Naisten tarvikkeet

Naisten vyöt

Naisten vyöt

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyypit ja mallit
 2. materiaali
 3. väri
 4. Muotitrendit
 5. tuotemerkkejä
 6. Miten valita?
 7. Miten voit määrittää koon?
 8. Mikä puoli kiinnittää?
 9. Miten kuluvat oikein ja tyylikkäästi?
 10. Kauniita kuvia

Vyöt, kuten välttämätön lisävaruste, ilmestyivät muotimaailmaan jo kauan sitten, mutta alkoivat esiintyä paljon aikaisemmin. Kun he olivat jopa pääsemättömiä naisten väestön mekkoihin ja niitä käyttivät vain miehet. Nyt yhden modernin tytön vaatekaappi ei voi tehdä ilman paria kauniita lisävarusteita, koska tämä tuote ei ainoastaan ​​kuljeta tiettyjä toimintoja, vaan se on myös hyvin huomattava koristelu.

Tyypit ja mallit

Vyön lajikkeita on paljon enemmän kuin ensi silmäyksellä. Osa niistä sopii vain housuihin, kun taas toiset voivat olla kelvollinen lisä juhlalliselle mekolle.

Esimerkiksi elegantit ketjut, jotka soveltuvat vain jonkinlaisen itsenäisen kuvan täydentämiseen, koska ne ovat lisävarusteita kuin kuvan itsenäinen toiminnallinen osa. Hyvin usein tällainen malli on koristeltu helmien tai kiiltävien koristekivien elementeillä.

Klassisilla vaihtoehdoilla on yleensä keskimääräinen leveys ja huomaamaton solki. Useimmiten tämä malli on valmistettu yksivärisestä versiosta, eikä siinä ole mitään sisustusta, myös kohokuvioinnin tai rei'ityksen muodossa.

Epävirallisten tuotteiden valmistuksessa käytetään molempia koristustekniikoita. Lisäksi hihnalla, jossa on kohokuviointi, voi olla sekä kokonaisvaltainen kuvio, yksinkertainen kuvio tai käärmeen- ja krokotiilinahan vaikutus.

Kauniisti näyttää kudottu vyö, joka useimmiten on valmistettu pehmeästä tekonahasta, mokkanahasta tai pehmeästä kankaasta. Nahkatavarat ovat melko toimivia, mutta kangasmallit toimivat pikemminkin lisänä kuvaan kuin sen toiminnalliseen yksityiskohtaan.

Tiheistä silikonista valmistetuille tuotteille on monia vaihtoehtoja. Joustava ja kestävä - ne ovat erinomainen lisä kevyille kesäkengille, jotka kiinnittävät ja tukevat niitä vyötäröllä tai lantiolla.

Mallivyö - jotain epätavallista. Vanhoina aikoina tällaisia ​​malleja käytettiin armeijan ja lainopettajien yhtenäisenä. Moderni muoti maailmassa - tämä on suosituin yksityiskohta, joka täydentää klassisen tyylin asioita, sekä maanmusiikkia ja joitakin retrohintoja.

Valmistajat eivät jätä huomiotta upeiden muotojen omistajia, jotka luovat linjoja suurikokoisille tytöille. Tosiasia on, että koko luku tarvitsee eniten visuaalista korjausta, joka voidaan tehdä hihnalla.

Laaja vyö tekee ihastuttavasta aksentista vyötäröllä, ohut yksi korostaa lonkat ja tyylikäs ketju on ihana lisävaruste rinnan alla olevalla alueella.

Lisäksi kahdenväliset vyöt, joko rento tai juhlallinen, ovat suosittuja. Puhuminen tyylikkäistä tuotteista puhumattakaan yksipuolisista malleista, joissa on tekojalokivi ja sisustus suurten koriste- ja jalokivien muodossa.

materiaali

Hihnan laatu riippuu siitä, mitä materiaalia se on valmistanut. Luonnonkuiduista valmistetut tuotteet kestävät paljon pidempään kuin halvat synteettiset kankaat.

Suede-vyöt erottuvat todennäköisesti korkeimmasta kulutuskestävyydestä. Koko asia on tämän materiaalin erityisominaisuuksissa: se ei tule repeytymään, hyvin harvoin se erittyy, venyy hieman ja soveltuu pieniin muodonmuutoksiin, mikä säästää sitä ennenaikaisesta leviämisestä.

Mutta nahkatuotteet kestävät paljon vähemmän, vaikka luonnonmateriaalille on ominaista lujuus.Syynä nahkahihnojen herkkyyteen on yksinkertainen - soljen alueella iho nopeasti pyyhkii pois, alkaa kuoriutua ja indeksoida.

Tekstiilit ovat paljon kestävämpiä, ne ovat usein repeytyneitä ja käyttökelvottomia vaikeasti poistettavien tahrojen vuoksi. Jos kontaminaatiota ei voida poistaa, tuote on yksinkertaisesti hävitettävä.

Paksasta langasta tai tärkkelyksestä valmistetuista ohuista langoista valmistetut verkot näyttävät hyvin kauniilta. Tällainen tuote on kuitenkin varsin hauras ja vaatii hyvin huolellista käsittelyä.

Kauden todellinen kohokohta - metallioptiot, jotka täydentävät täysin mitään kuvaa. Ne voidaan esittää sekä leveän mallin muodossa että siistinä aukkoketjuina.

Lakatut hihnat näyttävät kauniilta, mutta niillä on lyhin käyttöikä. Kyse on lakkakerroksen herkkyydestä, johon naarmut ja hankaukset näkyvät nopeasti, ja kun ne altistuvat liian korkeille tai liian alhaisille lämpötiloille, pinnoite alkaa halkeilua ja kuorittua.

väri

Kuville tulisi valita vyöt, jotka eivät perustu pelkästään lajikkeisiin, vaan myös koko asun värivalikoimaan. Yhdenmukainen asu houkuttelee varmasti paljon innostuneita näkemyksiä ja tekee jokaisesta tyttöstä säteilevän.

Valkoinen sävy näyttää siltä, ​​että se oli aina luokiteltu yleismaailmalliseksi väriksi, mutta kun kyse on vyöistä, nämä säännöt eivät toimi. Valkoiset tuotteet eivät sovi kaikille, mutta vain kevyille kevyille sävyille, esimerkiksi vaaleanpunaiselle, vaaleansiniselle tai sitruunalle.

Yleiset mustat ja ruskeat vyöt, jotka yhdistetään onnistuneesti useimpiin sävyihin. Lisäksi nämä värivyöhykkeiden vaihtoehdot yhdistyvät hyvin Burgundy-, blue-, grey- ja lila-mekkoihin.

Punaiset ja siniset vyöt näyttävät hienoilta klassisilla sävyillä: valkoinen, musta, harmaa. Täydennä asua samankaltaisella värivalikoimalla tällaisten sävyjen vaihteluiden hihnoilla, tuodaan kuvaan pienen kirkkaan yksityiskohdan, joka on asun kohokohta.

Keltaiset, beige- ja siniset vyöt sopivat täydentämään kuvia vaaleanvärisessä järjestyksessä, ja hopea- ja kulta-versiot luovat epätavallisen lisävarusteen vaikutuksen.

Muotitrendit

Muotitrendien saavuttamiseksi monet tytöt menettävät tärkeimmän asian - on tärkeää paitsi näyttää muodikkaalta, myös kauniilta. Loppujen lopuksi muodin maailma esittelee meitä kaukana tavallisimmista tuotteista, jotka tuskin sopivat jokapäiväiseen elämään.

Olemme laatineet pienen listan tämän kauden tyylikkäimmistä ja muodikkaimmista hihnoista helpottamaan kauniiden muotien valintaprosessia:

Ensimmäinen paikka on epätavallinen malli hihnasta, jossa on pitsi ja koristeellinen ketju. Tämä malli etsii menestyksekkäästi ohuille tytöille yhdessä kevyiden sävyjen puuvillavaatteiden kanssa.

Toisessa paikassa on tuotteita, joilla on epätavalliset soljet, jotka yhdistetään yleensä housuihin ja farkkuihin. Luonnonmineraaleilla varustetut soljet, joissa on koriste-elementti höyhen tai ristin muodossa, veistetty, kohokuvioitu ja rei'itetty, ovat ihanteellinen vaihtoehto jokapäiväiseen pukuun.

Ja lopuksi tummia, kirkkaita, painettuja tai yksivärisiä hihnamalleja. Tämän mallin erityispiirre on se, että siinä korostetaan vyötärön linjaa, mutta myös vietteleviä rinnan muotoisia pyöristettyjä muotoja. Se näyttää harmonisesti T-paitoja ja puuvillapaidat.

tuotemerkkejä

Yksikään kuuluisan tuotemerkin kokoelma ei voi tehdä ilman paria - kolminkertainen tai jopa koko vyö. Jokainen couturier, joka on enemmän kuin kukaan muu, tietää, ettei tyylikäs asu ole täydellinen, jos et korosta hihnaa.

Gucci, Calvin Klein ja Louis Vuitton -mallit ovat sopivia värejä, ja ne on kohokuvioitu tai kiinnitetty tuotemerkin logolla. Näiden merkkien tuotteet ovat aina tunnistettavissa ja niillä on uskomaton suosio.

Hermesin tuotemerkit eivät ole yhtä kuuluisia ja malleja.Joistakin niistä on yksinkertaisesti koristeltu kirjaimella ”H”, ja joissakin niistä on myös kuva siro hevonen, jossa on vaunu.

Enemmän budjettia ja kohtuuhintaisia ​​massan ostajalle ovat Oggi-vyöt. Niiden mallivalikoima on varsin laaja, ja kokoelmissa on esitetty sekä klassisia että arkipäivisiä ja tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Miten valita?

Hihnan valitseminen on melko helppoa, on vain tarpeen ottaa huomioon muutamia vivahteita:

 • Ensinnäkin, kun valitset tällaisen lisävarusteen, sinun on harkittava asuinta, johon yhdistät sen. Jos valinta tehdään kuvasta riippumatta, on parasta ostaa yleismalli, joka sopii monenlaisille vaatteille;
 • Toiseksi kannattaa harkita puheenvuoroa. Tytöt eivät saa ostaa miesten vyötä, ellei tietenkään halua luoda unisex-ulkoasua, muissa tapauksissa tällainen valinta olisi sopimaton;
 • Kolmanneksi on tärkeää kiinnittää huomiota tuotteen laatuun. Enemmän budjettimalleja on keskitasoa tai huonoa laatua, mikä vaikuttaa heidän elinkaarensa. Jos tarvitset hyvää, laadukasta asiaa, on parempi valita tuote, jolla on korkeampi hintalappu, valmistettu luonnonmateriaaleista;
 • Lisäksi on tarpeen tarkistaa huolellisesti kiinnitin - sen on oltava laadukasta ja kestävää. On mahdotonta hyväksyä, että soljen osat löyhästi roikkuvat, soivat ääniä ja kieli oli hauras ja taipunut. Lohkojen valmistuksessa on käytettävä kovaa metalliseosta;
 • Ja lopuksi sinun täytyy tietää vyön koko. Tämä on jotain, jota ilman tuotteen ostaminen on lähes mahdotonta, koska kokoinen vyö ei ehkä ole sopiva.

Miten voit määrittää koon?

On hyvä, jos tiedät etukäteen, mitä hihnaa tarvitset, tai voit kokeilla sitä myymälässä. Mutta entä jos tällaista mahdollisuutta ei ole? Miten määritetään tarvittava koko ilman asennusta?

Itse hihnan pituus mitataan hyvin yksinkertaisesti - tuotteen kärjestä solkeen. Mutta ei riitä, että mitataan hihnaa, on tärkeää määrittää omat parametrit sekä ottaa huomioon läpivientien sijainti tuotteessa.

Parametrien mittaamiseksi on tarpeen, mihin alueeseen käytät vyötä - vyötäröllä, lantiolla tai rinnan alla olevalla alueella. Tätä prosessia ei pidä hoitaa huolimattomasti, koska kehon parametrit eri paikoissa ovat vastaavasti erilaiset.

Saatuaan mittaustulokset on tarpeen verrata niitä hihnakokojen tietoihin. Vertailun helpottamiseksi on vastaava vertailutaulukko:

Henkilökohtaiset mittaukset

66 - 74

71 - 79

76 - 84

81 - 89

86 – 94

91 - 99

96 - 104

101 - 109

106 - 114

111 - 119

116 - 124

Hihnan koko

70

75

80

85

90

95

100

105

110

115

120

Lisäksi on taulukoiden muunnelmia, joiden avulla voidaan määrittää hihnan koko vaatteiden koon perusteella.

Vaatteiden koko EUR

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

Vaatekoko RUS

40 – 42

42 – 44

44 – 46

46 – 48

48 – 50

50 – 52

52 – 54

Hihnan pituus (CM)

100

105

110

115

120

125

130

Mikä puoli kiinnittää?

Harvat ihmiset ajattelevat tällaisia ​​pieniä yksityiskohtia, mutta vain valita tyylikäs vyö koko ei riitä, sinun täytyy oppia oikein kiinnittämään se. Miksi se on niin tärkeää ja mihin puoleen se olisi tehtävä? Mieti enemmän.

Ensinnäkin on syytä huomata, että naiset ja miehet kuluttavat vyötä eri puolilla. Naisten hihna on kiinnitetty oikealle ja löysä kärki jää vasemmalle puolelle. Miesten - päinvastoin - on, että solki on vasemmalla ja kärki - oikealla puolella. Tämä perinne on säilynyt meidän aikoina keskiajalta lähtien, jolloin tällaisia ​​lisävarusteita pidettiin ylellisyystuotteina ja ne olivat saatavilla vain ylempiin luokkiin.

Kiinnittimen ero johtui siitä, että palvelijat auttoivat pukeutumaan naisille, joten kiinnittimellä oli oikeanpuoleinen järjestely heidän mukavuutensa vuoksi. Miehet pukeutuivat itseensä, joten vyön kiinnittimellä, kuten muilla vaatteilla, oli vasemmanpuoleinen järjestely.

Nykyään harvat ihmiset jo ajattelevat tätä turvavyön käyttöä koskevaa sääntöä, mutta niitä noudatetaan edelleen tiettyjen julkisten piireissä ja se on salainen. Esimerkiksi sotilas- ja virkamiehissä, joiden vyö on pakollinen osa.

Miten kuluvat oikein ja tyylikkäästi?

Joskus kuvan pilaamiseksi ja halpuuden lisäämiseksi sinun tarvitsee vain valita väärät lisävarusteet, mukaan lukien vyöt. Joten miten yhdistää ne muihin asioihin aina pysyäkseen päällä?

Valitsemalla vyö valkoisille housuille tulisi perustua itse housujen malliin. Jos tuotetta vaaditaan, vain niiden kiinnittämiseksi lantion tai vyötärön päälle, ja se peitetään puseron tai paidan reunoilla, se voidaan rajoittaa yksitoikkoiseen keskileveyden muunnokseen.

Jos vyö ei näy näyttelyssä, ei ole tarvetta kokeilla värejä ja kuvioita, on syytä rajoittaa sävyihin lähellä housujen sävyjä.

Jos vyöä käytetään koristeena, korostamalla vastaavan housumallin vyötäröä, kannattaa valita ohut värimalli tai tyylikäs versio, jossa on ketju.

Mekolle voidaan valita erityinen vyön malli, vain tyyli on otettava huomioon. Esimerkiksi löysät puuvillakengät näyttävät kauniilta ja leveät elastiset hihnat, jotka sopivat rintakehän alapuolelle.

Tiukat hihnat sopivat täydellisesti paksuista kankaista valmistettuihin mekkoihin, jotka on kiinnitettävä vyötärön alueelle. Niinpä keskitymme naisten hahmon sujuviin ja vietteleviin ääriviivoihin.

Tässä yhdistelmäversiossa pukeutuneet mekot, joissa on tiukka yläosa ja pehmeä hameosa, näyttävät hyvin kauniilta - kuva on uskomattoman naisellinen.

Koristeellinen malli - ketju sekä rhinestones ja helmillä koristellut tuotteet sopivat täydellisesti valoa kulkevasta kankaasta. Tosiasia on, että tämänkaltaiset mekot eivät tarvitse tiukkaa kiinnitystä vyötäröalueelle, niiden pitäisi pudota hieman, joten hihna täydentää vain asua suotuisasti.

Hameet näyttävät erittäin hyvältä hihnoilla, mutta ne yhdistetään niihin samalla periaatteella kuin housut - eli ei ole mitään järkeä käyttää koristevyötä, jos pitkänomainen pusero, toppi tai t-paita putoaa sen päälle. Koristetuotteita käytetään vain näyttävän aksentin luomiseen reisiluun tai vyötärölle.

Kauniita kuvia

Tyylikäs asu, jossa on pitkähihainen neulottu valkoinen mekko ja millimetrin tyylinen pitkänomainen liivi, täydentää punertavanruskea nahkainen vyö, jonka leveys on keskikokoinen. Kuvan täydennyksenä voit valita suuren säkin, jossa on sama sävy kuin vyöllä, sekä kellot, rannekorut ja kevyt huivi.

Kuva koostuu raidallisesta hameesta, jossa on epätyypillinen leikkaus, kaulus ja pitkänomainen takki, jossa on pyöristetty kurkun pääntie. Tätä yhdistelmää täydentää leveä nahkahihna, joka on kulunut vaipan päällä, pieni käsilaukku ja punaiset kengät, joissa on trapetsikorko.

Kaunis vyö voidaan käyttää päällysvaatteiden lisävarusteena. Esimerkiksi tässä kuvassa syvän sininen väri, jossa on lyhyet hihat, näyttää hyvältä, ja siinä on leveä mokkahihna, joka on koristeltu kullatuilla yksityiskohdilla.

Harmaa mekko, jossa on napin sulkeminen, tarvitsee erityisen lisäyksen, joten musta vyötärö vyötäröllä, joka on koristeltu kultaisilla suurilla piikkeillä, olisi ihanteellinen vaihtoehto. Jotta voit tarkastella harmonisesti, sinun täytyy poimia pari lisävarustetta: yksinkertainen musta narttu ja massiiviset kultaiset korut käsillesi.

Voimakas esimerkki kuvasta, kun vyö, joka valitaan kuvan toiminnalliseksi osaksi, suorittaa myös koristeellisen toiminnon. Valkoiset housut ja vaaleansininen paita, jotka on kiinnitetty sisälle, sekoittuvat hyvin ruskea vyö. Idylle asussa on parasta täydentää sitä kengillä ja laukulla, joka vastaa vyötä.

Punainen housut ja tyylikäs norsunluunvärinen pusero koostuu rohkeasta urbaanista keulasta, jota täydentää erittäin hyvin leopardi-värinen hihna. Epätavalliset yksityiskohdat ruskean pussin muodossa, suuri kultainen ketju ja mokkanahkaiset kengät ovat mitä tarvitset tämän asun täydentämiseksi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet