Naisten tarvikkeet

Miten tehdä morsiamen sukkanauha omin käsin?

Miten tehdä morsiamen sukkanauha omin käsin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. tyypit
 2. Master-luokka valmistuksessa

Äskettäin otetun kuvan kuvassa kaikki pitäisi olla tyylikäs ja kaunis, alkaen kampauksesta, pukeutumisesta ja päättyen niin tärkeään ominaisuuteen kuin morsian sukkanauha. Vaikka tämä vaatekaapin elementti on piilotettu uteliailta katseilta, mutta juhlan lopussa se tulee varmasti yhden kutsutun käsiin, joten sen pitäisi yllättyä tyylikkäästi ja omaperäisesti. Nykyään jalalla on valtava valikoima sukkahousuja, ne voidaan ostaa hyllyltä morsiamen myymälöissä sekä ommella omin käsin, mikä tekee mielikuvituksesta ja muotoilusta ideaa.

tyypit

Häät sukkanauha pidetään jokaisen morsian päälisävarusteena. Tämä pieni ja näkymätön yksityiskohta on vieraiden, erityisesti uroksen, tarkkaavainen kohde. Perinteiden mukaan nuori mies, joka on onnekas, jotta hänestä tulee pyydetty sukkanauha, naimisiin pian. Jotta tämä elementti olisi kuva yksilöllisyydestä ja omaperäisyydestä, monet tytöt haluavat tehdä sen itse. Valittaessa tiettyä sukkanauhamallia on otettava huomioon, että sisustuksesta ja ulkonäöstä riippuen ne voivat olla:

 • Ohut. Ne ovat yleisimpiä vaihtoehtoja, ja niitä käytetään useimmiten tilavuuden mekkoa täydentävinä lisävarusteina, jotka on koristeltu ulkomuotoisilla koristeilla, nauhoilla ja rhinestonesilla. Ohut sukkanauha ja lyhyt mekko yhdistyvät harmonisesti. Se näyttää helpolta, kauniisti ja kauniisti korostaen jalkojen muotoa.
 • Leveä. Heidät valitaan yleensä oikeudenmukaisen sukupuolen mukaan, joka ihailee suuria koristeita. Tällaiset lisävarusteet on yleensä ommeltu tylli-, pitsi- ja satiininauhoista. Niitä pidetään klassisina malleina, ja niille on tunnusomaista useita etuja: ne ovat tiukasti kiinnitettyjä (eivät taittu tai väännä), ne on helppo asentaa, ja ne sopivat erinomaisesti mihin tahansa tyyliin. Jos morsiamen puvussa on pitsi-koriste, sinun on varmistettava, että se yhdistyy sukkanauhan leikkaamiseen.
 • Kaksinkertainen. Tämä tyyppi poikkeaa edellisistä, sillä se soveltuu samanaikaisesti kahden perinteen noudattamiseen. Morsiamen on poistettu juhlaan yksi sukkahousuista ja ryntää ystäviinsä matkamuistona, ja toinen ("hunaja") pysyy tytön jalalla ennen häätyötä ja toimii perheen jäänne. Molemmat osat on valmistettava samalla tyylillä, joista toinen on leveä ja toinen ohut.

Lisäksi häät sukat on sisustettu sisustuksella. Alkuperäiset lisävarusteet näyttävät täynnä jalometalleja, kiviä tai antiikkisia rintakoruja. Suunnittelu rhinestones, sequins, helmiä ja käsintehdyt pitsi on myös suosittu. Satiininauhat ja keinotekoiset kukat, jotka valitaan hääpuvun tyylin mukaan, antavat kauniin ulkonäön.

Master-luokka valmistuksessa

Pitsi pidetään kaikkein tyylikkäimpänä ja kevyimpänä materiaalina, joten sitä pidetään ihanteellisena vaihtoehtona ompeluiden ompeluun. Koska morsiamet useimmiten häät valitsevat pukeutua ja alusvaatteita, joissa on pitsiosakkeet, neulottua neulosta samalla tyylillä, antaa tytölle epätavallisen viehätyksen. Pitsikoristeiden luominen on suositeltavaa käyttää pehmeää materiaalia. Tarvitset myös sakset, satiininauhanpalat, hanhen höyhenet, liimapistoolin ja neulalla varustetut langat (jos ompelu on suunniteltu ilman ompelukoneita). Joustavan nauhan pituus valitaan morsiamen jalkojen tilavuuden mukaan. Tätä tarkoitusta varten se on ennalta mitattu sen laajasta osasta.

Sama ompeluprosessi on seuraava.

 • Valmistettu nauha on liitetty reunoja pitkin ja taivutettu käsin, sitten ommeltu ompelukoneeseen.
 • Seuraava askel on koristelu, joka voidaan tehdä eri tavoin. Liimapistoolin käyttö sukkanauhojen perusteella vahvistaa höyhenet tai korvaa ne muilla koriste-elementeillä.
 • Satiininauhoista leikattu keula on myös kiinnitetty pohjaan. Huolimatta siitä, että morsiamen kuvan pääväri on valkoinen, on suositeltavaa lisätä sinisen tai sinisen sävyn yksityiskohtia. Siksi keula on parasta tehdä ei valkoista ja sinistä.

Satiini sukkanauha ei näytä yhtä alkuperäisenä. Sitä varten tarvitaan satiininauha (vähintään 65 cm pitkä), valmiit nauhat (leveys 7–10 cm), satiinikangas (20 × 20 cm), 1 cm leveä pyykkinaru ja helmiä, kiviä ja helmiä. Räätälöinti suoritetaan vaiheittain.

 • Ensinnäkin luonnoksia tulevista kukka terälehdistä tehdään paksua paperiarkille. Sitten luonnos siirretään kankaaseen ja kuvio valmistetaan. On syytä huomata, että terälehtien pitkät sivut leikataan parhaiten diagonaalisesti kiertämällä kankaan kierteet.
 • Sitten he valaisevat kynttilän avulla terälehtiä, ne lämmitetään reunoilla ja venytetään hieman sormillaan sivuille. Tämän seurauksena terälehdet saavat luonnollisen aaltoilevan muodon. Ne kerätään huolellisesti alkuunsa ja yhdistetään pieniin ompeleisiin. Jokaisen kukka keskellä on koristeltu helmillä. Kukat on ommeltu valmiiksi kapealle pitsihihnalle, joka myöhemmin auttaa sijoittamaan ne viimeisteltyyn sukkanauhaan.
 • Sitten sinun on taitettava satiininauha puoliksi ja taivutettava taitto paikka hyvin rautaan, sillä se yksinkertaistaa edelleen työtä. Pitsit asetetaan taitetun nauhan keskelle ja ommellaan ensin käsin, ommellaan ompelukoneella. Nauhan reunoista sinun täytyy vetäytyä muutaman millimetrin välein, jolloin jäädytetään pyykkinarun joustava. Sen pituus leikataan jalkaa pitkin, kiinnitetään nastoilla ja ommellaan satiininauhan sisään manuaalisesti.
 • Käsityö päättyy pitsiliitoksella ja koristeella, johon käytetään aiemmin valmistettuja keinotekoisia kukkia. Lisäksi sukkanauhaa voidaan täydentää erilaisilla jousilla, kiveillä ja helmillä. Tämä antaa hänelle hieman viehätystä ja armon.

Luonnollisesti pitsit ja satiinivälineet pidetään kauneimpina ja herkimpinä, mutta jos morsiamen tekniikka on neulominen, hän voi luoda luonnollisista kierteistä valmistetun lisävarusteen, jolla on omaperäisyyden lisäksi enemmän etuja kuin synteettistä materiaalia ja joka ei aiheuta ärsytystä juhlaan. Tällaisen sukkanauhan luomiseksi sinun täytyy olla sopiva, paksu (560 m / 100 g) ja ohut (400 m / 100 g) valkoinen tai muu sävy, koukut, joiden paksuus on 0,6 - 0,9 cm ja helmiä.

Koska sukkanauhojen kuviot koostuvat monista kukkia, jotka ovat toisiinsa yhteydessä, ne on ensin sidottava tiettyyn määrään. Tätä tarkoitusta varten käytetään 0,9-kertaista ja paksua lankaa, josta ilmakehät (4 kpl) kootaan ensin ja liitetään renkaaseen. Siirry sitten ensimmäisen rivin sarjaan ja muodosta uudelleen 3 ilmansilmukkaa. Tuloksena oleva rengas on punottu pylväillä (20 kpl.).

Toista riviä varten sinun täytyy valita yksi ilma ja seitsemän normaalia silmukkaa. Sen pitäisi olla neljännessä silmukassa ensimmäisestä rivistä. Kolmas rivi alkaa kolmella ilmapiirillä ja luo kymmenen saraketta, joissa alasti on sijoitettu kaarien yläosiin edellisiltä riveiltä. Neljännessä rivissä on vain yksi virkkaus, jossa on vuorotellen ilmansilmukat. Tuloksena on kaunis kukka häät sukkanauha, jonka tyyppi olisi sidottava tällaisiin esineisiin 12 kpl

Lisäksi sinun täytyy myös neuloa ohuiden lankojen aukkoinen verkko, jossa ensimmäisissä silmukoissa on virkattuja sarakkeita, sitten viisi ilmapiiriä ja taas sarake. Tällä tekniikalla koko sukkahousut on neulottu. Sitten kukat kudotaan verkkoon, muodostaen kiinteän koostumuksen, ja vielä kolme tällaista riviä jatketaan. Kaarien yläpuolella tulisi lisätä silmukoiden määrää kahdeksaan ja kutoa suuria helmiä tai helmiä. Voit myös koristaa helmillä koko lisävarusteen kehän, kaatamalla elementtejä ylhäältä alas.

Miten tehdä häät sukkanauha omin käsin, katso video alla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet