Ompelu ja vaatteiden sisustus

Miten tehdä side päänsä kanssa kädellään?

Miten tehdä side päänsä kanssa kädellään?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Miten aloittaa?
 2. Mitä voit tehdä?
 3. Kuinka helppoa on tehdä se itse?
 4. Nopeat vaihtoehdot improvisoiduista keinoista
 5. Pääluokka ompelussa

Nykyään käsintehtyjen tuotteiden suosio kasvaa, ja niistä tulee tyylikäs lisä minkä tahansa kuvan päälle. Tämä koskee erityisesti lisävarusteita. Siksi omalla kädellään tehty sidos ei vastaa vain kaikkia yksilöllisiä toiveita, vaan myös houkuttelee toisten ihailua.

Miten aloittaa?

Ajatus saada alkuperäinen ja kaunis lisävaruste päähän voi inspiroitua inspiraation vaikutuksesta, tai se voi syntyä, kun tarkastellaan muotia aikakauslehdessä tai tyttöystäväsi valokuvassa. Ennen kuin aloitat sidosten rakentamisen:

 • Arvioi riittävästi voimaa ja luovuutta. Niille, jotka eivät ole erityisen ystävällisiä taidemaailman kanssa, on parempi valita yksityiskohtaiset kuvaukset lisävarusteen valmistamiseksi yksinkertaisimmilla tavoilla tai hakea apua neulojasta, joka tekee lisävarusteen tilauksesta. Usein käsityö on hyvin työlästä, eikä kaikilla ole tarpeeksi kärsivällisyyttä.
 • Valitse oikea materiaali sidoksen pohjaan - olipa se ommeltu tai neulottu ja mitä. Käsintehtyjen käsityöläisten fantasia on rajaton, joten voit valita säätiön komponentit valtavasta materiaalimäärästä.
 • Lisäksi sinun tulisi harkita huolellisesti sisustusta - sen ulkonäkö ja komponentit heijastavat emännän sisäistä tilaa, poistamatta häntä mukavuusalueelta. Pintakäsittelyn on myös oltava sopiva sen käyttötarkoitukseen. Jos lisävaruste on tarkoitettu erityistapahtumiin tai valokuvanottoihin, sisustus voi olla runsas ja kirkas, ja urheilukastikkeissa koristelu voi olla tarpeeton.
 • Selvyyden vuoksi on suositeltavaa luoda luonnos tulevasta tuotteesta, joka auttaa noudattamaan suunniteltuja mittoja ja muita yksityiskohtia.
 • Ja lopuksi sinun tulee tehdä luettelo kaikista tarvittavista työkaluista ja osista, jotta tarvikkeita voitaisiin luoda, jotta et unohda mitään kauppaan. Älä unohda tapoja kiinnittää sisustus: ompeluun helmiä tarvitsee lanka neula, strassit - liimaa.
8 valokuva

Mitä voit tehdä?

Kun valitset lisävarusteen valmistusmateriaalin, sinun on keskityttävä taitoosi.

Neulepuvut muistuttavat enemmän eri koostumuksesta valmistettuja lankoja. Tällainen side sopii kylmäksi vuodenaikaksi ja ei vain korista sen omistajaa vaan myös lämmittää sitä. Koukku- tai neulansilmukoiden avulla voit luoda alkuperäisiä ja söpöjä kuvioita, joten nämä tuotteet eivät tarvitse runsaasti sisustusta, vaan valitse vain kaunis rintaneula. Yksi trendikkäistä malleista neulottujen tarvikkeiden joukossa on nimeltään turban.

Ne, jotka ovat hallinneet ompelukoneen, voit näyttää mielikuvituksenne ja valita minkä tahansa kankaan. Sidokset voidaan valmistaa puuvillakankaasta kuumina päivinä, usein käyttämällä denimiä. Lisäksi voit käyttää neuleita ja pitsiä, ja jotkut pystyvät korjaamaan vanhat asiat ja luomaan todellisia mestariteoksia.

Epätavallinen koristelu voidaan saada, jos kukat, rhinestones ja helmiä on kirjailtu tai valmistettu kangasta elastiseen nauhaan. Tällaisen lisävarusteen valmistuksessa ei tarvita paljon aikaa.

Kuten näemme, kaikki langat tai kankaat sopivat käsintehtyjen lisävarusteiden luomiseen. Jos näytät mielikuvitustasi ja täydennät tuotteen sisustusta tyylillä, saat hyvän asian.

Kuinka helppoa on tehdä se itse?

Yksinkertaisuus on nykyään muodissa, joten leikkaus- ja ompelukursseja ei tarvitse viimeistellä, jotta päädyttiin koristeluun. Useat yksinkertaiset ja selkeät tekniikat, joita käytetään käsityössä, auttavat tekemään ainutlaatuisen lisävarusteen, jopa aloittelijoille.

Epätavallisella nimellä Solokha oleva side sai nimensä Gogolin tarinoiden mukauttamisen vuoksi. Heroiini, jolla oli tämä nimi, käytti päänpäätä, jossa oli keula sidottu pään yläosassa. Nykyään tällainen malli on suosittu retro-tyylissä, ja se sopii myös rohkeisiin tytöihin leikkisän tai romanttisen kuvan luomiseen.

Tällaisen lisävarusteen ompeleminen ei ole vaikeaa, jotkut muoti naiset rakentavat tyylikkään lisävarusteen huivista. Tarvikkeen ompelemiseen tarvitset noin 80 cm pituisen kankaan pituuden, joista kukin määrittää itsensä leveyden. Jotta keula pysyisi kunnossa, tuotteeseen lisätään lanka tai turvallinen lasten pehmuste.

Tyttärien äidit luovat usein siteitä itselleen ja tytölle "perhekarhun" tyyliin. Samat lisävarusteet ovat erinomaisia ​​ominaisuuksia valokuvatuloksille, jotka usein käyttävät vastasyntyneiden tyttöjen sidoksia.

Pienimmille on parempi valita pehmeät materiaalit, jotka eivät vahingoita vastasyntyneiden herkkää ihoa. Voit käyttää vanhoja vaatteita ja ompella tällaisen tuotteen T-paidasta. Kaksi kangasta on venytettävä ja käsiteltävä reunoja pitkin. Yhtä osaa käytetään itse pukeutumisena, ja kangas toisen leikkauksen kukka sopii koristeeksi. Nauha kiertyy varovasti ja kiinnitetään toiselle puolelle, muodostaen alkuunsa.

8 valokuva

Vanhemmille tytöille ja tytöille sopivat vaaleanpunaisilla vaaleilla koristellut tuotteet. Kun haluat luoda sisustuksen, voit ottaa valmiita kuvioita tai laatia itse lomakkeen. Yleensä terälehtiä leikataan tähän ja valmiita kukkia asetetaan soveltamalla terälehtiä.

16 valokuva

Koristeellisena koristeena päähän olisi hyvä vaihtoehto kansaashi-tekniikkaa käyttävillä kukkakimppuilla. Satiininauhoista taitetun tulevan kukka- terälehdet yhdistetään toisiinsa neulan ja langan, liiman tai liekin avulla. Ytimessä käytetään kiveä, helmiä tai kauniita kabokoneja.

Jos tyttö haluaa tehdä urheiluhihnan tai kodin lisävarusteen päähän, sinun pitäisi valita käytännölliset ja kestävät materiaalit. Se voi olla terry tai fleece-laaja side.

Voit täydentää vapaa-ajan urheilullista kuvaa farkuilla, jolloin voit tehdä denim-siteen. Tällaisen lisävarusteen ompelemiseen tarvitaan pieni ja suuri suorakulmio kangasta sekä joustava nauha.

Koska materiaali on tiheä ja ei venytä, tulee kimmoisasta nauhasta sijoittaa pienempiin kangasleikkauksiin. Voit koristella valmiin tuotteen söpö keula tai farkuista valmistettu kukka.

Nopeat vaihtoehdot improvisoiduista keinoista

Jos muoti nainen haluaa koristella kampauksensa epätavallisella lisävarusteella, voit rakentaa sen ilman ompelua ja neuloa.

Usein tytöt luovat hattuja huivista. Tällainen pään koriste on naisten kuvan kohokohta. Vaatekaappi-esineen avulla, joka on jo pitkään tullut isoäidiksi, voit sitoa arabialaisen siteen, turbanin tai turbanin, kerätä hiukset poninhäntä tai punos, jättää pitkän pään takana tai yksinkertaisesti sitoa pään ympärysmitan ympärille.

Huivin lisäksi monet muodikkaat naiset luovat upeita hattuja huivista tai korista. Erittäin pitkä huivi tai runko voidaan jättää roikkumaan takaa tai alunperin solmittu edessä. Tuotteen päät voidaan kudottua hiuksiin tai työntää.

Bändin pään koristelu on kirkkaan kuvan korostus ja lisää sitä. Käyttämällä erilaisia ​​tapoja sitoa hänet, voit luoda alkuperäisen keula satunnais- tai rock-tyylissä, lisäksi bandanas ovat suosikkielementti monien rapperien kuvissa.

Pääluokka ompelussa

Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin, miten luoda suosituimmat ja muodikkaimmat korut päähän:

 • Koristeltu strassikivillä, komposiittimateriaaleista. Tämä vaatii: kaksi leikkausta, joiden pituus on 65 cm ja leveys 30 cm (neuleet ja venyttävä satiini ovat erinomainen yhdistelmä), langat, sakset, nastat, koristekivet. Ensin sinun täytyy ommella kaksi sidosta otetusta kankaasta. Jokainen leikkaus on taitettava puoliksi siten, että kasvot ovat sisäänpäin, ja tuote on ommeltava pitkin pituutta, jolloin pienet päästöt jäävät. Sitten saumaat sauman. Sen jälkeen venytetään pukeutumisen toinen pää toiseen päähän ja ompele ne, jättäen pieni etäisyys inversiolle. Avaa sitten tuote ja ompele vasen alue. Sen jälkeen kaksi ommeltua elementtiä on sijoitettu ympyröiden muodossa ja kierretty yksi osa toiseen. Osoittautuu, että molemmat ympyrät liittyivät yhteen ja muodostivat turbanin. Kaksi osaa sitovat paikat on kiinnitettävä manuaalisesti langoilla, ja sidoksen etuosa on koristeltava strassikivillä.
 • Sidos etnisten aiheiden ja koristeena suuren keulan muodossa. Tulostustyökalujen ja kankaan lisäksi tarvitset joustavan nauhan ja flizelinin. Edellisen mallin periaatteen mukaan on välttämätöntä ommella 32 cm leveä ja pään ympärysmitta pidempi nauha 3 cm, älä ompele pientä aukkoa kumimista varten, jotta side on hieman koottu. Ompele teippi ja ompele. Lintelinä, leikkaa kangas 11 x 9 cm, ja jousille, 2 leikkaukselle 24 x 16 ja 28 x 16 cm. Kolme elementtiä varten leikkaa kaksinkertainen kuitukankaasta. Kaikki osat taittuvat puoliksi alaspäin ja ommella erikseen. Käännä kaikki osat pois, taita hyppääjä puoliksi ja sulje sauma. Ompele tuote sisäpuolelta. Peiton taivutettu leveys, yhdelle puolelle ja ommella. Sitten vastaanotetut elementit on taitettava vinosti toistensa väliin ja ommeltava sisäpuolelle selkänojan alueella.
 • Solokha joustavilla reunoilla. On tarpeen ottaa kankaalla (esimerkiksi silkki), jonka pituus on 80 cm ja leveys 15 cm, millimetrin lanka, jonka pituus on 75 cm, langat, langanleikkurit ja pyöreät pihdit. Kankaan nauha on taitettava puoliksi etupuolella sisäänpäin ja päistä vinoon tai kolmion muotoiseksi. Ompele side, jätä pieni kääntöreikä keskelle ja irrota tuote. Jotta lanka ei katkea kankaan läpi, sinun on pyöristettävä päät pyöreillä pihdeillä. Lanka sitten lanka sisään ja kiinnitä se langalla tuloksena oleviin silmukoihin. Ompele reikä. Johdon ansiosta tällaisella tuotteella on yleinen koko ja se pitää muotonsa hyvin.
12 valokuva

Toinen tuotanto näkyy seuraavassa videossa:

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet