Ompelu ja vaatteiden sisustus

Me ompelemme puseroita, joissa on tyhjennetyt ja avoimet hartiat

Me ompelemme puseroita, joissa on tyhjennetyt ja avoimet hartiat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja lajikkeet tasainen olkapää
 2. Miten mallia?
 3. Saman mallin eri versiot
 4. Ompeluvaiheet
 5. Miten ommella talonpoikaisen nainen avoin hartioilla?

Valitsemalla kesän lämmön vaatteet haluan pohtia käytännöllisyyttä ja mukavuutta koskevia tekijöitä, mutta myös pysyä naisellinen ja herkkä. Jotta kuvassa ei olisi pehmeyttä ja kevyyttä, kannattaa valita mallien puserot, joissa on tyhjennetyt hihat ja avoimet hartiat, jotka korostavat naisten luonteen hienostuneisuutta ja tekevät sinusta aina mukavan.

Ominaisuudet ja lajikkeet tasainen olkapää

Laskeutuneen olkapään tärkein ominaisuus voidaan kutsua uskomattomaksi naisellisuudeksi, joka on yhdistetty kevyeen slovenicityyn. Alennetun olkapään mallit, jotka eivät avaa olkapäätä kokonaan, peittävät sen varovasti, makaavat vapaasti ja avaavat tyylikkäät lohkot.

Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin sellaisten puseroiden tyyppejä, joissa on täysin avoin olkapää, sekä muita tyyppejä, jotka sopivat tähän luokkaan:

 • Yksiosainen holkki voidaan myös luokitella tasaiseksi, joka näyttää erityisen tyylikkältä, kun on olemassa "veneen" pääntie, jonka reunat päättyvät hartioihin, minkä ansiosta klassinen hihalinja siirtyy hieman, hieman paljastaen olkapään ja olkapään reunan. Muut kauluksen vaihtoehdot eivät muuta sitä, että holkki on tyhjennetty, mutta vaikuttaa tuotteen ulkonäköön ja antaa sille jokapäiväisen, jokapäiväisen ulkoasun - joissakin tapauksissa ja juhlallisen, juhlallisen - muissa.
 • Klassinen litteä ompeluholkki on jotain epätavallista, koska hihansarja alkaa vain olkapään keskeltä, joten puserossa on hieman offset-kädenreikä.
 • Erilaisia ​​tyhjennetyt hihat sisältävät malleja, joissa on avoimet hartiat. Näiden tuotteiden merkittävä edustaja on "talonpoikaisnainen" pusero, jonka hihassa ei ole peitettä, vaan se alkaa vain bisepsian keskeltä.

”Talonpoikaisnaisella” voi olla tavallinen holkki - pitkä tai lyhyt, löysä tai tiukka, tai se voi olla jonkin verran epätyypillinen - jos riittävän pitkä sulkapallo toimii hihana.

Miten mallia?

Jos sitoudut ompelemaan puseron, jossa on laskettu tai avoin olkapää, unelmoitte, että tulette esiin jotain alkuperäistä, mutta et tiedä miten tehdä fantasioitasi, sinun pitäisi aluksi tehdä vakiomalli tuotteeseen, jossa on lyhyt tyhjennetyn hihan.

Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat mittaukset, on välttämätöntä piirtää kuvio erikoispaperille. On tarpeen vetää vain puolet tuotteesta, jotta se olisi helpompaa jatkokäsittelyssä.

Otamme kuvion yksityiskohdat, kehon ja raglanin hihojen perusteet ja yhdistämme ne pitkin käyräreunaa.

Pienennämme olkapään etureunassa 5-8 cm ja takana - 1-1,5 cm enemmän. Eli 6-9 cm tai 6,5-9,5 cm.

Leikkaa uusia rivejä koskevat tiedot.

Alla oleva lopullinen versio.

Syvyys voidaan siirtää kaivoon.

Holkkien kaksi puolta on yhdistetty ylempään leikkaukseen ja kohdistettu tasaisella viivalla.

Sitten kuvio on leikattava ja kiinnitettävä kankaaseen, kun kangas on taitettu puoliksi. Sinun pitäisi tietää, että kuvion sisäreunan tulisi olla samassa materiaalissa olevan taitoksen kanssa.

Sitten on välttämätöntä ympyrätä erityinen pieni kuvio, poista sitten paperiosa ja leikata huolellisesti osat.

Jos kiinnität kankaan yksityiskohtia oikeaan paikkaan, saat tyylikkään, mutta maalaismaisen puseron, jossa on lyhyet hihat.

Jotta tuote näyttää tyylikkäämältä ja epätavallisemmalta, voit koristella sen kiinnitetyllä laipalla, joka on asennettu muutaman senttimetrin alareunan alapuolelle ja tulee tuotteen kohokohta.

Voit tehdä suuria leikkauksia hartioille käyttäen seuraavaa kuviota.

Saman mallin eri versiot

Klassinen pusero, jossa on alennettu olkapää, on melko yksinkertainen leikattu ja ommeltu vain kahdesta puoliskosta. Mutta yksinkertainen tuote voi olla hieman tylsää, joten suunnittelijat tulivat monella tavalla koristamaan tuotteita muuttamatta mallia.

Helpoin tapa koristella on luoda koristeellisia leikkauksia. Harkitse suosituimpia vaihtoehtoja:

 • Takana leikattu - klassinen kuvio on täydennetty koristeellisella leikkauksella selän keskellä, jota on käsiteltävä, ja reunat taivutetaan. Näyttää mielenkiintoisen, tyylikkään ja seksikäs;
 • Sivulla olevat leikkaukset - malli soveltuu niille, jotka eivät pelkää kunniaa. Alareunasta ylöspäin tehdään sivuille tarpeellisen pituiset leikkaukset. Reunat taitetaan ja käsitellään. Malli sopii laihaille tytöille, jotka eivät pelkää paljastaa joitakin ruumiinosia.
 • Pääntie edessä - malli, joka näyttää upeilta suurilla rintoilla oleville tytöille. Yksinkertainen kaula-aukko voi näyttää tylsältä, joten on parempi tehdä se pisaran muodossa, jonka kautta viettelevien tilojen ääriviivat ovat näkyvissä;
 • Leikkauksella olkapäillä - yksinkertaisin toteutus. Se voi olla yksinkertaisia ​​leikkauksia, joiden takia hihojen reunat putoavat sulavasti olkapäiltä, ​​tai voi olla pieni leikkaus, jonka läpi olkapään reuna näkyy.

Näin voit kauniisti koristaa puseron leikkauksilla, luoden monia muunnelmia, mutta samalla mallilla.

Ompeluvaiheet

Se ei ole salaisuus kenellekään, että puserot, joissa on hihat tai ilman niitä, kuten kaikki muutkin tuotteet, ommellaan useissa vaiheissa. Yksikään niistä ei voi hukata, koska se voi olla vakava lopputuotteelle, se menettää nopeasti alkuperäisen ulkonäönsä ja muuttuu hyödyttömäksi.

Tarkastellaan siis lähemmin jokaista vaihetta ompelemalla pusero ja niiden ominaisuudet.

Vaihe 1 - mittausten tekeminen

Ensinnäkin on tarpeen tehdä mittauksia henkilöstä, jolle pusero on ommeltu.

Seuraavat parametrit on mitattava:

 • Kurkun ympärysmitta - jos tuotteella on korkea kaula;
 • Olkapään leveys;
 • Varren ympärysmitta biceps-alueella - jos tuotteessa on vakioholkki;
 • Rintakehä;
 • Vyötärön ympärysmitta - saatat joutua tekemään tiukka malli;
 • Naisten lantio - jos puserolla on pitkänomainen tyyli.

Vaihe 2 - rakennusmallit

Sitten sinun täytyy tehdä kuvio. Jos pidät itseäsi aloittelijaksi ja et ole vielä saanut kättä ompelussa, on suositeltavaa merkitä ensin ohutlevy, joka on erityisesti suunniteltu kuvioille.

On syytä kiinnittää erityistä huomiota prosessiin, unohtamatta saumavarauksia.

Merkinnän jälkeen on tarpeen leikata nämä osat irti ja kiinnittää tapit materiaaliin kiertämällä räätälöidyn liitu. Sitten leikataan ne kankaalle ja saamme pussin leikatut osat. Materiaali on leikattava huolellisesti, tarkkailtava tarkasti merkintöjä, eikä edes synny tarpeettomia haittoja ompelun aikana.

Lisäksi on välttämätöntä käsitellä kaikki reunat yliluvulla materiaalin juoksevuuden estämiseksi ja saumojen irtoamisen estämiseksi. Joissakin ompelukoneissa on sisäänrakennettu toiminto, mutta malleissa, joissa sitä ei ole, on päällekkäisyystila, joka voi helposti korvata tavallisen reunan käsittelyn.

Sen jälkeen ompelemme osat yhteen tarvittaviin paikkoihin, tarkkailemalla reunasta lähteviä syvennyksiä - noin senttiä. Ompelu on tehtävä varovasti, varmistaen, että sauma on sileä, keskinopeudella ja aseta tarvittavat parametrit: ompeleen koko ja kierteen kireys.

Ja lopuksi tuotteen reunat on taivutettava senttimetriksi kahdessa kerroksessa, jotta puserolle saadaan mahdollisimman pitkä käyttöikä, jolloin vapaat reunat eivät pääse riehumaan. Lisäksi taitetut reunat näyttävät erittäin siistiltä ja kauniilta.

Miten ommella pusero, jossa on avoimet hartiat ja kauniit röyhelöt, katso seuraava video:

Miten ommella talonpoikaisen nainen avoin hartioilla?

Puseron "talonpoika" - naisellisuuden ja kevyyden suoritusmuoto, on täydellinen vaihtoehto tuskalliselle kesälämmölle, varsinkin jos se on valmistettu virtaavasta ohuesta materiaalista. Tämä malli ei ainoastaan ​​korosta tyylikkäitä naisten olkapäitä, vaan myös antaa naishahmolle viettelevämmän ilmeen.

On huomattava, että tämä malli voidaan valmistaa useissa versioissa: avoin hartio ja sulkapallo sekä pienet hihat. Kuitenkin, vaikka kuvioissa on eroja, kussakin mallissa on kaula-alueella joustava nauha, joka mahdollistaa tuotteen leikkauskorkeuden säätämisen.

Katsotaanpa tarkemmin, miten leikataan ja ommellaan jokainen malli, sekä kunkin mallin ominaisuudet.

Talonpoikaiskuva Flounceilla

On yksinkertaisinta tehdä tällainen malli, koska tämä vaatii vähimmäismäärän osia, ei ole mitään mutkikkaita viivoja ja taitoksia. Räätälöinti sekä kuvioiden tekeminen on mahdollisimman yksinkertaista eikä vaadi paljon vaivaa.

Tarvitaan vain neljä osaa: puseron etuseinä, takaseinä ja kaksi osaa sukkulaan, jotka on leikattu kaaren muotoon. Leikkaa yksityiskohdat valmiiksi mittaamalla kuvion parametrit, mutta sinun ei pitäisi tehdä paitaa liian tiukaksi ja tiukaksi, koska mallin tulisi olla kevyt ja virtaava.

Lisäksi on välttämätöntä ottaa huomioon kaikki saumalähteet sekä kumin ytimen etäisyys.

Kun kaikki yksityiskohdat on asetettu ja leikattu, kaikki reunat on käsiteltävä. Sisäisten saumojen on oltava päällekkäisiä, ja sulkapallon ulkoreunan on oltava pyyhitty tiukasti, jotta vältetään kankaan virtaus. On parasta soveltaa peittotekniikkaa, koska taitettu sulkapallo voi tarttua ulos eikä näytä kovin kauniilta.

Kun kaikki reunat on käsitelty, ompele yhteen etu- ja takaseinät, käännä alareuna ylös, ompele sulkapallon kaksi osaa, kiinnitä se pussin pääosaan ja aseta elastinen nauha. Ompelun jälkeen on välttämätöntä rautaa puhdistaa, jotta se näyttää siistimmin.

7 valokuva

Talonpoika hihoilla

Hihassa olevan mallin kuvio eroaa vain yksityiskohtaisesti: samat kaksi osaa tarvitaan - etu- ja takapuoli, mutta ei ole sulkapalloa. Sen sijaan puseroa täydentävät pienet hihat, jotka muistuttavat jossain määrin “taskulamppujen” mallia.

Sitten suoritamme kaikki samat manipulaatiot - prosessoimme reunat, ommellaan osat yhteen ja työnnetään joustavat nauhat. Tämän mallin erityispiirteenä on, että kuminauhoja ei aseteta paitsi kaulan aukkoihin vaan myös hihoihin itse.

Seuraavassa videossa kuvataan yksityiskohtainen työpaja puseron räätälöimiseksi paljain hartioin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet