Naisten tarvikkeet

Kuinka kaunis sitoa vyö pukeutumiseen?

Kuinka kaunis sitoa vyö pukeutumiseen?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Kenen pitäisi korostaa vyötäröä?
 3. malli
 4. materiaali
 5. Väriliuokset
 6. Miten voin sitoa?
 7. Upeat kuvat

Moderni fashionista tietää, että lisävarusteet, kuten vyö tai hihna, ovat pitkään lakanneet olemasta yksinomaan toiminnallinen osa pukua. Nykyään he pystyvät korostamaan tyylin ainutlaatuisuutta, valitsemaan tehokkaasti naisen joukosta. Jos haluat sitoa hihnan kauniisti, sinun täytyy hallita muutamia yksinkertaisia ​​tekniikoita ja ottaa huomioon kuvan tyyppi.

Ominaisuudet ja edut

Nykyaikaiset vyöt ovat monipuolisia, ne on valmistettu eri materiaaleista, jotka vaihtelevat runsaasti tyyliä ja väriä. Mallin suunnittelun ansiosta voit valita yleismaailmallisen vaihtoehdon, joka yhdistetään onnistuneesti paitsi mekko, mutta myös tunika, hame tai housut.

Tämä lisävaruste korostaa vyötäröä. Tämä on tärkeä yksityiskohta naisten vaatekaapista, jonka kautta voit tehdä juhlallisuuden missä tahansa, jopa suppeassa mekossa. Jokainen malli on erityistapauksessa ja siinä otetaan huomioon paitsi paikka, myös päiväaika. Sen vuoksi hihnan valinta on käsiteltävä perusteellisesti.

Koristefunktion lisäksi vyö pystyy korjaamaan kuvan visuaalisesti, piilottaen sen viat ja korostaen sen edut suotuisasti. Hän luo terävän horisontaalisen, rajaavan hahmon, joka poistaa kuvion epätasapainon, häiritsee huomion niistä. Kun haluat luoda halutun tarkennuksen, voit visuaalisesti pidentää jalkoja tai vartaloa.

Lisäksi vyö pystyy tasoittamaan vatsaa, jolloin se on vähemmän havaittavissa.

Hihnojen sitominen on moderaation sovitus. Tiukasti solmittu, se lisää kehoon ylimääräisiä kiloja, mikä luo vaikutelman, että on aika mennä ruokavalioon. Liian löysä vyötärön lisälaitteessa kertoo, että vaatekaappi on tarkistettava tai paino on vähennettävä. Tämän vaikutuksen välttämiseksi on parempi laskea tämä elementti lantion päälle.

Vyö on myös ainutlaatuinen siinä, että tyyliä ja väriä riippuen se voi muuttaa vain siluettia, mutta myös naisen tyyliä.

Kenen pitäisi korostaa vyötäröä?

Jokainen vyö pystyy visuaalisesti muotoilemaan kuvan, riippumatta siitä, minkä tyyppinen nainen on. On tärkeää, että käytät vain sitä, mitä haluat: hihnamallin valinnassa on tiettyjä sääntöjä kuvan tyypin mukaan.

Kauniisti ja muodikkaasti sitoa vyön mekko voi jokainen nainen. Älä kuitenkaan riko yhdistelmän harmoniaa:

 • Jos vartalo on lyhyt ja täynnä, ihanteellinen ratkaisu on kohtalaisen leveä vyö. Hän luo tarvittavan optisen harhaa laajentamalla kehoa ja vähentämällä sen täyteyttä.
 • Ehdottomasti kaikki hihnamallit sopivat ohuisiin ja korkeisiin ihmisiin. Tässä tapauksessa ei ole väliä mitä tyyliä tai väriä tulee.
 • Jos keho on pitkänomainen, kannattaa valita leveät hihnamallit. Ei kuitenkaan ole tarpeen mennä äärimmäisiin kohtiin, koska liian laaja leikkaus voi lyhentää jalkojen pituutta visuaalisesti.
 • Luontoa, jolla ei ole ohutta vyötäröä, vöitä ei suositella. Mutta jos et halua kieltäytyä heistä, on parempi käyttää lisävarusteita, jotka peittävät puolet neuletakilla tai avaamattomalla vaipalla (tämä lyhentää vaakatasoa edestä, jolloin vyötärö jo on).

Periaatteena voit ottaa säännön: mitä suurempi nainen, sitä suurempi on vyön leveys.

Ennen kuin kiinnität vyönauhan, sinun on varmistettava, että malli sopii kuvan tyypille ja valitulle mekolle. Luvun tyypin lisäksi kannattaa harkita muita näkökohtia:

 • Vyö on kontrastivärinen tytöille, joilla on tasainen vatsa;
 • pukeutumismallin malli mallintaa siluettia rikkomatta sitä osiin;
 • kapea lisävaruste, jossa on sisustus, sopii paremmin virtaavasta materiaalista valmistetulle mekolle;
 • valitsemalla ranskalaisen pituinen mekko (midi), hihna on solmittu luonnollisen vyötärön yläpuolella;
 • jos mekko on kreikkalaista tyyliä, vyö on ainoa paikka rinnan alla;
 • mekko on hyvä vaihtoehto hihnan sitomiseen lantioon (on mahdotonta sitoa lisävaruste lantioon, jos on vatsa).

malli

Ei riitä, että hihna sidotaan mekkoihin, sinun on myös tiedettävä, mitkä mallit ovat nykyään muodissa. Tänä kaudella yksi suosituimmista muoti-naisille on:

 • muodikkaat korsettivyöt (varret);
 • herkät, klassisen tyyliset tuotteet (ilman sisustusta tai perhosia);
 • leveät vyöt;
 • suuret solki tyylit ja matelija jäljitelmä nahka tarvikkeet
 • ohuesta ihosta avautuvia aukiominaisuuksia;
 • virkatut tarvikkeet;
 • yhdistetyt mallit, joissa on sisustus.

Hihna ei ole vain vaatimaton lisävaruste. Sillä voi olla monipuolinen sisustus, jonka ansiosta se on ainutlaatuinen. Viimeistelylinjojen lisäksi vyöt on koristeltu erilaisilla puusta, metallista, turkista, tekstiileistä, puolijalokivistä, kiteistä, kiteistä, muovista ja lasista.

Usein mallit on koristeltu hameilla, värillisillä kirjoilla, maalattu kankaalla, nauhoilla, painikkeilla, helmillä, pitsi- ja helmi-langoilla.

Niinpä ne tuovat tyyliin omaperäisyyttä ja omaperäisyyttä, jotka on sidottu paitsi perinteiseen tapaan painottaen etu- tai selkänojaa, mutta myös esimerkiksi sivussa tai lonkat (intialaisissa).

materiaali

Koska hihna toimii paitsi toiminnallisella, myös koristeellisella kuormituksella, sen valmistukseen käytetään erilaisia ​​materiaaleja. Mitä epätavallisempi materiaali, sitä mielenkiintoisempi tuote.

Luonteensa, jotka rakastavat klassikoita, suunnittelijat tarjoavat alkuperäisen nahan eri laskun malleja. Nahkahihna on käytännöllinen, korostaa naisen asemaa ja yhdistyy täydellisesti erilaisen tyylin mekkoihin.

Nahan, samettisen mokkan, matelijan ihon, marokon, muovin ja jopa metallin lisäksi käytetään vyön valmistusta.

Yksinkertaisemmista materiaaleista tekstiilit ovat nykyään suosittuja. Tällaiset lisävarusteet eivät rajoita sitomistapoja, joten voit suorittaa yksinkertaisia ​​mutta myös monimutkaisia ​​solmuja.

Erityisen suosittuja muotin naisten tuotteita ovat satiini, silkki, sifonki ja uudet nauhat, kiiltävät langat, kudotut ja neulotut tuotteet.

Erikoisryhmä koostuu yhdistetyistä malleista, jotka koostuvat kahdesta eri materiaalista (nahka + tekstiilit, nahka + muovi jne.).

Väriliuokset

Värin valinta liittyy useammin vaatteen varjossa. Hihna voidaan sovittaa vaatteen kanssa tai olla pehmeä kontrasti.

Muotisuunnitelmat jättävät aina tilaa klassikoille: lisävarusteen valkoisia, mustia ja beige-sävyjä pidetään kauden suosikeina.

Muotinäytöksiä järjestävät tuotemerkit viittaavat pehmeisiin ja mykistyneisiin väreihin: hiekka, ruskeat, koralli-sävyt ovat muodissa, sekä malleja, joissa on metallinen kultainen ja vaaleanpunainen väri.

Kirkas paletti oli keltainen, oranssi, sininen, aistillinen punainen ja vihreä.

Monofonisten mallien lisäksi hauskoja tulosteita on suosittu.

Miten voin sitoa?

Vyö voidaan käyttää vyötäröllä, rinnassa ja lantion päällä. Jotta tarvike liitettäisiin asianmukaisesti ja kauniisti, sinun on päätettävä sitomismenetelmästä ja suoritettava askel askeleelta jokainen vaihe. Hihnan tyyli riippuu paitsi tuotteen leveydestä: pituus ja rakenne eivät ole yhtä tärkeitä.

Yksinkertaisia ​​tapoja

Hihnan sitomiseen mekkoihin on monia menetelmiä. Yksinkertaisimpia lisävarusteita ovat:

 • yksinkertainen solmu - keskipitkä vyö tuodaan takaa ja sidotaan tavanomaisella solmulla suoristamalla löysät päät;
 • kaksoissolmu - menetelmä toistaa edellisen, sillä erotuksella, että ne sitovat solmun kahdesti;
 • kiertäminen - hihna on kierretty useita kertoja, sitten vyötärö on peitetty takaa ja sidottu eteen;
 • vapaa silmukka - lisävaruste kaksinkertaistuu pituudeltaan ja peittää vyötärön selästä, kiertämällä vapaat päät toiselle puolelle tuloksena olevaan silmukkaan;
 • kahdella puolella oleva silmukka on vapaan silmukan analogi, jonka ero on kierteittäen vapaat päät toisiinsa nähden;

Nämä ratkaisut sopivat erinomaisesti ohuista nahasta, synteettisistä korvaavista, mokka- ja luistamattomista tekstiileistä.

Versiot, joissa on nahkahihna, näyttävät uudelta ja poikkeavat klassisesta päällirakenteesta:

 • Klassinen ohuella hihnalla. Lyhyt kapea hihna, joka on kiedottu vyötärön ympärille, kierteitetty lukkoon, tekee kaksi kierrosta vyön ympäri alaspäin. Jäljelle jäävä hännänpää on kierretty lukkoon lähellä olevaan silmukkaan, tee vielä yksi kierros vyön suunnassa soljen suuntaan ja piilota vapaa pää sisäänpäin. Jos hihnan pituus sallii, vapaan reunan voi jättää eteen.
 • Tyyli, jossa on kapea vyö. Hihna on peitetty vakiomenetelmällä, joka on kierteitetty lukkoon, vapaa pää lasketaan alaspäin, jolloin yksi kierros hihnan ympärille, loput loppu kierretään takaisin solkeen, mutta toisella puolella (väärällä puolella). Etusilmukka vapautuu solista.
 • Vaihtoehto, jossa on kudottu vyö ja laaja solki. Hihna on kääritty vyötärön ympärille, löysä pää on kierteitetty lukkoon ja kääritään kuvan 8 eteen, sulkemalla solki (kierre reuna silmukalle etukäteen käärimisen jälkeen ja piilottamalla pää takaa).

Tämän perusteella voit sitoa paitsi nahkaa, myös kapeita tekstiilihihnoja (esimerkiksi punosten muodossa) tiheästä materiaalista.

Kiinnitä hihna kevyistä kankaista.

Tekstiilitarvikkeiden solmio helpottuu. Kangas on alttiimpia verhoille, risteyksille ja jousien muodostumiselle.

Polubant

Suuret ja keskisuuret tekstiilitarvikkeet soveltuvat parhaiten tähän menetelmään. Jotta hihna voidaan suunnitella kaikkien sääntöjen mukaisesti, noudata seuraavia ohjeita:

 • lisävaruste käännetään vyötärölle etupuolelta, vapaat päät ylitetään takana ja johdetaan eteenpäin;
 • Kun päät on kohdistettu, ne on sidottu yhteen solmuun ja suoristettu.

Tämä menetelmä sopii luistamattomiin materiaaleihin. Jos kangas virtaa, on parempi kiinnittää vyö kaksoissolmulla.

Ne, jotka eivät pidä ripustettavista päistä, voivat parantaa suunnittelua: sen jälkeen, kun vapaat päät on vedetty eteenpäin ja ristissä, kun solmu on tehty, yksi niistä piilottaa leveän osan alapuolelta ja toinen toisesta. Lisälaitteen suoristus on edelleen suora ja muodikas tyyli polubantin muodossa on valmis.

jousi

Kiinnitä hihna japanilaisen tyylin mekko on helppoa. On olemassa useita tapoja suunnitella tällainen lisävaruste, joka perustuu keulan muotoiluun. Kuitenkin suosituin perinteinen, joka perustuu pitkään:

 • pitkää hihnaa levitetään etupuolelta ja kääritään vyötärön ympärille, ylittäen irtonaiset päät päin ja johtavat ne eteenpäin;
 • sitten toinen pää asetetaan toiselle, lasketaan alas ja kääritään solmun muodostamiseksi;
 • suorista löysät päät ja tehdä kaksi silmukkaa molemmilta puolilta, sitoa keula.

Jos hihnan pituus on hieman pienempi, voit muokata keulaa:

 • vyötärön ympärille kääritty lisävaruste, joka asetetaan sen keskelle;
 • kun ne ovat ylittäneet taakse taaksepäin, ne tuodaan eteenpäin, sidottu kaksoissolmulla niin, että se ei ole kierretty ja kiristetty;
 • kun ne ovat suoristaneet vapaat päät, ne kierretään vuorotellen solmuun edessä, muodostaen silmukoita ja identtisiä hännät;
 • silmukoiden ja päiden pituuden kohdalla solmu kiristetään, suoristetaan keula.

kauko-

Aaltopahvin valmistukseen tarvitaan laaja ilmava kangas. Kaikkein vaikein asia on taittaa vyö akordionilla useita kertoja. Sitten ne peittävät vyötärön ja asettavat selän keskelle. On välttämätöntä kokeilla, ettei tuote käännä ja pysyy suorana. Edessä se on sidottu kaksoissolmuun, jolloin keskiosaa ei voi muuttaa. Jää on suoristaa suorat päät - ja tyylikäs keula koristaa mitä tahansa mekkoa.

On syytä huomata, että vyötärö vyötäröllä näyttää paremmin kuin lantiolla. Nahka ja tiukat analogit eivät menetä muotoa, älä käänny lantioon, joten jos haluat korostaa linjaansa, on parempi tehdä siitä nahkaosasta.Sockin tekstiilitarvikkeita voidaan nostaa, joten ne joutuvat korjaamaan jatkuvasti, kun taas nahka ei aiheuta liikaa kohinaa.

On olemassa useita tapoja sitoa vyö kauniisti. Seuraava video kertoo lisää niistä:

Upeat kuvat

Naisen kuva tottelee häntä. Tämän ansiosta nainen voi olla erityinen, tyylikäs ja ainutlaatuinen. Joskus tyttö valitsee vaativan vaatteen ja huomaamattoman aksentin. Muissa tapauksissa sinun tarvitsee vain erottua joukosta, joten käytetään ylellistä mekkoa ja laajaa japanilaista kontrastia.

Lyhyt, suora vaalea tai valkoinen väri voi olla koristeltu leveällä nahkavyöllä, jossa on punottu johto. No, jos hihnan väri vastaa käsilaukun varjoa, se tuo harmonian trendikkääseen.

Tiukka mekko ilman hihoja ja hihna, joka sopii yhteen materiaalin kanssa, voidaan käyttää myös naispuoliselle naiselle tai klassiseen tyyliin. Normaali kaksoissolmupakkaus riittää - ja luodaan haluttu vaikutus jalkojen pidentämiseen.

Tytöille, jotka rakastavat herkkäjä kesän mekkoja hihnoilla, voit piirtää vyötärön kapealla japanilaistyylisellä vyöllä. Ei ole tarpeen valita suurempaa pituutta ollenkaan: se on parempi, jos vyö on sidottu demi-housuun tai pienet korvat solmun lisäksi.

On hienoa, jos hihnan väri on samanvärinen kuin mekko, mutta tummempi sävy.

Tällainen lisävaruste soveltuu myös suljettua mekkoa, jossa on hihat ja hameet. Vyö voi siis muuttaa pukeutumisen suoraa siluettia, ja jos sen väri ei ole kovin erilainen kuin vaatteiden sävy, voit esittää kuvan parhaalla valolla, korostamalla vyötäröä ja vetämällä jalkojen pituutta.

Musta lyijykynäpuku voi hetkessä muuttua tyylikkääksi iltapuvaksi, jos koristelet sen kullanvärisellä puolikullavyöllä. Vaikka kampaus on mutkaton, kuva näyttää erityisesti ja juhlallisesti.

Valinnan perussääntö on naiselle. Usein lisävarustekokeen kokeissa keksivät uudet mekot koristeluun. Ja usein jopa tavallinen tapa vyö kiertää voit tuoda tuoreita muistiinpanoja kuvaan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet