takit

Tweed-takit

Tweed-takit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä tämä on?
 2. Tweed-ominaisuudet
 3. malli
 4. Suositut värit
 5. Mitä käyttää?
 6. Upeat kuvat

Kun kyseessä on liike-elämän vaatteet, on vaikea kuvitella tyylikäs ja mukava asia kuin tweed-takki. Se näyttää uskomattoman tyylikkältä, mutta samalla melko tiukalta. Tweed-takki antaa lämmön ja mukavuuden tunteen, joten et halua osallistua siihen, vaikka kaikki viralliset tapahtumat jäävät jälkeensä. Siksi tämä asia siirtyi yrityksen vaatekaapista tavalliseen, ja siitä tuli erinomainen farkkujen ja muiden vapaa-ajan vaatteiden pari.

Tänään kerrotaan, miten ja mitkä stylistit suosittelevat hanskatakkia. Voit myös tutustua suosituimpiin tweed-takkien malleihin ja arvioida kuvien valintaa.

Mikä tämä on?

Tweed-takki on englantilainen laskeutumalla. Hänen ulkonäönsä tarina liittyy erottamattomasti tähän maahan, erityisesti englantilaisen aristokratian kanssa. 1800-luvun puolivälissä esiintyvä tweed-takki oli alun perin tarkoitettu vain metsästykseen. Uskotaan, että ensimmäinen, joka arvostaa tämäntyyppisten vaatteiden mukavuutta, oli Norfolkin herttua, erityisesti jota varten ommeltiin lämmin takki, joka ei rajoittanut liikkeitä, leveällä vyöllä ja tilavilla taskuilla.

Tämä malli tuli myöhemmin tunnetuksi Norfolkin takina. Korkean yhteiskunnan edustajat seurasivat herttuan esimerkkiä ja esittivät tweed-takit jokapäiväiseen elämäänsä. Joissakin muutoksissa sen ulkonäköön, tweed takit vähitellen levinnyt koko muualla Euroopassa ja New World.

Tweed-ominaisuudet

Tweed-takit ovat saaneet niin paljon suosiota kankaan ominaisuuksien vuoksi. Tweed on erikoismateriaalista valmistettu materiaali. Sille on ominaista elastisuus, pehmeys ja kyky säilyttää lämpöä. Tweed on miellyttävä koskettaa, sillä on lyhyt, väestömäinen kasa. Tämä kangas on aina kohokuvioitu, mutta kudonta voi vaihdella. Yleisin twill-kudos. Tweed-mallit koostuvat arpeista, tuberkleistä tai solmuista.

Tweed-takit eivät koskaan röyhkeä ja kiirehtineet kovinkaan kauan, mutta ne ovat erittäin vaativia hoitoon. Niinpä heille annetaan vain käsinpesu viileässä vedessä käyttäen erityisiä tuotteita villatuotteille. Takin pesun jälkeen sinun täytyy hieman puristaa ja avata kuivattavaksi, asettamalla vanhan arkin tai toisen rätin sen alle. Voit rautaa tweed-vaippaa vain sisältä ulos märkä sideharsolla.

Pesu-, kuivaus- ja silitysongelmien välttämiseksi voit puhdistaa tweed-vaipan kuivana - tällaisten tuotteiden kuivapesua varten ei ole vasta-aiheita.

malli

Tweedistä valmistetut takit ovat hyvin erilaisia. Tytöille suunnittelijat luovat kauniit ja tyylikkäät tweed-takit, jotka korostavat kuvan arvokkuutta.

Kyynärpäät

Villan takki, jossa on nahka- tai mokkanahkainen kyynärpäällinen, on yksi viimeisimpien vuodenaikojen muodikkaimmista asioista. Aluksi vain urosmalleja koristettiin tällaisilla insertteillä, mutta nyt myös kyynärpäät ovat päällystettyinä naisten suosiossa. Tweed-takki, jossa on kyynärpäät, sopii hyvin farkkuihin ja karkeisiin saappaisiin.

Englanti tyyli

Jos haluat tietää, mitä tweed-takki näyttää englantilaiseen tyyliin, tutustu sitten lähinnä Yhdistyneen kuningaskunnan ylin yhteiskunnan edustajien valokuviin. Tytöt ovat usein nähtävissä villapuseroissa, joissa on suora tai hieman asennettu siluetti, tarpeeksi kauan.Nämä takit ovat yleensä huomaamattomia värejä ja vähimmäisvaatteita.

Coco Chanelin tyyliin

Tämä malli on hyvä esimerkki ranskalaisen couturierin työstä englanninkielisellä aineistolla. Chanel-tweed-takit on tullut aito klassikko ja hyvä maku. Mallille on ominaista suora, lyhennetty siluetti, pyöreä pääntie ilman kaulusta, kapea holkki ja pienet taskut, joissa on "lehdet". Usein Chanel-takit ovat kontrastin reunoilla.

Spencer

Toinen malli, joka syntyi englantilaisen aristokratian edustajan kanssa. Suosituimman version mukaan Lord Spencer ei pitänyt pitkistä lattialle tarkoitettuja takkeja, joten eräänä päivänä hän päätti vain leikata ne pois, jotta tämä vaatekappale olisi mukavampi.

Nykyaikaiset tytöt rakastavat lyhyitä Spencer-takkeja, jotka peittävät tuskin vyötärön. Nämä takit yhdistyvät täydellisesti kapeisiin hameisiin ja mekkoihin.

Suositut värit

Tweed on materiaali, joka voi olla täysin värillinen eri sävyissä. Paras näköinen tweed-takit hienovaraisia, jalo-värejä. Huutava, kirkkaat värit eivät sovi tällaisiin asioihin. Harkitse kaikkein menestyksekkäimpiä tweed-takit.

Ruskea tweed-takki - Tämä on klassinen versio, koska ensimmäiset Norfolkin takit olivat vain tällainen väri. Ruskea väri sopii erinomaisesti työpukuun. Se menee hyvin kevyille paidoille ja toppeille.

Harmaa takki tweedistä ei ole yhtä suosittu. Harmaat mallit ovat yleismaailmallisia, koska ne voidaan yhdistää eri väreihin, mukaan lukien tumma ja kirkas. Jos harmaa takki näyttää tylsältä, katso malleja, joissa on kontrastinen reunus tai kuvio.

Sininen tweed-takki sopii useisiin tilaisuuksiin. Tämä väri sopii lähes kaikille, joten hänellä on niin paljon faneja. Monille tytöille tämä väritys näyttää mielenkiintoisemmalta kuin perinteiset tiukat vaihtoehdot. Tummansiniset mallit yhdessä kevyiden housujen tai hameen kanssa näyttävät vaikuttavilta.

Vihreä takki tweed on melko harvinaista, joten voidaan sanoa, että tällaiset värit eivät ole erityisen suosittuja. Vihreät mallit näyttävät kuitenkin erittäin tyylikkäästi epätavallisilta, joten jos löydät oikean - älä epäröi ja osta.

Vaaleanpunainen tweed-takki - kaunis ja alkuperäinen versio, joka tekee tiukasta kuvasta feminiinisemmän ja romanttisemman. Tässä takissa on tyylikäs mekko, ilmava yläosa, erilaisia ​​housuja ja hameita.

Mitä käyttää?

Tweed-takki, joka sopii aitoon aristokraattiin, ei pidä huutaa, hirvittäviä yhdistelmiä. Tämän vaatekappaleen avulla on suositeltavaa käyttää rauhallisia vaatteita perusvaatekaapista - tavalliset housut, klassiset farkut, paidat, turtlenecks, ohuet villapaidat.

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä varusteista, jotka voidaan tehdä käyttämällä tweed-vaippaa:

 • takki + pusero + villapaidat + tiukat sukkahousut + kengät;
 • takki + vaippapuku + klassiset kengät;
 • takki + farkut + kontrastivärit + kaikki mukavat kengät;
 • takki + löysä pää + lyijykynähame + pumput;
 • takki + kevyt paita + kirkas housut + saappaat.

Älä unohda tietoja. Voit valita mielenkiintoisia, kirkkaita tarvikkeita tweed-takille: alkuperäiset hatut ja lippalakit, ruudullinen huivit, nahkavyöt, käsineet, pussit, muut tyylikkään ulkoasun elementit.

Upeat kuvat

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden arvioida kauniita ja mielenkiintoisia kuvia, jotka on luotu tweed-takin perusteella. Alla olevat vaihtoehdot ovat selkeä osoitus siitä, mitä asioita ja varusteita voi käyttää tweed-takissa.

Harmaa takki, jossa on kirkas trimma ja lyhyt denim-shortsit, raidallinen laivaston tyyli t-paita ja alkuperäinen käsilaukku.

Vaaleanpunainen Chanel-takki, jossa on tiukasti istuva mekko, korkeat saappaat ja herkät korut.

Joukko ruskeaa tweed-takkia ja samoja kapeita housuja täydentävät klassisia mustia veneitä, keittokalaa ja pieni kytkin.

Violetti takki alkuperäisestä vapaasta leikkauksesta yhdistettynä värikkään pukeutumiskoteloon, neutraali sävy ja kengät sekä kirkkaat korut.

Suora, pitkänomainen takki, jossa on beige-ruskea väri, näyttää harmonisesti yksinkertaisella harmaalla puserolla, repeytyneillä sinisillä farkuilla ja nahkalaukulla, jossa on ketju.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet