Iltapuvut

Merkki iltapuvut

Merkki iltapuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Jovani
 2. Sherrin mäki
 3. Terani couture
 4. Dolce & Gabbana
 5. Valentino
 6. Elie saab
 7. Rosa Clara
 8. Zuhair murad
 9. Gucci
 10. Tony-kulhot

Naisten muoti maailmassa ei ole vain suuri nimi. Nämä ovat sellaisten mekkojen luojia, joita tytöt todella pitävät, mikä tekee niistä huomiota itseensä. Mutta mikä tärkeintä, he pystyvät tarjoamaan parasta laatua, suorituskykyä ja suunnittelua. Tutustu tämän kauden merkkituotteisiin.

Kuka tietää, ehkä jossakin esitetyistä mekoista menette lähimpään juhlalliseen tapahtumaan ja peittävät jopa loma-ajan tekijät.

Jovani

Tämä muotitalo ilmestyi vuonna 1980 New Yorkissa. Sittemmin hän on vain kasvattanut suosiotaan, kaikki näyttää olevan uusissa ja uusissa maissa. Jovani tuli ensimmäisinä kuukausina sen perustamisen jälkeen nopeasti yhdeksi halutuimmista ja tunnistettavissa olevista tuotemerkeistä.

Itse asiassa suunnittelijat eivät piilota muotitalon menestyksen salaisuuksia. Kaikki on laadukkaassa käytössä olevissa materiaaleissa, alkuperäisessä räätälöinnissä sekä rohkeissa suunnitteluratkaisuissa. Tämän seurauksena mikään fashionista ei voi nyt lähteä Giovanin kokoelmista.

Jovanissa on monia maailman suuruusluokkaa. Niiden joukossa ovat esimerkiksi Taylor Swift, Kim Kardashian, Paris Hilton sekä maanmiehet Anna Sedokova, Lera Kudryavtseva ja monet muut.

Joka kausi Giovani tarjoaa noin 350 uutta mallia. Tämä mahdollistaa käytännössä jokaisen kauneuden valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Jotkut valitsevat varovaisia, tiukkoja asuja, toiset mieluummin rehellisiä ja uskomattoman naisellisia. Tärkeintä on, että kaikki tämä ja vielä nykyäänkin on valmis tarjoamaan Jovanin muotitaloa.

Sherrin mäki

Tämä on amerikkalainen yritys, joka valmistaa prom-ja iltapuvuja. Lisäksi brändi on yksi Yhdysvaltojen johtajista.

Sherry Hillin tuotemerkin perustaja ja ammattitaitoisten suunnittelijoiden ryhmä ovat jo vuosikymmeniä luoneet ainutlaatuisia kokoelmia. Mielenkiintoisinta on, että hänen muotitalossaan on Hollywood-tähti-mekko sekä osallistuja kansainvälisiin kauneuskilpailuihin, kuten Miss USA ja Miss World.

Ilta-ilta hämmästyttäviä asuja Sherry Hill on saanut valtavan suosion Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolella - Kanadassa, Aasiassa, Euroopassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja monissa muissa maissa. Jopa Venäjällä ja IVY-maissa valmistuneet rakastavat pukeutua Sherri Hilliltä.

Terani couture

Amerikkalainen muotitalo Terani Couture on maailmankuulu. Ja kaikki ainutlaatuisten, tyylikkäiden iltapukujen ansiosta. Jokainen asu on kuin taiteilijan mestariteos.

Mallit luodaan nykyisten muotisuunnittelujen perusteella, mutta kirjoittajat eivät unohda mukavuutta. Suunnittelijat käyttävät kevyitä, virtaavia kankaita, kuten satiinia, sifonkia ja silkkiä. Näin voimme korostaa kuvan vaaleutta, ilmavuutta.

Tärkeä brändin etu on, että he eivät ommella vaatteita naisten kauneuden standardien perusteella. Tämä tarkoittaa yhtä asiaa - mikä tahansa kauneus, riippumatta hänen korkeudestaan, painostaan ​​tai kuvasta, voi valita täydellisen asun juuri itselleen. Tarvitaan syvä katkaisu, toinen - avoin selkä ja kolmas ja täysin rehellinen viilto, joka avaa hoikka jalat. Kaikki tämä ja vielä enemmän on Terani Couturen kokoelmissa. Sinun tarvitsee vain tutkia niitä ja valita täydellinen iltapuku.

Dolce & Gabbana

Myös ihmiset, jotka ovat kaukana muodin maailmasta, tietävät tällaisen brändin olemassaolosta. Domenico ja Stefano tarjoavat jokaisena vuodenaikana yhä enemmän uusia kokoelmia, tyylikkäitä ja ainutlaatuisia iltapukuja, jotka voivat koristaa paitsi tytön itsensä myös juhlaa, johon hän ilmestyy Dolce Gabbanan mekossa.

Tällä kaudella brändi keskittyi kukka-kuvioihin, pellavan tyyliin ja ainutlaatuiseen kasvismalliin. On totta, että muotimaailmassa ei ole rajoja.

Talvella suunnittelijat tulivat iltapuvuiksi Sisilian aateliston tyyliin, valmistettiin mustasta kankaasta ja niitä täydensivät kultaiset langat, kivet ja kirjonta. Kesällä Dolce Gabbana tarjoaa pukeutua pelkkiin värikkäisiin aukiomekkoihin, joissa on hienostuneita sovelluksia ja maalattuja kukka-aiheisia kuvioita.

Kuten aikaisemmin, pitsi ja guipure ovat tärkeitä ja läpikuultavia. Itse asiassa tämä on kuuluisa tuotemerkin täysimittainen käyntikortti. Mitä sanoa laadusta, jonka korkeaa tasoa ei edes keskustella.

Muotitalo Dolce Gabbana tarjoaa muodikkaita naisia ​​pukeutumaan hienoihin mekkoihin erityistilaisuuksiin tai valitsemaan jokapäiväiseen elämään tai työmatkoihin. Jokaisessa heistä olet ainutlaatuisen kaunis.

Valentino

Italialainen brändi "Valentino" kirjaimellisesti joka kausi haluaa meille uusia kokoelmia. Yritys on perustettu vuonna 1960, mutta se on edelleen muodin maailman kärjessä ja ei selvästikään anna periksi asemistaan.

Ei ole yllättävää, koska katsomme säännöllisesti muotinäytöksiä ja ihailemme Valentino-keksinnössä kehitettyjä ratkaisuja.

Uudet iltapuvut yksilöivät ylellisyyttä ja naisellisuutta. Kokoelmat olisivat yhdistettyinä itsessään englantilaisen tyylin nykyaikaiseen tyyliin ja perinteisiin. Tämän seurauksena kuva muuttuu houkuttelevaksi, romanttiseksi ja naiselliseksi.

Tänä vuonna Valentino miellyttää meitä hienoilla kukka-, pastelli- ja kirkkailla väreillä, pörröisillä hameilla ja hienostuneella kauluksella. Esitetyt mallit ovat niin monipuolisia, että kaikki fashionistas voivat löytää itselleen sopivan ratkaisun.

Valentinon tärkein suuntaus tällä kaudella on ruffles, läpinäkyvän rakenteen organza, hienovarainen pitsi, tulosteet, maxi-pituus ja taitokset.

Elie saab

Elie Saab on ainutlaatuinen suunnittelija, joka luo iltapuvuja. Sekoittaa hänen tyylinsä muiden kanssa on melko vaikeaa, jos ymmärrät todella muodin. Hänen mekonsa osoittavat ylellisyyttä, salaperäistä naisellisuutta, eleganssia ja jopa tiettyä draamaa.

Ei ole yllättävää, että Elie Saabin varusteet houkuttelevat maailmankuuluja tähtiä, jotka aikovat osallistua erittäin tärkeisiin ja jännittäviin tapahtumiin. Tällaisissa mekkoissa olet varma, siro, hienostunut ja lisää kuvaan hieman aristokratiaa.

On huomionarvoista, että Elie Saab tarjoaa valtavan valikoiman iltajuhlia, mutta myös pukeutuu jokapäiväiseen elämään. Mutta varmista, että siinä voi näyttää hyvältä ja ainutlaatuiselta. Toisten näkemykset kääntyvät suuntaan, vaikka lähdet vain kaupalle kadulle tai mennä töihin Elie Saabin mekkoon.

Muista, että tällä kaudella Elie Saab suosii herkimpiä pastellisävyjä. Ja heidän kanssaan sinun täytyy olla varovainen, valitse sopivat lisävarusteet ja aseta pehmeä meikki, joka ei anna sinun häiritä naisellista kuvaa.

Rosa Clara

Tämä on espanjalainen brändi, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti. Ilta-mekkojen keskeinen piirre on selkeä siluetti, hieno viimeistely ja laadukkaita kauniita materiaaleja.

Rosa Claran mekkoja voi käyttää useissa erilaisissa tapahtumissa, joissa sen on oltava tyylikäs, houkutteleva ja luonnollinen. Nämä ovat kuvia, joita suunnittelija rakastaa.

Iltapuvut tarjotaan kirkkaina sävyinä, säteilevä leikkaus, joka tekee sinusta kaikkein merkittävimmän henkilön lomien aikana. Helmet, paljetteja, kiteitä - tämä on vain pieni osa sisustusta, jota käytetään koristelemaan mekkoja.

Rosa Claran iltamallien kokoelmien kauneus on, että he korostavat täydellisesti ihmisarvoa, mutta eivät paljasta niitä yksityiskohtaisesti, ja myös piilottaa tiettyjä puutteita.

Pukeutumalla vapaasti leikattua ja siihen lisättäviä asusteita voit näyttää täydellisesti persoonallisuuttasi ja näyttää itsesi vain parhaalta puolelta.

Zuhair murad

Tämä suunnittelija on jo pitkään osoittanut maailmalle, että hän pystyy luomaan todellisia mestariteoksia, uskomattoman elegantteja ja naisellisia mekkoja.Ei ole yllättävää, että punaisen raidan tähdet kääntyvät hänen puoleensa.

Hänen työpaja Murad, Libanonin syntyperäinen, avattiin vuonna 1995 Beirutin kaupungissa. Lapsuudesta lähtien suunnittelijan alku alkoi näkyä siinä. Hän ei luopunut intohimostaan. Ja hyvästä syystä. Loppujen lopuksi hänestä tuli pian halutuimmat ja lupaavimmat asiantuntijat. Joka vuosi Zuhair Muradin kokoelmat osallistuivat kansainvälisiin näyttelyihin ja voittivat korkeimmat arvosanat ja hyvät arvostelut.

Todella ääneen Murad sanoi itsestään niin kauan sitten, kun hän piti ensimmäisen muotinäytönsä Pariisissa. Varusteiden ainutlaatuisuus on ainutlaatuinen leikkaus, jokaisen mekon fantasian ilmentyminen sekä piilotettu seksuaalisuus. He rajaavat vulgariteettia, mutta eivät koskaan ylitä tätä ohutta viivaa. Koska kuvat ovat hämmästyttäviä.

Gucci

Maailmankuulu muoti-tuotemerkki Gucci ei ole jättänyt ihailijoilleen ilman hienoa kokoelmaa tänä vuonna.

Mallien keskeinen piirre on tullut romanttinen ja uskomattoman herkkä kuva. Ei ole melkein mitään paikkaa kunnian ja seksuaalisuuden kannalta. Tästä tytöstä tulee tällaisia ​​mekkoja entistäkin toivottavammaksi ja salaperäisemmäksi.

Kaikkia asuja täydentää erinomaisesti luonnonvaraisten kukkien tyyli. Jos haluat näyttää todelliselta nymfiltä, ​​sinun on kiinnitettävä huomiota Guccin iltapukujen kokoelmaan.

Tony-kulhot

Noin 20 vuoden ajan tätä brändiä pidetään yhtenä maailman parhaista iltapukujen luomisessa. Esitetyt mallit erottuvat aina hienostuneella leikkauksella ja hämmästyttävällä muotoilulla.

Tony Bowls -asut yhdistävät luovan tekijän ainutlaatuisen design-nero ja laadukkaat modernit materiaalit. Swarovski-kristalli koriste tehdään käsin, aivan kuten helmiä, lasihelmiä.

Kankaiden valinta on aina hämmästyttävää. Kirjaimellisesti jokainen malli on ainutlaatuinen, jäljittymätön. Ei ole edes vihjettä kopiointipuvuista. Jokainen uusi kokoelma hämmästyttää, kuinka monipuolinen suunnittelija voi olla.

Tärkeä piirre brändille on se, että se tuottaa erilaisia ​​vaatteita ja juhlia. Jos haluat, käytä cocktail-mekkoa tai hääpukua. Esitettiin myös laaja valikoima juhlasali- ja valmistumismalleja. On huomionarvoista, että Tony Bowls ottaa jopa aikaan mekkoja tyttöjen osallistumiseksi erilaisiin kauneuskilpailuihin.

Kuten näette, muotitalot ja tunnetut suunnittelijat kiinnittävät erityistä huomiota iltapuvuihin. Joka kausi luovat entistä kehittyneempiä kokoelmia, seuraa moderneja trendejä, käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja auttaa myös korostamaan tyttöjen omaa yksilöllisyyttä ja omaperäisyyttä.

Siksi kannattaa kiinnittää enemmän huomiota suosittuihin tuotemerkkeihin. Pukuja ei tarvitse ostaa. Ota ajatus perustaksi, kokeile sitä itse, säädä se oman makusi ja kuvion ominaisuuksien mukaan. Silloin kuva on todella naisellinen, toivottava ja kaunein.

Kommentit
 1. Ljudmila
  05.08.2015

  Olen aina mieluummin Giovanni-mekkoja. En ole koskaan tehnyt virhettä valittaessa. Mekot sopivat täydellisesti kuvioon, ommeltu virheettömästi.

 2. Svetlana
  24.07.2015

  Minulle Elie Saab on poissa kilpailusta. Katsokaa näitä tyylikkäitä virtaavia kankaita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet