Iltapuvut

Lace-iltapuvut

Lace-iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. pitkä
 2. lyhyt
 3. Pitsillä takana
 4. Suositut värit

On vaikea kuvitella, mitä naiset tekisivät ilman pitsiä. Tämä hämmästyttävä keksintö ei enää lakkaa olemasta ja on hyvin kysytty. Riippumatta siitä, kuinka kallista se on, mutta pitsi mekko on nainen valmis maksamaan mitä tahansa summaa.

pitkä

Suurilla illalla pitkät mekot, jotka on luotu pitsi, eivät ole yhtäläisiä kaikkien mekkojen kesken. Pitsihousut missä tahansa tyylissä ovat ylellisiä. Naisuus riveissä tulee olemaan kaarevissa malleissa ja muotoon sopivassa siluetissa.

Älä unohda pitsi-mekkoa, joka rikkaan kuvion takia ei vaadi koruja ja lisävarusteita. Lace-kangas on taideteos, jonka luovat pätevien ja kokeneiden pitsinvalmistajien kädet.

Pitsi itse voi olla mekko. Suosittuja kalaverkkoja, hihoja, pukeutumiskenkiä, erilaisia ​​hameita. Täällä suunnittelijoiden mielikuvitusta varten on paljon tilaa.

Aina tulee olemaan asianmukaista pitsiä tai flirttaista avonainen bolero, joten voit näkyä vieraiden edessä tyylikkäässä, tyylikkäässä ja hienostuneessa nainen.

lyhyt

Joitakin malleja toistetaan joka kausi menettämättä niiden merkitystä. Ota ainakin lyhyet pitsi-mekot - se on tyhjentävä hyvin inspiraatiota ja uusien mallien luomista varten.

Punainen tai musta, joka on pienikokoinen mekko, muuttuu intohimoiseksi ja jopa kuolemaan johtavaksi naiseksi. Valkoinen tai pastellivärinen mekko luo hellävaraisen, koskettavan ja viattoman ilmeen. Romanttiseen iltaan sopivampi vaihtoehto ei ole edes syytä etsiä.

Mallien valikoima voi käsittää satoja vaihtoehtoja.

Ota vähintään kaulus rinnassa: vene, korkea ja suljettu, V-muotoinen. Hame voidaan kerätä siistiin kokoonpanoihin tai ryppyihin tai jopa tucks. Pitsikangas menee nukkumaan löyhemmin ja kutoa kauniisti. Jopa hameen muoto voi olla erilainen: trapetsi, puoli-aurinko tai suora rakenne.

Pieni hihna tai jopa vyö, joka on valmistettu samasta kankaasta kuin mekko, näyttää hyvältä vyötäröllä.

Hihoissa ei ole rajoituksia, ja kaikki riippuu kehosi halusta ja rakenteellisista piirteistä. Niillä voi olla erilaisia ​​pituuksia ja pomppeja. Lace-hihat korostavat hyvin naisten vartalon haurautta ja sen linjojen eleganssia.

Pitsi ei ole oikeastaan ​​halpa materiaali, joten se voi olla läsnä vain pääntiessä, helmassa tai inserttien muodossa olevissa koristeissa.

Pitsillä takana

Nyt suunnittelijat rakastavat koristaa selästä pitsiä. Tällainen elementti tulee olemaan kohokohta, jonka täytyy olla jokaisessa naisten mekossa. Jos haluat kokeilla kevyttä, ilmavaa ja tyylikästä ulkonäköä, sinun on ehdottomasti valittava pitsi.

Puoli-avoin takaisin mekko on win-win vaihtoehto, joka luo illuusion alastomuutta. Pitsi, kuten se oli, avaa ruumiin, mutta samalla piilottaa sen mysteerin verhon ja aliarvioinnin takana.

Suositut värit

Valitsemme mekko paitsi tyylin ja henkilökohtaisten tunteiden lisäksi myös värin perusteella. Jopa erittäin mukava mekko, joka sopii täydellisesti kuvaan, ei välttämättä sovi juuri sinulle.

musta

Classic on ikuinen, kuin musta vaatekaappi naisten vaatekaapissa. Jokaisessa muotinäytössä näyttää siltä, ​​että jokainen suunnittelija otti sen perustan uuden kuvan luomiseksi, ja jokaisella naisella pitäisi olla se.Ja jos tämä mekko on myös pukeutunut, niin siitä ei ole mitään hintaa.

Musta väri luo suotuisan kontrastin naispuolisen naispuolisen ihon kanssa, joka houkuttelee miehiä, joilla on lähes maaginen vaikutus. Ei ihme, että maailmanmuoti-talot käyttävät aktiivisesti mustaa pitsiä: Salvatore Ferragamo, Valentino ja Dolce & Gabbana.

Näiden suunnittelijoiden uusimmat mallit näyttävät enemmän keskiajan naisten asuista: korkeat kaulukset, pitkät hihat, mutta pitsin taitava käyttö tekee työtä.

punainen

Punaisella värillä ja kaikilla sen sävyillä oli aina intohimoinen energia, mitä voimme sanoa korallivärin, unikonsiirron tai nuoren viinin pitsi. Punainen pitsi on hyvin kauniisti muotoiltu uusissa suunnittelijoiden Marchesan ja Matthew Williamsonin malleissa. Kapeat siluetit, viehättävästi istuva runko, ilmeikäs, jännittävä frills ja flounces yhdistettynä punaisiin pitsiin ovat hämmästyttävän kauniita.

beige

Barokin tyyli kulkee käsi kädessä kaikkien luonnollisten sävyjen kanssa: beige, maito, karamelli, kerma ja samppanja. Siksi alle pitsi beige mekko on suositeltavaa käyttää lisävarusteita tässä tyylissä.

Muista elokuvat, jotka heijastavat ajankohtaa, jolloin pitsi sateenvarjot olivat suosittuja, kiireettömät kävelyretket kaupungin puistoihin. Tällaisissa sävyissä oleva mekko toimii erittäin onnistuneena vaihtoehtona lumivalkoiselle mekolle, joka on jo tullut tuskallisesti tylsäksi ja sokeasti silmiin.

Kuten huomaatte, pitsi on niin monipuolinen materiaali, joka antaa hellävaraisuutta ja hienostuneisuutta illalla pitkin, ja toisaalta piquancy.

Kommentit
 1. usko
  25.09.2015

  Olen sulamassa ... Olen faneja pitsi. Saat ohut ja kaunis pitsi iltapukuun, joka on valmis antamaan koko palkkaa. Mutta kuvani on yleensä kaunein ja juhlava.

 2. alla
  02.09.2015

  Ensimmäinen mekko on niin mahtava! Pidän erilaisista pintakuvioista ja kuvioista.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet