Ompelu ja vaatteiden sisustus

Miten tehdä liivi denim-takista?

Miten tehdä liivi denim-takista?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Miten tehdä liivi denim-takista?
 2. Muutamme vanhat farkut muodikkaaksi liiviksi
 3. Sisustusvaihtoehdot
 4. Miten reikiä tehdään?

Miten tehdä liivi denim-takista?

Denim-liivi on yksi viimeisten muotikausien tärkeimmistä muodista. Se sopii hyvin kevyisiin sundresseihin ja mekkoihin, lyhyisiin shortseihin ja kirkkaisiin hameisiin. Kaikilla tytöillä ei kuitenkaan ole rahaa ostaa tätä hyödyllistä ja tyylikästä asiaa, varsinkin kun tällaiset liivit ovat joskus kohtuuttoman kalliita.

Hyvä tapa päivittää vaatekaappi ilman merkittävää vaikutusta lompakkoosi on muodostaa vanhan denim-takin muodikas liivi. Jos sinulla ei ole sopivia farkkuja, voit laittaa asian jonkun toisen olkapäähän, koska liivi ei tarvitse olla juuri sen kokoinen.

Muutamme vanhat farkut muodikkaaksi liiviksi

Jotta unohdettu denim takki uusi elämä, yksinkertaisesti irrota hihat siitä, käsitellä muutamia ompeleita ja tarvittaessa koristele se eri koriste-elementtejä.

Saatat tarvita työtä:

 • leikkaavat sakset;
 • värisovittavat langat;
 • vaha värikynä tai jäännös;
 • turvatapit;
 • ompelulaite;
 • neula tai ompelukone;
 • koristeet (valinnainen).

Työjärjestys on seuraava:

 • Ensinnäkin laita tuote uuteen muotoon hihansuissa. Hihoja ei tarvitse irrottaa varovasti, koska liivin käsivarsien tulisi olla hieman syvemmät kuin denim-takin.
 • Sitten leikkaa hihat merkinnällä, jolloin saumojen hoitoon jää noin 1 cm.

Saumat voidaan käsitellä useilla tavoilla:

 • vetää muutamia säikeitä pitkin reunaa, jotta voit tehdä huolimattoman eron;
 • pyyhkäisemällä overlockilla;
 • pukeutua punos.

Jos valitsit viimeksi mainitun menetelmän, sinun täytyy ostaa sopiva teippi (1 metri nauhaa on enemmän kuin tarpeeksi). Nauha ommellaan 5 mm: n leikattuun kädenreiän saumaan.

Sisustusvaihtoehdot

Voit sisustaa liivin eri käsillä olevien materiaalien avulla, kuten painikkeet, helmet, rhinestones, hapsut, nauhat jne. Harkitse kaksi mielenkiintointa tapaa koristella farkkua.

Metalli niittaamalla

Metalli niitit antavat yksinkertaisen denim-liivin hieman kosketusta punk- tai rock-muotoiluun. Ensinnäkin on ajateltava mallia tai kaavojen mallia ja merkitä se kaavamaisesti liiville (on parasta käyttää tätä varten erityistä pestävää merkkiainetta). Sitten arvioimme tarvitsemamme niittauksen likimääräisen määrän.

Nyt sinun täytyy kiinnittää niitit huolellisesti liiviin niin, että saat suunnitellun kuvion. Helpoin tapa korjata ne erikoislaitteella, mutta yleensä vain ammattikäyttöön tarkoitetuilla saumakoneilla. Siksi suosittelemme, että käytät työkalupaketteja painikkeiden ja niittien asentamiseen, jotka ovat suuressa valikoimassa tavallisissa käsityöliikkeissä. Voit kuitenkin huijata ja ostaa jäljitettyjä niittejä itseliimautuvasti.

pitsi

Karkeat farkut ja pari pitsi tekevät uskomattoman kauniista yhdistelmästä.

Siksi haluamme tarjota sinulle pitsiverhon, sillä se on toinen tapa koristella farkkua. Ompelu- myymälöissä on monia vaihtoehtoja pitsi nauhoille - synteettisestä pitsiestä todelliseen pitsiin, joka on kudottu puoliksi. Suosittelemme, että valitset puuvillan, kuvioidun pitsi - denimillä, joka näyttää vaikuttavammalta.

Kuinka tarkasti käyttää pitsiä koristamaan liivit - se on sinun tehtäväsi.Voit laittaa ohuen nauhan käsivarren reunaan, voit leikata ne taskuihin tai käyttää alkuperäisenä laastarina. Appliqués näyttävät hyvin hellävaroilta, pitsikuvioina, jotka leikataan ääriviivoja pitkin.

Miten reikiä tehdään?

Riputetut farkut eivät ole olleet poissa muodista hyvin pitkään, ja voimme toivoa, että tämä suuntaus kestää useita vuodenaikoja.

Jos olet koskaan yrittänyt tehdä farkuissa muodikkaita aukkoja, huomasitte, että näin ollen reiät poikkeavat täysin myymälöiden asioista. Tosiasia on, että tyylikkäiden reikien saamiseksi hapsulla on noudatettava erityistä "snagging" -teknologiaa.

Joten, jotta upeita reikiä denim liivi, tarvitsemme ompelu razvarivatel ja hieman kärsivällisyyttä. Valitsemme tulevien kyyneleiden paikan, otamme razvarivatelin ja teemme peräkkäin useita eri pituisia pystysuuntaisia ​​leikkauksia. Sitten käännetään höyrystin pyöristetyllä päähän ja aloitetaan vetämällä valkoisia poikittaisia ​​kierteitä yksitellen. Irrota pitkittäiset siniset langat varovasti. Lopetamme työn, kun reikä saavuttaa halutun kokoisen.

Muodikas "vintage" -liivi on valmis!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet