takit

Classic takki

Classic takki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Mitä käyttää?
  3. Upeat kuvat

Takki on pitkään ollut yksi pakollisista kohteista paitsi miehille myös naisten vaatekaapille. Useimmiten sitä käytetään liiketoiminnan tai iltapuvun elementtinä.

Nykyaikaiset suunnittelijat luovat monta mallia takkeja mihin tahansa tilaisuuteen. Ne voivat olla eri pituisia, leikattuja, eri kankaita. Jokainen uusi kausi huipulla on yhä enemmän uusia malleja, mutta klassinen takki on merkityksellinen muotisuunnittelusta riippumatta.

malli

Modernien takkien analogit ilmestyivät muutama vuosisata sitten. Vuodesta on kulunut monta vuotta, muoti suuntaukset ovat muuttuneet useammin kuin kerran, mutta takki tuli miesten vaatekaappiin vain 1800-luvun lopulla. Naisten takki tuli muodikkaasti paljon myöhemmin - XX luvun toisella puoliskolla.

Klassinen takki voi olla yksi- tai kaksirivinen. Ero on vertikaalisten liuskojen lukumäärässä painikkeilla. Yhdellä rintakehällä on yksi lieriö, kaksirivinen - kaksi. Yksirintamainen takki on suosituin malli, joka sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Kaksirivinen takki pidetään muodollisemman ja tiukemman tyylin elementtinä. Se on usein pakollinen osa bisnes- tai hamepuku.

Takit on ommeltu eri kankaista, useimmiten se on pukukangas, tweed, villa, denim, nahka, neuleet, vaippa, sametti.

Takki voi olla eri pituinen, mutta uskotaan, että klassisen mallin pituuden tulisi olla keskellä tai hieman reiden alapuolella.

Klassinen malli voi olla löysä tai hieman sovitettu. Suoran istuvuuden avulla voit piilottaa kuvahäiriöt ja tiukasti kiinnitettävät asiat, jotka korostavat kaikkia sen etuja.

Blaiserit, joissa on kyynärpäät, eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös erittäin tyylikkäitä malleja. Lisäosat on yleensä valmistettu nahasta tai muusta kulutusta kestävästä materiaalista, ja ne voivat olla lähellä tai kontrastia.

Klassisten mallien värijärjestelmä on perinteinen: musta, sininen, harmaa, ruskea, valkoinen. Nykyaikaiset suuntaukset ovat kuitenkin voineet laajentaa tätä linjaa merkittävästi lisäämällä vihreän, violetin, puolukan, hiekan ja muiden värien sävyjä.

Tulostusten osalta klassiset takit ovat aina samoja: häkki, nauha, hanhen jalka.

Mitä käyttää?

Takin klassinen malli on hyvä, koska se sopii erinomaisesti eri tyylejä vaatteisiin.

Työpuku. Klassinen takki täydentää täydellisesti tiukkaa tai romanttista puseroa ja lyijykynää tai suoraa housua. Värimaailma on toivottavaa klassikko, sillä kengät sopivat tyylikäs kenkiä, joissa on kantapäät tai perinteiset pumput.

Luodaksesi rento ilmeen, klassinen takki sopii erinomaisesti kaikkiin farkkuihin, leggingseihin, laihaihin housuihin, mekkoihin, hameisiin, joissa on trapetsointi tai suora leikkaus jne. Ylimpänä voit noutaa paidan, jersey, top, turtleneck.

Paksu puvun kangasta valmistettu pitkänomainen takki ja kevyt, pörröinen sifonki-mekko, batiste, pitsi tai silkki ovat hyvin hellävaraisia ​​ja romanttisia.

Kirkasvärinen takki vaatii hiljaisempaa, neutraalia väriä muissa vaatteiden joukossa. Klassinen musta, valkoinen tai harmaa takki näyttää hyvältä valoisilla tai värikkäillä vaatteilla.

Valitsemalla oikeat kengät kannattaa mieluummin käyttää malleja, joissa on kantapäät. Klassisen takin ja kenkien yhdistelmä näyttää aina hyvin tyylikkäästä, tyylikkäästä ja modernista.

Upeat kuvat

Erittäin tyylikäs ja seksikäs ulkonäkö: tummansininen kaksirivinen takki, jossa on rullatut hihat ja joka on kulunut paljaalla keholla.Takin, kullattujen painikkeiden ja pienen käsilaukun käyttäminen lisävarusteina on samanvärisiä klassisia housuja. Ei kirkkaita värejä tai räikeitä lisävarusteita. Kuvan pitäisi olla rohkea, mutta ei hirvittävä!

Upea vaihtoehto naiselle: lumivalkoinen housupuku + vaaleansininen paita. Lisävarusteina käytetään suuria, tarttuvia painikkeita takissa ja huivissa. Tiukasti ja hyvin naisellinen!

Täydellinen esimerkki rento tyyli: repi sininen farkut + kantapää sandaalit + T-paita + lumivalkoinen takki, jossa on löysä leikkaus. Yksinkertainen ja tyylikäs!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet