takit

Takit, joissa on laastarit kyynärpäissä - kyynärpäät

Takit, joissa on laastarit kyynärpäissä - kyynärpäät

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Joten mitä pukeutua hihoissa oleviin takkeihin?
  3. Upeat kuvat

Naisten takki - monipuolinen ja välttämätön osa vaatteita. Joka kausi, suunnittelijat tarjoavat erilaisia ​​malleja, värejä ja koriste-elementtejä naisten takkeihin. Nykyaikaisessa maailmassa jokapäiväisten asioiden ketjussa ihmiskunnan kauniin puolen edustajat alkoivat yhä enemmän suosia alkuperäisiä malleja, joissa on kyynärpäiden alueita.

malli

Ensinnäkin nykyaikaisessa maailmassa kyynärpehmusteet (kyynärpäät) eivät ole käytännöllisiä, vaan niitä käytetään vain sisustuksen elementtinä. Ja kuka ei halua sisustaa itseään? Lisäksi tällainen epätavallinen sisustuselementti antaa omaperäisyydelle ja erityiselle tyylille minkä tahansa kuvan.

Takkien kyynärpehmusteet voivat olla erilaisen muodon, rakenteen, värimaailman ja joskus täysin odottamattoman yhdistelmän, kuten nahan tai mokkan käytön tavallisesta pukukankaasta valmistetussa takissa.

Laastarien muoto on erillinen keskustelu: tavallisimmasta soikeasta ja suorakaiteen muotoisesta sydämestä ja tähdistä! Kuvittele - tämä on juuri ideasi ideoiden toteuttamisen kenttä!

Jacket-tyyli ei yleensä ole riippuvainen kyynärpäiden laastareista - tärkeintä on valita takki, joka sopii täydellisesti kuvallesi. Älä unohda, että asia on välttämättä sinun koko - sitten se korostaa vahvuuksiasi ja piilottaa heikkoudet

Yleisin ja voittavin tyylinen takki, jossa on kyynärpehmusteet, on klassinen yksirivinen takki. Lisäksi väriaste voi olla monipuolisin: yksitoikkoinen, suuri tai pieni solu, jossa on pieni kuvio tai raita, vaipan tai kontrastin sävyissä.

Kaksiriviset takit, joissa on kyynärpäät, voidaan täyttää erittäin harvoin - ylikuormitus yksityiskohdilla ei ole edullisin vaihtoehto naiselle. Muoti - hienostuneisuus ja tiivis.

.

Blazer-malleja, joissa on kyynärpäät, voidaan pidentää tai lyhentää - tärkein asia on kuvion tyyppi.

Valitessasi tätä vaippamallia on tärkeää kiinnittää huomiota yhteen tärkeään piirteeseen - vaippaholkki, jossa on laastareita, on oltava standardipituinen. Tämän mallin leikatut tai pitkänomaiset hihat näyttävät likaisilta. Takin oikean koon tarkistaminen on helppoa - varren taivutuksen aikana laastarin keskipisteen tulee olla kyynärpään terävässä kohdassa.

Yleensä tällaisen sisustuselementin epätavallisuudesta huolimatta kyynärpehmusteet ovat melko yleismaailmallinen malli, jossa on laaja valikoima sovelluksia. Tärkeintä on ammattitaitoisesti yhdistää muita vaatteiden elementtejä.

Joten mitä pukeutua hihoissa oleviin takkeihin?

Takki, jossa on laastareita hihojen alalla, tietenkin naisten ja tyttöjen kumppani, jotka suosivat rento tyyliä. Ja tässä tapauksessa väriliuokselle ei ole rajoituksia. Erityisen menestyksekäs samanlainen takki on yhdistetty farkkuihin ja urheilujalkineisiin. Jacket-mallit voivat olla sekä klassisia että Bo-free-siluetteja - kaikki on asianmukaista.

Tyylikäs nuorisoyhdistelmä on kevyt takki, jossa on laastareita ja shortseja - keväällä tai viileässä kesäillassa - hyvin alkuperäinen ja mukava.

On virhe olettaa, että tämä takki-malli on ristiriidassa vaatteita sisältävän liike-elämän toimiston tyylin kanssa. Tämä ei ole näin - tyylikäs takki, jossa on laastaria yhdistettynä klassiseen hameeseen tai housuihin, on nykyinen kuva liiketoiminnan naisesta.

Ainoa mahdollinen rajoitus on väriliuos. Tiukan liiketoimintatyylin luomiseksi on parasta valita musta, harmaa tai sininen takki.

Yhdistä kevyt ilmava mekko - ja kaunis romanttinen kuva on valmis.

Monokromaattinen mekko, jossa on ruudullinen takki, näyttää erittäin tuoreelta ja tyylikkäästi. Erityisen harmoninen kuva - mekon väri, joka sopii yhteen takin häkin sävyistä ja kyynärpehmusteiden väristä.

Ja muuten, epätavallisen elementin - kyynärpehmusteiden avulla - voit päivittää jo tylsä ​​tai tylsä ​​takki. Pätevästi poimimalla värin ja muodon, hengitätte uutta elämääsi siihen, mitä sinulla on.

Upeat kuvat

  1. Raidallinen bleiseri, jossa monokromaattiset kyynärpäät ja kirkasväriset housut - täydellinen tapaaminen ystävien kanssa!
  2. Epätavallinen virkistävä ilme - monokromaattinen mekko beige-värissä ja kontrastinen ruudullinen takki!
  3. Esimerkkinä liike-elämän tyylistä on vaippapuku, jossa on harmaa vaippa tuskin havaittavissa häkissä, jossa on tummat laastarit kyynärpäissä - täydellinen ratkaisu jokapäiväiseen työhön.

Tyylikäs ja nuori:

  • klassinen bleiseri, jossa on soikea laastari pehmeässä mokkassa ja farkut;
  • klassinen bleiseri, jossa on nahka-laastarit ja trendikkäät shortsit;
  • Kevyt bleiseritakki, jossa on alkuperäiset tähti- ja kevyet vaaleat housut, ovat upeita näköisiä joka päivä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet