Naisten kylpytakit

Silkki

Silkki

liittyä keskusteluun

 

On mahdotonta kuvitella yksinkertaisempaa ja mukavampaa kotikäyttöä kuin yksinkertainen kylpytakki. Aamutakit olivat laajalti levinneet Aasian maissa jo pitkään, eivätkä olleet pelkästään kodin mekko, vaan myös osa päällysvaatteita. Koska näiden maiden ilmasto-olosuhteet ovat tyypillisiä melko kuumalla säällä, ohut, pitkä tuote auttaa suojaamaan kehoa UV-säteiltä ja auringonpolttamolta.

Venäjällä tämä tuote jaettiin 1800-luvun puolivälissä ja sitä käytettiin vain kodin vaatteiden osana. Jonkin ajan kuluttua kylpytakit alkoivat käyttää työtasona, jolla on sen edut, koska tuote on erittäin kätevä ja käytännöllinen. Tällä hetkellä kunkin tytön vaatekaapissa on kylpytakki, ja joissakin on useita malleja.

malli

Silkkipukujen valikoima on hyvin laaja, koska jokainen tyttö haluaa valita mallin makunsa ja kokoaan.

Kaikilla tytöillä ei ole ohut hahmo, jota tunnustavat kauneuden yleismaailmalliset standardit. Joillakin naisilla on kaarevia muotoja, jotka voivat jossain määrin vaikeuttaa vaatteiden valintaa. Siksi Monet vaatteiden ja alusvaatteiden valmistajat tulevat koko + -riville antaa kauniit kauniit kuviot pukeutua tyylikkäästi ja mukavasti.

Suurikokoisilla silkkitakkeilla on vakiopituus - polviin asti, jonka avulla voit piilottaa lonkojen puutteita. Lisäksi koko luku edullinen leikkaus samoilla löysillä hihoilla on edullinen, mikä takaa maksimaalisen mukavuuden.

Päällysvaatteet, joita käytetään kodin kulumisena, olisi oltava mahdollisimman mukavat, eivät rajoita liikkeitä, näin ollen vapaa leikkaus on etusijalla. Hajujen mallit sekä lyhyet kylpytakit eivät välttämättä ole käytännöllisiä, koska on mahdollista, että tuote yksinkertaisesti kääntyy auki tai kiusaa.

Hyvin käytännöllinen on nukkumaan suunniteltujen sarjojen pari. Yleensä ne koostuvat pari "kylpytakki + yöpaita", jotka on myös valmistettu hienoimmasta silkistä, joka tarjoaa mukavuutta unen aikana.

Sarjoista voi olla muitakin vaihtoehtoja, jotka koostuvat kolmesta, yhdistämällä silkkihame, kevyt T-paita, joka on valmistettu samasta kankaasta, ja lyhyistä, vapaasti leikattavista shortseista. Tällainen tuote on menestys niistä, jotka kääntyvät unelmassa, koska yöpaidat voivat rullata ja taivuttaa.

Japanilaisen samurai- ja geisha-kylpytakit tyylikkäästi pukeutuva mekko muistuttaa kimonoa. Tuotteessa on pehmustettu solki, jossa on vyö, melko löysä ja hyvin leveät hihat, jotka olivat ominaisia ​​japanilaisten kulttuurien edustajille, jotka käyttävät tätä tuotetta aktiivisesti vaatekaapissaan.

Naisellisissa, romanttisissa tytöissä, joille on tärkeää katsoa tyylikäs jopa kotona, on olemassa pukeutumismalleja, joilla on useimmiten lattiapituus, feminiininen leikattu, läpikuultava materiaalin rakenne sekä koriste-elementit vyön muodossa, herkkä pitsi, ruffles ja ruches.

Mallit eroavat myös kiinnittimien vaihtoehdoista, joista jokaisella on erottamiskykyiset ja toiminnalliset ominaisuudet.

Esimerkiksi Haju, jossa ei ole napituselementtejä, on aina varustettu hihnalla tai siteillä. Tuote ei ole tarkoitettu kotitehtäviin vaan pikemminkin romanttiseen harrastukseen tai käytettäväksi kylvyn jälkeen, ennen kuin nukut. Painikkeiden sulkeminen on käytännöllisempää tuotteen toimivuuden kannalta.. Lisäksi tämä pukeutumiskuvion malli voi olla mahdollisimman löysä ilman tarvetta käyttää hihnaa tai hihnaa.

Koristeeksi käytetään hyvin usein kirjontatuotteita ja tulosteita, jotka ovat koristeen omistajan nimen muodossa. Vaikka tuote näyttää hieman pois paikaltaan, jotkut pitävät siitä.

Tytöt, jotka asuvat rakastettujen miestensä kanssa, suosivat rentoisia seksikkäitä kylpytakkeja. Useimmiten tämä on pikkun pituus, koristava pitsi, läpikuultavan materiaalin käyttö, syvä katkaisu ja tietysti vara-vaihtoehto, jonka avulla voit poistaa tuotteen ilman suuria vaikeuksia.

pituus

Silkkipuvun leikkauksen ja tyylin erottamisten lisäksi tuotteiden pituudessa on eroja.

Kaikkien muiden joukossa edullinen vakio- pituus, sekä toiminnallisempi, on viitta pituudeltaan. Tällainen tuote on merkityksellinen sekä painaville että pullistuneille tytöille, koska se ei keskity mihinkään kehon osaan, sillä se on liian tukeva. Mekot, jotka ovat hieman pidempiä kuin polvi, ovat noin kolmekymmentä senttimetriä nilkan yläpuolella, aktiivisesti kysynnässä, koska se näyttää hyvin naiselliselta, lempeältä ja tyylikkäästi.

Lyhyet pikkuhousut, joilla on pieni pituus, ovat yleisiä nuorten, hoikkajen naisten keskuudessa, jotka rakastavat paljastaa ruumiinsa ja osoittavat niiden arvoa. Useimmiten tällaiset mallit näyttävät hyvin seksikkäiltä, ​​ja tytöt käyttävät niitä lämmittämään yksin heidän kanssaan jättämien miesten kiinnostusta.

Lyhyen vaatteen absoluuttinen vastakohta on lattiapituinen tuote. Useimmiten tämä kylpytakki houkuttelee hillitsemään. Tämän tuotteen helma näyttää kankaan kevyydestä johtuen virtaavalta ja herkältä, ja itse tuote on mukava ja mukava illalla, jonka olet päättänyt käyttää yksinomaan itsellesi.

Kankaan koostumus

Silkki, vaikka se voidaan saada luonnollisella tavalla, silkkiäistoukkana kutsutun toukkaan tuottamista kuiduista. Silkki on hyvin arvostettu ja sillä on melko korkeat kustannukset, koska en ole niin helppoa minun. Luonnollinen silkki menee hyvin nauhoihin pehmeä tai karkea kudonta, jota käytetään usein pukuhuvana. Kun synteettisiä kuituja lisätään, voit saada halvemman kankaalle, ja synteettisten aineiden käyttö on karkea väärennös, tiheämpi ja ei ole niin miellyttävä.

väri

Kylpytakkien värimaailma voi olla erilainen, tuotteet eivät rajoitu mihinkään yksittäiseen sävyjen palettiin.

Yleisin on musta silkki, tällaisten värien tummia sävyjä, kuten vihreä, sininen, ruskea, näyttävät hyvältä. Nämä vaatteet näyttävät houkuttelevilta ja houkuttelevilta., ja sillä on myös toiminnallinen ominaisuus - tumma tuote on aina käytännöllisempi kuin kevyt, koska ne ovat vähemmän merkkituotteita.

Punaisen värin silkkihame ja sen eri sävyt näyttävät hyvin kauniilta. Väri viini, marsala, punainen tai klassinen Burgundy - kaikki nämä sävyt ovat edelleen muodikkaita tänään ja kuten monet tytöt.

Klassiset vaaleanpunaiset värit eivät ole niin suosittuja, koska ne näyttävät liian kirkkailta ja tarttuvilta. Mutta herkät sävyt näyttävät erittäin hyviltä, ​​etenkin yhdessä romanttisten pitsien tai ilmakukkien kanssa.

Valkoisen värin eri sävyistä valmistetut kylpytakit näyttävät kauniilta. Maito, helmi, norsunluu ja samppanja, vanilja ja creme brulee - kaikki nämä värit ovat hyvin suosittuja, ja ne sopivat hyvin myös muihin sävyihin.

valmistajat

Silkkipukujen tuotanto on mukana useissa tuotemerkeissä sekä yksinkertaisesti vaatteiden ja alusvaatteiden valmistukseen erikoistuneissa yrityksissä.

Italialaiset kankaat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, minkä vuoksi italialaisissa tehtaissa valmistetut tuotteet ovat hyvässä asemassa jakelijoiden ja kuluttajien kanssa. Jos haluat ostaa laadukkaan tuotteen ja et ole hämmentynyt sen hieman ylihinnoitellusta arvosta, voit ostaa italialaisesta silkkihelmestä turvallisesti.

Kiinalaisiin tehtaisiin ommeltujen kylpytakkien ostaminen on varovainenKoska tällainen massatuotanto ja alhaiset kustannukset voivat olla ensimmäinen merkki laadukkaasta tuotteesta. Erittäin paljon Usein kiinalaiset kylpytakit, jotka on valmistettu huonolaatuisista synteettisistä silkki- väärennöksistä, eivät myöskään ole siististi ommeltu saumoja, epätasaisia ​​leikkausviivoja, eivät siististi kaiverrettuja tuotteita. Lisäksi on syytä tarkistaa materiaalin pinta huolellisesti, koska voi olla tehtaan vika pienten puhallusten, reikien ja nuolien muodossa, mikä johtaa rainan tuhoutumiseen.

Kotimaiset ja ranskalaiset tehtaat voivat myös ylpeillä tuotteidensa korkeaan laatuun. soveltuu huolellisesti silkkipuvuihin. Näiden tuotteiden hinta on varsin hyväksyttävä, joten monet tytöt saavat sen rauhoittumaan.

kuvakieli

  • Pitkä helmi-värillinen silkkihelmi, jossa on pitsin läpikuultavat sisäkkeet rungon ja hihan sivuilla, on hämmästyttävän naisellinen ja naisellinen. Tällä tuotteella ei ole kiinnitintä, ja sitä käytetään hajuun yhdessä kapean, mutta pitkän hihnan kanssa. Tällaisen mallin kylpytakki sopii täydellisesti romanttiseen iltaan kotona rakkaan miehesi kanssa.

  • Hienosta pitsistä valmistettu polvipituinen kylpytakki yhdistettynä silkki- vuori näyttää hyvin tyylikäs eikä näytä ollenkaan kodin vaatteista. Valkoinen silkkivyö, joka on sidottu vyötäröllä, keskittyy hoikkaan muotoon.

  • Hienoisimmasta silkistä valmistettu viitta, jossa on satiininen ulkopinta, on pitkähihainen, koristeltu pitsiläpällä, sekä koristeellinen rako ja pieni keula. Hyvin usein nämä kylpytakit ovat samanvärisiä yöpukuja, jotka on ommeltu samasta kankaasta. Lisäksi perhe-myymälöissä on usein pari tällaisia ​​kylpytakkeja.

  • Hihnalla koristeltu pyöreää huivaa kuluu hajuun eikä siinä ole minkäänlaisia ​​kiinnikkeitä. Pitkät hihat on koristeltu kauniilla pitsiosilla. Tuote näyttää hyvin tyylikkältä, seksikäs ja viettelevä, kukaan ei voi vastustaa kaunista tyttöä tällaisessa mekossa.

  • Musta silkkihelmi sisältää minipituuden ja irtonaisen leikkauksen, joka yhdessä vyön kanssa muodostaa pienen hameen, jossa on virtaavia valoja. Lyhyt hiha, jossa on paksu musta pitsi, ulottuu kyynärpään ja näyttää löysältä, hieman muistuttavalta bat-holkilta. Tällainen tuote on intohimoisten, temperamenttisten henkilöiden valinta.

  • Kontrasti-pelit näyttävät aina melko mielenkiintoisilta ja käyttävät jo useampia kuin yhden kauden. Siksi maidonvärinen ja epäsymmetrinen leikkauspöytä näyttää erittäin mielenkiintoiselta yhdessä pitsikoristeiden kanssa mustana. Ruffles sijaitsevat vain tuotteen alareunassa ja hihojen reunoissa. Hihaan kiinnitetty vyö on myös valmistettu mustasta silkistä.

  • Lila-varjostin silkkihelmulla, joka on koristeltu itämaiseen tyyliin, on napin sulkeminen, joka tekee tuotteesta uskomattoman käytännöllisen ja mukavimman kotikäyttöön. Vapaa leikkaus, 3/4-holkki ja pituus reiden keskelle tarjoavat kätevän mahdollisen kotityön suorittamisen, ja kiinnitin takaa, että tuote ei käänny auki eikä sitä tarvitse säätää.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet