Naisten kylpytakit

Kylpytakki kimono

Kylpytakki kimono

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä se on?
 2. malli
 3. tarvikkeet
 4. väri
 5. pituus
 6. kuvakieli

Kaikki kodinhoito on jo mukava, kätevä ja helppo. On erityisen mukavaa, kun se sopii yhteen kauneuden kanssa. Kylpytakit ovat aina olleet yksinomaan kotitekoisia, eikä niitä tarvita erikoisuutena ja koristeina.

Uudet muotit suuntaavat uusia tapoja. Muodikkaat kimonohousut auttavat tuntemaan olonsa mukavaksi ja kauniiksi jopa kodin vaatteissa.

Mikä se on?

Useimmat kimonot liittyvät Japaniin, geishoihin ja leveisiin hihoihin. Käytännössä, miten se on.

Harkitse hieman mielenkiintoista mielenkiintoista kylpytakkimallia.

Japanin kansallinen kimono - on yksi kalleimmista vaatekappaleista.

Tämän vaatteen jatkuva kumppani on laaja pitkä vyö - “obi”, joka kietoutuu vyötärön ympärille useita kertoja. Edellytyksenä pidetään suurta kaunista keulaa takana.

Kimono-viitta:

 • vapaa muoto;
 • pitkät (joskus - ¾) hehkutetut hihat - “sode”;
 • V-muotoinen pääntie ja kirkkaat värit.

malli

Japanissa sekä miehillä että naisilla on kimono. Meillä on kuitenkin tämäntyyppinen vaatekappale enemmän kuin todella naismallina. Samaan aikaan se palvelee yhtä paljon kuin kotitehtäviin, kuten ruoanlaittoon, puhdistukseen, pesuun.

Mutta enemmän miellyttävän vapaa-ajan ja tyylikkäiden kodin kulumista vieraiden tapaamiseen.

Kirkas itämainen painatus ja luonnollinen jalo kangas pidetään klassisen koron- ja koristekuvana.

Nykyaikaiset suunnittelijat, joilla on suurta innostusta, kiinnittävät erilaisia ​​pitsi- ja muiden tekstiilikoristeiden malleja (satiininauhat, kirjonta). On muistettava, että tämäntyyppinen kylpytakki ei hyväksy mitään kiinnikkeitä, kuten painikkeita, koukkuja tai painikkeita.

Eri mallien korostaminen:

 1. Japanilainen viitta kimono.
 2. Kiinalainen Hanfu.
 3. Naisten malli.
 4. Miesmalli.

Mallin erityispiirteitä ei ole. Paitsi mies-naaras. Ero on hajua vasemmalta oikealle tai päinvastoin. Kiinalainen perinteinen viitta - Hanfu - kodin vaatteet, valmistettu japanilaisen kimonon tyyliin.

Kauniita itämaisia ​​kylpytakkeja tuodaan vähän iloa ja jopa juhlia jokapäiväiseen elämään. Naisten kimonot luodaan joskus eroticisuudesta ja naisellisuudesta.

tarvikkeet

Kuten edellä mainittiin, tärkein materiaali, josta kimono on koskaan valmistettu ja valmistettu, on luonnollinen silkki.

Tähän mennessä on olemassa malleja, jotka on valmistettu rayonista, satiinista ja satiinista, mikä vähentää merkittävästi tämäntyyppisten vaatteiden kustannuksia. Kangas itse ei kuitenkaan vaikuta kimonon ulkonäön laatuun.

väri

Muinaisina aikoina japanilaisen vaatteen värimaailma riippui siitä, mikä yhteiskunnan kerros oli sen omistaja. Esimerkiksi kirkkaan keltaista väriä pidettiin hyväksyttävänä vain keisarillisen perheen jäsenille. Scarlet-kimonoja kuluttivat vain korkean yhteiskunnan edustajat, aatelisto.

Pelkästään kuolevaisille vallitsi rauhallinen, mykistetty väri.

Tänään löydät suuren määrän kimonohousuja, joissa on kukkakuvioita, joissa on piirroksia eksoottisista linnuista ja perhosista. Ne ovat aina kirkkaita ja värikkäitä, voivat piristää ja jopa parantaa hyvinvointiasi.

pituus

Muinaiset japanilaiset kimonot olivat melko pitkiä ja päättyivät lattialle, joskus jopa junalla (naarasmallit). Nyt tyyliteltyjä kimono-vaatteita on kuitenkin jonkin verran yksinkertaistettu. Siksi niiden pituus riippuu yksinomaan suunnittelijan mielikuvituksesta ja kunkin henkilön henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Kerrospituudeltaan kimonot luovat joskus vaikutelman ylellisistä iltapuvuista, jotka ovat rentoina pukeutuneet kotinsa seiniin.

Mitä lyhyempi kylpytakki on, sitä seksikkäempää nainen näyttää siinä, mutta ei samalla aikaansaa vaikutusta helpon saavutettavuuden tai vulgariteetin vaikutuksesta.

kuvakieli

Ensimmäinen kuva on merkittävä, koska tässä pukuhousussa on keskimääräinen pituus ja kevyt väritys. Se on valmistettu japanilaisen kimonon tyyliin, joka toistaa sen leikkauksen: tuoksun viitta, joka pitää kuvion turvavyön, V-muotoisen pääntie, hieman himmennettävät hihat, ansiosta. Tämä malli sopii rentouttavaan iltapäivään perheen kanssa, mutta se ei näytä olevan vain kotitekoinen vaatetus, jos vieraat näkyvät äkillisesti.

Toinen keskikokoinen viitta-kimono, jossa on rauhallinen “kotitulostus”, hihat, pitsi-pitsiosakkeet, jotka antavat kuvan koko romantiikkaa ja eleganssia.

"Kuuma" scarlet-viitta, toistuva japanilainen tyyli. On eroottinen ultramini pituus ja suuri kukka tulostaa. Yhdessä klassisen, mutta hieman syvemmän V-kaulan kanssa se näyttää hienovaraiselta ja leikkisältä. Sopii hyvin intiimiin iltoihin, mutta ei tavata vieraita tai vaivaa ympäri taloa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet