takit

Naisten mekko

Naisten mekko

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Hieman historiaa
  2. Nykyaikaiset mallit
  3. väri
  4. Vinkkejä valintaan
  5. Mitä käyttää?
  6. kuvakieli

Moderniin muotiin maskuliinisten ominaisuuksien tunkeutuminen naisten vaatekaappiin muuttuu säännölliseksi. Tästä on monia esimerkkejä: ota ainakin tuttu paita tai takki. Toinen alunperin miesmalle, jonka nykyaikaiset naiset menestyksekkäästi käyttävät, on tyylikäs takki.

Hieman historiaa

Ensimmäistä kertaa takki, ilmestyi Euroopassa 1700-luvulla. Se oli ranskalaisen armeijan varustus, sillä sen paraati ei tuolloin ollut yhteydessä. Mutta koska upseerit-ratsuväki kuului etuoikeutettuun luokkaan ja olivat jatkuvasti läsnä juhlallisissa tapahtumissa, tämä vaatekappale muuttui vähitellen juhlalliseksi. Sittemmin takki oli virkamiesten ja muiden korkean yhteiskunnan edustajien ominaisuus. Alkuperäisessä muodossaan takakannen etu lattiat taivutettiin vyötärölle ja kiinnitettiin painikkeilla.

Mielenkiintoista on, että 18-19-luvun kirjallisuudessa nämä vaatteet mainitaan melko usein. Niinpä klassikot kertoivat meille, että ennen kuin pukeutuvat takit olivat klassisia mustia ja tummansinisiä. Esimerkiksi eettisestä "sodasta ja rauhasta" Pierre Bezukhovilla oli vihreä hännän takki, ja "Dead Souls" Chichikov käytti lehmänpukua.

Naisten vaatekaapissa tämä malli siirtyi viime vuosisadan 20-luvulla, ja tämän ansiot kuuluvat legendaariselle ja salaperäiselle Coco Chanelille. No, kultti, jonka takki teki kuuluisan näytön tähden Marlene Dietrichin. Tapa, jolla hän tiesi, miten tämä asia on, on edelleen vertailuarvo.

Nykyaikaiset mallit

Tyylikäs mekko on nykyään yksi muodin trendeistä, mikä on tärkeä osa ylellisiä kuvia. Erilaisia ​​tämän mallin muunnelmia on esitetty Chanelin ja Nina Riccin, Emanuel Ungaron ja Rag & Bonein uusimmissa kokoelmissa. Naisten brändimallit on yleensä suunniteltu klassiseen tyyliin - pitkänomainen siluetti, joka sopii täydellisesti kuvioon ja jossa näkyy vyötärön etuosa, siisti kääntökaulus, kapea takki. Tiukat linjat mieluiten korostavat naishahmon armon ja selkeästi näkyvä maskuliininen tyyli tuo seksikäs kosketus kuvaan.

Erityisen tyylikäs ulkonäkö, jossa naisten räikeät hännät, joiden alla on tavallista käyttää pitkää mekkoa tai laajamittaista hameä, ovat tällaisessa duetissa erityisen ilmeisiä.

Mielenkiintoinen malli - mekko-mekko, lyhyt edessä ja takana pitkät hännät. Joillakin tuotteilla on syvä leikkaus, jonka on tarkoitus käyttää puseroa tai paita. Täytä tämä asu voi olla flirttaileva perhonen.

Toinen naismalli on puku, jossa lavat voivat olla edessä ja takana. Tämä asia riippuu kangasta ja sisustuksesta voi olla päivittäinen tai juhlava vaihtoehto.

Suuri valikoima tänään on takki, samankaltainen kuin klassinen miesversio. Nämä ovat trapetsiläisen siluetin malleja, joissa on rikas kaulus ja kääre. Tämä takki näyttää hyvin tyylikäs ja sopii iltajoukon rooliin.

Takit, ompeleet eri materiaaleista, ei ole poikkeus, ja aitoa nahkaa. Talvella muoti nainen lämmittää takki takki. Sen takana voi olla sileä tai jaettu lohkoihin. Joissakin vaihtoehdoissa on lattiat, joissa on haju.

Mielenkiintoinen vaatekappale - neuletakki, joka on pukeutunut takki, jota käytetään yleensä farkuissa ja pitkässä paidassa. Tällainen malli, joka on valmistettu ohuesta materiaalista, rajoittaa visuaalisesti siluettia. Neuletakissa voi olla kaulus, palat ja kokoonpanot takana.

Naisten liivi näyttää tyylikkäästi kuin takapäällyste.Valkoinen paita, hän antaa teille juhlallisen ilmeen, varsinkin jos se on kiiltävä, musta. Voit käyttää tätä asiaa paljaalla keholla - näytätte hyvin viettelevältä.

Mukavat vaatteet - takki mekkoina, jossa selkä ja selkä ei jäätyä. Huomaa, että tällainen asia on ihanteellinen kotikäyttöön.

Naisten mekko takki toimii usein erityisenä välineenä ratsastusta varten. Tällöin se on yleensä yhdistetty puuvilla-leggingsiin (venytyslisäaineella). Tämä puku tarjoaa äärimmäisen mukavan koulutuksen ja kilpailun.

väri

Jos perinteiset miesmallit on valmistettu mustasta tai tummansinisestä, niin naisvartaloille värivalikoima on paljon rikkaampi. Lumivalkoinen versio näyttää elegantilta. Lisäksi et näe ketään vaaleanpunaisena, vihreänä, sinisenä naisten takana.

Tarkastellaan tehokkaasti malleja, joissa on kontrastin yksityiskohtia. Esimerkiksi syvässä Burgundy-värissä tehty takki-puku voi täydentää mustaa kääntökaulusta ja hihansuissa olevaa hihansuulan sävyä. Mustavalkoiset versiot ja tuotteet, joiden värit ovat kontrastisia, ovat aina alkuperäisiä.

Mielenkiintoinen ratkaisu - mallit, joissa on painatus. Usein se on kukka-ornamentti tai pitsin jäljitelmä.

Vinkkejä valintaan

Tällainen asia kuin takki, on toivottavaa olla ostamatta myymälässä, ja vielä enemmän Internetin kautta, mutta ommella tilaamaan todistetussa studiossa. Sitten tämä asia voi tehdä naisesta todella tyylikäs.

On huomattava, että tämä tyylikäs ja mukava vaatetus ei ole kaikille. Leikkauksen ominaisuuksien takia hän tunnistaa kaikki naisen hahmon viat - kumara, selkärangan viat. Jos ne ovat liian voimakkaita, on parempi vaihtaa huomiota eri tyyppisiin vaatteisiin.

Mitä käyttää?

Naisten takapäällysteen ja muiden asioiden yhdistelmän suunnittelijat vaativat tänään pukeutumaan pukeutumiskarvaan, jossa on rento vaatetus.

Se on harmonisesti yhdistetty eri tyylejä oleviin housuihin: kapea ja leveä, pitkä ja lyhyt, ratsastushousut ja leggingsit. Joskus odottamattomat yhdistelmät näyttävät tyylikkäiltä: esimerkiksi nuoret repäisivät farkut tai shortsit. On välttämätöntä ottaa huomioon vain yksi keskeinen kohta - älä käytä takakantaa muiden miesten tyylien kanssa.

Nämä vaatteet ovat alkuperäisiä ja houkuttelevia duettossa, jossa on naisellinen mekko tai hame, mutta tässä kankaiden sävyjen ja tekstuurin yhteensopivuus on tärkeää. Toisin kuin klassisessa miesten pukeutumiskarvassa, naismalli ei vaadi pakollista paidan lisäämistä. Se voi korvata puseron, topin tai T-paidan. Jotta saat tyylikkään ja tyylikkään ilmeen, kokeile lisävarusteita: poimia mielenkiintoisia käsilaukkuja, vöitä, huiveja, koruja ja jalokiviä.

kuvakieli

Uskomattoman feminiininen ja seksikäs häntäharmaa pusero, joka on tehty harmaaksi. Mallin kohokohta on musta pitsi sisustus takana. Tällaiset ulkomainokset lisäävät hartiat (olkahihnat) ja lyhennettyjen hihojen hihansuut. Hieno mekko, joka leikkauksensa ansiosta korostaa tytön ohutta vyötäröä, täydentää täydellisesti mustaa minihameä ruffleilla.

Mielenkiintoinen tyylikäs malli on takki-muotoinen liivi, jossa on kaunis kääntökaulus. Tuotteen valkoinen väri korostaa tytön ruskettunutta ihoa ja menee hiusten väriin. Ensemble täydentää harmonisesti pitkää mustaa T-paita ja kapeita harmaita housuja. Mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu - vyötärön takkihihan vuori on koristeltu ohuella pystysuoralla, huomaamattomalla värillä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet