naisen vaatekaapissa oli välttämättä farkkuja, jotka olivat enimmäkseen paloiteltuja ja joiden vyötärö oli aliarvostettu. Miehet ja naiset käyttivät niitä. Farkut on koristeltu, usein omin käsin, painetut kuviot, kirjonta samoilla paljetteilla, helmillä. Niin sanotut banaanihousut olivat muodikkaita. Tietysti niin monen mielenkiintoisen vaatekaapin nimen nimi antoi banaanin ulkonäön.

Lisää vaihtoehtoja muodikkaalle kuvalle naiselle - lyhyt shortsit ja kirkkaat sukkahousut tai leggingsit, T-paidat ja housut kirkkaissa väreissä, denim-sundresses.

Lisäksi meidän ei pidä unohtaa, että tanssi, joka tuolloin oli uskomattoman suosittu tapa viettää aikaa ja vapaa-ajan aktiviteetteja, on edelleen yksi urheilulajeista, koska, kuten jo sanottiin, on olemassa paljon lainaa urheilutyylistä disko-tyyliin. Esimerkiksi leggingsit, lyhyet shortsit, leveät T-paidat, urheilukengät olivat tytöille usein tanssia tai kuntoa, mutta myös vain kaupungin kaduilla.

väri

Disco-tyyliin on ominaista hapan ja jopa kirkkaan värin lähes kaikessa - vaatteissa ja meikkiä, ja jopa kampauksissa. Muodikkaan aallon harjalla oli kalkki, keltainen, vaaleanpunainen, oranssi, hopea, metalliväri. Suihkut hiuksille, joilla on lyhytaikainen värjäysvaikutus, keinotekoiset moniväriset hiukset, hiusneulat ja joustavat nauhat, olivat muodikkaita - ja kaikki tämä oli täynnä sateenkaaren spektrin kaikkia sävyjä.

Tyttöjen kampaukset tekivät korkeat ja rehevät, mutta samaan aikaan niin vahvat kuin mahdollista, niin että seuraavan tanssin aikana hiukset eivät olisi hämmentyneitä.

Violetti, sininen, sininen luomiväri yhdistettynä fuksian huulipunaan, scarlet-punastuminen oli klassinen meikki tuolloin naisille. Lisäksi tytön kynnet maalattiin rikkailla väreillä, jotka sopivat hänen make-up, tarvikkeet ja vaatteet.

Kaikki pelataan kontrasteilla, varsinkin naisten kuvissa. Erilaisia ​​värejä vaatteissa, asusteissa. Esimerkiksi tytöt käyttivät useita hiusneitoja eri väreissä hevosen häntä, yhdistetyt kirkkaan punaiset leggingsit, vihreä tunika ja oranssi bolero, lisävarusteet eivät välttämättä vastanneet minkään vaatekappaleen väriä.

lisälaitteet

Tätä tyyliä käytetään paitsi vaatteisiin, jotka houkuttelevat huomiota, mutta myös saman tehtävän omaavia tarvikkeita. Useimmiten asusteet olivat tytöt ja tytöt. Enimmäkseen käytti suurta määrää rannekkeita ja samanaikaisesti paljon ketjuja, suuria korvakoruja, joko värillisiä tai jäljitteleviä kultaa, lasia epäsäännöllistä muotoa ja värillisiä lasia.

Kengät ovat myös täynnä värejä. Naiset suosivat sandaaleja, kenkiä ja sandaaleja, jotka erottivat korkealla kantapäällä, tyynyllä tai alustalla. Miehet käyttivät usein myös kenkiä alustalla.

Miten pukeutua juhliin?

Huolimatta siitä, että disko-tyyli on jo menneisyydessä, monet sen elementit jäävät edelleen ja niitä tuodaan moderniin muotiin, ja jopa monet modernit suunnittelijat jättävät siihen vihjeitä uusissa vaatekokoelmissaan ja asusteissaan. Lisäksi luovia tai nostalgisia yrityksiä järjestetään teemapuolueita ja -tapahtumia, myös 80-luvulla.

Tietenkin, 2000-luvulla on vaikea toistaa disko-tyyliä niin kuin se oli. On tärkeää, että tällaiset värikkäät vaatteet vastaavat paikkaa ja aikaa, joten jos puhumme teemapuolueesta - ei ole sinulle mitään tabuja tai rajoituksia.

Jos aiot osallistua erilaisiin tapahtumiin, on tärkeää, ettei sitä liioitella väreillä ja nostalgisella disko-sukelluksella.

Moderni asenne diskotyyliin naisten kuvissa mahdollistaa tiukkojen farkkujen läsnäolon löysien takkien, villapuseroiden ja tunikoiden kanssa. Niitä täydentävät tasosandaalit, muovikorut, kirkkaat kytkimet, aksenttien oikea asettaminen.

Kuten viime vuosisadalla, tervetulleita ovat hohtavat hopea- ja kultaiset värit, Lurex ja flitterit. Nyt koriste- ja taideteollisuudelle tarkoitetut materiaalit ovat täynnä monimuotoisuutta, joten jos haluat, voit koristella vaatteesi sopivaksi kuvaksi.

Diskon modernin tyylin voidaan katsoa johtuvan trapetsikuvion laskostuneesta hameesta, joka piilottaa menestyksekkäästi lantion puutteet. Toinen hyvä vaihtoehto houkutella huomiota on jumpsuit, joka voi toimia eräänlaisena muuntajana. Onnellinen työpaikalla on tiukka ja hillitty, ja illalla täydennettynä lisävarusteilla jo nyt uusia värejä.

Miehet ovat paljon helpompia. He voivat täydentää klassista pukua kirkkaalla paidalla tai värillisellä kilpikahvalla ja loistaa disko-tyyliin. Kuvakeinen valkoinen puku ja musta paita on klassinen disko-tyyli.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet