Ompelu ja vaatteiden sisustus

Kuvio ja räätälöinti pusero, jossa on korkkihihoja

Kuvio ja räätälöinti pusero, jossa on korkkihihoja

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kankaan valinta
 2. Kankaan dekoodaus
 3. Mittausten ja kuvion ottaminen
 4. Mallinnus pusero, jossa on ike
 5. Gusset sopii täydellisesti
 6. Ompelu puserot
 7. Pusero, jossa on selkänoja

Puserot, joissa on yksiosaiset hihat, sopivat ehdottomasti kaikille, ja erityisesti tytöille, joilla on täysi käsi. Ne sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, koska ne ompelevat ne monista monofonisista ja värillisistä kankaista.

Suosituimmat ovat:

 1. Kesämahdollisuudet, joissa on kukka-tulosteita.
 2. Puserot luovat yrityskuvan.
 3. Neulotut puserot työhön ja vapaa-aikaan.

Katsotaanpa askel askeleelta tarkastelemalla käytännöllisiä ja söpöjä mallien puseroita, joissa on yksiosaiset hihat.

Kankaan valinta

Jotta pusero voidaan käyttää pitkään, on välttämätöntä valita varovasti materiaali, josta aiot ommella:

 1. Ensinnäkin kannattaa hylätä värejä, jotka eivät ole sopusoinnussa ulkonäkösi kanssa.
 2. On myös tärkeää määrittää, mihin tapahtumaan pusero on tarkoitettu, mitä vaatekaapista voidaan yhdistää, kuinka käytännöllinen kangas on hoidossa.
 3. Tärkeä asia - ihmiset, joilla on vähän kokemusta leikkaamisesta ja ompelusta, eivät saisi valita kapriisia materiaaleja, kuten samettia, sifonkia, irtonaisia, monimutkaisia ​​kuvioita, paljetteja tai kirjontaa.

Kankaan dekoodaus

Jos valitset materiaalin luonnonkuiduista, sen pitäisi ennen ompelua olla paikallaan. Voit tehdä tämän silitys lämpimällä rautalla kostealla liinalla. Voit leikata vain täydellisen materiaalin jälkeen.

Pakotettu kutistuminen on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että ommeltu pusero ei istu pesun aikana ja pysyy vaaditun kokoisena.

Mittausten ja kuvion ottaminen

Kuvioiden rakenne alkaa mittausten ottamisesta ja vaipan koon määrittämisestä. Tärkeimmät indikaattorit ovat tässä:

 • rinnan ympärysmitta. Se mitataan rinnan ja olkapään terien kuperimpiin kohtiin. Rakentaa kestää puolet arvosta;
 • tuotteen pituus. Määritetään seitsemännen kaulan nikaman takaosasta likimääräiseen alareunaan;
 • hihan pituus Kyynärvarren ja olkapään nivelen kohdalta.

Kuvassa on kaikkien mallien pääkuvio. Peruskoulutuksen saaneet henkilöt voivat aluksi piirtää sen paperille ja sen jälkeen, kun kaikki mittaukset on siirretty jäljityspaperille tai kuvapaperille.

Kun rakennat, sinun ei pidä unohtaa liikkumisvapautta koskevia korvauksia. Ohuille, juokseville aineille - 10 cm ja enemmän. Tiheä tai kova draped - enintään 10 cm. Olkapään vakiokulma on 2-2,5 cm.

Saumahyvitykset:

 • kaulassa - 1 cm;
 • tuotteen pohjassa - 4 cm;
 • saumoissa - 1,5 cm.

Erinomainen olkapään sovitus takaa hyvän istuvuuden. Voit määrittää oikean olkapään linjan mekko, paita tai pusero ilman olkahihnoja. On tarpeen laittaa ja hakata tuote sivuille, selkänojan keskelle ja etupuolelle siten, että se sopii tiukasti vartaloon.

Sitten kiinnitä neulojen viiva olkapäätä pitkin linjaa. Merkitse kaulan pohjan kohta ja olkapään kytkentäkohta käteen. Keskitytään heijastukseen, hahmottele kaulan ääriviivat, leikkaa irti kaulan ympärysmitta ja olkapään ääriviiva. Saumanvaraus tulisi jättää vain olkapäälle 1-1,5 cm, ei ole tarpeen jättää sitä kaulaan - on parempi nähdä voittavan leikkauslomakkeen.

Mallinnus pusero, jossa on ike

Puseron kuvio on mallinnettu seuraavasti:

 • Tarkasteltaessa heijastusta peilissä he määrittävät koukun sijainnin linjan, mittaa sen korkeuden.
 • Merkitse paperin asettelun sijainti ja mitat ja leikkaa viiva pois.

Jäätä käytetään leikkaamiseen muuttumattomana. Vain koko pituudelta lisätään 1,5 cm lisäyksen muodossa. Yksityiskohta leikataan kahdesti, koska se on jäykempi kuin muu pusero.

Sen jälkeen, kun coquette on erotettu päämallista, ääriviivat laajennetaan integroidulle kuviolle, jotta osien leveyttä lisätään ja sitä myöhemmin asetetaan taittuihin tai kiristyksiin.

Liittymisprosessissa he tekevät sopivan ja tarvittaessa muuttavat ylijäämän jakautumista, joka olisi jaettava tasapuolisesti ottaen huomioon kuvion erityispiirteet. Coquette ja kokoonpano lisäävät kuvan naisellisuudesta ja pehmeydestä. Hoikka tyttö nämä yksityiskohdat antavat pomppia, ja niillä on täysi piilopaikka.

Gusset sopii täydellisesti

Siluettissamme on yksi ongelma - käsivarren alla oleva materiaali kärsii suurimmasta jännityksestä ja saumojen toleranssit paikoissa, joissa kaarevuus on ruma. Jos teet lovia, se lisää materiaalin rikkoutumisen todennäköisyyttä tässä paikassa.

Kun ompelet takkeja, joissa on pitkät hihat tai suuri koko, riski kasvaa useita kertoja. Jännittämisen löysentämiseksi on välttämätöntä ommella kiristys, eli pieni rombi taustakangasta, vaikeaan paikkaan.

Ompelun aikana terävien kulmien yläreunat ohjataan puseron ja hihojen pohjaan, ja tylpät yläosat ovat linjassa etu- ja takakulmien kulmien kanssa.

Ompelu puserot

 1. Jos holkkien alempi osa on ommeltu samalle kankaalle, vähimmäismäärä on 3–4 cm; jos se jalostetaan kääntämällä, varastossa on 1 cm.
 2. Ennen ompelua on huuhteltava hihan alaleikkaus hyllylle ja takaisin siten, että reunat eivät murene.
 3. Sitten tucks. Tämän jälkeen selkänoja ja etuosa liitetään ulkoreunoilla sisäänpäin ja pyyhkäisevät humeralli- ja holkkiosien yli. Kytke selkä alareunojen etureunaan. He lopettivat ja lopettivat hihojen alemmat osat edessä ja takana.
 4. Ensimmäisellä kiinnityssarjalla ei voi ommella. Asennuksen yhteydessä on huolehdittava siitä, että holkkien ja hartioiden saumat eivät liiku eteenpäin tai taaksepäin. Kun kaikki viat on korjattu, siirrytään ompeluun. Ompele hihat sivulle, olkapäähän sekä ylä- ja alaosaan. Ompeleet tasoitetaan ja pyyhitään.
 5. Särmät ommellaan alaleikkaukseen vasta iskun ja saumojen poistamisen jälkeen. Haarahihnan reuna hyllyn alareunassa ja takapuolella alaspäin. Teroita rummun puseron puolelta niin, että saumojen toleranssit ovat nurkissa minimaaliset ryppyjen välttämiseksi. Kulmien luotettavuuden vuoksi voit laittaa kangasta viivan alle. Haarahihna on sijoitettu molemmille puolille ja otglazhivayulle.

Pusero, jossa on selkänoja

Takana oleva läpinäkyvä insertti on yksinkertainen. Siirry valmistellussa kuviossa 3 tai 5 senttimetrin taakse alhaalta ja ylhäältä ja vedä sitten viiva.

Leikkaa tuloksena oleva nauha ja avaa läpinäkyvä insertti. Selvitä selkänojan etu- ja kaksi yksityiskohtaa pääkankaasta.

On vielä saatava kaikki yksityiskohdat.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet