Naisten tarvikkeet

Naisten nahkavyöt

Naisten nahkavyöt

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. Valitse malli kuvassa
 4. Vinkkejä valintaan
 5. Väriliuokset
 6. Miten erottaa luonnollinen iho keinotekoisesta?
 7. Suositut tuotemerkit
 8. Alkuperäinen muotoilu ja käsintehty
 9. Mikä puoli kiinnittää?
 10. hoito
 11. Mitä käyttää?

Yksi vuoden 2017 tärkeimmistä trendeistä - naisten nahkavyö - oikean valinnan avulla voi korostaa naisellisuutta, antaa omistajalle eleganssia ja tyyliä. Tämä lisävaruste laimentaa keulaa, lisää siihen uusia aksentteja, piirtää siluetin. Hyvin valittu nahkahihna sopii jokaiselle tytölle. Tärkeintä on, että voit yhdistää sen eri kuviin.

piirteet

Vuonna 2017 naisten vyöt saavat yhden ominaisuuden, joka yhdistää heidät - niitä voidaan käyttää mitä tahansa, riippumatta niiden koostumuksesta, materiaalista ja tyylistä. Takit, villapaidat, stolit, mekot - muoti ei rajoita hihnojen käyttöä täysin erilaisissa kuvissa. Sinulla on useita malleja vaatekaappissasi, voit kokeilla tyyliäsi joka päivä ja luoda alkuperäisiä jousia.

malli

Yleensä naisten vyöt on jaettu kapeisiin ja leveisiin. Kapeat (1-3 cm) ovat suuremmalla alueella. Valikoima on valtava: massamarkkinoiden edustajat ja kuuluisat couturi-urheilijat tarjoavat lakattuja hihnoja kirkkailta, tummilta, pastellisävyiltä, ​​jotka on lomitettu punosilla, pitkät (kaksinkertainen vyötärön ympärysmitta) ja monet muut. Ohut hihnat kulkevat hyvin sekä farkkujen että mekkojen ja sundressien kanssa.

Leveän vyöhykkeen leveys vaihtelee 5 - 15 senttimetriä, ja sen tärkein aksentti on usein massiivinen solki. Tällainen asia voidaan käyttää ilman silmukoita, vaatteiden päällä, vyötäröllä ja lantiolla. Tiheillä kankailla on parempi yhdistää hihnan elastinen, tiukka runkoon.

Punottu hihna on eräänlainen lisävaruste, joka näyttää hyvältä farkuilla, silkkihousuilla ja mekkoilla. On suositeltavaa ostaa "punottu" luonnollinen sävyjä - ruskea, beige tai musta väri - tällaiset hihnat näyttävät orgaanisesti mihin tahansa.

Nahkaisten naisten vyön mielenkiintoisin malli - vyö - yhdistää aistillisuuden ja shokin yhteen kuvaan. Täällä voit tuoda esiin erityisjalan kulumisen. 1900-luvulla miekkavyötä pidettiin goottilaisen muodin ja fetismin ominaisuutena, mutta moderni muoti harkitsi uudelleen asennettaan näihin lisävarusteisiin. Nyt he todennäköisesti korostavat omaa seksuaalisuuttaan.

Nämä vyöt näyttävät hyvin tyylikkäiltä, ​​hameilla, shortseilla, tiukoilla farkuilla ja herkillä liinavaatteilla.

Valitse malli kuvassa

Hihnojen näkyvistä eduista huolimatta meillä on usein vaikeuksia valita ne. Yritetään selvittää, miten oikein valita tämä tuhma lisävaruste korostamaan kuvion ansioita ja piilottaa sen puutteet.

Naisille, joilla on "omena", "suorakulmio" ja upeiden muotojen omistajat, sopivat vyötärönauhat ja ohuet hihnat, jotka visuaalisesti kaventavat vyötäröä.

Leveä hihna istuu ihanteellisesti tiimalasin päällä. Se on myös paras ratkaisu päärynätyyppisille tytöille, joiden tulisi pidättäytyä hihnojen käytöstä hip-linjalla - tämä tekee niistä massiivisempia. On parempi olla käyttämättä leveitä vöitä liikalihaville naisille: he tekevät siluetin vain raskaammaksi ja lisäävät niiden määrää.

Vinkkejä valintaan

Lisävarusteen optimaalisen pituuden määrittämiseksi on mitattava lantion ja vyötärön ympärysmitta sen mukaan, miten aiot käyttää sitä. Sinun ei pitäisi ostaa vyö, jonka hännän pituus on yli 30 cm, muuten se ripustaa.Kiinteän koon silmukoilla on parempi poimia vyö, joka ei ole leveämpi kuin 4 cm, jotta se voidaan yhdistää eri vaatekaapin kohteisiin.

Väriliuokset

Naisten nahkahihnat pastelliset ja vaaleat sävyt ovat erinomaisia ​​kesäkaudella. Erityisen hyvät pehmeät värit näyttävät valkoisilta ja värillisiltä vaatteilta. Vaikeampi ja tumma (ruskea, musta, harmaa) on toivottavaa valita housut tai farkut. Valoisa, kirkas lisävaruste kaikuu toisen kuvan kanssa: kengät, käsilaukut, käsineet. Sipulit, joiden väri on pudonnut kokonaisuudessaan, näyttävät maukkailta.

Lisäksi täyteläisten naisten ei pidä käyttää liian kirkkaita, yleisten värimaailmahihnojen ulkopuolella, koska ne pystyvät jakamaan kuvan visuaalisesti kahtia. Paljon parempi etsiä vyöt, jotka sopivat vaatteiden väriin. Yhden sävyn vyö, jossa on hame tai housut, mahdollistaa visuaalisen jalkojen tekemisen.

Perusmalli - kapea musta hihna - sopii lähes kaikkiin vaatekaapin kohteisiin. Mutta tumma biker-versio ei koskaan "tee ystäviä" klassisilla housuilla ja hameilla.

Miten erottaa luonnollinen iho keinotekoisesta?

Laadukkaasta materiaalista valmistetut vyöt kestävät pitkään ja säilyttävät edustavan ulkonäön jo vuosia. Jotkut temput auttavat erottamaan luonnollisen ihon tekonahasta:

 • jos hihnan materiaalilla ei ole eläimen ihon ominaista hajua tai ei haju lainkaan - edessä on nahan korvike;
 • iho imee vettä hyvin, joten jos kostutte hihnan, se tummenee. Keinonahkainen kosteus hylättiin;
 • luonnollinen materiaali lämpenee nopeasti ja säilyttää lämpöä. Pidä lisävaruste kädessäsi ja hiero hieman - sen lämpötila nousee;
 • syttyessään iho ei sulaa eikä aiheuta epämiellyttävää hajua, joka erottaa sen myös keinotekoisista analogeista. Voit tarkistaa, että sinun täytyy sytyttää hihnan kärki (vain sillä edellytyksellä, että se ei ole lakattu!)

Suositut tuotemerkit

Brand Miu Miu, joka on erityisen suosittu nuorten keskuudessa, esitteli nahkahihnojen karkean maskuliinisen tyylin, jossa oli yksinkertainen solki. Vaikka nämä mallit näyttävät melko julmilta, ne muodostavat orgaanisen kokonaisuuden, jossa on herkät ilmavat mekot.

Prada ja Nina Ricci, päinvastoin, ovat julkaisseet uskomattoman naisellisia kesäkokoelmia tarvikkeista, jotka luovat valoa, jossa on puserot ja mekot. Näiden kahden tuotemerkin vyön pääpiirteet ovat vuodevaatteet, logolla varustetut metalliholkit tai kukat vuonna 2017.

Täysin erilaiset naisten nahkahihnat esittelee tällaiset muotitalot kuten Versace ja Alexander McQueen - ne tukevat trendiä, jonka mukaan tiukat värit korsetit ovat koristeellisia ja niissä on ohut nauha.

Alkuperäinen muotoilu ja käsintehty

Jokainen tyttö pyrkii korostamaan yksilöllisyyttään, joten luovat ratkaisut nahkavyön suunnittelussa ovat hyvin suosittuja sukupuolen keskuudessa.

Kesäkaudella erityisen suosittuja ovat vyöt, joissa on erilaisia ​​kukka- ja etnisiä tulosteita, metalliristeitä ja -renkaita, strassikiveä ja ketjuja, karkeita biker-malleja sekä länsimaisia ​​vyöt.

Nyt paljon työpajoja voi ostaa käsintehtyjä nahkahihnoja. Tällöin ostaja valitsee tuotesuunnittelun ja tällainen vyö on ehdottoman yksinomainen.

Ei ole mikään salaisuus, että käsin valmistettu aitoa nahkaa valmistava tuote on erittäin kallista. Tietenkin mestarin tekemä tilaus erityisesti teille on kaksinkertaisen miellyttävä käyttää. On kuitenkin olemassa vaihtoehto, joka vetoaa kaikkiin neuvoihin. Voit antaa vanhoja asioita (kuten vaatteita tai kuluneita nahkakenkiä) uuden elämän. Leikkaa tavallinen vyö iholta, joten tarvitset säännöllisen kirjoitusveitsen.

Mikä puoli kiinnittää?

Vaatteiden tavoin kaikki naisten vyöt ovat yleensä vetoketjullisia vasemmalta oikealle.Tämä vaatimus ei ole kadonnut missään vuosisatojen ajan, mutta on olemassa poikkeuksia: miesten tyylien farkuissa olevat vyöt voidaan kiinnittää oikealta vasemmalle.

hoito

Nahkatarvikkeen hyvän kunnon ylläpitämiseksi on käytettävä erityisiä voiteluaineita ja liuoksia, jotka estävät materiaalin kuivumisen ja kovuuden. Soveltuu myös mehiläisvahaa sisältävään kermaan tai käsiin ja kasvoihin. Tällainen herkkä hoito pehmentää ihoa. Toinen hyödyllinen keino on kookosöljy. Kun hankaa sitä hihnan pintaan, tuote saa kirkkauden ja rikkaan värin.

Entä puhdistus? On käsitys siitä, että tämä prosessi on monimutkainen ja aikaa vievä. Itse asiassa voit puhdistaa nahka gizmo kotona tavallisten nahanhoitotuotteiden, kuten kenkävahan, avulla (voit ostaa sen millä tahansa myymälällä).

Kookosöljyn lisäksi leivin soodan ja veden liuos (sekoitettuna samassa suhteessa) auttaa palauttamaan hihnan kadonneeseen kiiltoon. Levitä se koko lisävarusteen, älä unohda reunat, ja jätä tunti. Tämän jälkeen pese levitetty neste ja kuivaa tuote raittiiseen ilmaan. Ainoastaan ​​vain pieni määrä oliiviöljyä hierotaan ja kuljetaan hihnalla kuivalla liinalla - ja olet valmis!

Jotkut vinkit auttavat säilyttämään hihnan kauneuden ja laajentamaan sen palvelua:

 1. Säilytä nahkavyöt mieluiten kangaspusseissa, jotka mahdollistavat ilman kulkemisen, eikä muovipusseissa.
 2. Älä käytä hihnan hoitoa varten pesuaineita, joita ei ole tarkoitettu tähän.
 3. Sinun ei pitäisi jättää nahka-tarvetta pitkään lämmönlähteiden läheisyyteen, muuten sen muodonmuutos on väistämätöntä.
 4. Nahkahihnoja ei saa koskaan silittää.
 5. Vältä pitkäaikaista altistumista iholle auringonvalolle - tämä voi johtaa maalin hajoamiseen.
 6. On suositeltavaa pyyhkiä tuote kerran viikossa kostealla liinalla tai liinalla.

Mitä käyttää?

Nyt lähes kaikki asiat, olipa housut tai mekko, voidaan koristaa nahkavyöllä. Eri yhdistelmät auttavat näyttämään erilaisilta joka päivä. Meidän on kuitenkin muistettava, että kapea vyö vaatii pääsääntöisesti matalan vyötärön, ja laaja - liian korkea.

Yhden mekan avulla voit luoda monia erilaisia ​​jousia. Kaikki riippuu siitä, miten tarkalleen haluat asettaa aksentteja kuvaan.

Tunika voidaan käyttää ohuella neutraalivärillä. Cocktail-malleja voidaan parhaiten yhdistää epätavallisiin vyönauhoihin, jotka on koristeltu kukkilla tai kiharoilla. Nahkainen vyönauha täydentää muodollista tai toimisto-mekkoa. Kun olet pukeutunut palamaan pukeutuneena leveällä tummalla varjostimella, voit visuaalisesti kaventaa vyötäröä.

Vyö nahkahihnat voivat jopa päällysvaatteita. Erityisesti naisellinen asusteet näyttävät takki. Hihnan väri tässä kuvassa voidaan sovittaa vaatteisiin - silloin se tarkoittaa erityisesti vyötärön merkitystä tai erottuu yleisen värin taustasta.

Pyöräilijät ja etniset vyöt lisäävät "pippurimyllyä" karuissa, joissa on ilmavat puuvillapuserot ja herkät kesän sundressit avoin hartioilla.

Vyöt-korsetit yhdistyvät täydellisesti tyylikkäisiin pörröisiin mekkoihin, lyijykynät ja jopa laiha farkut.

Voit käyttää hihnoja eri tavoin: tiukasti kiristämällä vyötäröllä tai löysästi lantion päällä. On kuitenkin tarpeen ottaa huomioon kuvasi erityispiirteet. Joten löysästi kiristetty vyö koko rungossa ei näytä esteettiseltä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet