takit

Yksirunkoinen takki (65 kuvaa)

Yksirunkoinen takki (65 kuvaa)

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä on yksittäinen rintatakki?
 2. Erot Double Breastedista
 3. malli
 4. Mitä käyttää?

Ei niin kauan sitten, naiset käyttivät takki yksinomaan liiketoiminnan tyylinä. Moderni yksirivinen takki on muuttunut huomattavasti. Tavanomaisesta tiukasta vaatteesta saimme monipuolisen tuotteen.

Jos aikaisemmin sitä käytettiin vain toimiston vaatteina, liike-elämän kokouksissa, ei ollut yhtä tiukkoja puseroita tai paitoja takin alla, niin tänään voidaan käyttää yhdenrintaman mekkoa juhliin, kävelyyn, ravintolaan ja liiketapahtumiin.

Mikä on yksittäinen rintatakki?

Yhdenrintama takki on hurmaava liike-elämän faneille, jotka haluavat olla tiukkoja samanaikaisesti ja pitää kuvan seksikkäinä.

Yleisimpiä yhden rintareppujen painikkeita on 1-3. Samanaikaisesti kokoelmissa on sekä lyhyitä että pitkänomaisia ​​muunnelmia tästä tuotteesta.

Kun valitset yksittäisen rintamaidon kuvallesi, muista ottaa huomioon kuvasi erityispiirteet, tyyppi, korkeus.

Jos ohuet tytöt voivat helposti käyttää lähes kaikenlaisia ​​tyylejä, ne on asennettu hyvin löysään, niin pomppien kauneuden suositellaan lopettamaan valinta vain suoralla leikkauksella. Tämän ompelun ansiosta voit piilottaa nämä ylimääräiset kilot korostaaksesi hahmosi vahvuuksia.

Erot Double Breastedista

Jännittävä taistelu johtajuudesta kulkee yhden ja kaksirivisen naisten takkien mallien välillä. Sanotaan heti, että kaksiriviset ovat vähemmän monipuolisia, koska niitä on vaikeampi poimia omasta muodostaan.

Molemmat vaihtoehdot ovat samankaltaisia ​​leikkauksen suhteen. Mutta niiden välillä on kuitenkin eroa, ja se on melko havaittavissa. Kaksirivisillä takeilla on vaikuttava päällekkäisyys ja kerralla kaksi riviä painikkeita, kun taas yhden rivin päällekkäisyydet puuttuvat, ja painikkeet on rivissä vain yhdessä rivissä.

Joissakin tapauksissa kaksi riviä voi näyttää hyödylliseltä kuvalle, mutta nyt johtoasema on naarastakin yksirivinen vaihtelu.

Ottaen huomioon tuloksena olevat kerrokset, kun kaksinkertaistetaan kiinnitys, luodaan ylimääräinen tilavuus eteenpäin, mikä vaikuttaa kielteisesti tyttöjen pomppumiseen. Siksi kahden sivun takin valinta on lähestyttävä tarkemmin. Tässä osassa, yksi rintaliivit vakavasti voittaa.

malli

Kuten kaksiriviset, yksiriviset takit ovat tietyn luokituksen mukaan. Sen avulla voit ymmärtää paremmin malleja ja valita täydellisen vaihtoehdon kuvallesi.

bleiseri

Takin epävirallinen versio, jota usein täydentävät raidat, symbolit. Useimmissa tapauksissa käytetään metallipainikkeita. Pääasiallinen tavoite on epävirallisia kokouksia, vaikka niitä ei ole harvinaista käyttää toimistovaatteina.

takit

Jos tarvitset yhden hiuksen kapeaa ja lyhyttä leikkausta, takki sopii sinulle. Tärkeintä on pitää materiaali täydellisesti muotoiltuina, muuten kuva pilaantuu.

Cardigans

Pitkät yksittäiset rintaiset naiset, joilla ei ole rintakoruja ja kauluksia. Yleisimmät naisten neuletakit, valmistettu neuleista.

Spencers

Lyhimmät yksittäiset rinnat, joiden pituus päättyy hieman vyötärön alapuolelle. Suunnittelijat rakastavat täydentää taskuja, sisustusta, kauluksia.

Takit tai takit

Suljetut mallit, joissa on yksiriviset takit, joissa on kaulukset. Painikkeiden lisäksi ne voidaan kiinnittää vetoketjulla ja painikkeet ovat vain koristeellisia.

Mitä käyttää?

Kun olet ostanut kuvioon sopivan yksirivisen takin, on edelleen päätettävä, mitä se yhdistetään.

Useimmiten kuvat, joissa käytetään yksirivistä takkia, sisältävät tällaisia ​​vaatekaapin kohteita:

 • shortsit;
 • T-paidat;
 • säärystimet;
 • Pitkät T-paidat;
 • Lyhyt housut;
 • tunikat;
 • paitapuserot;
 • Farkut.

Annamme joitakin vinkkejä yhden rivin takin yhdistämisestä täydellisen kuvan luomiseksi.

Rento tyyli on yhdistelmä genie-takista. Lisäksi takki on parempi valita yksi painike, joka on pidettävä irrotettuna rypistymisen välttämiseksi.

Jos tarvitset kuvan illalle, täydennä lyhennettyä yksipuolista mekkoa, jossa on kontrastinen cocktail-mekko. Pitkien takkien tuulettimet sopivat paremmin kevyelle lyhyelle mekolle, joka ei pidä liikettä.

Hyvä idea on yhdistelmä tunika- ja leikattuja housuja, T-paitoja, kapeita farkkuja ja silkkipuseroita.

Kuvan pakollinen osa, kun käytetään yksirivisiä takkeja, ovat hyvin valittuja lisävarusteita. Heidän pitäisi antaa keulakuvasi seksuaalisuudesta, korostaa naisellisuutta ja eleganssia. Lisävarusteet pystyvät jopa tiukasta vaipasta luomaan ainutlaatuisen lempeän kuvan.

Yhdenrintaiset takit ovat suosittu ratkaisu liikeyrityksille, jotka suosivat klassikoita ja suosivat nykyaikaisia ​​muotivaatteita. Siksi tätä vaatekaappia voidaan kutsua turvallisesti universaaliksi: se sopii kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet