Naisten tarvikkeet

Pukuvyö

Pukuvyö

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. tyypit
  2. Miten valita muoto?
  3. tarvikkeet
  4. koristelu
  5. Miten tehdä se itse?

Mekko - riippumaton elementti vaatekaapista. Hihna on tärkeä lisävaruste, joka voi muuttaa kuvaa huomattavasti. Jos käytät tänään vain suosikkikuvasi, huomenna täydennät sitä tyylikkäässä ketjussa, ja huomenna seuraavana päivänä käytät tätä mekkoa yhdessä leveän korsetin kanssa, niin saat kolme erilaista, mutta vastaavaa tyyliä.

tyypit

Vyö on erittäin rakentava lisä pukeutumiseen, joka pystyy koristelemaan sisustuksen tyylikkäästi, täydentämään kuvaa, keskittymään ansioihin, kätevästi piilottamaan viat. Tällaisen vaikuttavan määrän tehtävien ratkaisemiseksi on luotu valtava määrä eri tyyppejä, malleja, malleja, muotoja, kokoja, tyylejä ja värejä.

Ohut ja keskikokoinen, kapea ja leveä, suora ja kaareva kuvassa, puoli ja korsetti, ohuesta nahasta aukeava ja mekko vyönauhalla - ne kaikki auttavat sinua aina näyttämään kunnollisilta.

Nykyaikaisen naisen vaatekaapissa on käytännöllisesti katsoen jokaiselle mekolle vyö, jonka malli ja väri voivat korottaa ja lähteä pois tarvittavista yksityiskohdista, ja siitä tulee yleensä koko kokoelman viimeinen sointu.

Jos mekko istuu "ei kovinkaan", stylisteja kehotetaan lisäämään siihen hihna. Entä jos tämä on täsmälleen vivahteita, jotka voivat korjata tilanteen.

Oikeasti valittu tyylikäs vyö näyttää upealta, ja siinä on monipuolisin mekko: lyhyet ja pitkät, suorat ja upeat, sundressit ja kimonot, kotelot ja paidat.

Jotta voisit valita oikean istuvuuden ja mekon värin mallin ja vyön värisävyn kanssa, sinun on tiedettävä muutamia sääntöjä hihnan kulumisesta, joiden perustukset on muodostettu pitkään.

  • Niinpä ohut vyö on julistettu kuolemattomien maailmanklassikoiden mukaan, jotka soveltuvat eri kuvioihin ja useimpiin asuihin.
  • Korsetti on erittäin toimiva. Lisäksi hän näyttää kuvassa erittäin vaikuttavalta, vatsaan pystyy tasaiseksi, rintakehä nostamaan, herkästi varjostamaan reiden riviä, suorista selkä. Yhdessä sanassa korostetaan houkuttelevia naispuolisia taivutuksia ja korjaa puutteet piilottamalla heidät huomaamatta. Valitettavasti tällainen virtuoosiassistentti ei sovi jokaiseen kuvaan.

Naiset, joilla on lyhyt kaula ja vartalo, joutuvat etsimään toista tapaa piilottaa epätäydellisyytensä.

  • Yksinkertaisemmat ja yksinkertaisemmat vaatteet, sitä kirkkaampi ja ilmeikkäisempi lisäys voi olla. Täällä on teemana pitsi koostumus, upotettu soljet, niittaamalla, kuvioita. Päinvastoin, kirkkaalla elämää vahvistavalla kokoonpanolla, tarttuva hihna ei tietenkään tule toimeen.
  • Monikerroksisissa vaatteissa, joissa on tulosteita tai lukuisia yksityiskohtia, etusija annetaan monotoniselle leveälle vyölle, koska kapea lisävaruste häviää yksinkertaisesti tässä lajikkeessa.
  • Korut, korut, hopea- tai kultaiset ketjut ovat yksinkertaisesti koruja. Nämä ovat ihania lisäyksiä illan tai cocktail-mekkoihin.

Romanttinen ja vastustamaton yhdistelmä hopea- tai kullaketjua mustalla mekolla. Musta ja punainen tunnistetaan klassisiksi vyöhykkeiksi.

Sääntöjen mukaan klassista asua täydentää monotoninen trio: käsilaukku, vyö, kengät.

Mutta nykyaikainen muoti, joka tulee päivittäin demokraattisemmaksi, sallii yhä enemmän yhdistelmiä. Vyö voi olla vain kenkiä tai vain käsilaukku, ja se voi olla rannekoru, huivi, kaulahihna, kellonauha. Tai se voi olla riippumaton vaatekappale ilman vahvistuksia. Neutraalit värit - musta, beige ja ruskea - voivat varaa siihen.Tai kirkas lisävaruste voi yksilöllisesti houkutella ihailevia katseita itselleen.

Hihnan valitsemisessa mekkoihin ei ole tiukkoja sääntöjä. Kukin yhtye on yksilöllinen, ja vain sinä voit noutaa tämän tärkeän lisävarusteen, joka alkaa makuun, mieltymyksiin, ominaisuuksiin ja rooliin, jota sen pitäisi kuvata.

Miten valita muoto?

Jotta yrität koristella asustasi, älä pilata sitä, sinun on valittava vyö, joka sopii parhaiten kehon muotoon, tyyliin ja kuvaan. Tässä mielessä suloisen siroisen kuvan omistajat ovat helpompia. Heidän tulisi kiinnittää huomiota vain tyyliin ja väriin. Mutta naisilla, joilla on "lisäosat" ja "lisäosat", on etsittävä lisävarusteita, jotka voivat maagisesti piilottaa uteliailta silmiltä tarpeettomia "lisäyksiä".

Niinpä, kun valitset vyön värin vaatteen alla, sinun on määriteltävä selkeästi tehtävä, jonka tämä lisävaruste ratkaisee. Pukun alla olevan vyöhykkeen väri voi olla sävy ja mekko tai sen kanssa kontrastia.

Jos duetti valitaan samassa värivalikoimassa, vyö ei keskity huomiota itseensä, vaan muodostaa siluetin. Tämä vaihtelu on optimaalinen naisille, joilla on ylimääräistä painoa tai senttimetriä vyötäröllä. Kontrastivaihtoehdon tarkoituksena on houkutella huomiota vyötäröön sekä jalkojen ja kehon suhteiden visuaaliseen korjaukseen.

Lyhyillä jaloilla asetamme hihnan rinnan alle, jos tällainen ongelma on kehon kanssa, laskemme sen lantion päälle.

Jos haluat visuaalisesti peittää leveän vyötärön ja ulkonevan vatsan, valitse korkealle vyötäröiset vaatteet ja keskileveä vyö, joka on kulunut rinnassa.

Leveä hihna tekee kuvasta raskaamman, joten jos et halua kiinnittää huomiota vaikuttavaan rintaan, käytä ohutta mallia. Ja silti tällainen malli vetää visuaalisesti siluettia, joten suositellaan, että ne, jotka "eivät jätä kasvua".

Hämmentynyt laaja lonkat? Paras vaihtoehto on laaja, muodikas varsi, vapaasti seisova vyötäröllä.

Kapeat lantiot ja leveät hartiat pelastetaan hameen, jossa on täysi hame ja lantio.

Suorakulmion kaltaisen kuvan suosittelemiseksi on suositeltavaa käyttää vapaata istuvuutta ja kapeaa vyötä.

Alkuperäiset leveät lisävarusteet korostavat feminiinisiä ääriviivoja ja pystyvät visuaalisesti tekemään ohuemmasta kuvasta.

Ja meidän on oltava hyvin varovaisia ​​kontrastien kanssa. Tämä vaihtoehto ei sovi täsmälleen naisille. Jopa ohut nainen, jolla on hoikka kuva, hyväksyy tällaisen valinnan vasta yrittäessään ja visuaalisen itsearvioinnin jälkeen.

Moderneilla malleilla voit helposti valita tuotteen, joka voi sisustaa asustasi ja korostaa yksilöllisyyttäsi, ja tiettyjen sääntöjen mukaisesti voit helposti oppia valitsemaan oikeat vyöt ja tekemään niistä kauniita sarjoja.

tarvikkeet

Naisten vyö on muodikas lisävaruste, joka on suunniteltu sisustamaan ja monipuolistamaan asusteitamme, joten sen valmistukseen käytetään monenlaisia ​​materiaaleja, nahasta ja tekstiileistä muoviin ja metalliin.

Suosituin ja käytännöllisin materiaali on tietysti sileä, pehmeä, pehmeä kosketukseen. Kaikenlaiset lajikkeet, pukeutumismenetelmät, tekstuurit, muodot, värit mahdollistavat markkinoiden täyttämisen eniten arvaamattomilla kopioilla. Tuotteet, jotka on valmistettu mokkanahasta, marokosta, matelijan ihosta, näyttävät aina tyylikkäiltä ja kalliilta.

Kiinnostakaa nahasta monimuotoisuuden ja kankaan vyön suhteen. Pehmeä ja muovattava materiaali antaa mahdollisuuden sitoa monenlaisia ​​monimutkaisuutta ja kokoonpanoa olevia solmuja ja jousia, mikä myös tuo sen osuuden monimuotoisuudesta vyön maailmassa. Romanttiset unelmoijat eivät jätä välinpitämättömiä satiini- ja sametti-unelmoijia, jotka on valmistettu sifonista ja silkistä, pajuista, neulosta, nauhasta ja kiiltävästä kierteestä valmistetuista, pitävyydestä, naisellisuudesta, pehmeydestä ja siveydestä.

Viime aikoina yhdistetyt vyöt, esimerkiksi nahasta ja kankaasta, muovista ja nahasta, useiden kapeiden hihnojen yhdistelmät tai leveät ja kapeat.

koristelu

Kaikenlaiset koriste-elementit tekevät vyöt ainutlaatuiseksi ja jäljittelemättömäksi.Helmiä, lankoja, nauhoja, nauhoja, nauhoja, koruja ja kuvioita näyttävät tyylikkäiltä ja merkityksellisiltä. Omaperäisyyden etsinnässä käytetään erilaisia ​​materiaaleja: puu, strassit, muovi, kivet, kuoret, metalli, turkis, kangas, lasi.

Etno-tyylinen vyö lisää omaperäisyyttä siveltimelle, hapsulle, maalaukselle, kirjonnalle.

Romantikot ja haaveilijat haluavat erilaisia ​​kukkia, jousia, kauniita painikkeita. Hääpuvun tai iltapuvun vyö on koristeltu nauhoilla, jousilla, tyylikkäillä pitsiä, lasihelmiä tai tekojalokiviä, upotettuja jalokiviä, helmiä ja helmiä.

Metalist on tyytyväinen silmien varusteisiin, joissa on runsaasti ketjuja, rannerenkaita, nappeja, niittejä.

Jos vyösi on vanhennettu tai olet kyllästynyt kanssasi, voit päivittää sen itse, koristamalla sitä haluamallasi tavalla.

Miten tehdä se itse?

Voit ommella kokonaan vyön, jota ohjaavat suositukset, mestarikurssit ja mielikuvitus.

Esimerkiksi valmiiden kuvioiden ottaminen, sen parametrien mittaaminen, oikean materiaalin valitseminen, voit helposti ommella kiinteän ikkunan. Joskus kauniin lisävarusteen valmistukseen mahtuu vaatteista jäljellä olevia materiaaleja. Hyväksymällä kierteet, nahkahihnat tai kankaat ja kudontamallit, teet ainutlaatuisen luomuksen itsellesi. Leveästä pitkästä nauhasta saat vyön, jolla on tyylikäs keula tyttö. Hihna voi olla koristeltu neulotut kukat, paljetteja, kirjailtuja helmillä. Joka tapauksessa se on ainutlaatuinen mestariteos, jossa olet vastustamaton.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet