Naisten tarvikkeet

Pareo kylpyjä ja saunoja varten

Pareo kylpyjä ja saunoja varten

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Mitä ovat?
  3. muodista
  4. Miten ommella itseäsi?

Jos luulet, että kylpy ei ole paikka, jossa voit pukeutua kauniisiin vaatteisiin, olet väärässä. Naisten pareo kylpyammeelle on käytännöllinen asia ja samalla tyylikäs ja hyvin erilainen kuin tavanomainen ranta.

piirteet

Höyryä rakastavat pitkään aikaan ilman pareoa. Joten looginen kysymys on: onko se todella tarpeen, koska voit kääriä arkin tai pyyhkeen kehon ympärille. Mitkä ovat tämän aiheen erityispiirteet?

Bath pareo, toisin kuin pyyhe, on valmistettu kuminauhasta, joka takaa kudoksen tiukan istuvuuden kehoon. Velcro-kiinnikkeen läsnäolo antaa varmuuden siitä, että pareo on kiinteästi kiinnitetty ja se ei putoa epämiellyttävän liikkeen seurauksena.

Jos sinulla on tällainen pareo, et voi ajatella, miten parhaiten sitoa pyyhe, jotta se ei vahingossa liukene, eikä sitä tarvitse korjata aika ajoin. Kylpyvaatteina velcro pareo on paljon helpompaa kuin kehon ympärille kääritty pyyhe. Lisäksi pareoa voidaan käyttää haluttaessa pyyhkeenä tai puupintojen peittoon, eli tämä asia on monitoiminen. Jotkut kylpyhuonetarvikkeiden valmistajat ja kutsuvat tätä tuotetta - pyyhehame.

Kylpyammeiden ja saunojen Pareot myydään usein täydellisinä "turban" ja pyyhkeillä. Nämä asiat on valmistettu samasta kankaasta ja väristä, kuviosta ja muotoilusta, jolloin voit luoda saman tyylin ja tunnelman.

Miesten "pareoa" kutsutaan usein kylpylän kiltiksi.

Mitä ovat?

Kylpypuvut on valmistettu samoista kankaista kuin tavalliset pyyhkeet. Pareo voi olla:

  • Terry. Terrykangas on useimmiten puuvillaa, mutta se tapahtuu pellolta puuvillan lisäyksellä.
  • Höpöttää. Tämä on 100% puuvillaa.
  • Pellavakankaasta.
  • Bambu kankaasta.

Cotton pareo

Kun valitset paunan kylpyyn, kannattaa kiinnittää huomiota sen kankaan ominaisuuksiin, josta nämä vaatteet on ommeltu. Kahdenlaisia ​​kylpytakkeja on valmistettu puuvillasta: froteesta ja vohvelista.

Terry-kangas imee kosteutta hyvin ja tuottaa hellävaraisen hieronnan; ei aiheuta iholle allergioita ja ärsytystä, koska se on valmistettu luonnonmateriaaleista.

Makhra on erittäin käytännöllinen: sillä on korkea kulutuskestävyys, tällaisesta kankaasta valmistettu laadukas tuote kestää yli sataa pesua, ja et voi pelätä, että asia istuu alaspäin tai päinvastoin venyttää. Terrykangas kestää erinomaisesti pesun 60 asteen lämpötilassa, jolloin voit päästä eroon lialta ja bakteereilta.

Froteekankaan haittana on, että se kuivuu tarpeeksi kauan. Lisäksi mahran tuotteella, joka imee kosteutta hyvin, on paksu ja korkea kasa ja siksi se on melko raskas. Kangas on suojattava kosketuksesta esineisiin, jotka voivat tarttua kasaan ja vetää sen saranat.

Vohvelikangas imee myös kosteutta ja on allerginen, mutta sillä on hyvä ilmanläpäisevyys (eli se kulkee hyvin ilmaan) ja kuivuu nopeasti. Vohvelikangasta on myös kestävä, kestävä ja se voidaan pestä korkeissa lämpötiloissa. Ja se on kevyt ja ei vie paljon tilaa laukussa. Lisäksi waffle pareo on halvempi kuin muut vaihtoehdot.

Liinavaatteet ja bambu

Kylpy-pyyhkeet on valmistettu pellavakankaasta.Sitä pidetään kestävimpänä ja kulutusta kestävänä luonnollisten kankaiden joukossa, sillä on myös erinomainen hengittävyys (mahdollistaa kehon hengittää) ja on erittäin kestävä, mutta se ei vaadi erityistä huolellisuutta. Kosteus haihtuu siitä nopeammin kuin muusta kankaasta, joten pellavasta valmistettuja vaatteita on erittäin mukava käyttää lämmössä - et voi pelätä ylikuumenemisesta, ja kylpyyn sopii hyvin pellava-pyyhe.

Pellavan uskotaan olevan luonnollisia antiseptisiä ominaisuuksia.

Liinavaatteiden haittana on se, että se on erittäin voimakkaasti murskattu. Tätä voidaan kuitenkin pitää todisteena sen kankaan luonnollisuudesta, josta se on ommeltu, ja tämä puute ei merkitse paljon sen aikana, kun se pysyy kylvyssä.

Bamboo-kuitukangas joissakin sen ominaisuuksissa on samanlainen kuin liinavaatteet. Tämä on erinomainen hengittävyys, kulutuskestävyys, kestävyys, luonnollinen antimikrobinen vaikutus. Bambu kuitua pidetään keinotekoisena, mutta se on valmistettu luonnon raaka-aineista. Ei ryppyinen ja miellyttävä kosketukseen.

muodista

Kylpytakit, jotka on valmistettu froteekankaasta, voi olla koristeltu kirjonnalla ja useimmiten tehdään monokromaattisina, jotkut tyylit on ommeltu taskuihin. Yllä on malleja, joissa on pitsi ja jouset tai röyhelöt. Osa kylpy-pyyhkeistä myydään täydellisesti turban-, hame- tai kylpytossuilla. Värien valinta on hyvin laaja: vaaleanpunainen, sininen, punainen, vihreä, keltainen, oliivi ja muut, voit aina valita makusi mukaan.

Waffle pareos ei useimmiten ole vain yhdellä värillä, vaan myös piirustuksilla, esimerkiksi kylpyaiheissa tai skotlantilaisessa häkissä.

Jotkut tyylit näyttävät perinteiseltä pareolta, jonka syntymäpaikka on Tahitin saari. Muut mallit näyttävät kuvassa olevista mekkoista, koska ne on valmistettu kankaan päissä olevista hihnoista, oikeanpuoleinen olkahihna nojaa vasempaan olkapäähän ja päinvastoin. Tällöin selkä pysyy käytännössä auki ja kylpypuku muuttuu hyvin samanlaiseksi kuin tyylikäs iltapuku.

Pareo on nähtävissä myös lahja-ammeiden kokoonpanossa.

Kylpypuvun pituus on myös erilainen: polven, polven ja jalkan keskelle. Kuivan kylpyammeelle (saunalle) on suositeltavaa valita pareo pidempään, ja märkä on sitä vastoin lyhyempi.

Miten ommella itseäsi?

Jos haluat, voit ommella itse kylpyyn. Sen valmistukseen tarvitset jonkin neljästä kankaan tyypistä, joita käsiteltiin edellä.

Jotkut käsityöläiset tekevät tällaisia ​​kylpytakkeja tavallisista pyyhkeistä. Velcro-kiinnikkeen päät on kiinnitetty pyyhkeen päähän ottaen huomioon hajujen odotettu syvyys, ja kangasta keskitetään kimmoisa nauha, joka on ommeltu sisäpuolelta noin senttimetrin päässä reunasta. Joustavan leveys voi olla erilainen, valita sen pyyhkeen painon mukaan, pituus määritetään asennuksen jälkeen. Asennuksen aikana kumi on hieman kiristettävä.

Kumin ompelemiseksi tarvitset puuvillakangasta kumin pituudelta ja hieman leveämmältä. Se on ommeltu pyyhkeeseen yläreunaa pitkin, sitten elastinen nauha johdetaan tuloksena olevan kiristysnauhan läpi ja kiinnitetään palan reunoja pitkin. Kun flypaper on ommeltu, pareo on valmis.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet