Naisten tarvikkeet

Naisten solmio

Naisten solmio

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Mikä eroaa miehestä?
 3. Tyypit ja mallit
 4. materiaali
 5. väri
 6. Miten oikein ja kauniisti sitoa?
 7. Mitä käyttää?
 8. Tyylikäs kuvat

Viime aikoina muotia on hallittu unisex-tyylillä, jonka tarkoituksena on poistaa miehen ja naisen väliset rajat, mikä tekee niistä samanlaiset. Se koskee vaatteita, kenkiä, hajusteita, tarvikkeita. Tyylikkäästi edustava tyyli on naisten solmio, jota nauttivat itsenäiset ja itsevarma tytöt!

piirteet

Tie on lisävaruste, joka on tehty pääasiassa kankaasta, joka on sidottu kaulan ympärille. Sen nimi kääntyy "huivaksi", ja pitkään se oli yksinomaan miesten vaatteen osa.

Ensimmäistä kertaa häntä yritti ranskalainen - herttuan Louise de Lavalier, joka asui XVII-XVIII vuosisadan vaihteessa.. Ja vasta kahdennenkymmenennen vuosisadan alussa tämä osa herrasmiessarjaa asettui lopulta kauniiden naisten vaatekaappiin.

Naisen kiinnitys houkuttelee enemmän huomiota, joten sen on oltava korkealaatuinen.

Tässä lisälaitteessa ei ole niin paljon ominaisuuksia. Yksi niistä - solmio voidaan tehdä lähes mistä tahansa materiaalista, jopa hyvin epätavallisesta. Pitsistä ja denimistä nahkaan tai helmiin.

Naisten solmio on yleensä vyötärön yläpuolella, ja se päättyy usein pääntiessä. Liiketoiminnassa olisi sopiva klassinen pituusmalli, ja lyhyt sopisi epäviralliseen ulkoasuun.

Myöskään leveys ei ole rajoitettu - sen sallitaan olla niin kapea kuin nauhan koko ja mahdollisimman laaja. Joka tapauksessa lisävarusteen toinen pää on piilotettu kasvojen taakse.

Mikä eroaa miehestä?

Kuten olet jo ymmärtänyt, naismallia erottaa hienostuneisuus, ja tämä on sen pääasiallinen ero miehestä. Vahvemman sukupuolen edustajien sidos on aina tiukka geometrinen muoto, symmetrinen ja pitkä.

Mies voi käyttää naisten solmua vain, jos hän on epätyypillisten törkeiden kuvien fani. Nainen, päinvastoin, voi turvallisesti käyttää miesten tarvikkeita vain siirtämällä solmua alemmaksi.

Asia on se, että herrat käyttävät siteitä, kun he haluavat korostaa kuvansa vakautta ja merkitystä. Nykyään he käyttävät niitä usein joko liike-vaatekaapissa tai juhlallisessa tilaisuudessa.

Naiselle tämä on epätavallinen lisävaruste, jonka avulla voit näyttää omaperäisyytesi, luoda epätavallisen ulkoasun kiinnittääksesi huomiota itseesi. Varmista, että ne eivät jää huomaamatta.

Tyypit ja mallit

Keulapusero

Ehkä suosituin siteiden tyyppi, joka monille tytöille on tuttu lisävaruste. Tämän lisävarusteen tila on "unisex", eli miespuoliset perhoset eivät eroa naisista. Koska hihnan koko on säädettävissä, voit nuoren miehen kanssa vuorollaan käyttää yhtä solmioa. Onko hän voinut luopua rehellisesti sanottuna "tyttöjen" painosta - sydämistä, kukkia, merkinnöistä "Barbie".

Bow Tie

Yksi ensimmäisistä naisista, jotka alkavat käyttää rusettia, oli kuuluisa kirjailija George Sand. On huomionarvoista, että se on leikattu kangasta, joka voidaan sitoa keulaan, mutta se voidaan kiertää tavalliseen tapaan - molemmat ovat hyviä.

Kiinnitä frill

Tällainen upea solmio kangasta tai pitsistä on ehkä naiselle tutumpi. Itse frillia löytyy usein erilaisista paidoista ja puseroista, erityisesti ne olivat viime kaudella suosittuja. Lisävaruste auttaa hetkessä muuttamaan sinua häiritsevän puseron.

bolo

Ei jokainen ihminen tunne tätä mallia, puhumattakaan naisista. Se edustaa pitsin muodossa olevaa solmea, jossa on leike, johon voidaan käyttää koristetta tai alkuperäistä kuviota.

Uskotaan, että tämä lisävaruste on peräisin intiaaneilta, joten se on suosituin Amerikassa. Katsokaa kuitenkin vanhan isänne vanhoja valokuvia - 1950-luvulla ja 1960-luvulla bolo tie oli myös suosittu entisen Neuvostoliiton alueella.

Tie regatta

Malli on valmis tehdaspaikka, joka on ihanteellinen niille, jotka eivät pysty hallitsemaan solmion sitomista.

Hänellä on kuminauha, joka on kiinnitetty paidan kauluksen alle. Klassisen miesten vaatekaapissa tällainen lisävaruste on ei-toivottavaa, mutta tytöille se on ihanteellinen.

Tytöille

Tie on usein koulujen univormun olennainen lisävaruste, se laimentaa kuvan vakavuutta ja antaa sille kirkkaan aksentin. Se voi olla lyhyt klassinen solmio, perhonen, keula. Suositut kolmiomerkit tytöille, jotka näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja ovat helposti säädettävissä äänenvoimakkuudessa painikkeiden avulla.

materiaali

pitsi

Rakas, tyylikäs, silmiinpistävä lisävaruste, joka voidaan ommella guipuresta tai virkkaa. Tämä lisävaruste täydentää täydellisesti juhlaa, jos päätät osallistua tapahtumaan ei pukeutumisessa, vaan housupuvussa.

silkki

Näyttää tyylikkään ja ei koskaan mene ulos tyylistä. Kudoksen rakenteen vuoksi se näyttää kalliilta, sopii illalle. Yksi luonnollisen silkin eduista - se ei houkuttele pölyä.

Kallis lisävaruste on huolehdittava asianmukaisesta - jos laitat siihen tahran, on parempi kuljettaa se kuivapesuun. Jos haluat pestä sen kotona, käytä tätä varten vauvan saippuaa ja purista sitä.

Silkillä tarkoitetaan usein kiiltäviä synteettisiä materiaaleja - polyesteriä ja mikrokuitua. Riippumatta siitä, kuinka kovat valmistajat yrittävät, lisävarusteen alhaiset kustannukset ovat havaittavissa kankaan laadun suhteen, joten se ei ole täysin sopiva illanviettoon! Mutta tämä on loistava ratkaisu joka päivä - niin, että luonnollinen silkkilanka voidaan varata erityistapahtumaan.

Satiininauhat

Nauhan solmio on muodikas innovaatio, se on yksinomaan naisten lisävaruste.joka lisää kuvan raikkautta. Hänellä on hyvin yksinkertainen kuvio, joten jopa pienillä käsityöillä se voidaan tehdä itsenäisesti. Muissa asioissa, nyt myynnissä voit löytää valmiita malleja, jotka neulepojat tekevät omia käsiään.

Helmistä

Helmiäinen on käytännössä kaulakoru. Toistaiseksi se on harvinaisuus, joten sen omistaja varmasti pystyy nauttimaan ystävilleen ainutlaatuisella lisälaitteella. Lisäksi se on lähes aina 100% käsityönä, joten tuskin löytyy analogia.

Useimmiten käytettyjen auringonlaskutekniikan ja mosaiikkikudonnan kudonta. Jos tiedät, miten käsitellä helmiä, voit kutoa epätavallisen lisävarusteen omin käsin.

väri

Valitse jokaisena päivänä mustavalkoiset mallit rauhoittavista sävyistä - musta, laivasto, ruskea, oliivi, khaki. Erityisesti nämä värit ovat merkityksellisiä yrityskuvissa.

Jos katsot vapaata tyyliä, kirkas solmio sopii - vihreä, punainen, keltainen, oranssi, sininen.

Luovuuden fanit rakastavat malleja, joissa on tulosteita. Se voi olla sarjakuvahahmoja, abstraktiota, kukkia, sydämiä ja paljon muuta.

Miten oikein ja kauniisti sitoa?

On syytä huomata välittömästi, että naismallin perustamiseen ei ole tiukkoja vaatimuksia. Solmu voi olla klassinen ja huolimaton, tiukka ja tiukasti rento.

Tarkastellaan vaiheittain solmuja, jotka yhdistetään eri kuviin.

"Kvartetti"

Klassinen, näyttää hyvältä yrityskulmassa.

 • Laita lisävaruste kaulaan;
 • Rajaa päät niin, että leveä pää on päällä;
 • Hanki hänet kapean osan alle, siirrä se oikealle ja vedä se silmukan läpi;
 • Liu'uta leveä osa varovasti silmukkaan.
 • Jäljelle jää vain vastaavan solmun suoristus.

"Pieni"

Täysin johdonmukainen nimen kanssa, on syytä hallita tyttöjä, koska se soveltuu tyttöjen keskuudessa suosittuihin siteisiin.

 • Ensinnäkin, heitä se kaulan ympärille ja käännä leveä osa ulospäin;
 • Laita se kapean alla ja vedä se alhaalta ylös silmukan läpi;
 • Kierrä työpää silmukkaan ja suorista solmu.

"Ristiretki"

Se on luotu silkkiliitoksille, joten kannattaa hyväksyä, jos aiot mennä ulos.

 • Kuten klassisen solmun tapauksessa, aloita asettamalla tuote kaulaan, ulospäin ja ylittämällä päät;
 • Työnnä kapea pää leveään päähän, jonka haluat asettaa kohinaan;
 • Pujota se silmukkaan ylhäältä alas ja siirrä se solmun päälle;
 • Vedä uudelleen kaulansilmukan läpi ylhäältä alas ja kierrä silmukan läpi;
 • Solmu on vielä varovasti suoristettava.

Koska tämä tekniikka on hyvin monimutkainen, suosittelemme, että tutustut yksityiskohtaiseen videoon, joka auttaa sinua visuaalisesti ymmärtämään ristiin solmun yhdistämisen ominaisuudet.

Mitä käyttää?

Huolimatta siitä, että naisten vaatekaapissa on sallittuja vapauksia tämän lisävarusteen kulumisen suhteen, se on edelleen hurja tuote, joka vaatii kunnioittavaa asennetta. Hieman sinä et arvaa vaatteiden valinnasta, ja tyylikkäästä ulkoasustasi muuttuu naurettavaksi.

Liivillä

Solmio yhdistettynä liiviin on käytännössä klassikko. Se näyttää hyvältä paidan tai puseron paidan tyypillä. Tällöin pohja voi olla mikä tahansa - liivi voidaan käyttää farkkujen alla, housujen tai hameen alla.

Jos tämä on iltapäivä, ei ole tarvetta käyttää puseroa. Solmio tai keula, joka on sidottu paljaan kaulan ympärille, näyttää hyvin viettelevältä.

Housut ja henkselit

Toinen klassinen ulkoasu, joka sopii sekä liike- että epäviralliselle vaatekaapille. On toivottavaa, että näiden kahden lisävarusteen värit yhdistetään toisiinsa. Jotta et menetä, valitse yksiväriset mallit.

Työpuku

Naisten liiketoiminnan vaatekaapissa oleva solmio lisää maskuliinisuuden kuvaa, osoittaa vahvaa ja itsenäistä luonnetta, joka on erityisen tärkeää niille, jotka ovat johtotehtävissä.

Tällöin käytä sitä tiukkojen toimisto-paitojen alla, ei puseroita, joissa on hohtoja ja röyhelöitä. Kengät voidaan valita sekä korkokengillä että ilman sitä - makusi mukaan. Tietenkin sen pitäisi olla klassisia - veneitä, lohkareita, oksfordeja tai munkkeja.

Tyylikäs kuvat

Tämä kuva Annabelle Fleurista sopii epäviralliseen kokoukseen tai cocktailiin ystävien kanssa. Myös ne, joilla on vapaa pukeutumiskoodi töissä, voivat varaa sen. Nahka luiseva, musta bleiseri, valkoinen mekko paita, jossa on solmio ja pitsi-pumput. Katso täydentää tilava laukku ja tyylikkäät lisävarusteet.

Valkoinen ja sininen raidallinen mekko paita, tummanharmaat kartiomaiset housut, burgundiset pumput ja tonaalinen kytkin. Katso täydentää laajaa merivoimaa, tummat aurinkolasit ja suuret korvakorut. Sylvia Navarro on osoittautunut 100% maskuliiniseksi yrityskuvaksi!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet