takit

Pitkät takit

Pitkät takit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Mikä on pitkän takin nimi?
  3. Suositut värit
  4. Mitä käyttää?
  5. Upeat kuvat

Pitkä takki on ainutlaatuinen asia, joka on helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin. Totta, monille se näyttää oudolta, eikä jokainen tyttö tiedä, mitä sen pitää käyttää. Jos olet yksi niistä, voitte valita neuvomme ansiosta oikean mallin ja oppia käyttämään sitä oikein.

malli

sovitettu

Pitkänomainen takki on ehdottomasti yleismaailmallinen, se soveltuu kaikenlaisille tytöille.. Hän antaa aina mahdollisuuden luoda uusi kuva, koska se voidaan yhdistää farkkuihin, housuihin, shortseihin, hameisiin, mekkoihin. Tämä on erinomainen valinta sekä toimistohousuihin että rentoon ulkoasuun.

Voit aina katsoa täydellisiä, harkita kehon ominaisuuksia ennen ostamista. Tytöille, joilla on suuret rinnat, sopiva yhden rivin muotoinen takki on ihanteellinen.

Pienien rintojen omistajien tulisi mieluummin käyttää hieman vapaasti leikattua mallia, jossa on aktiivinen sisustus kaulassa.

Jos haluat keskittyä vyötärölle, käytä ohut hihna vaipan päällä.

Jos haluat näyttää ohuet ranteesi, hanki takki hihalla ¾.

Sanalla sanottuna tuotteen leikkauksen pitäisi pyrkiä korostamaan ansioita ja piilottamaan pieniä puutteita..

hihaton

Pitkä hihaton takki on suosion huipussa! Uskotaan, että se sopii erinomaisesti lämpimään säähän yhdessä ylä-, hame- tai shortsien kanssa.

Kuitenkin tiheämpi tuote sopii täydellisesti off seasoniin. Sitä voidaan käyttää tiukalla neulepuserolla, muodikkaana ja tyylikkäänä.

Keskittyäksesi tähän ainutlaatuiseen asiaan, käytä sitä yksinkertaisimmalla ja ytimekkään pohjalla. Ne voivat olla farkkuja tai vaimennettuja housuja. Romanttinen kuva sopii ilmavaan hameeseen, joka on valmistettu kevyestä kankaasta.

nahka

Nahkatakit ovat aina olleet erittäin suosittuja. Nykyään he ovat edustettuina monien suunnittelijoiden kokoelmissa, joten oikean mallin löytäminen ei ole vaikeaa. Korkealaatuinen nahkatakki maksaa tietenkin paljon, joten voit valita laadukkaan eko-nahan analogin.

Nahkatakki sopii erinomaisesti toimisto-kuviin, se näyttää erittäin houkuttelevalta yhdistettynä liiketoiminnan hameisiin ja housuihin. On parempi valita kengät, joissa on korkokengät, jotka sopivat täydellisesti toimiston pukukoodiin.

Mikä on pitkän takin nimi?

Naisten pitkähihainen takki on eri päällysvaatteiden mallien yhteinen nimi. Niinpä miesten tyylistä pitkänomainen takki voidaan kutsua bleiseriksi, jonka syvä kaula-aukkoinen neulottu malli on nimeltään neuletakki, takki-kaivos on pitkänomainen takki, jossa on vapaa leikkaus. Voimme kuitenkin kutsua minkä tahansa näistä tuotteista pitkänomaisen takin.

Naisten takin perinteistä tyyliä pidetään Chanelin klassisella tyylillä.

Tämä on suora tweed-takki, joka voi olla kaksirivinen tai jossa on pyöreä pääntie. Hän on tänään Chanelin talon tunnusmerkki.

Chanel Resort 2017

Suositut värit

musta

Musta pitkänomainen takki sopii toimistoihin.. Se voidaan yhdistää mekkoihin ja hameisiin, joissa on suora leikkaus, tiukat housut. Alle on parempi valita kevyt pusero tai paita, jotta kuva ei näytä liian synkältä.

Musta löysä takki voidaan käyttää päällysvaatteena sesongin ulkopuolella.. Yhdistä se neulepuserot, mekot, farkut ja housut. Jos tämä on rento ulkoasu, joka ei vaadi pukeutumiskoodia, voit yhdistää takin minkä tahansa värin vaatteisiin.

valkoinen

Pitkä valkoinen takki on ihanteellinen työskentely toimistossa kesällä. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota hihaton malleihin, jotka lisäävät kuvan omaperäisyyttä.

Rennossa ulkonäössä valkoinen takki voidaan yhdistää farkkuihin, shortseihin tai hameeseen. Erottua, voit pelata kontrasteissa, yllään takki, jossa on tumma T-paita tai pusero.

Valkoisen värin takki soveltuu erityistilaisuuteen, kun sinun täytyy näyttää erityisen tuoreelta ja houkuttelevalta. Se näyttää erityisen hyvältä keltaisista, vaaleanpunaisista, sinistä ja muista kirkkaista väreistä.

harmaa

Harmaa takki on klassinen liike-elämän tyyli, varsinkin jos se on klassinen pitkänomainen malli, joka peittää pakarat. Niinpä hän on ihanteellinen yrityskuvan naiselle.

Jos pidät katutasosta, voit yhdistää harmaan pitkänomaisen takin ja tyylikkäitä vaatteita. Näitä voivat olla farkut, shortsit, erilaiset mekot ja hameet. Farkut, t-paitakengät ja harmaa takki - todellinen klassinen klassinen tyyli.

Erityisen tärkeät harmaat pitkänomaiset takit, kaivokset, jotka sopivat juhliin ja juhliin. Jos haluat juhlia, poimia lyhyt cocktail-mekko, jonka avulla voit näyttää pitkät jalat.

sininen

Sininen pitkänomainen takki luotiin, jotta se ei ainoastaan ​​täydentäisi kuvaa, vaan että sen kohokohta olisi auttaa omistajaa osoittamaan omaa pajuaan. Se on paljon mielenkiintoisempaa kuin musta tai harmaa, mutta ei niin "pakollinen" kuin valkoinen. Sitä voidaan käyttää milloin tahansa vuoden aikana, täydentäen jokapäiväistä ulkonäköä, jousia juhliin, päiväystä tai yökerhoa.

Mieluummin celadonia, kobolttia tai indigoa. Kuvaa liiketoimintatyyppisessä puvutakissa tummansinisellä.

Mitä käyttää?

Farkkuilla

Pitkäkestoinen takki näyttää täydellisesti yhdistettynä farkkuihin, jonka voit valita makuun. Mutta jos et voi ylpeillä mallikuvalla, on parempi välttää farkkuja erittäin leveillä jalkahousuilla.

Housut

Housut pitkällä takilla näyttää hyvin tyylikkältä. Tällainen kuva soveltuu lähes kaikkiin tilaisuuksiin. On parempi valita kengät, joissa ei ole unohtaa lisätä lisävarusteita. Erilaiset korut, huivit, aurinkolasit ovat tervetulleita.

Mekko

Laajennettu takki näyttää hyvältä, kun siinä on tiukka tai sopiva mekko. On toivottavaa, että se on sama pituus kuin vaippa tai jopa hieman lyhyempi. Tämä kuva sopii erinomaisesti tytöille, joilla on ohut jalat.

Shortsit

Lyhyet shortsit auttavat luomaan rento tai rento ulkoasu.. Jos haluat lisätä seksuaalisuutta, valitse takki, joka piilottaa shortsit ja käyttää sitä hajuisena. Joten teet toiset ihmettelemään, onko takin alla jotain?

Upeat kuvat

Täydellinen kesätyö toimistotyöhön. Oikeasti muotoiltu kuva, joka on tarkoitettu tytöille, joilla on täysi jalka. Kirkas yläosa houkuttelee silmää ja ohjaa huomiota alhaalta, pukeutunut pimeään housuun. Lisätarvikkeet lisäävät kuvan henkiin: tarttuva kytkin, korut, aurinkolasit.

Rento ulkoasu kävelylle tai ostoksille. Ulkonäkö näyttää täysin huomaamattomalta: farkut, harmaa villapaita ja musta takki. Khaki-laukku ja käärmeenpainatushousut tekevät siitä erittäin mielenkiintoisen.

Tyylikäs asu julkaistavaksi. Musta ja valkoinen mekko, jossa on todellinen marmoripainatus, musta pitkänomainen takki, kytkin, saappaat ja aurinkolasit. Mitään muuta!

Kesällä käytä pitkää sinistä bleiseria, jossa on denim-shortsit ja vaaleat topit. Saappaat voidaan korvata lenkkarilla tai kantapääsandaaleilla.

Pitkät takit ovat monipuolisia. Siksi, kun olet ratkaissut tämän asian kaapissa, et varmasti ole pahoillasi ostoksestasi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet