takit

Hihaton takit (63 kuvaa)

Hihaton takit (63 kuvaa)

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. tarvikkeet
 4. Vinkkejä valintaan
 5. Mitä käyttää?
 6. Upeat kuvat

Useimmat suunnittelijamuotit ovat täynnä erilaisia ​​hihaton vaatteiden malleja. Hihaton takit houkuttelevat suurta huomiota, minkä ansiosta voit luoda monia erinomaisia ​​kuvia eri tyyleissä.

piirteet

Takissa ilman hihaa, jota kutsutaan myös takki tai hihaton liivi, on seuraavat ominaisuudet:

 • on monipuolinen vaatekaappi, joka yhdistyy ihanasti lähes mihin tahansa;
 • sopii mihin tahansa tapahtumaan: oliko tapaaminen ystävien kanssa, juhlallinen tapahtuma tai tapaaminen liikekumppanin kanssa;
 • voit piilottaa kuvahäiriöt, laajentaa niitä visuaalisesti;
 • Liivi lisää vaatekaappiisi tuoreutta ja tyyliä, jonka avulla voit monipuolistaa väsyneitä jousi.

malli

Tällä hetkellä suunnittelijat esittelivät valtavan valikoiman erilaisia ​​takkeja ilman hihat.

Harkitse tärkeimpiä:

 • lyhyet takit;
 • keskipitkät takit;
 • pitkänomaiset takit:
 • pitkät takit.

Lyhyet mallit

Tämä ei ole ensimmäinen kesäkausi, tämä takki-malli on merkittävä kysyntä, jonka pituus joskus ei edes saavuta vyötäröä. Leikatut takit ovat suuri lisä jokapäiväiseen keulaan. Ne voivat olla eri muotoja ja kankaita ja ne yhdistyvät täydellisesti ainakin mihin tahansa, tärkeintä on, että takki vastaa valittua keulaa.

Keskipitkät takit

Keskipitkät liivit päättyvät lonkan viivaan. Nämä liivit ovat samanlaisia ​​kuin klassiset takit, joiden ainoa ero on hihat. Niissä on oltava kaulus ja hihansuut, siistit tyylikkäät painikkeet.

Ne täydentävät erinomaisesti mitä tahansa kuvaa ja sulautuvat saumattomasti kaikkiin vaatekappaleisiin, joiden avulla voit luoda erilaisia ​​jousia.

Pitkät takit

Nämä liivit menevät reiden keskelle tai hieman alapuolelle. Nykyään ne ovat ehdottomasti bestsellerit liivien keskuudessa.

Pitkät liivit lisäävät aina eleganssia ja hienostuneisuutta kuvaan. Ne näyttävät hyviltä lyhyillä mekkoilla, hameilla ja shortseilla. Riippumatta siitä, kuinka lyhyt mekko on, pitkänomaiset liivit minimoivat rehellisyyden ja lisäävät kuvaan tyyliä ja eleganssia.

Pitkittäisen leikkauksen liivit peittävät vyötäröalueen hahmon, lisäämällä sitä visuaalisesti.

Pitkät takit

Tämä malli sisältää liivit polven alapuolelle. Pitkät liivit eivät sovi kaikkiin oikeudenmukaisiin sukupuoliin.

Jos olet lyhyt, sinun pitäisi pidättäytyä ostamasta pitkää liiviä, koska jalat näkyvät lyhyempinä. Tämä malli on yhdistettävä jalkoihin, joissa on kantapäät.

tarvikkeet

Suosituimmat materiaalit hihaton takkien ompeluun ovat:

 • farkut;
 • villa;
 • alas;
 • tweed;
 • nahkaa.

Vinkkejä valintaan

Huolimatta siitä, että hihaton takki on monipuolinen vaatekappale, on välttämätöntä lähestyä valintansa huolellisesti, koska se ei välttämättä pääse yhteen joidenkin asioiden kanssa.

 1. Jos olet lyhyt ja sinulla ei ole pitkiä jalkoja, sinun tulee kieltäytyä ostamasta pitkähihainen takki ilman hihatta, koska se vääristää kuvasi mittasuhteita.
 2. Takki, jossa ei ole hihat, ei saa olla yhdistettynä tilaviin villapuseroihin, villapuseroihin, puseroihin ja urheiluvaatteisiin. Tämä ainakin näyttää hyvin naurettavalta.
 3. Hoikka tytöt sopivat parhaiten ohuisiin sovitettuihin liiveihin, ja tytöt - suorat yksiriviset liivit, joissa on syvä pääntie.
 4. Jos olet upean rinnan omistaja, niin olisi parempi pidättäytyä takista, jossa on syvä pääntie. Tällainen liivi on liian tiukka rinnassa, mikä luo tunteen, että se on teille pieni.
 5. Jos haluat korostaa pitkää, tyylikästä kaulaa, liivi, jossa on soikea tai V-muotoinen pääntie, toimii parhaiten.
 6. Jos haluat piilottaa pakaroiden täyteyden, valitse pitkänomainen malli takista.
 7. Jos liivi painetaan tiukasti tai taittuu taaksepäin, se tarkoittaa, että se ei sovi kehosi tyyppiin.

Mitä käyttää?

Takin pohjana tulisi käyttää neutraaleja t-paitoja tai tiukkoja puseroita sekä bustiereja ja viljelypintoja.

Takki, jossa ei ole hihat, täydellisesti yhdistettynä minkä tahansa leikkauksen, shortsin tai lyijykynän housuihin, joiden pitäisi olla hieman lyhyempi kuin liivi. Mutta etusija tulisi antaa klassisille housuille ja kapeille farkuille.

Jos haluat lisätä keulaasi lisävarusteita, ne eivät saisi olla kovin suuria ja massiivisia, sillä tämä häiritsee huomiota takista.

Jos sinulla on täydellinen kuva, paras vaihtoehto olisi täydentää kuvaa muodikkaalla vyöllä. Myös jousi lopussa voit lisätä pitkiä korvakoruja, jotka visuaalisesti pidentävät kuvaa.

Upeat kuvat

Pitkän hihaton takki, jossa on kevyt mekko, yhdistyy erinomaisesti (kevyt jumpsuit näyttävät hyvältä paikaltaan) ja sandaalit matalalla alustalla ilman kantapäät. Tämä pituuskontrasti luo loistavan monikerroksisen vaatekokonaisuuden. Täällä voit kuvitella vähän ja voittaa kontrastin erilaisilla kuvioilla tai väriratkaisuilla.

Tyylikäs on pitkänomainen hihaton takki, jossa on kirkas tai epätavallinen väri ja askeettinen t-paita ja ohut laiha farkut. Takki on tämän tyylikkään keulan hallitseva yksityiskohta. Lakoniset kengät ja pussi pitäisi olla perusvärimallissa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet