Mekojen värit

Maito-mekko - luoda lempeä ulkoasu

Maito-mekko - luoda lempeä ulkoasu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kuka sopii?
 2. pitsimäinen
 3. pituus
 4. Näyttävät yhdistelmät
 5. Mitä käyttää?
 6. kengät
 7. lisälaitteet

Valkoisella värillä on monia johdannaisia. Yksi sen sävyistä on maitomainen. Vaikka tällä värillä on useita muunnelmia: paistetun maidon väri, valkoisen suklaan väri, vaaleanpunainen maito jne.

Maidon mekko on välttämätön lämpimänä vuodenaikana. Värin symboliikka heijastaa sen omistajaa parhaalla kädellä, koska lisää kuvan puhtaudesta ja viattomuudesta. Mekko voi olla melko yksinkertainen tai päinvastoin monimutkainen, ja siinä on paljon koriste-elementtejä.

Kesällä vapaa leikkausmallit ovat ihanteellisia, valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten valkaistusta pellavasta tai puuvillasta.

Maidon mekko voi olla sekä juhlava että jokapäiväinen. On myös yleismaailmallisia malleja. Yksinkertainen "tiimalasin" tyylinen mekko näyttää tasaisesti harmonisesti toimistossa ja juhlissa. Lisää vain nasto, kirkas bleiseri, tartu miniatyyri-kytkin kanssasi - ja olet valmis menemään ulos. Siksi maidonväriset mekot ovat niin suosittuja, ja ennemmin tai myöhemmin löytyvät jokaisen naisen vaatekaapista.

Maidon väri on helppo yhdistää muihin väreihin. Siksi on melko yksinkertaista tehdä sinulle mielenkiintoinen ja alkuperäinen sarja. Monet tytöt valitsevat äskettäin itselleen hääpuvun, jolla on maitomainen varjo. Se näyttää paljon kalliimmalta ja edullisemmalta kuin tavallinen valkoinen.

Kuka sopii?

Maidon mekko voi valita itselleen minkä tahansa naisen. Tärkeintä on tarkkailla väritasapainoa ja huolellisesti liittyä johonkin neljästä värityypistä. Maidon värinen mekko soveltuu hyvin naisille, joiden väri on kylmä, kuten "talvi" ja "kesä". Tällaisissa malleissa on harmaansininen sävy. Mutta "kevät", "syksy" -tyyppisille tytöille ihanteellinen vaihtoehto olisi paistettu maito, jossa on kermainen lämmin sävy.

On syvä käsitys siitä, että valkoinen väri ja sen sävyt tekevät kuvasta visuaalisesti jonkin verran laajemman. Tämä pakottaa jotkut naiset luopumaan siitä muiden tummempien värien hyväksi. Jos on samanlainen tunne, olet todennäköisesti valinnut itsellesi sopimatonta mallia, ja värillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Nykyään suunnittelijat tarjoavat kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja maitoisissa sävyissä. Näin naisilla on paljon helpompi valita oikea mekko valittua sävyä varten. Oikea valinta korostaa aina naishahmon arvokkuutta ja piilottaa pienet puutteet herkästi, jos niitä on. Jos peilin heijastus sekoittaa sinua hieman, mekko on sopimatonta.

pitsimäinen

Pienimmän sävyisen puvun herkin versio katsotaan herkästä pitsistä valmistetuksi malliksi. Erityisen ylellinen, se näyttää rusketettuun kehoon. Tämä voi olla lattiapuku lattiassa, jossa on rako tai ilman. Ihanteellinen romanttisiin kokouksiin kesällä kävellen jonnekin rannikolla.

pituus

pitkä

Lace-mekko, jossa on lyhyt vuori lattiaan, näyttää uskomattoman houkuttelevalta. Hyvin paljastavat naisten jalat, se tekee kuvasta seksikäs ja viettelevä.

Tämän sävyn kreikkalainen tyyli pitkä mekko ei näytä olevan yhtä houkutteleva ja aina virkistää kuvaa. Nosta vastaava kampaus samalla tyylillä, voit helposti täydentää kuvaa.

midi-

Maidon varjossa olevat midi-mekot voivat olla useita vaihtoehtoja: ballerina-mekko, paita-mekko, cocktail-mekko, johon on asennettu siluetti, jossa on kontrasti ohut hihna, joka korostaa vyötäröä.

Maitoinen paitapuku sopii täydellisesti tuoreeseen, rentoon ulkoasuun. Paksusta kankaasta valmistettua maitoa midi-mekkoa, jossa on pitkä hiha, voidaan käyttää kylmänä vuodenaikana. Usein tällaiset mallit on sisustettu yksityiskohtaisesti pitsi tai keula. Se lisää aina naisellisuutta.

lyhyt

Yksi suosikkimalleista nykyaikaisissa tytöissä - siteet ultrashort-mekko, tiukka muoto. Stylistit suosittelevat tämän mallin käyttämistä alle 30-vuotiaille nuorille tytöille. Monet tähdet suosivat tätä mekkoa maidon värillä. Tällainen "keula" näyttää viettelevältä vain, jos luku on virheetön.

Näyttävät yhdistelmät

Näennäisimpiä ulkoasuyhdistelmiä, joissa on kirkkaita lisävarusteita, kuten värejä punaisena, turkoosina, kirsikkana, punaisena. Joskus ensi silmäyksellä tylsä ​​mekko näyttää erilaiselta, jos siihen lisätään ohut kirkas punainen hihna.

Sininen väri ei ole huonompi kuin suosio, ja sitä käytetään usein kontrastin ja ei-tylsän kuvan luomiseen.

Turkoosi ja mintun apuelementit pääsevät helposti yhteen maidon kanssa, jolloin "keula" on todella kesä ja tuore. Nämä korostukset voivat olla rannerenkaita, helmiä, muodikkaita käsilaukkuja tai kenkiä. Kesä viileä ilta on pukeutua minttuhkeeseen. Usein nämä värit näkyvät itse pukuun.

Jotta monipuolistetaan rento ulkoasu, on joskus tarpeeksi kiinnittää rintakoru tai laittaa kirkas huivi mihin tahansa ehdotettuun varjossa.

Mitä käyttää?

Voit pukeutua maito-pukeutumiseen bolerossa, bleiserissä tai neuletakissa. Tämän värin pukeutumiseen sopivin on alaston sukkahousut, jotka toistavat ihon väriä. Yksinkertaisen leikkauksen mekko kylmänä vuodenaikana on aina koristeltu samankaltaisen sävyisen tiheän liivin letkun avulla.

kengät

Maidon mekko, jossa on luonnollisia beige-sävyjä, on yhdistetty harmonisesti ja aina tyylikkäästi. Tummanruskea vyö yhdistettynä nahkaisiin sandaaleihin tai kenkiin tekee ulkoasusta tyylikkään ja jalo. Nämä samat värit voivat poimia saappaat tai nilkkurit viileämmän syksyn ja talven aikana.

Klassiset mustat kengät pumput - taikasauva kaikissa tilanteissa.

lisälaitteet

Kirkkaat kulta- tai hopeaesineet, jotka on koristeltu lukuisilla kivillä tai strassikiveillä, tekevät jopa yksinkertaisimmasta maidon mekosta. Nämä tarttuvat lisäosat mahdollistavat minkä tahansa puolueen loistavan.

Fukseja-muoviset rannekorut ja sandaalit näyttävät samalta ja näyttävät välittömästi. Kun mekko on lisätty kiiltävän neonvärin lisävarusteilla, mikään tyttö ei jää huomaamatta missään tapauksessa.

Kommentit
 1. usko
  17.02.2016

  Maidon mekko on herkempi kuin valkoinen. Samalla luodaan kirkkaan kuvan vaikutus. Pehmeys, arkuus ja kevyyys ... Rakastan maitoa!

 2. toivo
  11.02.2016

  Milky, kuten norsunluu, on hyvin lempeä ja houkutteleva. Tämän värin mekko on jokaisen tytön vaatekaapissa!

 3. lina
  02.02.2016

  Rakastan vain pukua "Puku" -osiossa. Niin kaunis! Yhdistelmä kultahihnan kanssa on yleensä maaginen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet