Mekojen värit

Miten valita sukkahousut mekko?

Miten valita sukkahousut mekko?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Sukkahousujen värit
 2. Miten valita mekko
 3. Sukkahousut mekon värissä
 4. Miten valita sukkahousut hääpuku
 5. Sukkahousut värit nahka mekko

Kun sukkahousujen tarve ilmestyi kahdennenkymmenennen vuosisadan puolivälissä, tämä vaatekaapin elementti ei vain pysynyt kaapissa, vaan siitä tuli yksi tärkeimmistä lisäyksistä pukeutumiseen. Siksi haluan jakaa siitä, mitä pukeutua sukkahousuihin ja mitä valita.

Sukkahousujen värit

Sukkia on useita värejä ja värejä, ja paletti täytetään vuosittain. Musta ja harmaa, valkoinen ja beige, sininen ja punainen, vihreä ja ruskea, raidallinen ja ruudullinen, kuvioitu ja ilman sukkahousuja, ovat tulleet kiinteäksi osaksi vaatekaappiamme.

Puhutaan suosituimmista väreistä:

 • Musta sukkahousut ohuet jalat, jotka tekevät niistä ohuempia ja pidempiä.
 • Sukkahousujen ruumiin sävyt kuuluvat muodin klassikoihin ja sopivat lähes mihin tahansa pukeutumiseen tai pukuun.
 • Värilliset sukkahousut, joissa on kuvio, ovat suosittuja kylmänä vuodenaikana. Ne sopivat täydellisesti mini-mekkoihin, korostavat jalat ja tuovat siluetin korostetuksi.

Miten valita mekko

Kun valitset sukkahousut pukuun, sinun tulee kiinnittää huomiota muutamiin sääntöihin:

 1. Monofoninen sukkahousut lähestyvät tiheyttä ja väriä. Ja kirkkaanväriseen pukeutumiseen - vain tavalliset sukkahousut.
 2. Mitä paksumpi mekko, sitä läpinäkyvämpi sukkahousut.
 3. Sukkahousujen valintaa tulisi lähestyä varoen ja erottaa tyylin ja huonon maun välinen hieno viiva. Sukkahousujen ja asusteiden värimaailman on oltava samanlainen ja sekoittunut harmonisesti.
 4. Jotta tiukka mekko poimi saumaton sukkahousut.

Sukkahousut mekon värissä

musta

Musta sukkahousut, joissa on tiheys, tavallinen, kuvio tai nuolet, visuaalisesti ohuet jalat sopivat mustalle mekolle.

Erinomainen tandem saadaan rikkailla väreillä ja jopa valkoisella.

sininen

Voit lisätä bordonisia, tummanpunaisia, violetteja, kirsikkaja tai tummanharmaita sukkahousuja yksinkertaiselle tumman siniselle mekolle.

Klassinen vaihtoehto olisi sininen mekko ja musta, valkoinen tai beige sukkahousu.

Jotta voit luoda järkyttävän kuvan, voit poimia värillisiä sukkahousuja kirkkailla väreillä ja pastellivärillä. Sinille sopivat vaaleanpunainen-harmaa ja violetti-sininen kukka.

punainen

Intohimoinen punainen mekko valitaan usein sukkahousujen sukkahousuista, koska se on omavarainen. Mutta muotinäytöksissä voit tavata sukkahousujen kirkkaat värit.

Jos haluat antaa draaman kuvan, käytä sitten mustia sukkahousuja.

Mini-pukuun voit noutaa vaaleanpunaisia ​​sukkahousuja.

valkoinen

Sukkahousuja ei tarvita herkälle valkoiselle mekolle, mutta jos aiot mennä ulos kylmän päivän aikana, minkä tahansa värin matta sukkahousut lämpenevät ja näyttävät täydellisen.

Valkoinen mekko, jossa on pitsi-sukkahousut, raidallinen ja pilkullinen, näyttää epätavalliselta. Värilliset ovat erityisen edullisia valkoisissa asuissa.

vihreä

Vihreällä pukeutumalla voit noutaa vihreät sukkahousut muutamilla sävyillä, jotka ovat kevyempiä kuin mekko, mutta mustien saappaiden lisäksi.

harmaa

Harmaat asusteet näyttävät erityisen hyvältä beige-, liha-, harmaa- ja musta sukkahousuilla.

beige

Optimaalinen yhdistelmä, väri helposti saada ystäviä tahansa sävy sukkahousut.

Jos haluat ylimääräisen ilmeen, valitse kirkas väri: punainen, oranssi, burgundia. Viralliselle tapahtumalle sopivat sukkahousut, muutama sävy eroaa puvusta.

Voit luoda romanttisen ilmeen valitsemalla persikka, koralli, maito tai suklaa sukkahousut.Sinun ei pitäisi yhdistää beige-mekkoa ja mustia sukkahousuja: epäonnistunut ja karkea kontrasti-peli pilaa koko kuvan.

ruskea

Ruskeanväriset ja kaikki sen sävyt sopivat klassisiin väreihin - musta ja beige. Mielenkiintoinen yhdistelmä olisi ruskea mekko ja turkoosi, ultramariini, harmaa ja violetti sukkahousut.

Miten valita sukkahousut hääpuku

Säästä riippumatta morsian ulkonäkö paljain jaloin on mahdotonta. Siksi kannattaa harkita tällaisen lisälaitteen valintaa sukkahousuiksi.

Tässä muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Sukkahousut sopivat kengän sävyyn tai yhdessä.
 2. Sukkahousujen piirtäminen ei saisi olla tarttuvaa ja yksinkertaista.
 3. Rikkaasti sisustettu mekko yhdistetään yksinkertaisiin sukkahousuihin ja päinvastoin, pitsit tai ahtaat sukkahousut sopivat yksinkertaiseen pukeutumiseen.
 4. Sukkahousut, sukkia tai sukkahousuja jäljittelevät sukat ovat kelvollisia korvikkeita. Ne näyttävät epätavallisilta ja mielenkiintoisilta sekä lämpimiltä viileässä säässä.
 5. Voit noutaa sukkahousut, jotka jäljittelevät tatuointia. Samalla poimia herkät kuviot, jotka korostavat naisellisuutta.
 6. Lyhyt mekko voi pukeutua sukkahousuihin nuolilla tai takana. Ne ohenevat ja tekevät kuvasta hienostuneemman.

Sukkahousut värit nahka mekko

Musta ja punainen mekko sopivat fyysisesti tai ohuiksi aukioleviin sukkahousut mustiin. Tummat sukkahousut eivät sovi useimpiin nahkaisiin mekkoihin, joten varo, ettet liioittele sitä, kun valitset tällaisen lisävarusteen.

Yhdistäkää mekot ja sukkahousut letkuihin makuesi perusteella, mutta älä unohda yksinkertaisia ​​sääntöjä, joista puhuimme tänään.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet